Dnevni Horoskop za 13. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Odlični ste u komunikaciji sa saradnicima. Posebno danas bi mogli da napravite dobru poslovnu kombinaciju sa svakim sa kim bi stupili u kontakt.
LJUBAV: Dobar provod za sve slobodne, važan emotivni susret. Zauzeti imaju snage da se dogovore oko novca sa partnerom.
ZDRAVLJE: Česte glavobolje.


bikBIK
POSAO: Koliko napora mora da se uloži da bi nekom dočarali šta Vi zaista želite. Ponekad imate problem da nađete pravi način za saradnju sa određenim saradnicima.
LJUBAV: Bik u braku moraju da smiri nervozu. Ne prestajete partnera da gledate očima ljubomore i nestabilnosti.
ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada možete biti alergični na neki sastojak u hrani.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Dobar dan za sve one koji su pronašli neki nov posao. Verovatno ćete imati podršku Device ili Vodolije što bi bilo odlično za vas jer ste demoralisani.
LJUBAV: Iako Mesec u Vagi polako napušta dobar aspekat sa Vašim Suncem, iskoristite da se dobro provedete večeras.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.


rakRAK
POSAO: Imate dosta saradnika koji mogu da vam pomognu i sve to doprinosi vašem uspehu. Ponekad se opustite previše, pa mislite da nije dobro da se angažujete previše.
LJUBAV: Obratite pažnju na iskrenost. Ukoliko ste previše zatvoreni, teško da možete nkog da privučete.
ZDRAVLJE: Pripazite na digestivni trakt.


lavLAV
POSAO: Dobra energija za novac. Morate da se više krećete i putujete. Imate saradnju sa okružnim zemljama i tu šansu da zaradite.
LJUBAV: Slobodni moraju da se potrude više oko partnera, oko izbora ali i da se odluče, jer često imaju preterano naglašen ego, koji ih ubija i neda im da pronađu put do prave osobe.
ZDRAVLJE: Pripazite na varenje.


djevicaDJEVICA
POSAO: Morate da se organizujete oko svojih pravih poslova koji mogu da vam donesu novac. Mada sada je mnogo važniji prestiž.
LJUBAV: Vama se sviđa neko ko je dosta stariji od vas. Morate da napravite pravilo u svom emotivnom životu, da li lutate ili ćete se odlučiti za nekog ko vam poklanja pažnju.
ZDRAVLJE: Treba obratiti pažnju na noge, vene.


vagaVAGA
POSAO: Mesec u vašem znaku daje na lep način dobitak posla, zaposlenje. Možete imati posebno sreće u poslovima koji traže estetiku, šartm, lepotu, kreativnost.
LJUBAV: Emotivno se srećete sa osobom iz vašeg znaka ili nekog drugog vazdušnog sazvežđa, Vodolija ili Blizanci. To je osoba sa posla.
ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, dosta solidno zdravlje.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Tu su izazovi koje Vi volite i imate uspeha. Saradnja sa Vodolijom će vam doneti velike promene, transformacije.
LJUBAV: Vatrena Škorpija može da vas promeni. Isti ste. Pronalazite sreću u tome. U borbi za prevlast u vezi.
ZDRAVLJE: Ako ste bili prehlađeni, imate oporavak.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Utorak je dan akcije, tako da možete da računate na poslovno putovanje. To bi vam pre svega prijalo jer vas opušta i dobro zaradite.
LJUBAV: Potrebni su vam slobodni dani. Potrebno je da imate više prostora za sebe. Imate dobru komunikaciju sa Blizancima. Posebno ako ste u braku sa njima.
ZDRAVLJE: Pritisak i promena vremena ne prija vašem organizmu.


jaracJARAC
POSAO: Bićete neko ko menja sve iz korena. Možda se preokrenete i počnete da radite nešto što ne biste ni pomislili da možete.
LJUBAV: Karijera i ljubav ne idu zajedno. Posebno ako nemate rešeno stanbeno pitanje. Oko toga ćete ceo dan da se angažujete.
ZDRAVLJE: U principu dobro zdravlje imate.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Dosta dobar start u toku dana. Očekujete poziv koji može da izmeni dalji tok vaše karijere, od osobe rođene u znaku Ribe, Strelac ili Jarac.
LJUBAV: Slobodni pripadnici imaju izlazak sa jednom Vodolijom ili Devicom. Osoba koja je Vodolija kao i Vi pružiće vam puno nadahnuća.
ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi mogu da poremete raspoloženje.


ribaRIBE
POSAO: Stvorite bolju atmosferu za rad. Potrebno vam je nadahnuće. Kao da se osećate nepotpuno. Vaša vrlina je što imate dobre ,,antene,,. Možete da osetite gde je novac.
LJUBAV: Zadovoljni ste u vezi sa osobom sa kojom ste duži period. Nećete da menjate ništa. Uglavnom se odnosi i na one koji su u braku.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!