Dnevni Horoskop za 13. mart 2016.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Povoljan dan za sve one koji rade u državnim službama i institucijama. Za ostale, može doći do veoma napete situacije na radnom mjestu.
LJUBAV: Strasti Vas pokreću danas i sve reakcije koje imate su vođene time! Nemojte biti pretjerano ljubomorni, pokvarićete čaroliju.
ZDRAVLJE: Moguće groznice i upalna stanja.


bikBIK
POSAO: Tokom današnjeg dana ćete riješiti sve vezano za papirologiju. Nemate previše obaveza.
LJUBAV: Izađite negdje u provod večeras! Opuštena atmosfera sa dobrom muzikom će prijati i Vama i partneru!
ZDRAVLJE: Danas se sasvim dobro osjećate.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Preopterećeni ste obavezama. Moguće je da je neko od nadređenih baš Vama dodjelio najteži posao. Ostajete prekovremeno.
LJUBAV: Ne osjećate se baš najbolje. Nemate dovoljno vremena danas ni za partnera, ni za prijatelje.
ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i problemi sa sinusima.


rakRAK
POSAO: Veoma odgovorno uzimate na sebe sve poslove. Dobro se osjećate u radnoj atmosferi i želite da pokažete koliko korisni možete biti.
LJUBAV: Moguće je da Vam donekle smeta to što je Vaš partner zauzeo pretjerano dominantan stav. Pokazaćete da i Vi imate ponos.
ZDRAVLJE: Uzrujani ste.


lavLAV
POSAO: Neko od Vaših mlađih kolega ili saradnika Vam kvari koncepciju. Ipak nije tako lako pobijediti Lava ni igrati se s njim…
LJUBAV: Partner očekuje previše od Vas. Radije ćete se distancirati nego ulaziti u raspravu. Veče provedite u krugu prijatelja.
ZDRAVLJE: Kardiovaskularni problemi.


vagaDJEVICA
POSAO: Niste pretjerano raspoloženi danas i izbjegavaćete svoje obaveze maksimalno. Ipak, nemate dovoljno sreće pa će Vaša lenjost danas biti i te kako primjećena.
LJUBAV: Imate potrebu za time da se opustite i ne zanimaju Vas neke ozbiljne priče.
ZDRAVLJE: Vodite računa, ne konzumirajte previše alkohola večeras.


vagaVAGA
POSAO: Opušten dan za Vas… Ne bi trebali da se opterećujete poslovnim obavezama previše. RAKVam može biti od pomoći.
LJUBAV: Emotivno ste stabilni i dobro se osjećate pored voljene osobe. Večernji časovi, pogotovo za one koji planiraju izlazak, mogu da donesu priliku za nove avanture!
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate danas, imate mnogo energije.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: U poslednji čas nekako uspjevate da izbalansirate sve troškove koje imate, niste u minusu. Povoljan dan za saradnju sa starijim osobama.
LJUBAV: Miran dan za Vas na ovom polju… Otprilike znate na čemu ste i prihvatate situaciju.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Malo ste dekoncentrisani i treba Vam više vremena nego inače da obavite rutinske poslove. Drugi dio dana je povoljniji za posao.
LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje namjere. Veoma interesantan dan za Vas! Ako ste slobodni možete imati više prilika za flert.
ZDRAVLJE: Problemi sa mučninom.


jaracJARAC
POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslu. Shvatili ste da ne možete da utičete baš na sve što želite da promijenite . Pokušajte da prihvatite situaciju u kojoj ste.
LJUBAV: Povoljan dan za one koji su u braku jer nalazite podršku u svom partneru. Oni koji su slobodni danas će odbiti nekoga, samo zato što su mrzovoljni.
ZDRAVLJE: Osjetljivi mokraćni putevi.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Mijenjate svoje planove. Moguće je da ćete čuti neke dobre vijesti iz daleka.
LJUBAV: Izuzetno povoljan dan za Vas! Svoje vrijeme ćete provesti u sasvim opuštenoj atmosferi, okruženi ljudima koje volite. Prija Vam Strijelac.
ZDRAVLJE: Da li imate probleme sa kilogramima?


ribeRIBE
POSAO: Racionalnije sagledavate neke stvari i polako krećete da pravite realne planove. Povoljan dan za sve one koji se bave dokumentacijom.
LJUBAV: Imaćete jedan otvoren razgovor sa osobom koju volite u kom ćete vjerovatno povrijediti jedno drugo.
ZDRAVLJE: Osjetjiv predio abdomena.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za mart 2016.!