Dnevni Horoskop za 16. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Dobar vam je dan za posao. Ljudi u vama prepoznaju osobu koja je popularna i koja pleni. Imate mogućnost dobre zarade.
LJUBAV: Nestabilni ste u ljubavnim odnosima, nevjernost. Više vjerujete drugima nego voljenoj osobi. Morate da se mijenjate.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.


bikBIK
POSAO: Počinje povoljan period za posao. Do 5. januara možete mnogo toga da uradite, a da niste ni svjesni šta sve. Budite spremni na poziv koji slijedi.
LJUBAV: Na putovanju imate priliku da sretnete osobu koja će vas zainteresovati. To je Škorpija ili Jarac.
ZDRAVLJE: Uskladite misli i osjećanja.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Vaši postupci i izjave koje dajete moraju da budu razumni i u granici prihvatljivosti. Morate da pazite šta govorite, da ne dođe do povrede nekog od saradnika.
LJUBAV: Partner se ljuti kada vičete ili pokazujete nepovjerenje. Aspekat današnji vam može pomoći da dođete do pomirenja.
ZDRAVLJE: Pretjerana obaveza na polju posla vam škodi.


rakRAK
POSAO: Pravda je najvažnija u ovom momentu. Red i zakon su vam potrebni da riješite mnoge poslovne momente. Dobra saradnja sa osobom iz znaka Vaga.
LJUBAV: Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate.
ZDRAVLJE: Opuštanje je jedini način da se stabilizujete.


lavLAV
POSAO: U vašem okruženju ima ženska osoba iz znaka Vage koja može da doprinese unapređenju. Nije loše poslušati savjet.
LJUBAV: Ne bi bilo loše da vaše novo poznanstvo bude vezano za osobu iz znaka Strelac jer imate iste želje i ambicije, nadanja.
ZDRAVLJE: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.


djevicaDJEVICA
POSAO: One poslovne veze koje imate preživeće. Budite uporni u svakom svom stavu koji iznosite. Sada je vrijeme da novac čuvate.
LJUBAV: Vi osjećate da vaša veza u kojoj se nalazite mora da bude još bolja. Ostavite i partneru da nešto uradi za vašu zajednicu.
ZDRAVLJE: Povjeravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na Vaše psihičko stanje.


vagaVAGA
POSAO: Veoma ste zadovolji danas. Zapravo bićete jer vas očekuje predveče dobar poslovni dil. Mogućnost dobre zarade.
LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja voli vašu energiju. Voli vaš stil, oblačenje, način gestikulacije ali ne i pretjerano suptilni egoizam.
ZDRAVLJE: Mjesec u Vagi u vašem znaku traži lečenje bubrega.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Povremeno se setite nekih starih saradnika. Možda ne bi bilo loše da se organizujete sa nekim od njih. Možda dobro zaradite.
LJUBAV: U vezi u kojoj ste, dobro i brzo učite. Uspostavljate odličan kontakt sa voljenim bićem i to je nešto što vas održava.
ZDRAVLJE: Akumulirajte pozitivnu energiju.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Finansije su važne danas, skoncentrisani ste na njih možda i previše. Ne bi bilo dobro da se samo time bavite. Važne su i vaše kreativne ideje.
LJUBAV: Koncentacija misli, djela je na prijateljstvo. Osoba kojoj se Vi dopadate može da padne u očaj, upravo zbog tog prijateljskog stava.
ZDRAVLJE: Pun novčanik vas jedino leči.


jaracJARAC
POSAO: Prva dekada ovog znaka može osjećati ogromnu napetost i nervozu zbog svakog posla u kom se nađe. Razlog ovakvog stava je velika težnja za moć.
LJUBAV: Ni na emotivnom polju nije ništa bolje. Borba za dominaciju u vezi ili braku može da poljulja harmoniju.
ZDRAVLJE: Psiha vam je poljuljana.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Druga dekada ovog znaka zna da izabere sebe najbolji ambijent za rad. Ne bi bilo loše da pokrenete onda i neki nov posao.
LJUBAV: Vezani ste za osobu koja voli slobodan život. Ne predaje se previše lako ali neće ni da bude kućni ,, zatvorenik”.
ZDRAVLJE: Dobro okruženje mijenja sve na pozitivno.


ribaRIBE
POSAO: Čuvajte se letargije, lenjosti, nerada. Postoji mogućnost da vas vaše okruženje nadmaši. Vi niste tip koji voli da gubi. Probudite se.
LJUBAV: Opterećeni ste vezom u kojoj realno niste. To je neko poznanstvo koje će možda da preraste u vezu ali za sada ipak prihvatite realnost.
ZDRAVLJE: Donji deo kičme osjetljiv.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!