Dnevni Horoskop za 16. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača strana, uspjećete da prebrodite slabosti.
LJUBAV: Suviše vatre svuda oko vas. Odlično se osjećate jer vam upravo to prija. Ljubav sa drugim vatrenim sazviježđem, Strelac ili Lav.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


bikBIK
POSAO: Mnogo ste vremena poveli u provodu i uživanju. Sada vam je potrebno da se vratite na pravi put.
LJUBAV: Posao ide teško, zahtjeva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije slobodne trenutke provesti sa nekim do koga vam je stalo.
ZDRAVLJE: Partner je osejtljiv na vaše riječi.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Planirate nove životne uslove. Ukoliko budete očekivali podršku sa strane, neka vas ne iznenadi njen izostanak.
LJUBAV: Potrebno je da se više angažujete na polju ljubavi, emocija. Živite dosta povučeno. To nije Blizanac.
ZDRAVLJE: Nervi slabi, napetost konstantna.


rakRAK
POSAO: Treba biti manje ponosan, a više zahtijevan, kako biste lakše prolazili kroz život. Razmislite o tome.
LJUBAV: U emotivnom životu jeste zahtijevni, čak pretjerujete. Opustite se. Nađite smiraj sa nekim ko je blag po naravi.
ZDRAVLJE: Mjesec u Škorpiji daće problem sa bešikom.


lavLAV
POSAO: Nema vremena za gubljenje. Pošto ste toga svijesni, ulažete dodatne napore kako biste izvukli maksimum iz trenutne situacije.
LJUBAV: Vodolija vrši atak na vašu ličnost. Zapravo, ovo je pozitivan aspekat. Ona samo želi da Vi budete pored nje, uvijek.
ZDRAVLJE: Čuvajte slabu tačku – kičma.


djevicaDJEVICA
POSAO: S vremena na vrijeme koristite sitnu laž ili izgovor, ukoliko želite da se sačuvate od onih koji vas zamaraju.
LJUBAV: Dozvolili ste da vam posao bude prioritet a ne ljubav. To nije svakako dobro. Menjajte to stanje. Prepustite se uživanju.
ZDRAVLJE: Bolovi u glavi. Opterećenje.


vagaVAGA
POSAO: Odličan dan za novac, zaradu, dobitak, posao generalno. Oni koji su vam u ljubavi partneri dobri su i za poslovnu saradnju, Škorpija posebno.
LJUBAV: Okrenite se partneru ili novoj simpatiji ukoliko ste sami i slobodni. Vodolija, Škorpija i eventualno Lav imaju prednost nad ostalim znacima.
ZDRAVLJE: Respiratorni sistem osjetljiv, disanje.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto toga što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj dio odgovornosti, kako biste prebrodili krizu.
LJUBAV: Nemate pravo da se ljutite na partnera jer ste upravo Vi ta osoba koja odlučuje o svemu u vašoj zajednici.
ZDRAVLJE: Česti strahovi.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Poželjno bi bilo dobro razmisliti prije nego što krenete u akciju. Još uvijek niste u stanju da ostvarite neke zamisli.
LJUBAV: Pojačajte dozu realnosti, jer vas pretjerana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se odnosi na one Strelčeve u braku.
ZDRAVLJE: Noge su vam osjetljive.


jaracJARAC
POSAO: Želja za uspehom, priliv energije čine vas jakom i snažnom osobom. Bićete uspješni u poslu koji vodite. Veći priliv novca danas.
LJUBAV: Imate motiv da budete u vezi sa jednim Bikom. To će sve da se ostvari ako popustite, prilagodite se, okrenete iskrenosti.
ZDRAVLJE: Odlično.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Imate napredak i veliko priznanje u onome što radite. Nastavite da budete inovator i drugačiji od svijeta u čijem se okruženju nalazite.
LJUBAV: Nije dobro da se udubljujete u rasprave koje vode u porodične svađe. Vi ste osoba koja brzo plane i naljuti se odmah.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate kada niste nervozni.


ribaRIBE
POSAO: Nikako ne sarađujete sa negativcima. Oni se lako prepoznaju. Ništa im ne valja, stalno su nezadovoljni.
LJUBAV: Sentimentalno ste raspoloženi, prijemljivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga birajte vedre ljude, jer je to pravi lijek za dušu.
ZDRAVLJE: Moguće nesanice.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!