Dnevni Horoskop za 18. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Mnoge današnje aktivnosti svodite na minimum. Nedostaje vam i snaga i motivacija. Jedan od razloga za takvo stanje je organske prirode.
LJUBAV: Pošto zvijezde nalažu dinamiku, odmor, kretanja, opuštanje – poslušajte njihov savjet. Dobro slaganje sa Vagom.
ZDRAVLJE: Odlično.


bikBIK
POSAO: Razmišljate o narednoj nedelji i novim zadacima koji sami postavljate. Ko vas razumije biće mu lako sarađivati sa vama.
LJUBAV: Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i biti kao preporođeni.
ZDRAVLJE: Ispoštujte zahtjev organizma. On poručuje da ste se umorili.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Želite dominaciju. Niste u prilici danas da se okrenete takvom vrstom saradnje. Mnogi oko vas su u nekom svom svijetu pa vas neće razumjeti.
LJUBAV: Prijatan dan za novo poznanstvo. Ako ste u braku onda vam slijedi tajni susret. Ovo je osoba iz inostranstva.
ZDRAVLJE: Osjetljiva koljena.


rakRAK
POSAO: Zanimaju vas poslovi koji su mistični. Možda se bavite ezoterijom ili nekim alternativnim isceljivanje. Odličan energetski dan.
LJUBAV: Emotivnu romansu imaćete sa jednom Ribom. To će biti vrlo dirljivo za oboje. Razmišljate o braku.
ZDRAVLJE: Stomak ili žuč osjetljivi.


lavLAV
POSAO: Moguća je želja za opiranjem autoritetima i borbom protiv ograničavanja slobode. To sigurno nećete trpeti. Samostalni ste.
LJUBAV: Moguć susret ili putovanje u neku drugu državu. Vama je to svakako velika inspiracija. Samo da postoji neka dinamika.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


djevicaDJEVICA
POSAO: Nikada niste sami kada radite sem kada Vi to lično želite. Svi su tu da uskoče, pomognu, poguraju neku novu ideju.
LJUBAV: Dijelite iskustva sa drugima. Potrebno vam je da naučite nešto novo u ljubavnim vezama i odnosima. Dobra komunikacija sa Strelcem.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.


vagaVAGA
POSAO: Vi se uporno opirete jednom novom projektu koji vam se čini prilično dosadnim i bez nekog većeg nadahnuća. Griješite, pokrenite se.
LJUBAV: Manja sitnica u razgovoru sa voljenom osobom može da vam promijeni život. Bez razloga ulazite u problem.
ZDRAVLJE: Umor i loše zdravlje imaju veze sa hroničnim problemima.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Pravite velike i dugoročne planove. To je zaista dobro kod vas jer će trajati i poslužiti drugima koji dolaze.
LJUBAV: Još uvek osjećate da ste napeti. Kao da vas nešto u grudima pritiska i pojačava vam nervozu. Sa ovim stanjem ste se već saživeli. Razgovarajte sa partnerom.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Kada je Mjesec u vašem znaku onda sigurno radite ono što volite. Kreativni ste i dobro zarađujete. Spremate se na put.
LJUBAV: Tuđe probleme rešavate bez većih neprijatnosti. Savjet vam je da se posvetite sebi. Čuvajte svoju energiju za voljeno biće.
ZDRAVLJE: Jetra ili žuč.


jaracJARAC
POSAO: Odličan da ako planirate da se okrenete radu u inostranstvu. Sigurno ćete biti neko ko pravi odlične poslovne rezultate.
LJUBAV: Zanima vas jedan Ovan. On živi u drugoj državi. Ako je još podznak Vaga onda to može biti velika ljubav.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Okolina se napokon uvjerila da na vas uvijek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno.
LJUBAV: Ništa bez nekog veselog Blizanca, zanimljive Vage ili nasmijanog Ovna. Sve dobri aspekti za ljubav.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.


ribaRIBE
POSAO: Iako ponekad pretjerujete u nekim zahtjevima kod vaših saradnika, uvijek na kraju ste milostivi, popuštate, dogovarate se.
LJUBAV: Nište ozbiljno. Samo ako ste slobodni onda ćete upoznati jednog Bika ili Devicu koji može da vam promijeni cijo život iz korijena.
ZDRAVLJE: Svoju brigu želite da zadržite samo za sebe.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!