Dnevni Horoskop za 19. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Petak vrlo značajan za finansije. Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspešno, biće i novca. Ko planira na put u inostranstvo, dobar izbor.
LJUBAV: Slobodan ovan želi ljubav sa jednim Rakom. Možda je Rak suviše blag za vašu energiju. Razmislite?
ZDRAVLJE: Nestrpljenje vam pravi problem sa pritiskom.


bikBIK
POSAO: Partner sa kojim sarađujete je neko ko je povezan sa velikim sistemima. To su banke, velike korporacije. Dobra šansa za pozajmicu ili odličnu zaradu.
LJUBAV: Dobra zabava će vam pomoći da se emotivno stabilizujete. Bik u braku- druga priča. Muči brigu oko ljubomore. Neće biti lako.
ZDRAVLJE: Možete imati problem sa skočnim zglobom.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Ovan će vam pomoći da se stabilizujete i da vam organizuje ceo posao. Poslušajte ga. Sa Strelcem ćete sigurno imati dobre poslovne kontakte.
LJUBAV: Slobodni Blizanci su neko ko voli slobodu, ali ipak duboko u sebi teži da pronađe mir i sigurnu ljubav.
ZDRAVLJE: Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.


rakRAK
POSAO: Danas sarađujete sa Jarcem. Novac očekujte od samog starta dana. Ne bi bilo loše da radite sa jednim Bikom iz inostranstva.
LJUBAV: Imate susret sa Škorpijom, koja je prilično povučena ili posjeduje neki strah. Vjerovatno je to strah da će biti odbijena.
ZDRAVLJE: Dobro zdravlje, jer ste popravili imunitet.


lavLAV
POSAO: Vi volite da pomognete ali mora da vam se skrene pažnja. Pokušajte da napravite neki dogovor, dil, saradnju sa inostranim partnerima, značiće vam tokom cele sjedmice.
LJUBAV: Slobodan Lav sjedi i čeka da mu se dese fatalne ljubavi bez imalo truda. Ništa neobično za ovo sazvežđe.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.


djevicaDJEVICA
POSAO: Možda bi trebalo da budete ažurniji oko papira ili da preuzmete veću odgovornost. Pomoć je dobro došla ali Vi ste ipak veći radnik od svih.
LJUBAV: Mislite da ste usamljeni. Nije tako. Vi volite pažnju, cveće, lijep simboličan poklon. Ako toga nema osjećate da ste zapostavljeni.
ZDRAVLJE: Zbog posla koji obavljate osjećate iscrpljenost.


vagaVAGA
POSAO: Mjesec u Škorpijonu vam i dalje omogućava da zaradite dobro. Imaćete posla sa osobom koja dilazi iz zapadne Evrope.
LJUBAV: Ako ste slobodni neće vam biti važno da li se nekome dopadate ili ne. Vi volite sebe sasvim dovoljno da možete samoću pokriti i nekim dobrim druženjem sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Okrenite se onim poslovima u kojima ste uspešni. To je svakako istarživački rad, bankarsto ili organizacija u velikim sistemima.
LJUBAV: Jeste teško da priznate sami sebi koliko ste ponekad bez razloga posesvni i ljubomorni ali to je deo ljubavno bračne energije. Škorpijoni druge dekade su baš u potrazi za velikom ljubavlju.
ZDRAVLJE: Oprez sa ishranom.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Trezveni ste u donošenju poslovnih odluka. Nije vam problem da napravite dobar poslovni izbor, posebno ako je rad sa starnim institucijama.
LJUBAV: Napravite selekciju, prave izbore. Zbog toga što ste veliki hedonista često skačete iz veze u vezu i tu pokazujete koliko vam je podsvjesno stalo do prave ljubavi.
ZDRAVLJE: Osjetljiv respiratorni sistem.


jaracJARAC
POSAO: Imate sve šanse da se okrenete nekim novim poslovima koji će vam otvoriti vidike, vašu unutrašnju auru kreativnosti. Odlični ste u svemu što radite, nema vam zamene.
LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da računaju na poznanstvo sa osobom iz svijeta muzike, kulture, obrazovanja.
ZDRAVLJE: Brinete o urogenitalnom traktu. Uradite analize, potrebno je.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Poslušajte Strelca jer on je iznad svega i vidovit pa može da vam pruži pravu ocenu o svemu šta nameravate da uradite.
LJUBAV: Slobonim Vodolijama samoća prija. Dok oni u braku nisu voljni da budu sami. Traže konstantno prisustvo partnera i to mora da se ispoštuje.
ZDRAVLJE: Raspoloženje vam varira.


ribaRIBE
POSAO: Osjećate se odlično u društvu Blizanaca, sa Lavom dobar posao, finansijski isplativ ali naporan, sa Škorpijom konstantan rad.
LJUBAV: Ako ste u vezi, partner retko provodi vrijeme sa vama, a to vam smeta. Ukoliko ste slobodni, dobra veza može da se ostvari sa Bikom.
ZDRAVLJE: Problem sa venama.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!