Dnevni Horoskop za 19. decembar 2018.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Ponedeljak je vrlo značajan za finansije. Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspješno, biće i novca. Ko planira na put u inostranstvo, dobar izbor.
LJUBAV: Slobodan ovan želi ljubav sa jednim Rakom. Možda je Rak suviše blag za vašu energiju. Razmislite?
ZDRAVLJE: Nestrpljenje vam pravi problem sa pritiskom.


bikBIK
POSAO: Partner sa kojim sarađujete je neko ko je povezan sa velikim sistemima. To su banke, velike korporacije. Dobra šansa za pozajmicu ili odličnu zaradu.
LJUBAV: Dobra zabava će vam pomoći da se emotivno stabilizujete. Bik u braku je druga priča, muči brigu oko ljubomore. Neće biti lako.
ZDRAVLJE: Možete imati problem sa skočnim zglobom.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Ovan će vam pomoći da se stabilizujete i da vam organizuje cio posao. Poslušajte ga. Sa Strijelcem ćete sigurno imati dobre poslovne kontakte.
LJUBAV: Slobodni Blizanci su neko ko voli slobodu, ali ipak duboko u sebi teži da pronađe mir i sigurnu ljubav.
ZDRAVLJE: Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.


rakRAK
POSAO: Danas sarađujete sa Jarcem. Novac očekujte od samog starta dana. Ne bi bilo loše da radite sa jednim Bikom iz inostranstva.
LJUBAV: Imate susret sa Škorpijom, koja je prilično povučena ili posjeduje neki strah. Vjerovatno je to strah da će biti odbijena.
ZDRAVLJE: Dobro zdravlje, jer ste popravili imunitet.


lavLAV
POSAO: Vi volite da pomognete ali mora da vam se skrene pažnja. Pokušajte da napravite neki dogovor, dil, saradnju sa inostranim partnerima, značiće vam tokom cijele sedmice.
LJUBAV: Slobodan Lav sjedi i čeka da mu se dese fatalne ljubavi bez imalo truda. Ništa neobično za ovo sazvježđe.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.vagaDJEVICA
POSAO: Možda bi trebalo da budete ažurniji oko papira ili da preuzmete veću odgovornost. Pomoć je dobro došla ali Vi ste ipak veći radnik od svih.
LJUBAV: Mislite da ste usamljeni. Nije tako. Vi volite pažnju, lijep simboličan poklon. Ako toga nema osjećate da ste zapostavljeni.
ZDRAVLJE: Zbog posla koji obavljate osjećate iscrpljenost.


vagaVAGA
POSAO: Imaćete posla sa osobom koja dolazi iz zapadne Evrope. Zaradićete dobro.
LJUBAV: Ako ste slobodni neće vam biti važno da li se nekome dopadate ili ne. Vi volite sebe sasvim dovoljno da možete samoću pokriti i nekim dobrim druženjem sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Okrenite se onim poslovima u kojima ste uspješni. To je svakako istarživački rad, bankarstvo ili organizacija u velikim sistemima.
LJUBAV: Večernje sate provodite u opuštenoj i toploj atmosferi.
ZDRAVLJE: Oprez sa ishranom.


jaracSTRIJELAC
POSAO: Trezveni ste u donošenju poslovnih odluka. Nije vam problem da napravite dobar poslovni izbor, posebno ako je rad sa starnim institucijama.
LJUBAV: Napravite selekciju, prave izbore. Zbog toga što ste veliki hedonista često skačete iz veze u vezu i tu pokazujete koliko vam je podsvjesno stalo do prave ljubavi.
ZDRAVLJE: Osjetljiv respiratorni sistem.


jaracJARAC
POSAO: Veoma povoljan dan tokom kog ćete učvrstiti neke dogovore koje ste ranije ostvarili. Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom.
LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Djevice koja još uvijek nije pokazala da li ima naklonost prema vama.
ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Poslušajte Strijelca jer on je iznad svega i vidovit pa može da vam pruži pravu ocjenu o svemu šta namjeravate da uradite.
LJUBAV: Slobonim Vodolijama samoća prija. Dok oni u braku nisu voljni da budu sami. Traže konstantno prisustvo partnera i to mora da se ispoštuje.
ZDRAVLJE: Raspoloženje vam varira.


ribeRIBE
POSAO: Osjećate se odlično u društvu Blizanaca, sa Lavom dobar posao, finansijski isplativ ali naporan, sa Škorpijom konstantan rad.
LJUBAV: Ako ste u vezi, partner retko provodi vrijeme sa vama, a to vam smeta. Ukoliko ste slobodni, dobra veza može da se ostvari sa Bikom.
ZDRAVLJE: Problem sa venama.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. ili godišnji horoskop za 2019.