Dnevni Horoskop za 19. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Mjesec u aspektu sa magnetnim Plutonom daće dešavanja koje traže transformaciju. Vi ste uvijek spremni na novitete i dinimaku.
LJUBAV: Emocije mogu biti zatvorenog tipa, manje eksplicitne. Možda se usudite da predložite partneru neko kraće razdvajanje.
ZDRAVLJE: Bez stersa i svađa sa voljenom osobom.


bikBIK
POSAO: Postoji mogućnost da niste nešto zadovoljni tokom januara. Kao da već sada pravite program i plan za naredni mjesec.
LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni mogli biste da iskoristite jedno poznanstvo preko prijatelja. To pretenduje da bude velika ljubav.
ZDRAVLJE: Vaš energetski status se poboljšava počekom dana.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Potrebno vam je da budete u centru pažnje, niste raspoloženi da ste dio nekog tima. Nema razloga da brinete, podijelite mišljenje i ideje sa saradnicima.
LJUBAV: Blizanci u braku imaju dobar dan pred sobom. Razumijevanje imate od strane voljene osobe. Bez opterećenja ste.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.


rakRAK
POSAO: Mogli biste da se udružite sa jednim Jarcem. On je trenutno osijetljiv na vas Rakove, razumije vaše emotivno stanje, strahove, potrebu za zaštitom.
LJUBAV: U emotivnom smislu ste puni želje i ljubavi da se stabilizujete. Potreban vam je energetski jači partner od Vas.
ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje liječi sve.


lavLAV
POSAO: Mislite da treba da nastavite sami. Imate gazdu ili saradnika iz znaka Ribe koji se pravi da sve zna ali vas u suštini samo iritira.
LJUBAV: Slobodni Lav može da potraži svoju sreću, ljubav na radnom mijestu ili bližem okruženju. Vjerovatno je to neki Škorpijon ili Ovan.
ZDRAVLJE: Vraća vam se osjećaj samopouzdanja.


djevicaDJEVICA
POSAO: Vi mislite da možete biti van događanja u okviru firme gdje radite. Niko neće da vas skloni već će vam dati još obaveza.
LJUBAV: Možda uđete u neku čudnu vezu. Da li će to vama biti neobično a vjerovatno da hoće, pokušaćete da se izvučete kada shvatite da niste na pravom putu.
ZDRAVLJE: Osjećate tenziju od bliskih ljudi.


vagaVAGA
POSAO: Zanimljiva promjena u okviru samog rada. Bićete podstaknuti nekim novim idejama od strane jedne Djevice. Poslušajte savjete.
LJUBAV: Slobodne Vage imaju osjećaj da se vrlo brzo zaljubiti. Opustite se, sigurno vam slijedi ljubav.
ZDRAVLJE: Usporite, posvetite se sebi.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Previše se emotivno rasipate na poslu. Morate da se obuzdate. Ipak ste Vi osoba koja ima snagu da pokrene sve oko sebe.
LJUBAV: Sve tendencije da se uđe u tajnu vezu, moguće sa dosta mlađom osobom. Sreća vas prati.
ZDRAVLJE: Odahnite. Nemate strahove koji vas često muče.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Puni ste neke čudne harizme. Vjerovatno iz dana u dan se mijenjate ali danas iskoristite svoj šarm.
LJUBAV: Možete očekivati napredak u ljubavi., posebno ako ste sami. Osoba sa kojom bi ostvarili vezu je neko ko je strog i previše ambiciozan.
ZDRAVLJE: Najbolje da se fizički aktivirate.


jaracJARAC
POSAO: Vještina sklapanja kompromisa, posebno sa strancima saradnicima je od velikog značaja. Uspijećete u pregovorima.
LJUBAV: U jednom trenutku želite da budete u vezi u drugom ne. Baš ste neodlučni. To je zbog vaše lične nesigurnosti.
ZDRAVLJE: Okruženje vas čini raspoloženim.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Osjećate neku promjenu u vašem poslovnom okruženju, što vam stvara nervozu na neki način. Imate volju da završite sve.
LJUBAV: Ako ste zaljubljeni onda razmišljate ozbiljno da se vežete za jednog Ovna i sa njim stvorite zajednicu.
ZDRAVLJE: Zamišljenost i impulsivnost.


ribaRIBE
POSAO: Popravite svoje finansijsko stanje tako što ćete više raditi. Zbog toga ste nezadovoljni. Imate dobre aspekte tokom dana.
LJUBAV: Otvarate se konačno posle dužeg vremena. Jednostavno bili ste u fazi da ne želite da se prilagođavate drugima.
ZDRAVLJE: Problem varenja.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!