Dnevni Horoskop za 2. avgust 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Saradnja sa Bikom ili Lavom daje uspješan poslovni dan. Važno je da se dobro zabavite dok radite, uz opuštenu atmosferu biće uspjeha.
LJUBAV: Slobodni Ovnovi ne treba da dozvole, da vas obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posljedice mogu biti fatalne.
ZDRAVLJE: Nestrpljenje iz sata u sat veće. Pokušajte da se stabilizujete.


bikBIK
POSAO: Pred vama je obiman posao za koji unapijred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspjeh neće izostati.
LJUBAV: Niste zadovoljni emotivnim životom. Oni koji su u braku imaju partnera koji traži samo novac, novac.,…
ZDRAVLJE: Problem sa žuči.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Bićete zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, koja vam daje sigurnost. Suprotno, nećete imati dovoljno vremena da se organizujete..
LJUBAV: Bićete vezani za osobu koja je mlađa dosta od vas. Povremeno imate strah od raskida sa tom vezom.
ZDRAVLJE: Dobar nivo energije.


rakRAK
POSAO: Želeli biste povjerenje i mogućnost verbalnog iscjeljenja, ali je nemoguće, bar za sada. Morate da pristupite poslu trezvenije, samostalnije.
LJUBAV: Više povjerenja partneru je potrebno. Vi ste osoba koja ima mogućnosti da pruži veliku stabilnost.
ZDRAVLJE: Imate dobar imunitet.


lavLAV
POSAO: Ambiciju i želju za uspehom uvijek imate. Sve šanse da se okrenete dobrom poslovanju sa Jarcem ili duplom Vodolijom.
LJUBAV: Brak je duže vrijeme u krizi, pa zahtjeva definitivno razjašnjenje. Slobodni imaju susret sa osobom koja često putuje. Iz toga može da izađe lijepa veza.
ZDRAVLJE: Tjelena težina je u ovom trenutku zadovoljavajuća.


djevicaDJEVICA
POSAO: Napetost. Previše posla. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu.
LJUBAV: Device u braku mogu da računaju na izlive nježnosti. Partner se odlično ponaša prema vama.
ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.


vagaVAGA
POSAO: Niste pretjerano zadovoljni, mada na trenutke pokušavate da pobjegnete od tog saznanja. Interesantno, to vam u društvu saradnika polazi za rukom.
LJUBAV: Udvaranja na sve strane. Nikako da propustite šarmantnog Lava ili harizmatičnog Škorpijona.
ZDRAVLJE: Raspoloženje može uvijek da popravi zdravlje.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Subota je dan kada možete da napravite dobar poslovni dil preko prijatelja. Ukoliko se usmjerite na Lava ili Bika možete da očekujete povoljne rezultate.
LJUBAV: Slobodna Škorpija mora da ima bolje stavove o ljubavi i emocijama. Često ste zatvoreni, ne pokazujete svoje pravo lice.
ZDRAVLJE: Možda bi bilo dobro da se okrenete drugom načinu razmišljanja, pozitivnijem.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Saradnici su svjesni vaših odluka. Uživajte u današnjem danu jer postoji mogućnost da se napravi odličan poslovni dil.
LJUBAV: Strijelac u braku mora da unaprijedi svoju bračnu zajednicu. Ukoliko sve prepustite supružniku to će vam predstaviti veliki problem kasnije. Balans u emociji je najvažniji.
ZDRAVLJE: Danas se dobro osjećate.


jaracJARAC
POSAO: Novac vam je danas prioritet. Ne razmišljate previše o dugovima koje imate, već koliko danas zarađujete.
LJUBAV: Imate poziv iz inostranstva. Vjerovatno je zemlja Francuska ili sjever Njemačke. Dosta dobar dan za početak ljubavne komunikacije.
ZDRAVLJE: Ne razmišljate trenutno o problemima zdravlja.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Kako će dalje teći vaš poslovni dan, definitivno sami donosite odluku. Morate da budete odlučniji. Krajem dana novac stiže.
LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje u komunikaciji ili emociju iskreniju od strane partnera.
ZDRAVLJE: Ne rješavate zdravstvene probleme.


ribaRIBE
POSAO: Ono što vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i konačno novac. Znate da zadržite prave poslovne partnere.
LJUBAV: Imate osjećaj inferiornosti u odnosu na voljenu osobu. Morate da popravite takvo stanje koje nije dobro ni za Vas ni za partnera.
ZDRAVLJE: Bubrezi osjetljivi.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!