Dnevni Horoskop za 2. februar 2019.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Preokret na poslovnom putu. Dobar je odnos sa drugim Ovnom. Gajite dobru saradnju jer ćete imati uspjeha u zajedničkom poslu.
LJUBAV:Dominantni Lav može da Vas povrati u život. A Škorpijon traži stalnu strast i pažnju. Razmislite ko je bolji za vas.
ZDRAVLJE: Psihički disbalans.


bikBIK
POSAO: Želite da se brzo razvijate u poslu koji radite. Tražite od vaših saradnika da budu ono što jesu ali je potrebna efikasnost.
LJUBAV: Emotivno dominirate zahvaljujući svom šarmu i lijepoti. Imate sve mogućnosti da osvojite koga god naumite. Mnogo harizme posjedujete.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na zglobove.


blizanciBLIZANCI
POSAO:Nikako ne dozvolite da budete statični. Poslovno imate susret sa Vagom. Dobra veza može da se stvori.
LJUBAV: Treća dekada Blizanaca ima više sreće u ljubavi. Dobro bi bilo da se upustite u vezu sa Vodolijom. Blizanac u braku razmišlja o tome kako da pomogne nekom u porodici.
ZDRAVLJE: Problem sa kičmom.


rakRAK
POSAO:Neki Rakovi imaju iznenadnu ponudu posla na visokoj poziciji. Nikako da to propustite. Danas je Vaš dan.
LJUBAV:Neke neobične osobe po svom stilu života, oblačenja, načinu razmišljanja imaju uticaj na Vas. Vaga ili Vodolija se uklapaju u ovaj profil ličnosti.
ZDRAVLJE:Osjećaj tegobe u grudima.


lavLAV
POSAO: Velika poslovna energija vas čeka posebno od danas. Čuvajte novac, ne rasipajte. Lav zna da u pojedinim trenucima izgubi kontrolu.
LJUBAV: Skrivene emocije prema jednoj mlađoj osobi iz sazvežđa Riba ili Raka. Moraćete da se otvorite i budete direktni.
ZDRAVLJE:Osjetljivi stomak, debelo crijevo.vagaDJEVICA
POSAO: Spremni ste za sve novitete. Transformacija. Budite spremni na velika ulaganja. Potpisujete ugovor sa inostranstvom.
LJUBAV: Vodite miran porodičan život. Ako ste sami pravi će vam društvo jedna Vodolija koja zapravo željno očekuje susret sa Vama.
ZDRAVLJE: Odmarajte.


vagaVAGA
POSAO: Gomilate obaveze. Morate danas dosta toga da završite. Prijatelji vam pomažu. Oni su najvažniji za Vas.
LJUBAV: Istina je najvažnija. Zato je i prihvatite. Bićete pred teškoćom da li da ostvarite sve ili da se žrtvujete.
ZDRAVLJE: Depresija ili raspoloženje, odlučite sami.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Maksimalna posvećenost radu i talenat koji imate daće dobre rezultate a posebno profit. Generalno svaka Škorpija teži dobroj zaradi.
LJUBAV:Posesivnost vam je uvijek neprijatelj, to treba da znate. Ne pretjerujte u svojim napornim zahtjevima.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.


jaracSTRIJELAC
POSAO: Novo poznanstvo sa saradnicima sa kojima niste ranije radili daće vam mnogo uspjeha. Potrebna vam je svježina, nadahnutost.
LJUBAV: Sklonite se starih ljubavi. To nikako nije dobro za velikog etuzijastu kao što ste Vi. Novo i samo novo je za Vas.
ZDRAVLJE: Skloni ste promjeni raspoloženja.


jaracJARAC
POSAO: Usamljeni ste. Nije vam lako da radite sami bez ikoga, podrške. Ali to je Jarac. Najsigurniji ste kada sami radite.
LJUBAV: Jedna Vodolija se veoma raduje susretu sa Vama. Nikako ne propustite to udvaranje, taj šarm. Očekuje vas iznenađenje.
ZDRAVLJE: Niste lošeg zdravlja.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Potreban Vam je veliki tim za posao koji radite. Imate razvijeno šesto čulo. Slušajte ga. Dobar period za novac predveče.
LJUBAV: U vezi niste neko ko moli, traži susret po svaku cijenu. Tu ste nebeski zaštićeni. Doćiće uvijek neko drugi, što je i nebeska potvrda.
ZDRAVLJE:Vjerovatno opet isti problem sa venama.


ribeRIBE
POSAO: Sve je rješivo u današnjem vremenu. Potrebna vam je saradnja sa drugima kako biste prevazišli teškoće i počeli da radite ozbiljne stvari, koje daju ozbiljan novac.
LJUBAV:Slobodne pripadnike znaka Ribe jedna Škorpija želi. Ako ste u braku onda često ostavljate partnera samog kod kuće.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za FEBRUAR 2019. ili godišnji horoskop za 2019.