Dnevni Horoskop za 20. decembar 2018.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Morate da pazite na budžet jer ćete biti izloženi finansijskom pritisku. Neka vam se pridruži neko ko je fleksibilniji od Vas u raspodjeli novca, na primjer neki Strijelac.
LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni sigurno nećete biti danas. Povoljni aspekti za sve one koji žele da pronađu romantičnu dušu. Dobar izbor je Djevica ili Blizanci.
ZDRAVLJE: Bez većih promjena, dosta dobro.


bikBIK
POSAO: Moraćete da se prilagodite. Posebno što u svom poslovnom okruženju imate jednog Ovna koji voli da se uvijek nešto dešava i mijenja, Škorpiju koji ima svoj plan ali ga otkriva na kraju.
LJUBAV: One Bikove koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u dosadu.
ZDRAVLJE: Sport, muzika, umjetnost, liječe sve.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Imate dobru energiju, inteligenciju, dobre poslovne veze, kontakte koji mogu realno da vas dovedu na put poslovanja koji Vi iskreno želite i maštate.
LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje im mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno.
ZDRAVLJE: Provjerite krvni pritisak.


rakRAK
POSAO: Želite promjenu. Vrijeme će pokazati šta je dobro za Vas. Možda promijenite poslovne partnere.
LJUBAV: Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Za to vam je najbolje da budete u vezi sa Škorpijom. One su svakako moćne po pokazivanju svojih emocija.
ZDRAVLJE: Ne blokirajte sami sebi energiju.


lavLAV
POSAO: Dobar dan za poslove koji traže jaku energiju. Budite samo istrajni.
LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju. Ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti.
ZDRAVLJE: Čulo vida osjetljivo.vagaDJEVICA
POSAO: Promjena na poslu. U zavisnosti od saradnika sa kojima ste u kontaktu bićete pogurani da radite ili mijenjate.
LJUBAV: Moguća dupla veza za Djevice u braku. Ljubav će biti strastna i nezaboravna. Ako je taj neko Škorpija u znaku, teško ćete se izvući iz toga. Oprezno!
ZDRAVLJE: Fizičke vježbe potrebne za regeneraciju tijela.


vagaVAGA
POSAO: Čuvajte posao koji imate. Ne mijenjajte ništa. Danas je jedino to dobar savjet.
LJUBAV: Da li da uđete u vezu sa jednim Strijelcem ili ne…? Strijelac jeste opušteniji tip ali nemojte da vas to zavara. Itekako može da bude vrlo ohol, zahtjevan pa čak i da uvrijedi.
ZDRAVLJE: Ruke i noge osjetljive.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Potrebno je da sarađujete sa stabilnim ljudima onim poput dobrih stratega kao što je Jarac ili dobrih knjigovođa kao Djevica.
LJUBAV: Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom sa kojom dijelite dugo godina i dobro i zlo. Oni koji su slobodni očekuje topao susret sa jednom Vodolijom.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


jaracSTRIJELAC
POSAO: Možete očekivati pomoć jednog Bika gdje ćete imati finansijsku podršku. Samo pažljivo sa pozajmicama. Skloni ste da se opustite kada vidite da postoji pomoć tog trenutka.
LJUBAV: Okrećete se lakom životu. Posebno ako se nalazite u vezi ili braku. Partner je osjetljiv i neće to da trpi. Svađe izvjesne.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na srce ili šećer u krvi.


jaracJARAC
POSAO: Radićete naporno i biti traženi. U dubini duše Vi to volite. Zbog toga, posao voli Vas. Posvetite se sferi konkretnih djelatnosti, kao na primjer trgovina.
LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu očekivati susret sa Blizancem ili senzibilnim Bikom koji traži strast od Vas.
ZDRAVLJE: Smanjite obroke u večernjim satima.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Nervoza vam je neprijatelj. Morate da se stabilizujete. Samo od vaše harizme zavisi posao i napredak.
LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka vole da maštaju da će ih neko prihvatiti i u slučaju da se ni malo ne potrude. Opušteni ste.
ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate većih problema.


ribeRIBE
POSAO: Snalažljivost je vaša vrlina. Poslovno se spajate sa osobama koje traže kvalitet. Saradnja sa Lavom donosi novac.
LJUBAV: Ribe u braku moraju da poprave stanje sa partnerom kroz blažu komunikaciju. Ukoliko ste sa Blizancima u braku onda teško da ćete nešto promijeniti. Oni uvijek imaju svoj ,,fazon” i ne popuštaju.
ZDRAVLJE: Umor vas stiže.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. ili godišnji horoskop za 2019.