Dnevni Horoskop za 21. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Dan je važan za finansije. Nedelja je obično za porodično okupljanje ali Vi morate da odete do firme i neke ne završene stvari spremite za početak nove nedelje.
LJUBAV: Zadovoljni ste razvojem emotivne situacije sa jednim Bikom. Možda je to prava ljubav na putu.
ZDRAVLJE: Nervoza i nestrpljenje mogu dati povišen krvni pritisak.


bikBIK
POSAO: Imate šarm i koristite ga na pravi način. Čuvajte se Škorpije, ona želi da posjeduje sve što ste stekli, što imate.
LJUBAV: Pustite prošlost da ostane iza Vas. Krenite napred u budućnost. Imaćete dobar dan sa Ovnom ili Strelcem.
ZDRAVLJE: Poslušajte savjet jednog Bika vezano za ishranu.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Ne propustite priliku da se čujete sa Ovnom, Rakom ili Škorpijom u vezi posla koji ste dugo čekali. Kasnije se odmarajte.
LJUBAV: Intuicija vam je pojačana kada je reč o drugima. Znate da prepoznate prave vrednosti partnera. Ako ste sami onda sa osobom sa kojom nameravate da uđete u vezu.
ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada čuvajte kičmu.


rakRAK
POSAO: Saradnja sa Jarcem može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte početkom nedelje.
LJUBAV: Ne odlažite susret sa Vagom. Sigurno ćete imati dobar i emotivan provod. Budite sigurniji u sebe.
ZDRAVLJE: Nesanica vam često remeti koncentraciju.


lavLAV
POSAO: Vjerovatno ste zaboravili ali danas vam je slobodan dan. Naučili ste da radite i da nestajete. Zaradićete kad god počnete sa svojim planom.
LJUBAV: Vi volite da pomognete ali mora da vam se skrene pažnja. Slobodan Lav sjedi i čeka da mu se dese fatalne ljubavi bez imalo truda. Ništa neobično za ovo sazvežđe.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.


djevicaDJEVICA
POSAO: Pomoć vam je potrebna. Potražite je u znaku Ovan ili Lav. Neka bude osoba koja je blizu vašeg doma. Sigurno ćete naći izlaz.
LJUBAV: Niste sami niti usamljeni. Samo mislite na probleme. Spustite loptu i odmorite se od prevelikog posla. Partner to očekuje.
ZDRAVLJE: Srce, kičma su osjetljivi organi.


vagaVAGA
POSAO: Idete polako ka svom cilju. Vage treće dekade imaju ogromnu šansu da zarade na poslovima koji su povezani sa tehnikom.
LJUBAV: Vi volite sebe sasvim dovoljno da možete samoću da pokrijete i nekim dobrim druženjem sa prijateljima. Zapravo jedva čekate da se uvučete u neki bar i dobar provod.
ZDRAVLJE: Razmišljajte o tome da pregledate bubrege.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Napunili ste baterije i sada čekate momenat da se pokrenete. Nije vam teško da radite. Spremni ste.
LJUBAV: Ponekad ste bez razloga posesvni i ljubomorni ali to je deo ljubavno bračne energije. Škorpijoni druge dekade su baš u potrazi za velikom ljubavlju.
ZDRAVLJE: Problem sa kičmom – gornji dio.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Uspjeh je pred Vama. Samo treba da ga prepoznate. Srećom niste tremaroš.
LJUBAV: Neumete da napravite selekciju, prave izbore. Zbog toga što ste veliki hedonista često skačete iz veze u vezu i tu pokazujete koliko vam je podsvjesno stalo do prave ljubavi.
ZDRAVLJE: Imate osjetljivo grlo.


jaracJARAC
POSAO: Imate sve šanse da se okrenete nekim novim poslovima koji će vam otvoriti vidike, vašu unutrašnju auru kreativnosti.
LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da računaju na poznanstvo sa osobom iz svijeta muzike, kulture, obrazovanja.
ZDRAVLJE: Brinete o urogenitalnom traktu. Uradite analize, potrebno je.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Potrebni su vam prijatelji u poslu. Poslušajte Strelca jer on je iznad svega i vidovit pa može da vam pruži pravu ocenu o svemu šta nameravate.
LJUBAV: Traže konstantno prisustvo partnera i to mora da se ispoštuje. Niste sposobni da funkcionišete sami.
ZDRAVLJE: Raspoloženje vam varira.


ribaRIBE
POSAO: Sa Lavom dobar posao, finansijski isplativ ali naporan, sa Škorpijom konstantan rad, sa Blizancima se osjećate dobro u društvu.
LJUBAV: Za one koji su slobodni stara ljubav je u glavi. Nije dobro da se vraćate u tu vezu, nećete biti zadovoljni.
ZDRAVLJE: Osjetljivi ste na vjetar, hladno vrijeme.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!