Dnevni Horoskop za 21. decembar 2018.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Tvrdoglavost. Nikako da izađete iz tog začaranog kruga. Saradnici neće da budu dio vaše ,,loše priče”.
LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni svojim statusom u vezi ili braku. Slobodni moraju da se više posvete sebi i svojim emocijama. Pretjerano ste probirljivi.
ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.


bikBIK
POSAO: Vi ste revolucionar u onome što radite. Niko ne vjeruje da će jedan povučeni Bik da bude toliko buntovan. Samo nove ideje pobjeđuju.
LJUBAV: Susret sa jednim Lavom sa kojim radite promijeniće vaše poglede na ljubav. Probudiće u vama novu iskonsku emotivnu prirodu.
ZDRAVLJE: Mijenjajte način ishrane.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Vaši sagovornici će biti manje raspoloženi za bilo kakvu naprednu saradnju. To vas čini manje uticajnim.
LJUBAV: Okrenite se partneru. Kao da ste zaboravili da imate osobu koju imate pored sebe. To je neko ko Vas voli i cijeni, prije svega.
ZDRAVLJE: Zdravlje je dosta dobro, ali ne trošite se bespotrebno.


rakRAK
POSAO: Posla preko glave. Vrijeme vam ide jako brzo. Niste ponekad u stanju da ga uhvatite i smirite. Razmišljate šta će biti…
LJUBAV: Društveni život na visokoj nozi. Uživate u svakom susretu koji vas vodi u društvo raspoloženih ljudi. Susret emotivne prirode sa Bikom.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.


lavLAV
POSAO: Morate da napravite transformaciju u privatnom poslovanju. Novac vam stiže pred kraj dana.
LJUBAV: Sa sazvježđem Djevica imate jednu posebnu interakciju. Vjerovatno će se pretvoriti sve u ljubav, posebno ako ste slobodni.
ZDRAVLJE: Pazite na svoje zdravlje, posebno kada su nagle promjene vremena.vagaDJEVICA
POSAO: Dobar poslovni dan za vlasnike firmi, radnji, manjih trgovinskih radnji. Novac vam stiže brže nego se nadate.
LJUBAV: Osoba ste koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobe iz vodenog sazvježđa Raka ili Škorpije.
ZDRAVLJE: Problem tokom dana je stomak, jetra, želudac.


vagaVAGA
POSAO: Možete da računate na dobar posao sa jednim Ovnom koji je već organizovao da sve bude kako treba.
LJUBAV: Danas želite da se podsjetite na neke stare dobre dane vaše prošlosti. Stari prijatelji, mjesta za zabavu, izlaske. Uživajte u mislima i fotografijama.
ZDRAVLJE: Pozitivan način razmišljanja vam štiti zdravlje.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Vi imate jaku intuiciju kao znak Rak, Ribe, ali ovog puta ste pomalo pretjerali oko izdavanja naredbi. Spustite loptu.
LJUBAV: Vrzmaju vam se tajne ljubavi po glavi. Nije isključeno da nećete počiniti ,,grijeh”.
ZDRAVLJE: Može vas pratiti problem sa srcem, pritiskom.


jaracSTRIJELAC
POSAO: Pazite da se ne upetljate sa ograničenim i sporim ljudima, saradnicima. To vas jako nervira. Volite žestinu u poslu ali i novac.
LJUBAV: Vi ste ponekad nepopravljivi romantik. Imaćete odličan dan posebno kada je erotika u pitanju. Jedna Škorpija vam neda mira.
ZDRAVLJE: Psiha ostljiva.


jaracJARAC
POSAO: Svi koji rade sa vama danas biće zadovoljni. Zbog toga ćete nešto dobro da napravite u vašoj ,,poslovnoj kuhinji”.
LJUBAV: Razmišljate o jednom Blizancu. Kako da ga osvojite ili bolje rečeno usvojite samo za sebe. Neće biti lako.
ZDRAVLJE: Popravite imunitet vitaminima.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Nećete imati problema kada je novac u pitanju. Samo je potrebno da se dobro organizujete. Poslušajte savjet jedne Vage.
LJUBAV: Smanjen je pritisak na vaš ljubavni život. Sada možete mirno da posvetite pažnju prije svega sebi, svojim emocijama, pa voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Čuvajte se stresa na poslu.


ribeRIBE
POSAO: Imate sreće da će vas partneri iz inostranstva podržati ne samo kao ideju već i finansijski. Volite ozbiljne i velike projekte.
LJUBAV: Možete da budete okrenuti i samoći u nekom momentu ali vam se savjetuje da što više vremena provedete u društvu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. ili godišnji horoskop za 2019.