Dnevni Horoskop za 21. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Pokazujete veliki napredak u onome što radite. Vaša prednost u odnosu na druge je u tome što imate veću energiju i upornost.
LJUBAV: Bik ili brbljivi Blizanac vas mogu privući. Emociju koju imate u sebi možete dobro da iživite, što bi bilo dobro.
ZDRAVLJE: Hronične bolesti. Niste se zaliječili.


bikBIK
POSAO: Potrebno je da se bavite nekim poslom koji traži stalno angažovanje na terenu. To će i Vas pogurati da radite bolje i više.
LJUBAV: Ako ste u braku sa Vagom onda ste sigurno u skladu. Ukoliko je vaš partner Ovan to je dinamična osoba sa kojim možete ući u problem.
ZDRAVLJE: Bolja energija danas.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Stekli su se uslovi za brzu zaradu. Sarađujte sa Vagom jer je viješta u komunikaciji, diplomatski stav je veoma potreban a ona to ima.
LJUBAV: Ako ste slobodni onda budite u društvu pored nekog ko je veseo, zna da zabavi, povezuje ljude.
ZDRAVLJE: Imunitet vam opada, sklonost raznim infekcijama.


rakRAK
POSAO: Jedan dan nije cijela sedmica ali Vi često imate takav stav. Osjećate napetost zbog jedne Vodolije ili Lava koji vam smetaju dok radite.
LJUBAV: Popravite raspoloženje tako što ćete sa voljenom osobom otići na druženje sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Ostanite pozitivni.


lavLAV
POSAO: Možete imati novčanih problema. Pazite kome dajete novac. Ako je na poverenje to nije dobro i pametno.
LJUBAV: Emotivni ste i privrženi partneru ali spolja ne izgleda tako. Ponašate se rezervisano, pomalo hladno.
ZDRAVLJE: Oscilacije u pritisku.


djevicaDJEVICA
POSAO: Analiza sopstvenog rada za jednu Djevicu je tipočno. Razdvojićete pozitivno od negativnog i tako napraviti pravo stanje.
LJUBAV: Analizirate i ljubav. Partner samo prati šta radite i koliko ste uporni ili da nekažemo naporni u nekim stavovima.
ZDRAVLJE: Niste nervozni, to je napredak za Vaš karakter.


vagaVAGA
POSAO: Ako upotrebite šarm, lepotu dobićete ono što je potrebno za posao koji radite. Ništa bez šarma ne pokušavajte.
LJUBAV: Partner nije u stanju da prepozna šta zaista želite. Postajete poput vašeg komšije Škorpije veliki mistik i zagonetna ličnost.
ZDRAVLJE: Ne preterujte u nekim zahtevnim dijetama. Vaše tijelo nije toliko jako.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Uvijek maštate o poslu koji može da pretenduje na to da bude posao budućnosti. Vi ćete sigurno uspijeti da napravite takav sistem.
LJUBAV: Budite ponosni na vezu u kojoj se nalazite. Partner je uz Vas i priznaje vam svu ljubav ovog sveta. Usamljeni imaju poznanstvo sa Jarcem.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Samo veliki novac može da vam pomogne. Budite sigurni da ćete ga zaraditi. Uostalom Vi ste pravi predstavnik svog znaka kada je dobra zarada prioritet.
LJUBAV: Potrebna vam je osoba koja se bavi poslom putovanja. Mogli biste da se okrenete nekim zanimljivim ili kreativnim poslom.
ZDRAVLJE: Uživate. Odlično ste.


jaracJARAC
POSAO: Vi volite da zaradite dobre pare. Nikako se ne okrećite ka nekom sitnom novcu. Odlična saradnja sa Vodolijom ili Ovan bi mogao da pomogne.
LJUBAV: Super se osjećate u novoj vezi. Ukoliko ste u dugoj vezi onda vam vjerovatno predstoji brak. Idete ka tome.
ZDRAVLJE: Nemate osjećaj melanholije.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Sa Jarcem kao što smo videli imate sve šanse da uspete. Pokrenite se. Vi ste i dobri prijatelji između ostalog, to puno znači.
LJUBAV: Mislite da možete da zadržite jednog Raka tako što ćete često noću izlaziti sa prijateljima. To nije preporučljivo, bar ne danas.
ZDRAVLJE: Prepustite se životu.


ribaRIBE
POSAO: Ako posao koji radite ne donosi dobit onda treba da se pitate da li je problem u sadašnjosti ili u prošlosti imate nekih dugovanja.
LJUBAV: Problem vam stvara osoba sa kojom ste u vezi duži period. Želite promjenu. Dinamika ljubavnog odnosa je loša.
ZDRAVLJE: Malo se pribojavate za vaša pluća.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!