Dnevni Horoskop za 23. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Danas je Mjesec u Jarci i to je važno za jednog Ovna jer na površinu izbijaju nove profesionalne prilike. Više poslovnih putovanja.
LJUBAV: Više ljubavi i strasti vam donosi ovaj dan. Strast doživljavate sa Jarčevima ili Vagama. Mada, udvaranje jednog Lava ne smete propustiti.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro.


bikBIK
POSAO: Povoljan dan za posao. Danas ste praktični, dobri sa saradnicima, pa će vas vjerovatno i nebo pogledati.
LJUBAV: Emotivno slobodni Bikovi moraju da imaju bolji stav o ljubavi i samim emocijama. Često ste rigidni prema sebi i osobi koju upoznate.
ZDRAVLJE: Može vas ponovo obuhvatiti problem sa plućima.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Očekuje vas uspešan dan. Sigurni ste u svoje kvalitete i u ono što radite. Vjerovatno će vam neko predložiti saradnju.
LJUBAV: Intima vam je bitna večeras. Imate tajnu koju nikako niko ne sme da sazna. Skloni ste aferama.
ZDRAVLJE: U dobroj ste fizičkoj formi.


rakRAK
POSAO: Ako nastavite sa idejama i poslom koji radite, biće sigurno uspeha. Novac vam stiže preko poslova firmi iz Holandije ili Belgije.
LJUBAV: Morate da vjerujete više svojim osjećanjima. Partner se ponaša detinjasto. Oslobodite se te veze ako vam ne prija.
ZDRAVLJE: Posjetite specijalistu. Problem sa kožom ili kostima.


lavLAV
POSAO: Privlači vas politički rad. Vrlo ste elokventni i stabilni u svojim stavovima koje imate. Želite da privučete mnogo saradnika.
LJUBAV: Lav koji je sam biće zanesen jednom Devicom. Vjerovatno ona na Vas utiče najpozitivnije moguće.
ZDRAVLJE: Zdravstveno morate da rešavate svoje problemu ukoliko ih imate.


djevicaDJEVICA
POSAO: Ono što Vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i pre svega dobra zarada. Imate dovoljno volje i snage da motivišete druge.
LJUBAV: Vaša uloga ljubavnika je uspešna. Sa kim god da napravite susret, udvaranje bićete obožavani.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.


vagaVAGA
POSAO: Vjerovatno ćete i Vi morati da se dodatno edikujete. Zbog toga morate da nabavite dobru literaturu, knjige koje će vam pomoći da se uzdignete.
LJUBAV: Moraćete i partnera da povedete za ruku, pa zajedno da nešto novo naučite. Biće zanimljivo kao i uvijek u vašem društvu.
ZDRAVLJE: Ništa vam za sada ne fali.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Planeta revolucije Uran je juče krenula napred. Za sve fiksne znakove oslobođenje. Pospremite sve što imate na radnom mjestu i krenite dalje…
LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednu lucidnu Vodoliji. Neće vam biti lako da se stabilizujete.
ZDRAVLJE: Problem sa bešikom ili bubrezima.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Možete biti zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, profesijom koja vam daje sigurnost. Nemate stres ili neku dodatnu nervozu koja vam kvari energiju.
LJUBAV: Mislite još uvijek na jednu Vagu koja se ponaša prilično nestabilno. Čas vas nervira, čas vam je zanimljiva.
ZDRAVLJE: Čuvajte se hladnog vremena. Kukovi osjetljivi.


jaracJARAC
POSAO: Vaš vladar Saturn polako napušta sazvežđe Škorpije i kreće u ekpanzivnog Strelca. Čuvajte novac. Lako ćete trošiti.
LJUBAV: Potrebna vam je emotivna stabilnost. Danas je Mejsec u vašem znaku. Možda vam se neka stara ljubav javi.
ZDRAVLJE: Problem sa stomakom zbog pretjerane nervoze.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Samo posao može da Vam pomogne da se stabilizujete. Morate sve sami da radite jer ste Vi ipak najbolji u svemu. Nemate konkurenciju.
LJUBAV: Zabeležite sve želje voljene osobe. Idu novogodišnji praznici, dotle ćete vjerovatno sve zaboraviti. Čisto kao podsetnik.
ZDRAVLJE: Pozabavite se kilogramima.


ribaRIBE
POSAO: Dobro ste organizovani. Imate energiju koja pokreće druge. Zadivljujuće. Održavajte nivo strpljenja i istrajnosti.
LJUBAV: Emotivno je važno da da niste sami. Imate ljubav sa Vagom ili Vodolijom i to je sasvim dovoljno da budete srećni.
ZDRAVLJE: Možete biti pod tenzijom zbog pretjeranog rada. Više sna.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!