Dnevni Horoskop za 23. maj 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja.

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
Posao – Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama koje su vam obećale pomoć. Ukoliko ste sigurni u sebe, nemojte da oklijevate.
Ljubav – Trudite se da osvojite osobu koja se ponaša kao da nije naročito zainteresovana za vas. Pokazaćete veće interesovanje za jednu Vodoliju.
Zdravlje – Reumatski bolovi.


bikBIK
Posao – Postoji mogućnost obnavljanja poslovnih veza, ali nemojte mnogo da računate na intuiciju jer će vas odvesti u pogrešnom pravcu.
Ljubav – Ukoliko ste slobodni, trebalo bi da uspostavite dobru komunikaciju sa nekadašnjim partnerom koji pokušava da s vama obnovi vezu.
Zdravlje – Problemi sa oticanjem nogu.


blizanciBLIZANCI
Posao – Mnogi vas podržavaju, ali je neophodno da pokažete više istrajnosti u onome što ste sebi zacrtali kao zadatak.
Ljubav – Željećete da se dokažete pred nekim ko vas je u poslednje vrijeme prilično ignorisao. Ukoliko vam se dopada jedna Devica ili Jarac, pokušajte da uspostavite bolju komunikaciju.
Zdravlje – Smanjite obroke.


rakRAK
Posao –Želite da se istaknete u poslu koji bi vam doneo popularnost ili povratak na poslove u kojima ste se već dokazali kao uspješni.
Ljubav – Trudite se da dobijete šansu o kojoj maštate kada je u pitanju veza sa Škorpijom ili Lavom.
Zdravlje – Nesanica.


lavLAV
Posao – Vjerujete da će vam pomoći jedan Jarac ili neki Ovan kada je u pitanju posao sa strancima ili novi projekat koji bi mogao da vam donese vanredni prihod.
Ljubav – Pokušavaćete na diskretan način partneru da nametnete svoju volju i ideje o uvećanju zajedničkih prihoda.
Zdravlje – Dobro se osećate.


djevicaDJEVICA
Posao – Pojavljuje se mogućnost obnavljanja nekadašnjeg poslovnog odnosa i napredovanja u službi.
Ljubav – Novi poslovni kontakti mogu doneti zanimljiva poznanstva. Ukoliko želite da osvojite Lava koji je već dugo nedostupan, biće vam potrebno manje napora nego što pretpostavljate.
Zdravlje – Mogućnost povrede.


vagaVAGA
Posao – Poželjno je da budete maksimalno strpljivi i oprezni, jer vam pozicija Marsa u vašem znaku slabi koncentraciju.
Ljubav – Veoma ste raspoloženi da obnovite neka prijateljstva, a poželećete i da se sretnete sa osobom koja nije slobodna. Moguća je romansa sa strancem na nekoj zabavi.
Zdravlje – Više se odmarajte.


skorpijaŠKORPIJA
Posao –Pravi je trenutak da krenete u akciju po svim onim pitanjima po kojima ste dugo već odlagali donošenje odluke.
Ljubav – Naglašeno astrološko polje društvenog života donosi nova poznanstva i kontakte koji lako mogu da prerastu u ljubavni odnos.
Zdravlje – U dobroj ste kondiciji.


strelacSTRIJELAC
Posao – Mars, planeta ambicije koja utiče na vaše organizacione sposobnosti slaba je u Vagi, što znači da se nećete najbolje snaći u brojnim obavezama.
Ljubav – Željećete da postignete više nego što možete. Slobodni predstavnici znaka stupiće u vezu sa umetnikom ili sportistom.
Zdravlje – Pazite se povrede.


jaracJARAC
Posao – Moguće je da započnete nov posao sa sposobnim, ali nedovoljno organizovanim i nepouzdanim saradnicima.
Ljubav – Za partnera nemate dovoljno vremena ili strpljenja, a mnogi parovi su razdvojeni zbog poslovnih obaveza. Ukoliko ste u srećnoj vezi, vjerovatno planirate zajedničko putovanje.
Zdravlje – Pad imuniteta.


vodolijaVODOLIJA
Posao – Niko vas ne sprečava da krenete u ostvarivanje poslovnih planova. Naprotiv, mnogi vas podstiču.
Ljubav – Očekujete da vam se javi neko kome ste otvoreno pokazali da ste mu veoma privrženi i uvek na raspolaganju. Malo je onih koji imaju takav tretman kod vast.
Zdravlje – Smanjite obroke.


ribaRIBE
Posao – Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci.
Ljubav – Trenutni aspekti vas čine prilično nestalnim, nespokojnim i nedovoljno angažovanim u vezi. Verujete da vam je jedan Strelac naklonjen.
Zdravlje – Dobro se osećate.