Dnevni Horoskop za 24. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Ako ste rođeni u prvoj dekadi Ovna, onda imate sreće, jer ćete započeti odličan posao koji će vas voditi dalje kroz budućnost.
LJUBAV: Dobra veza sa Blizancima. Možete imati jedno duhovno putovanje u vezi sa osobom iz znaka Strelac.
ZDRAVLJE: Trebalo bi da ste dobro.


bikBIK
POSAO: Važan dan za sve Bikove. Saturn ulazi u vaše 8 polje. Novac drugih, nasleđe, sex, okultno. To su teme koje će vam biti važne u naredne dve i po godine.
LJUBAV: Veza u kojoj ste bili duži period vjerovatno se polako gasi. Više sreće u nekim narednim danima, mjesecima.
ZDRAVLJE: Problem sa hormonima.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Koliko ste spremni da prihvatite neki iznenadni preokret vrijeme će pokazati. Imate izgleda se izvučete iz dugovanja koja su postojala.
LJUBAV: Saturn ulazi u vaše sedmo polje braka, javnosti, zakona. Naredne dve i po godine, mogući problemi, odvajanja u postojećoj zajednici.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.


rakRAK
POSAO: Dobar aspekat za saradnju sa Jarčevima. Ukoliko su poslovi povezani sa zakonom, pravima, arhitekturom, aranžiranjem…
LJUBAV: Želite da napravite od duge veze – brak. Da li ćete uspeti, nije nemoguće. Potrebno je da budete istrajni u tome.
ZDRAVLJE: Pomalo vas drhatanje tela od umora plaši.


lavLAV
POSAO: Imate dobre aspekte za putovanje u inostranstvo. Vjerovatno će to biti radi užitka ali gledajte da to iskoristite na bolji način. Nove ideje, trendove da donesete tu gdje radite.
LJUBAV: Emotivno želite da se stabilizujete sa osobom sa kojom ste dugo u vezi. Vjerovatno je neki Ovan koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku i osjećaj moći.
ZDRAVLJE: Odlično.


djevicaDJEVICA
POSAO: Dobićete ponudu da otputujete u neku evropsku državu. To će vas iskreno oraspoložiti. Tamo pravite nove kontakte.
LJUBAV: Vjerovatno vas je naljutio jedan Ovan. Pokušajte da ostavite iza sebe sve, budete malo sami. To može da vam pomogne da stabilizujete misli.
ZDRAVLJE: Pokrenite se kroz alternativno liječenje.


vagaVAGA
POSAO: Znate da se snađete u svakoj situaciji. Nije problem da i drugima pomognete čak i finansijski ako je potrebno.
LJUBAV: Da li da pristanete na vezu sa jednim Bikom, koji je u ovom trenutku prejak za Vas. Ako ste Škorpija ili Ovan u podznaku onda ga sigurno nećete izbeći.
ZDRAVLJE: Problem sa žuči.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Saturn vas je napustio. Odlazi u znak posle Vas. Strelac je sledeća stanica. Položili ste ispit ovog bezkompromisnog učitelja. Slobodni ste. Novi izazovi počinju.
LJUBAV: Emotivno ćete danas biti u svađi ukoliko predhodnih dana niste stabilizovali brak ili vezu.
ZDRAVLJE: Problem sa kožom.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Danas Saturn ulazi u vaše sazvežđe. Naredne dve i po godine, veliki učitelj vam je u kući. Bićete zreliji i spremni na velike odgovornosti.
LJUBAV: Odgovorni ste za vezu u kojoj se nalazite. Budite parlamentarni. Partner to očekuje od Vas.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.


jaracJARAC
POSAO: Povoljan dan za inostranstvo, putovanja, posao sa neobičnim i bogatim ljudima. Iskoristite povoljne aspekte.
LJUBAV: Veza sa drugim Jarcem po mogućstvu iz Francuske bi bio odličan potez za vašu budućnost. Presecite i srećno!
ZDRAVLJE: Kosti, koža, zubi osjetljivi. Posjetite pre svega stomatologa.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Sa ulaskom Saturna u vaše XI polje Vi ćete sigurno da stabilizujete prijateljstva, nade i želje koje imate. Moćićete da se otisnete u nove trendove poslovanja.
LJUBAV: Faza kada treba da stabilizujete emocije ka Devici ili Škorpiji. Biće žestoko ako ne pokažete pravu emociju.
ZDRAVLJE: Dobro.


ribaRIBE
POSAO: Možda ćete imati problem kada su dugoročni ciljevi u pitanju. Saturn danas osvaja vaše X polje karijere.
LJUBAV: Skriveni stres zbog jedne Vodolije. Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Biće mogućnosti da popravite utisak.
ZDRAVLJE: Izbacite stres kroz fitness.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!