Dnevni Horoskop za 24. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Ako ste imali problem sa osobom iz znaka Škorpije, sada je vrijeme da prekinete tu saradnju koja vas guši, potajno nervira.
LJUBAV: Dan donosi zanimljivu i lijepu emociju prema voljenoj osobi a uživanje i provod znate već sami dobro da organizujete.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura od premora.


bikBIK
POSAO: Osjećaj tenzije na poslu sa kolegama. Sigurno radite u nekoj ustanovi koja vas ne inspiriše a posao vam se čini dosadnim.
LJUBAV: Vatra u vama tinja polako. Partner mora da pokaže izvjesno strpljenje i nadu da će sve biti kako treba da biste živeli u miru.
ZDRAVLJE: Manji problem sa stomakom.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Zatvoreni ste za nešto novo danas. Razlog tome je vaše raspoloženje, nikako manjak ambicije.
LJUBAV: Slobodni imaju susret na poslovnom putovanju. Vaše radno mjesto zahtjeva kretanje. Ako ste u braku ili vezi treba da pokažete više strasti.
ZDRAVLJE: Više tečnosti, manje cigareta, alkohola.


rakRAK
POSAO: Razmišljate o promjeni posla. Mjesec se približava buntovnom Uranu. To će se nekako odraziti na osjećaj potrebe za novim.
LJUBAV: Možda imate sreće u ljubavi. Nije vam potrebno da se previše trudite. Udavarača na sve strane.
ZDRAVLJE: Opterećeni ste svojim fizičkim izgledom.


lavLAV
POSAO: Oštro oko jednog Lava vidi sve. Još kad uključite duh koji imate onda ste neprikosnoveni pobjednik.
LJUBAV: Opušteniji ste u komunikaciji sa partnerom sa kojim živite. Ako ste slobodni onda insistirate na poznanstvu sa osobom iz vatrenog sazvježđa. Vjerovatno Strelac želi vaše društvo.
ZDRAVLJE: Krvni pritisak. Loše varenje.


djevicaDJEVICA
POSAO: Djevica radi subotom kao da je početak nedelje. Možete da se okrenete poslovanju sa drugom Devicom jer jedino vaše dve kombinacije najbolje posluju.
LJUBAV: Emotivno možete biti vezani za osobu koja je poput Vas. Vrijedna, radna, malo troši. Sve ćete učiniti za tu osobu samo da budete u zajednici.
ZDRAVLJE: Odlično.


vagaVAGA
POSAO: Ukoliko radite sa voljenom osobom, neće biti dogovora. Više prepirke oko neke sulude ideje. Bolje da ne radite zajedno.
LJUBAV: Posao vam ne ide, ljubav ide. Tražite od partnera da se dobro provedete večeras. To vam je jedino potrebno.
ZDRAVLJE: Bubrezi osjetljivi.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Svi izgledi za dobru zaradu su tu. Samo se pokrenite. Nećete izgubiti dobro radno mjesto koje vam slijedi.
LJUBAV: Opterećeni ste manama partnera. Ali to je Škorpijon. On sve vidi što drugi ne vide. Spustite loptu. Niko nije savršen.
ZDRAVLJE: Više vitamina unesite u organizam.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Otvorena je mogućnost poslovnog putovanja. Kontakti sa inostranstvom mogu da vam unaprijede posao.
LJUBAV: Vi ste bolji partner u vašoj zajednici. Ako ste u vezi sa Rakom to će biti lijepa ljubav i brak. Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom onda je to veza puna ljubomore, opsesije.
ZDRAVLJE: Za danas dobro.


jaracJARAC
POSAO: Niste dobro plaćeni ali izdržavate ono što drugi ne bi izdržali. Dobra saradnja sa Rakom ili Lavom. Uspjećete da se izborite za vaše ideje dođu u prvi plan.
LJUBAV: Jedna Vaga vam se udvara. Razmišljate da li da se upustite u tu ljubavnu avanturu.
ZDRAVLJE: Kašljete a to može biti problem sa želucem.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Morate da se okrenete putovanjima, zapadnim zemljama, novim idejama, mislima. Holandija bi bila idealna.
LJUBAV: Mjesec u vatrenom Ovnu polako prilzi vašem vladaru Uran. To može da bude sve ili ništa. Raskid ili novi početak, odlučite sami.
ZDRAVLJE: Nazeb, prehlada.


ribaRIBE
POSAO: Možda ćete malo biti u krizi danas. Ali nije ništa bitno. Ovo je aspekat da vas pokrene, otvori vidike i postavi vam prioritete.
LJUBAV: Misli su vam okrenute ka jednom Lavu. Uvijek ste zaneseni nekim jakim astrološkim znakom. Često više vidite san nego javu.
ZDRAVLJE: Dobro.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!