Dnevni Horoskop za 25. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Osmeh na lice obavezno. Posao zanimljiv za one koji su kreativni, bave se umetnošću. Već unapred znate da pravite dobre rezultate.
LJUBAV: Više druženja. Imaćete zanimljive prijatelje. Harizmatični, lucidni, svi na okupu čine vašu dobru energiju. Bićete isključivo vezani za slobodu.
ZDRAVLJE: Krećite se više.


bikBIK
POSAO: Ništa posebno ne može da se desi ako ste Vi ne pokrenete. Odlično znate da se snađete. Drugi čekaju na Vas.
LJUBAV: Možda bi mogli pred kraj dana da se aktivirate. Zamiljivo veče vas čeka sa jednim Rakom. Romantika na višem nivou.
ZDRAVLJE: Generalno se dobro osjećate.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Možete imati svađu na poslu. Ne prenagljujte. Nervozni ste i nestabilni. Pustite da prođe ovaj dan. Okrenite se ljubavi.
LJUBAV: Razmenjujete ljubavne reči. Posle dužeg vremena Vi otvarate emocije. Bićete zaista u jednoj divnoj romansi koja će vas pogurati i u brak.
ZDRAVLJE: Uznemirenost.


rakRAK
POSAO: Razmišljajte da sve ideje, kreacije koje su zvanično Vaše, polako materijalizujete. To je dobro za početak novog posla.
LJUBAV: Budite spremni na velike promene. Sa vašim vladarem Mjesecom u znaku Vodolije, morate da zaustavite nemir u vezi.
ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivnije.


lavLAV
POSAO: Svaki Lav koliko bio realan a prilično jeste, ipak, snovi mogu biti važan faktor u poslu. Iz njih izvlačite sve potrebne informacije i kreativne ideje.
LJUBAV: Danas se dobro osjećate kod kuće. Vjerovatno ćete napraviti kućnu zabavu. Svi vole da dođu kod Vas.
ZDRAVLJE: Alergija na određenu vrstu hrane.


djevicaDJEVICA
POSAO: Teški dan pred Vama. Poslove koje radite biće dosadni, naporni, nezanimljivi. Trebaće vam ceo dan da se stabilizujete. Pokušajte da pronađete pomoć.
LJUBAV: Pristupite prijateljski u prvom poznanstvu. Nije važno odmah ozvaničiti vezu. Važno je steći iskustvo.
ZDRAVLJE: Odmorite se.


vagaVAGA
POSAO: Koristite dobre aspekte da uspete u onome što radite. Prijateljski naklonjene Vage imaće dobre rezultate na poslu.
LJUBAV: Ponekad samoća može da bude vrlo plodonosna. Skupite sve svoje loše misli, očistite se i krenete u bolji život.
ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje leči sve.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Putujte. Dobar dan je za neke nove saradnike, poznanstva, iskustva, predjele. Saradnja sa Vagom može da Vas unapredi dok sa Ribama unazadi.
LJUBAV: Stabilizacija sa Rakom koji vas isčekuje duži period. Krijete se često. Teško pokazujete emocije.
ZDRAVLJE: Donji deo kičme osjetljiv posebno kod muške populacije.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Neko iz vaše familije mora da radi sa Vama. Posao kao porodični biznis ima smisla da se osnuje. Sigurno ćete imati uspjeha jer Vi ste osnivač.
LJUBAV: Ako ste u vezi sa Vodolijom biće problem. Oboje želite više lične slobode. Usamljeni neće da se bave trivijalnim poznanstvima ukoliko im srce ne zakuca iz prve.
ZDRAVLJE: Dobro.


jaracJARAC
POSAO: Ponuda iz inostranstva. Odlučite se da krenete dalje. Potrebno je da se aktivirate na tom polju, više sreće tamo možete imati.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju flert na radnom mjestu. Osoba je rođena u znaku Strelca.
ZDRAVLJE: Emocije čine zdravlje.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Ključan dan za vaš optimizam. Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć.
LJUBAV: Nema potrebe da budete u nekom strahu jer je osoba pored Vas, vjerna do kraja, bez rezerve.
ZDRAVLJE: Čulo vida vam strada od preteranog rada.


ribaRIBE
POSAO: Naučite da cenite sve što predstavlja unutrašnju kreativnu stranu duha. Sloboda misli, govora vam je prioritet u ovom danu.
LJUBAV: Biti u vezi znači imati partnera ali ga ne opterećivati stalnim pozivama, provjerama, ljubomornim ispadima.
ZDRAVLJE: Pluća i sinusi osjetljivi.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!