Dnevni Horoskop za 25. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Skloni ste ponekad opterećenjima koji sami sebi namećete. Neki poslovi mogu da sačekaju. Novac nije problem.
LJUBAV: Sobodni Ovnovi imaju toliko ljubavi u sebi da tu energiju mogu da ulože i budu na dobitku. Odličan dan za zajednicu.
ZDRAVLJE: Česte glavobolje.


bikBIK
POSAO: Bikovi koji očekuju poziv u vezi nasljedstva, mogu da se ponadaju dobrim. Ovaj aspekat vam je produženog karaktera, do kraja mjeseca, ne samo danas.
LJUBAV: Sreća vas prati sa jednim Ovnom. Dobra kombinacija Marsa – Ovan i Venere – Bik daje veliku strast, ljubav.
ZDRAVLJE: Uznemirenost bespotrebna.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Iako je vaš vladar Merkur retrogradan u polju inostranstva, ne treba da baš odbijate sve kombinacije i pozive.
LJUBAV: Neodlučni ste i izbirljivi oko nove ljubavne veze. Još uvijek nemate poverenja. Možda se pokrenete uz pomoć prijateljskog savjeta.
ZDRAVLJE: Donji ekstremiteti osjetljivi.


rakRAK
POSAO: Ostavićete sve da se slegne. Napeti ste zbog posla i zbog funkcije koja je pred vama. Ali ipak ne mijenjate stavove. Ćutite i čekate svojih pet minuta.
LJUBAV: Nedelja je dan za porodični ručak, okupljanje. Mada Vi znate da to nekad i zaobiđete.
ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.


lavLAV
POSAO: Osoba rođena u znaku Raka ili Vodolije je neko ko može da vam pomogne. Možete da zaradite veći novac.
LJUBAV: Dogovorite se sa partnerom ukoliko želite da proširite porodicu prinovom. To je lijepo jer ispunjavate sebi želju koju imate u sebi.
ZDRAVLJE: Dobro.


djevicaDJEVICA
POSAO: Znanje je najveće bogatstvo – kažu. Vi ga imate svakako ali nekada niste spremni da ga iskoristite na pravi način.
LJUBAV: Da li želite i Vi da se vraćate na staro? Teško da vam se to desi ali nije nemoguće. Veza sa Blizancima mijenja tok ljubavi.
ZDRAVLJE: Pazite na kičmu, uopšte na kosti.


vagaVAGA
POSAO: Nedeljom volite da otvorite svoj kompjuter i pogledate bazu podataka, šta ste uradili tokom predhodnog perioda. Tako ćete i ovoga puta uraditi.
LJUBAV: Mladost je lijepa ali koliko god godina da imate Vi ćete biti zanosni i zavodljivi. Srećete mlađu osobu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Lična snaga, motivacija, želja za uspehom se ne gasi. Danas će ipak biti manje pauze. Ostavljate ambiciju od sutra.
LJUBAV: Ne volite manipulaciju. Moraćete da se izvučete iz jedne takve situacije. Nije prijatno kada to shvatite.
ZDRAVLJE: Nemate nekih težih problema.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Sve ide kako treba, po planu koji ste zamislili. Bavite poslovima koji daju kontakte sa ljudima, poznanstva, kretanje.
LJUBAV: Iznenadni susret sa Vodolijom. To može biti više erotski susret neko neka emotivna stabilizacija.
ZDRAVLJE: Vitamini su vam potrebni da ostanete jaki.


jaracJARAC
POSAO: Nekome smeta što vaša karijera ide uzlaznom putanjom. Ali na vama je da ostanete stabilni i ne ulazite previše u rasprave.
LJUBAV: Ponovo imate dobar odnos sa Blizancima. To je odlično za jednog Jarca jer vam on podiže nivo energije i opušta vas.
ZDRAVLJE: Odlično.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Vrlo ste spretni i mnogo angažovani. Mada, vikendom ne razmišljate pretjerano o poslovnoj budućnosti kao i većna vaših astroloških znakova.
LJUBAV: Jedino da se opustite uz prijatelje i pravo u noćni život. Nikako se ne zadržavajte na starim ljubavima koje vas često muče.
ZDRAVLJE: Imate pozitivan stav o svemu.


ribaRIBE
POSAO: Niste pod pritiskom samo onda kada sami pokrećete svaki poslovni projekat. Razmišljate o velikom novcu. Kreativnost vam je dobar prijatelj.
LJUBAV: Ako biste mogli da se angažujete više nego ranije, jedna Vaga bi vas prihvatila odmah.
ZDRAVLJE: Koža vam je osjetljiva.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!