Dnevni Horoskop za 25. maj 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja.

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
Posao – Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji vam dobro rješenje.
Ljubav – Pokažite da posjedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite sretna i zadovoljna lica.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


bikBIK
Posao – Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih djeluje podsticajno i uzdbudljivo. Vaše poslovne namjere, želje i motivi su jasni.
Ljubav – Upotrebite neke skrivene adute u namjeri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkim potrebama i ukusu.
Zdravlje – Pad imuniteta.


blizanciBLIZANCI
Posao – Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspiješnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek.
Ljubav – Partner ne želi da vam povjeri svoje tajne namjere, ali vi ne odustajete lako. Odbijanje vas dodatno podstiče na akciju.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


rakRAK
Posao – Motivisani ste za uspijeh i prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov.
Ljubav – Između vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


lavLAV
Posao – U Vašem interesu je da izbegavate sumnjive ponude ili osobu koja vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju. Svako od saradnika treba da se bavi svojim problemima.
Ljubav – Neodstatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namere.
Zdravlje – Korigujte ishranu.


djevicaDJEVICA
Posao – Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u procjeni svojih mogućnosti.
Ljubav – Neko vam nudi svoje razumijevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.


vagaVAGA
Posao – Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom i ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika.
Ljubav – Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.
Zdravlje – Moguća glavobolja.


skorpijaŠKORPIJA
Posao – Nemojte sami sebe proglašavati za pobjednika u poslovnom dijalogu već sačekajte da se smire uzavrele strasti.
Ljubav – Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu i činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.
Zdravlje – Napeti ste.


strelacSTRIJELAC
Posao – Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspijeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju.
Ljubav – Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.
Zdravlje – Dobro.


jaracJARAC
Posao – Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da riješite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.
Ljubav – Izbjegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.
Zdravlje – Potreban vam je odmor.


vodolijaVODOLIJA
Posao – Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu.
Ljubav – Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao sto priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.
Zdravlje – Odlično.


ribaRIBE
Posao – Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama.
Ljubav – U susretu sa bliskom osobom izbjegavajte osjetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.
Zdravlje – Problemi sa varenjem.