Dnevni Horoskop za 27. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Budite spremni na kompromise, ustupke. Zbegavajte loše izjave, reči. Vi ste neko ko nadahnjuje, nikako neko ko devalvira posao.
LJUBAV: Imate danas nešto važno da raščistite sa voljenom osobom. To je dobro, da biste bili spremni za novogodišnju noć.
ZDRAVLJE: Kritičan da za one sa bolovima u nogama.


bikBIK
POSAO: Odlično znate kako da upotrebite svoj rukovodeći položaj. Danas samo pravite plan. Od naredne sedmice već ćete da date instrukcije.
LJUBAV: Odličan dan za sve emotivce, sanjalice, romantike. Imate divan dan kao i veče sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Mislite samo na dobro.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Nemarnost, neorganizacija. Više ste nezadovoljni nego što vam se ne radi. Promenite kurs poslovanja, imaćete više uspeha.
LJUBAV: Očekujete dobar provod, dobru noć večeras. Blizanac u braku smišlja kako da izađe iz kuće izbace iz sebe negativno.
ZDRAVLJE: Pomalo vaša nervoza se prenosi i na okruženje.


rakRAK
POSAO: Odličan dan za poslove sa morem, brodovima, putovanjima u daleko inostarnstvo. Iskoristite pomoć jednog Blizanca ili Ribe.
LJUBAV: Emotivnu vezu imate sa Ribama ili Škorpijama. Ta veza vam najviše prija, puna je iskrenih razmena osjećanja. To je Vaš teren.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.


lavLAV
POSAO: Danas ćete sebično da čuvate svoje ideje, planove. Iako je možda bolje da podijelite sa vašim saradnicima, ipak držite se svog unutrašnjeg glasa.
LJUBAV: Budite prisniji sa voljenom osobom. Manje pričajte o poslu više o ljubavi. Značiće i jednom i drugom.
ZDRAVLJE: Problem sa nervima, posebno noge osjetljive.


djevicaDJEVICA
POSAO: Kasnite danas na posao. Možda ste se uspavali ili nemate dovoljno energije. Šta god daje, navalite na rad i sve ćete to već nekako srediti po dobrim standardima.
LJUBAV: Kontrola voljene osobe nije potrebna. Nemate tajni ni suparništva. Sreća vam predstoji.
ZDRAVLJE: ptrebno je da obratite pažnju na čulo vida. Problematično duži period.


vagaVAGA
POSAO: Danas super dan za sve koji žele popularnost. Posebno ako se bave umetničkim poslom. Ukoliko ste u kancelariji onda saradnja sa poznatom kompanijom.
LJUBAV: Ništa manje nije bitna ta popularnost ni za emotivan život. Slobodni će biti omiljeni u društvu.
ZDRAVLJE: Odlično.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Niste u finansijskim problemima. Biće to dan kada možete da uradite nešto i za druge. Mnogi će vam biti zahvalni.
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, onda zanemarujete potrebu partnera. Posvetite se više voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Mnogo se psihološki opterećujete zbog novca.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Dobra jutarnja energija za zaradu. Osjećate to. Sposobnost da radite sve što zamislite. Poslovni partneri su navikli da ste uvijek kreativni.
LJUBAV: Najbolje bi bilo da ste u ljubavi sa nekim ko ima jaku potrebu za učenjem, znanjem, putovanjem, poslovima koji zahtevaju kretanje.
ZDRAVLJE: Više nogo dobro.


jaracJARAC
POSAO: Mnogo energije ulažete u tome da zaradite veliki novac. Imate sve šanse da se povežete sa svijetom i to nikako ne ispuštajte.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni onda vas iritira jedna Vodolija. Pretjerano se udvara i ruši vaš unutrašnji mir.
ZDRAVLJE: Važno je da se pazi na ishranu.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Maštoviti ste danas. To je odlično za nekog poput Vas, ko zna da koristi metafiziku u svemu, pa i u poslu kojim se bavite.
LJUBAV: Borite se sa unutrašnjim strahovima. Sviđa vam se neko iz vašeg okruženja, posla…ali nikako da se ohrabrite.
ZDRAVLJE: Pazite noću dok vozite. Više koncentracije.


ribaRIBE
POSAO: Mešate dve energije. Jedna je posao, druga emotivni život. To nije dobro za poslovanje. Stabilizujte se.
LJUBAV: Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Potražite pomoć prijatelja koji je veštiji od Vas u ljubavnim igrama.
ZDRAVLJE: Stres rešavajte vežbama.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!