Dnevni Horoskop za 28. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Potrebno je biti blag. Ne previše opterećivati ni sebe ni saradnike oko sebe. Imate saradnju sa Devicom ili Lavom.
LJUBAV: Emotivno ste puni dobrih vibracija prema voljenoj osobi. Danas vam je dana kada se otvarate na najbolji način.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate ali obratite pažnju na vensku cirkulaciju.


bikBIK
POSAO: Razmišljate više o tome gde biste proveli novogodišnju noć više nego o finansijama. Danas se odmarate a novca imate dovoljno.
LJUBAV: Partnerski odnosi nisu pretjerano dobri pred kraj dana. Vjerovatno ćete imati goste koji vas pomalo opterećuju svojim prisustvu u domu.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju da budete odmorni za narednu nedelju.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Nema potrebe za sekiracijom. Imate odličnu energiju za posao koji vas čeka danas iako je vikend, od sutra kao početak nove nedelje.
LJUBAV: Partner je oduševljen vašim stvaralačkim kreativnim impulsom koji zrači i više nego ste svjesni svoje snage. Nežnost pokazujete na poseban način.
ZDRAVLJE: Sinusi mogu biti problematični.


rakRAK
POSAO: I dalje se ponašate kao da nije kraj godine već radite najbolje što možete. Drugi vam zavide na vašoj ogromnoj energiji. Nastavite tako.
LJUBAV: Dobar dan za emotivan život svih Rakova, posebno onih koji su slobodni jer mogu upoznati osobu koja je topla i porodična.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, hladnoće.


lavLAV
POSAO: Dosta dobar dan za sve one koji žele kontakt sa inostranstvom. Posao vas hoće. Niste bez finansija.
LJUBAV: Nije poželjno da se posjećujete sa prijateljima ili familijom danas, jer vam je energija pomalo u senci razmišljanja o novogodišnjoj noći.
ZDRAVLJE: Pritisak u vazduhu vam smeta.


djevicaDJEVICA
POSAO: Spremni ste da napravite dobar poslovni program sa Lavom koji iz Vas izvlači poslednji atom kreativnosti. Veoma vam prija njegova energija i samim tim biće posla.
LJUBAV: Device u braku su za kuću i vole tu atmosferu, dok oni koji su slobodni mogu da očekuju dobar provod sa društvom.
ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu. Ili pretjerano sjedite ili radite teže fizičke poslove.


vagaVAGA
POSAO: Odličan dan za oni koji planiraju da rade poslove vezane za druge zemlje poput turizma, putovanja. Možete zaraditi dosta novca, niste se ni nadali.
LJUBAV: Slobodne Vage ukoliko idu na put poznanstvo sa Škorpijom ili Bikom. Imaćete zabavno veče.
ZDRAVLJE: Dosta se dobro osjećate.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Morate da smanjite tenziju prema jednom saradniku rođenom u znaku Ribe ili Vaga. Imate dobre ideje ali ste ponekad pretjerani egoista prema okruženju. Opustite se i vejrujte drugima.
LJUBAV: Slobodni neće dugo biti u tom statusu. Očekuje vas lijepo poznanstvo sa jednom zanimljivom Devicom.
ZDRAVLJE: Štitna žlezda osjetljiva tačka.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Danas ste timski igrač. To je dobro za sve oko Vas ali pre svega vaša energija vama pomaže da se oslobodite i date sve najbolje od sebe.
LJUBAV: Tokom dana i večeras se sasvim dobro osjećate kod kuće. Nemate razloga da brinete ljubav u braku je sasvim ok!
ZDRAVLJE: Mislite na svoje telo, kosti, mišiće.


jaracJARAC
POSAO: Razmišljate unapred kako će početi naredna godina, pomalo ste opterećeni budućnošću ali nema razloga da se trošite. Biće šta mora biti!
LJUBAV: Veza sa Bikom vam izuzetno prija. Kako je tajna, čuvajte se razotkrivanja. Taj Bik je u braku ili vezi.
ZDRAVLJE: Možete imati problem sa kolenima.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Potrebno je da se više povezujete sa osobama preko društvenih mreža. To je dobar reklamini program iz koga možete izaći bogatiji.
LJUBAV: Emocije su vam okrenute ka materijalnom. Ne vidite dobro. Ako je neko imućan od osoba koje vam se dopadaju Vi ćete poći za tim.
ZDRAVLJE: Mislite na nervni sistem koji je prenapregnut.


ribaRIBE
POSAO: Mjesec je vaše sazvežđu pa budi spiritualizam. Koristite sve svoje moći da uspete. Danas bi bilo dobro da pregovarate sa nekim ako želite da radite na brodu.
LJUBAV: Niste zaboravili sve lijepo što vam partner pruža. Odužite se i Vi nekim poklonom ili dobrim izlaskom.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!