Dnevni Horoskop za 29. decembar 2018.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Nova godina je na pragu. Sve polako završavajte što vam je potrebno. Niste neko ko voli da ostavi poslove za sutra.
LJUBAV: Dobro se osjećate u vezi sa osobom koja vam je draga i sa kojom ste tek stupili u ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Imate dobro i vitalno tijelo. Dobro se osjećate.


bikBIK
POSAO: Morate da uspostavite neki rad u firmi ili kako imate dobar osjećaj da zaposlite nekog ko je sposoban da zavede red. Potrebno će biti u narednih par dana.
LJUBAV: Aspekat za ljubav vam danas nije posebno naglašen ali to može prije da se protumači da ste pomalo neraspoloženi.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Morate da se sačuvate razočarenja ili prevare. Mnogi su skloni da vas poremete posebno kada je pretpraznično veselje. Pazite na novac.
LJUBAV: Dobro vam je stanje u braku jer imate osobu koja je energetski jača od Vas i koja vas čuva od ostalih loših sila.
ZDRAVLJE: Smirite svoj duh.


rakRAK
POSAO: Danas ste impulsivni, previše direktni. Čak se možete izvikati na nekog od kolega. Neće im biti prijatno. Ukoliko ste nadređeni loše riječi sačuvajte za sebe.
LJUBAV: Partner ne želi da bude pored Vas ukoliko ste neraspoloženi. Potrudite se da smirite svoje emocije kupovinom karte za novogodišnji doček.
ZDRAVLJE: Mislite na svoj želudac.


lavLAV
POSAO: Mislite da možete sami da budete na ovom svijetu kada je posao u pitanju. Teško! Moraćete ipak da napravite saradnju sa jednom muškom osobom iz znaka Ribe.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, u obzir dolazi samo erotska veza sa Bikom ili Škorpijom.
ZDRAVLJE: Mislite na svoje zdravlje koristeći zdravu hranu, dobru vodu.vagaDJEVICA
POSAO: Vama je svaki dan radan. Ovaj dan može biti vrlo naporan za sve Djevice. Nije poželjno da se preforsirate. Biće dana. Opustite se.
LJUBAV: Partner je željan prave ljubavi sa Vama. Pokažite emocije koje imate, prekinite tu energiju sakrivanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate, bez većih promjena.


vagaVAGA
POSAO: Morate da se angažujete oko jednog projekta koji je važan za naredni period. Čuvajte snagu, energiju i naravno, ideje.
LJUBAV: Previše ste pretrpani nekim obavezama koje vam generalno nisu potrebne. Zbog toga zapostavljate svoj ljubavni život i osobu koja vas želi.
ZDRAVLJE: Manji problem sa bešikom.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Trebalo bi da se više orjentišete ka finansijama. Ili slabo zarađujete ili niste nikako spremni na neke nove poduhvate.
LJUBAV: Ne ulazite u vezu sa osobom koja je zauzeta. Nisu vam sada potrebne tajne ljubavi. Treba vam neko da bude pored Vas.
ZDRAVLJE: Hladno vam smeta. Voda, temperatura…


jaracSTRIJELAC
POSAO: Mislite da ste sve završili do kraja ove godine. Ali ne. Ovo je dan kada ćete tek dobiti instrukcije šta dalje u budućnosti.
LJUBAV: Manje se bavite nekim trivijalnim pričama, komentarima, stvarima koje mogu da budu više problem za Vas nego iskonska prava riječ ljubavi.
ZDRAVLJE: Smirite želudac. Mnogo mlečnih proizvoda unosite.


jaracJARAC
POSAO: Kreirajte, inovirajte, ne čekajte osobe koje se razvlače. Vi ste najbolji kada je posao u pitanju. Imaćete danas brzu zaradu.
LJUBAV: Odličan dan za sve. I one koji su zaljubljeni i one koji su usamljeni. Svoju dušu pronalazite na jednom većem skupu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Planirajte danas da ne organizujete velike poslovne poduhvate. Finansijski možete imati loš dan. Nikako se ne upuštajte u bilo kakve novčane transakcije.
LJUBAV: Na dobrom ste putu da danas imate sasvim običan dan ali zato noć će vam biti sjajna. Ako provedete sa jednom Vagom tu istu noć, nema promašaja.
ZDRAVLJE: Noge, stopala, gležnjevi osjetljivi.


ribeRIBE
POSAO: Mislite na praznike. Kao da ste odlutali. Čas vam se radi, čas ne. Možda bolje da to ostavite što imate za sutra.
LJUBAV: Čuvajte se sukoba ali mišljenja. Kad zađete u neku temu zaista kao prava Riba ste, upletete se u mulj i nikako da se iskobeljate.
ZDRAVLJE: Faza pospanosti.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za DECEMBAR 2018. ili godišnji horoskop za 2019.