Dnevni Horoskop za 29. maj 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja.

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
Posao – Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.
Ljubav – Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumjevate pogledima i toplim osmijehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.
Zdravlje – Korigujte ishranu.


bikBIK
Posao – Djelujete samouvereno i donosite blic procjenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja.
Ljubav – Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavješteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.
Zdravlje – Problemi sa grlom.


blizanciBLIZANCI
Posao – Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procjena i način djelovanja od zajedničkog interesa.
Ljubav – Emotivna nota koju osjećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
Zdravlje – Osjećate se dobro.


rakRAK
Posao – Mnoge situacije na poslovnoj sceni djeluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost .
Ljubav – Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osjećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
Zdravlje – Nervozni ste.


lavLAV
Posao – Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema..
Ljubav – Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate odgovore.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.


djevicaDJEVICA
Posao – Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora.
Ljubav – Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.
Zdravlje – Loša cirkulacija.


vagaVAGA
Posao – Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja.
Ljubav – Osjećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se povjeravate pred osobom koja vas analizira.
Zdravlje – Posjetite stomatologa.


skorpijaŠKORPIJA
Posao – Postoje različite zamjerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.
Ljubav – Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osjećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rješenje.
Zdravlje – Više se odmarajte.


strelacSTRIJELAC
Posao – Primjećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove.
Ljubav – Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.


jaracJARAC
Posao – Ponekad je teško procjeniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju.
Ljubav – Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
Zdravlje – Moguća prehlada.


vodolijaVODOLIJA
Posao – Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju.
Ljubav – Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.
Zdravlje – Niste u kondiciji.


ribaRIBE
Posao – Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspješna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo.
Ljubav – Određene okolnosti natjeraće vas da promjenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
Zdravlje – Osjećate se dobro.