Dnevni Horoskop za 3. februar 2016.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Danas možete imati više sreće nego prethodna dva dana. Moguće je da nećete imati toliko obaveza pa se pored svega možete malo i opustiti.
LJUBAV: Lepršavi ste, dobro raspoloženi i zračite svojom energijom privlačeći osobe suprotnog pola. Dan je veoma dobar za flert, poznanstva… Ako ste u vezi uživaćete u nježnostima sa partnerom.
ZDRAVLJE: Vodite računa o krvnom pritisku.


bikBIK
POSAO: Tokom dana ćete imati dosta obaveza i možete biti preopterećeni poslom, samim tim Vam nedostaje koncentracije. Organizujte se malo bolje.
LJUBAV: Primetili ste neku osobu o kojoj razmišljate tokom celog dana. Opijeni zanosom, zauzeti pripadnici ovog znaka će biti u velikom iskušenju.
ZDRAVLJE: Nema većih problema, ali povedite računa o ishrani.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Trčite na sve strane, preopterećeni time da ništa ne propustite mogli biste da izostavite slučajno neku važnu obavezu. Napravite spisak prioriteta i vodite se time, ne rasipajte svoju energiju.
LJUBAV: Kao da i ne primjećujete priliku koju bi Vam mogao dati neki šarmantan Lav. Ako malo zastanete možda i shvatite ko je sve danas pokušao da flertuje sa vama.
ZDRAVLJE: Vodite računa o infekcijama disajnih puteva.


rakRAK
POSAO: Mjesec sa Jupiterom u Vašem drugom polju može da Vam da dobru priliku da svoj rad, bez mnogo muke unovčite. Iskoristite svoje adute.
LJUBAV: Pretjerano ste emotivni pa Vas lako mogu povrijediti i najmanje kritike od strane partnera. Na kraju dana će se ipak sve dobro završiti.
ZDRAVLJE: Dobro. Ne bi trebalo da bude nekih većih problema.


lavLAV
POSAO: Imate mnogo obaveza ali ne i volje za radom. Radije biste uživali. Tokom dana ćete pokušati da izbjegnete sve ono što smatrate suvišnim poslom.
LJUBAV: Gdje god se okrenete vidite priliku za flert. Danas je idealan dan da uđete u novu vezu ili avanturu. Ako imate partnera provedite dan sa njim.
ZDRAVLJE: Moguće su prolazne glavobolje.


vagaDJEVICA
POSAO: Prilično ste nervozni i užurbani pa Vam sada i najjednostavniji zadatak deluje komplikovano. Ne preuveličavajte probleme nego se bez tenzije suočite sa njima.
LJUBAV: Partner obigrava oko Vas, a Vi biste radije spavali ili čitali knjigu. Ne budite brzi na jeziku jer ćete se kasnije kajati.
ZDRAVLJE: Zbog nervoze, problemi sa probavom.


vagaVAGA
POSAO: Ne vjerujete Ribama u svom poslovnom okruženju. Radije ćete uzeti neki posao na sebe nego ga prepustiti osobi u koju nemate povjerenja. Postižete sve na vrijeme.
LJUBAV: Puni ste elana i dan je veoma dobar za neko novo poznanstvo. Ako ste se već zaljubili danas će Vam ta osoba pružiti svu pažnju koju želite.
ZDRAVLJE: Moguća je osjetljivost kože, alergije.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Dobrom poslovnom taktikom biste mogli da nadjačate konkurenciju. Iako to nije tipično za Vas, laganim koracima i dobro promišljenim, ćete postići uspijeh na duže staze. Primjetiće Vas.
LJUBAV: Malo ste nestabilni na polju emocija, niste sigurni šta želite. Dan je dobar za afere i tajne veze, ali da li je to dovoljno da budete srećni? Ne ispunjavajte emotivnu prazninu alkoholom.
ZDRAVLJE: Moguće su upale, pad imuniteta, nemojte da se forsirate nego odmarajte.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Sve ide po planu i svoj deo posla ste uradili korektno. Blizanci i Vodolije Vam mogu biti od pomoći da svoje ideje brže realizujete.
LJUBAV: Više Vam je do druženja nego do ljubavi. Spojite lijepo i korisno pa izađite negdje zajedno sa partnerom i svojim društvom.
ZDRAVLJE: Ne prijeterujte sa hranom.


jaracJARAC
POSAO: Niste baš zadovoljni razvojem situacije. Nemojte odmah da predviđate negativne ishode nego pronađite grešku. Moguće je da neke stvari danas jednostavno nisu bile u Vašim rukama.
LJUBAV: Sa dovoljno samopouzdanja možete imati uspijeha kod suprotnog pola. Ako ste u braku, odnos sa partnerom je stabilan i osjećate se sigurno.
ZDRAVLJE: Konstantni bolovi u leđima i prijedjelu vrata.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Sa poslovnim saradnicima i šefovima danas imate dobru komunikaciju. Bićete zadovoljni novom saradnjom koja Vam može biti ponuđena. Dobar dan za Vas!
LJUBAV: Imate želju da svom partneru posvetite punu pažnju, ali možete naići na neki nesporazum u komunikaciji. Iz najbolje namjere možete napraviti grešku.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro.


ribeRIBE
POSAO: Puni ste energije i želite sve velike planove da ostvarite odjednom. Nije baš sve isto u teoriji kao u praksi, pa ćete malo duže ipak čekati da svoj rad naplatite.
LJUBAV: Posvećenost partneru i pažnja koju dobijate će Vas opustiti. Iskoristite dan za uživanje, ali bez pretjerivanja.
ZDRAVLJE: Moguć je umor, potreban Vam je dobar san i relaksacija.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za januar 2016.!