Dnevni Horoskop za 3. septembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO : Ovan druge dekade ima potrebu da mijenja posao. Ne slušajte ničije savete, vjerujete sebi. Dovoljno ste odlučni.
LJUBAV: Budite optimista, izlazak na večeru može vam podići raspoloženje.
ZDRAVLJE: Optimistično se osećate, to Vas čini zdravim.


bikBIK
POSAO: Glasno nastupate. Izbjegnite konflikt sa osobom u znaku Škorpije. Novac ne očekujte tokom dana.
LJUBAV: Ljubav je u vazduhu. Vaša je zasluga što toliko dugo traje veza u kojoj ste.
ZDRAVLJE: Opušteni ste.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Loš odnos sa svima koji su u vašem okruženju. Nemojte toliko da se suprotstavljate kolegama. Pokvarićete saradnju sa inostranim partnerima.
LJUBAV: Puni ste zadovoljstva. Ovo je jedan od ljepših dana u mjesecu.
ZDRAVLJE: Upala grla.


rakRAK
POSAO: Danas ste lijeni, nekako bi Vam bolje prijalo da ste sada na odmoru. Opustite se, jer još uvjek nisu veliki zadaci pred Vama.
LJUBAV: Okrenuti ste domu i porodici, sve Vam je bolje i ljepše među najbližima. Harmonija u emotivnim odnosima je već dugo prisutna.
ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.


lavLAV
POSAO: Postajete svjesni svojih slabosti. Često okrivljujete druge. Nije dobro da tako radite jer gubite kredibilitet među kolegama. Razmislite dobro o svom ponašanju.
LJUBAV: Ljubav vam je pomalo daleka u današnjem danu. Mislite na novac.
ZDRAVLJE: Visok pritisak.


djevicaDJEVICA
POSAO: Vi se nervirate zbog sitnica. Rješavajte bitnije stvari od tih detalja koji vas iscrpljuju. Novac vam stiže preko znaka Vodolije i Lava.
LJUBAV: Putovanje sa partnerom je odloženo i to Vas čini tužnim..
ZDRAVLJE: Sami sebi pravite nervozu.


vagaVAGA
POSAO: Dobra komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja. Možete da namirišete veliki poslovni uspeh..
LJUBAV: Na trenutak emocije će biti poljuljane ali srećom partner će Vas umiriti sa velikom pažnjom koju će da usmeri na Vas u kasnim satima.
ZDRAVLJE: Nizak pritisak.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Individualnost danas uzima maha. Borite se sa kulama i gradovima i nekog ne zovete u pomoć. Dokle? Pa i Vi ste samo od krvi i mesa.
LJUBAV: Preuzeli ste igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Ovakva oholost može da se završi lomom – i to Vašim.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Puno energije koje želite da podijelite sa saradnicima. Imate mnogo podrške na random mjestu zbog urođenog optimizma.
LJUBAV: Partnerski odnosi su danas na zavidnom nivou. Prisutna su davanja. Izuzetna komunikacija na kojoj Vam mnogi zavide.
ZDRAVLJE: Povremeni bolovi u kičmi.


jaracJARAC
POSAO: Birate ljude sa kojima želite da radite. Nemojte da budete pretjerano izbirljivi jer na kraju može se dogoditi da ostanete bez ičije pomoći.
LJUBAV: Promijenite partnera, to je bar sada najlakše. A šta posle?
ZDRAVLJE: Osjećate težinu.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Skloni ste da stvorite radnu atmosferu koja je naporna za druge. Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Budite i dalje jaki.
LJUBAV: Volite situacije u ljubavi koje su pune iznenađenja. Svaka monotonija i ustaljenost Vas uznemiruje.
ZDRAVLJE: Pazite da ne uganete zglob.


ribaRIBE
POSAO: Veća količina novca je u igri, ali nije Vam na dohvat ruke. Trebalo bi da promijenite taktiku pa ćete i vi ugrabiti svoje “parče kolača”.
LJUBAV: Brinete o svemu pa i o partneru koji je neraspoložen. Oboje ste se udaljili zbog pretjeranog posla.
ZDRAVLJE: Problem sa vidom.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!