Dnevni Horoskop za 30. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Mjesec i dalje u vašem znaku Ovan. Ne razmišljate da treba da se smirite. Ne, Vi i dalje radite punom parom. Srećno vam bilo!
LJUBAV: Kad ste zadovoljni sa poslom i kada imate novac onda vam i ljubav cvijeta. Potrudićete se oko jednog Bika ili Ribe.
ZDRAVLJE: Česte migrene.


bikBIK
POSAO: Divan dan za saradnju sa stranim investitorima. Napravite plan rada i nudite ponude koje će sigurno biti isplative i na dalje u narednoj godini.
LJUBAV: Lijep dan da provedete u društvu jene suptilne Vage. Oni u braku moraju da se spremaju za večernji izlazak.
ZDRAVLJE: Krećite se više, manje spavajte.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Sarađujte sa Ovnom. Sa njim sve stižete da završite. Današnji dan pun dinamike, kretanja i dobre zarade.
LJUBAV: Imate sreće. Ukoliko ste tražili ili potajno sanjali ljubav sa osobom iz znaka Vaga ili Jarac, biće nešto od te ljubavi.
ZDRAVLJE: Vene na nogama osjetljive.


rakRAK
POSAO: Odličan dan za novac. Zarađujete preko trgovine proizvodima hrane, garderobe ili tehnike.
LJUBAV: Sve se dešava u kući. Vaša ljubav za porodicu, decu, održanje jedne fine tradicije samo je vama svojstvena.
ZDRAVLJE: Mislite na digestivni trakt.


lavLAV
POSAO: Direktno radite sa svima i nema zavlačenja. Ili će saradnici biti privrženi Vama ili ćete ih promeniti. Vaš temperament ne miruje.
LJUBAV: Nemate problem da nekog zavedete. Zapravo bilo kog da zavedete bićete u prilici da ga zadržite za sebe, zauvjek.
ZDRAVLJE: Umorni ste i premoreni ali imate energije.


djevicaDJEVICA
POSAO: Volite da radite, pa ćete tako danas da pretjerate. Vjerovatno da ćete ostati na radnom mjestu do kasnih sati.
LJUBAV: Device koje su slobodne ostaju i dalje istog statusa, stim što neće dugo biti sami jer vam se već udvara jedan uporni Bik koji neće odustati.
ZDRAVLJE: Ne razmišljate o zdravlju.


vagaVAGA
POSAO: U jednom danu možete doživjeti razna iskustva. Niste ni svjesni da se svašta može desiti iz sata u sat. Na primer, očekujte novac od nekog ko vam duguje.
LJUBAV: Niste u pravu ako odbijete jednu suptilnu dušu iz znaka Rak. Biće vam divno ako prihvatite ovo druženje.
ZDRAVLJE: Solidno.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Saradnici vas podržavaju, kao i svaki put kada su kapitalne stvari pred svima vama. Novac i samo novac vam je u glavi.
LJUBAV: Odličan dan za one koji su u vezi. Razmišljate o promeni statusa. Želite da ozvaničite brakom dugogodišnju vezu.
ZDRAVLJE: Manje masnu hranu unosite.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Bićete u centru pažnje kada je govor, seminar, razni skupovi gde možete javno svoje mišljenje da iznesete. Vjerovatno ćete napraviti zanimljiv susret za sve koji sarađuju sa Vama.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da se okrenu većem povjerenju. Nema potrebe da strahujete od nevjere.
ZDRAVLJE: Pazite na disajne organe.


jaracJARAC
POSAO: Mislite na novi projekat sa znakom Ovan koji treba da se desi s proleća. U ovom trenutku dug period ali brzo će proleće.
LJUBAV: Bićete oduševljeni drugim Jarcem, posebno ako je u podznaku Jarac. On je zaista odličan zbor. Razumete se potpuno.
ZDRAVLJE: Čuvajte glasne žice.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Izrazito ste samostalni u onome što radite. Nemate većih problema oko saradnje sa klijentima. Budite deo pozitivne energije sa Ovnom ili Lavom.
LJUBAV: Mnogo razmišljate šta da radite
ZDRAVLJE: Hronični osjećaj bola u ramenima.


ribaRIBE
POSAO: Super se osjećate i znate šta da radite bez svih saradnika koji vas okupiraju. Novac vam dolazi neplanirano i nećete imati problem oko zarade.
LJUBAV: Ako ste u braku onda požurite sa pakovanjem. Vaš partner nije voljan da vas gleda kako ste sporo spremate na novogodišnje putovanje.
ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!