Dnevni Horoskop za 30. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Uspješni ste ako se bavite poslovima filma, muzike, pozorišta ili se spremate na daleki put preko okeana.
LJUBAV: Ovan u braku mora da istrpi nervozu partnera kako bi i dalje ostao u toj zajednici. Dok slobodni Ovan traži osobu koja radi poslove u državnoj instituciji.
ZDRAVLJE: Alkohol vam ne prija.


bikBIK
POSAO: Konačno možete da svoj projekat na kome ste dugo radili prodate. Pokušajte da na više mjesta ponudite svoje djelo jer možda možete dobiti i veću zaradu.
LJUBAV: Dopada vam se osoba iz znaka Ribe a vaš vladar Venera koja se upravo nalazi u tom sazvježđu daje iskrenu i romantičnu ljubav.
ZDRAVLJE: Dobro.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Nagli preokret na poslu može da vam se desi jedino uz pomoć Vodolije ili drugog Blizanca. Morate da sarađujete sa zemljama koje su povezane sa morem.
LJUBAV: Previše ste osjetljivi na jednog Raka koji zna da bude veoma tajnovit i ne pokazuje pravo lice.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda i podova.


rakRAK
POSAO: Još uvijek ne možete da se odlučite da li da se bavite poslom obarazovanja ili nekim oblikom usluge tipa trgovine. Savjet potražite od Škorpije.
LJUBAV: Krijete emocije a to nije dobro jer ćete biti “kažnjeni” samoćom ili ako ste u vezi ili braku partner neće da se otvori već provodi vrijeme van kuće.
ZDRAVLJE:Problem sa pritiskom.


lavLAV
POSAO: Odlučili ste da komunicirate sa nadređenima iako vam to jako smeta. Moraćete da napravite neke ustupke, kompromise.
LJUBAV: Ako ste slobdoni dobra veza sa Blizanicima a ukoliko ste u braku ili vezi onda je potrebno da se više družite sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Cirkulacija.


djevicaDJEVICA
POSAO: Danas morate posebno da vodite računa da ne napravite neki pogrešan potez kada su dokumenta u pitanju jer imate mogućnosti da potpišete nešto što ne treba.
LJUBAV: Slobodne Djevice se spremaju na put sa partnerom jer nemaju volje i želje da budu u kući.
ZDRAVLJE: Nervoza.


vagaVAGA
POSAO: Vi ste kao vaš opozitni znak skloni poslovima umjetnosti samo što vas sreća veća prati. Možete imati dobru zaradu i dobre saradnike.
LJUBAV: Ukoliko ste sami možete računati na dobro druženje sa Vodolijama, Ribama, Strelčevima. Ako ste u braku onda bez većih promjena.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Upornost se isplati samo ako imate neki cilj a vaš cilj je budete autoritet da imate konfor i po mogućstvu dubok novčanik.
LJUBAV: Veza sa Jarcem može biti mračna dosadna naporna jer i jedan i drugi vučete ka pesimizmu.
ZDRAVLJE: Urogenitalni trak osjetljiv.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom trebalo bi da dobijete poziv iz inostranstva a zemlje koje su zanimljive za vas su Amerika, Kanada, Australija.
LJUBAV: Emotivno se vezujete za Blizance ukoliko ste pripadnik mlađe generacije. Strelac u braku ili vezi želi po svaku cijenu da obezbijedi porodicu a edukacija je najvažnija.
ZDRAVLJE: Osjetljivi kukovi.


jaracJARAC
POSAO: Morate da se prilagodite okolini. Iako ste dominantna osoba imate svoje sledbenike ali pazite da ih ne izgubite zbog svoje rigidnosti.
LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni idealan partner je osoba rođena u znaku Ribe.
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu i višak kilograma.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Kako ćete da se snađete sa retrogradnim Merkurom na vašem Suncu to samo vi znate. Mogućnost da neki posao koji niste ranije dobili upravo sada dobijete.
LJUBAV: Privlači vas partner koji je finansijski stabilan ali ta osoba neće da otkriva svoj pravi konto.
ZDRAVLJE: Donji dio kičme može da napravi problem pri kretanju.


ribaRIBE
POSAO: Venera u vašem prvom polju daje vam neobičnu ljepotu i privlačnost pa ćete imati sreće za poslove koji su ljepši i lakši za vas.
LJUBAV: Postoji mogućnost duple veze sa Vagom ili Bikom koji vas obožavaju i žele pored sebe svaki dan.
ZDRAVLJE: Imate pozitivne enegrije u sebi.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!