Dnevni Horoskop za 30. maj 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja.

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
Posao -Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
Ljubav – Potrebno vam je malo topline. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
Zdravlje – Moguća alergija.


bikBIK
Posao – Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Sposobnost da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
Ljubav – Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


blizanciBLIZANCI
Posao – Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
Ljubav – Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negdje pogriješili u procjeni.
Zdravlje – Uzimajte vitamine.


rakRAK
Posao – Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije.
Ljubav – Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
Zdravlje – Problemi sa grlom.


lavLAV
Posao – Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Vidjećete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
Ljubav – Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lijepih trenutaka i radosti.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


djevicaDJEVICA
Posao – Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.
Ljubav – Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osjećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
Zdravlje – Važno je da se opustite.


vagaVAGA
Posao – Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno.
Ljubav – Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lijepe trenutke nebitnim sitnicama.
Zdravlje – Počnite da se bavite sportom.


skorpijaŠKORPIJA
Posao – Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspijeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.
Ljubav – Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a da više radite, jer u protivnom možete pokvariti lijep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


strelacSTRIJELAC
Posao – Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
Ljubav – Inertni ste i nedovoljno aktivni. Morate da se pokrenete da biste imali ljubavni život kakav zaslužujete. Okolnosti su na vašoj strani.
Zdravlje – Hronične tegobe.


jaracJARAC
Posao – Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
Ljubav – Puno lijepih trenutaka nćićete u zagrljaju voljene osobe. Život je lijep, pa zato treba maksimalno uživati u svakom trenutku.
Zdravlje – Odlično.


vodolijaVODOLIJA
Posao – Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
Ljubav – Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke.
Zdravlje – Dobro se osjećate.


ribaRIBE
Posao – Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.
Ljubav – Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.