Dnevni Horoskop za 31. decembar 2014.

Dnevni horoskop

Dragi prijatelji,
Sretnu Novu godinu želi vam tim astrologa Astrologija.ba! Sve najljepše!

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Ažurni ste. Dobri ste u brzoj organizaciji. Bićete spremni da pokrenete jedan posao iako svi misle da nije vrijeme. Vi ste vrijeme i Vi ga pokrećete.
LJUBAV: Oni koji su slobodni moraju više da se potrude oko jedne Device koja je prilično povučena. Ovaj dan je prava prilika da se oboje ostvarite emotivno.
ZDRAVLJE: Kako drugo nego – odlično se osjećate.


bikBIK
POSAO: Misli su vam odlutale, negde daleko. Vi već mislite na budućnost. Imate plan koji ćete posle svih slavlja pokazati saradnicima.
LJUBAV: Emotivno ste nadahnuti. Puni ste dobrog raspoloženja. Partner vam pruža sigurnost. A najvažnije je da ćete jedan drugom poželeti sve najbolje u novoj.
ZDRAVLJE: Pazite na prevelik apetit.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Žurite, jurite, na sve starne zovete one sa kojima imate plan da sarađujete u narednom periodu. Ostavite sve, jer već naredni dan posao zove.
LJUBAV: Kako god, bili u vezi, braku ili slobodni, spremate se više mjesta zabave da obiđete u toku noći. To vas čini srećnim.
ZDRAVLJE: Osjećate premor.


rakRAK
POSAO: Mislite o svemu. Bićete izloženi pritisku jer vas čeka puno posla od naredne godine. Ali sada sve držite u svojim rukama.
LJUBAV: Jedva čekate da se sredite i odete u neki lijepi restoran i sa voljenim i dragim prijateljima dočekate novu godinu.
ZDRAVLJE: Osjećate latentu melanholiju.


lavLAV
POSAO: Vjerovatno ćete samo svratiti do posla, da pozdravite ekipu. Puni raspoloženja, odlazite sa pozitivnim mislima o uspehu za narednu godinu.
LJUBAV: Muzika, društvo, zabava. Šta god da osjećate u trenutku prema voljenoj osobi mora da bude najbolje moguće.
ZDRAVLJE: Odlično. Pazite na kolovozu.


djevicaDJEVICA
POSAO: Dolazite regularno na svoje radno mjesto. Radite. Ostavljate sve iza sebe staro što nije bilo dobro. Krećete optimistično u novu godinu.
LJUBAV: Odličan provod. Bićete vjerovatno sa rođacima ili dobrim starim prijateljima. U kući ili nekom restoranu, bitno je okruženje.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.


vagaVAGA
POSAO: Mislite na sve unapred. Jedan Bik može da vam bude veoma od koristi. Odlična komunikacija i posao sa njim.
LJUBAV: Može se desiti da noć provedete u kući sami sa voljenom osobom, bez velike gužve.
ZDRAVLJE: Osjetljiv respiratorni trakt.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Mislite na jednog Lava sa kojim možete da ostvarite odlične poslovne rezultate. Biće tu dobre zarade. Bez velikog opterećenja treba da budete.
LJUBAV: Romantika, ljubav i strast vas očekuje. Uživaćete sa voljenom osobom ili u velikom društvu. Odluku donosite zajedno.
ZDRAVLJE: Smeta vam vlaga u vazduhu.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Uspaničeni ste. Želeli biste da sve završite za pola sata, sat. Biće prilike i za to. Ali sada se skoncentrišite za nov projekat koji vam donosi bolju budućnost.
LJUBAV: Ovo je dan, noć kao i svako drugo. Ali Vi volite to nešto u vazduhu. Odličan energija za sve zaljubljene.
ZDRAVLJE: Čuvajte se upale grla.


jaracJARAC
POSAO: Sve imate u glavi. Svaki podatak, svaki broj, svaki račun. To je za pohvalu. Mislite da bi bilo dobro da se i sutra pojavite na radnom mjestu.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju odličan provod i veče koje će im pokazati put do jednog lijepog poznanstva.
ZDRAVLJE: Posle svega, odlično.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Mislite da ste najbolji kada sami organizujete posao i radite. Ipak pokušajte da podijelite posao sa još nekim.
LJUBAV: Odlično se osjećate i želite dobro da se zabavite. Spremni ste da prijateljima pripremite dobar provod, dobru žurku koju će pamtiti.
ZDRAVLJE: Morate da se dobro ispavate.


ribaRIBE
POSAO: Odličan dan za komunikacije sa strancima, pregovore. Novac možete da zaradite preko zemalja Austrije ili Švajcarske. Danas ste pretjerano angažovani.
LJUBAV: Ako ste sami onda poznanstvo sa Bikom. To će biti lijep početak nove godine za sve koji su željni ljubavi i sentimentalnosti.
ZDRAVLJE: Čuvajte se pretjeranog alkohola.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!