Dnevni Horoskop za 31. maj 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja.

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
Posao – Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procijena i način djelovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.
Ljubav – Emotivna nota koju osjećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
Zdravlje – Osjećate se dobro.


bikBIK
Posao – Mnoge situacije na poslovnoj sceni djeluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.
Ljubav – Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osjećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
Zdravlje – Nervozni ste.


blizanciBLIZANCI
Posao – Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rješavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.
Ljubav – Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.


rakRAK
Posao – Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahtjeve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.
Ljubav – Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.
Zdravlje – Loša cirkulacija.


lavLAV
Posao – Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.
Ljubav – Osjećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se povjeravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.
Zdravlje – Dobro.


djevicaDJEVICA
Posao –  Postoje različite zamjerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na djela i prokažite na ličnom primjeru šta sve očekujete od svojih saradnika.
Ljubav – Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju i osjećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje riješenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.
Zdravlje – Više se odmarajte.


vagaVAGA
Posao – Primjećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.
Ljubav – Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.


skorpijaŠKORPIJA
Posao – Ponekad je teško procijeniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtjevaju udruživanje ili timski rad.
Ljubav – Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
Zdravlje – Moguća prehlada.


strelacSTRIJELAC
Posao – Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspiješnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.
Ljubav – Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osjetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-poslijedičnu vezu. Dobro razmislite.
Zdravlje – Niste u kondiciji.


jaracJARAC
Posao – Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom djeluje kao uspiješna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i djelujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.
Ljubav – Određene okolnosti natjeraće vas da promijenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
Zdravlje – Osjećate se dobro.


vodolijaVODOLIJA
Posao – Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mjera vrednosti i uspiješne formule donose novi uspeh.
Ljubav – Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumjevate pogledima i toplim osmijehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.
Zdravlje – Korigujte ishranu.


ribaRIBE
Posao – Djelujete samouvjereno i donosite blic procijenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte još nečije mišljenje prije nego što se opredijelite za novo rešenje.
Ljubav – Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obaviješteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.
Zdravlje – Problemi sa grlom.