Dnevni Horoskop za 4. avgust 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Tokom čitavog dana aktivni su aspekti koji upućuju na finansijske dobitke. Saradnja sa Devicom daje uspješan poslovni dan.
LJUBAV: Drugi dio dana donosi rasterećenje i bolju komunikaciju sa partenrom.
ZDRAVLJE: Bez većih promjena, dosta dobro.


bikBIK
POSAO: Bik nije raspoložen za nagle promjene. Ne prijaju Vam. Mislite da možete biti van dešavanja. Imate svoj cilj i put šta biste htjeli da radite.
LJUBAV: Oni bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u letargiju.
ZDRAVLJE: Osvježite svoj život nekim sportom.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Razmišljate o privatnom poslovanju. Mislite da ćete biti boljeg raspoloženja i sreće ako nešto svoje pokrenete.
LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno.
ZDRAVLJE: Provjerite krvni pritisak.


rakRAK
POSAO: Nova ponuda posla. Vrijeme će pokazati šta je dobro za Vas.
LJUBAV: Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Oni koji su u braku moraju da se stabilizuju i manje nervoze unose u zajednicu.
ZDRAVLJE: Ne blokirajte sami sebi energiju, nije dobro za rad organa u stomaku.


lavLAV
POSAO: Situacija na poslu može da se iskomplikuje ukoliko uplićete emocije. Budite realniji prema saradnicima.
LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju jer ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti.
ZDRAVLJE: Mislite na svoj vid.


djevicaDJEVICA
POSAO: Intezivno druženje sa prijateljima daće razmišljanje o promenama ali se to neće odigrati brzo već je pokazano samo kao ideja.
LJUBAV: Slobodne Device imaće mogućnosti da se nađu u paralelnoj vezi. Duplo poznanstvo će vam se učiniti zanimljivo i veoma strasno.
ZDRAVLJE: Potrebna je regeneracija organizmu kroz fizičke vježbe.


vagaVAGA
POSAO: Treba paziti da se ne izgubi već postojeći posao ali i novac. Morate da štedite šta god da vam se sprema u budućnosti.
LJUBAV: Neodlučni ste. Stalno ste u nekoj dilemi, šta da radite, da li da uđete u vezu sa jednim Strelcem ili ne…
ZDRAVLJE: Čuvajte ekstremitete.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Važni kontakti sa uticajnim i moćnim osobama daju prosperitet ovom sazvežđu i put ka ostvarenjeu cilja. Uvećanje finansija u drugoj polovini dana.
LJUBAV: Dobar dan za ljubav. Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Važan dan za sve one koji imaju poslovni sastanak sa strancima. Bilo bi poželjno da se okrenete poslovima organske hrane ili neke druge proizvodnje.
LJUBAV: Strelac u braku ili vezi može da se okrene lakom i slobodnom životu, što nije dobro za zajednicu u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE: Temperatura.


jaracJARAC
POSAO: Pomirite racio i emociju tako što ćete biti neko ko stvara nove poslovne ideje. Dobar dan za novac.
LJUBAV: Dobar dan za porodicu i djecu. Srećni ste kada su vaši voljeni oko Vas.
ZDRAVLJE: Smanjite obroke uveče.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Imate jaku mentalnu snagu da pokrene sve što zamislite, iskoristite bogate unutrašnje resurse.
LJUBAV: Partner ponekad zahtjeva previše od Vas. Vi ste u prilici da dajete samo onoliko koliko Vi smatrate da to treba da radite.
ZDRAVLJE: Opušteni ste. Niste na putu da imate problem sa zdravljem.


ribaRIBE
POSAO: Dobro ste spremni za posao koji vam se nudi. Vrlo ste snalažljivi. Neće biti teško da se poslovno spojite sa osobama koje traže mnogo i kvalitetno.
LJUBAV: Sviđa vam se jedan Lav. Mislite da možete sa njim da igrate na kartu preterane nježnosti, tajnovitosti. Morate da pokažete i izvjestan ,,agresivni“ dio sebe. Više akcije.
ZDRAVLJE: Umor vas stiže.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!