Dnevni Horoskop za 4. februar 2016.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Nove obaveze i zaduženja Vam mogu biti nametnuta. Dan je dobar za početak bilo kog novog posla ili poduhvata.
LJUBAV: Danas niste toliko zainteresovani za partnera, radije ćete se posvetiti obavezama.
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa glavoboljom.


bikBIK
POSAO: Možete imati dobru saradnju sa jednom Devicom. Tokom ovog dana sve može ići po planu i razvoj događaja Vam ide u korist.
LJUBAV: Sigurni ste u sebe jer znate na čemu ste. Odnos sa partnerom je stabilan. Oni koji su slobodni mogu biti zaintrigirani od strane Vodolije.
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana se odlično osjećate.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Možda nisu baš svi planovi išli kao što je bilo očekivano. Danas možete praviti neke greške na poslu. Ističu Vam rokovi, kasnite…
LJUBAV: Vašu pažnju može da privuče sasvim neobična osoba. Međutim, iako ćete ostvariti kontakt izlazak i susret ćete vjerovatno odložiti.
ZDRAVLJE: Povećana nervoza, glavobolja, potrebno Vam je opuštanje.


rakRAK
POSAO: Možda ste od nekoga čuli pogrešnu informaciju ili postoji osoba koja Vam namjerno pravi intrige. Vodite računa o svojim saradnicima i podređenima.
LJUBAV: Dobar dan da izgladite loše odnose iz prošlosti. Zauzeti pripadnici ovog znaka će imati solidan odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa stomakom.


lavLAV
POSAO: Želite da mijenjate stvari. Saradnja sa Jarcem bi mogla da bude veoma dobra za Vas.
LJUBAV: Imate velike želje ali i velike mogućnosti. Svojim šarmom možete osvojiti osobu koja Vam se već neko vrijeme dopada. Krenite u akciju!
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana se dobro osjećate.


vagaDJEVICA
POSAO: Kao da nešto nedostaje, iako ste većinu obaveza obavili. Provjerite da niste zaboravili na neko obećanje koje ste dali u pretehodnim danima.
LJUBAV: Imate potrebu za tim da sa partnerom riješite nesuglasice. Bićete veoma nežni i emotivni, slobodno to pokažite voljenoj osobi i opustite se u zajedničkim trenucima.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervima.


vagaVAGA
POSAO: Želite svim da ugodite ali ipak neke stvari neće biti kao što očekujete. Potreban Vam je saradnik u kog ćete imati povjerenja. Izaberite Vodoliju.
LJUBAV: Želite da se posvetite partneru ali jednostavno nemate dovoljno vrijemena. Niko Vam to neće zamjeriti ako iskreno kažete u čemu je stvar.
ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste, nedostatak volje.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Polako se realizuje ono što ste isplanirali i sve to preko pomoći poznanika i poslovnih saradnika. Dobar dan da nađete posao ako ne radite.
LJUBAV: Partner će od Vas očekivati mnogo. Obratite pažnju na Device u okolini, neka od njih želi bolje da Vas upozna.
ZDRAVLJE: Vodite računa o sebi i pijte dovoljno tečnosti.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Iako ste u dobrom periodu, danas baš i nije Vaš dan. Odložite sve što možete za neki drugi put.
LJUBAV: Emotivno ste uznemireni jer su mogli da se pojave neki problemi iz prošlosti. Partner od Vas zahteva odgovornost, suočite se sa problemima.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u nogama ili problemi sa cirkulacijom.


jaracJARAC
POSAO: Polako ali sigurno, vidite svetlo na kraju tunela. Nove prilike za zaradu se ostvaruju, pogotovo u saradnji sa ljepšim polom.
LJUBAV: Moguć je početak novog značajnog poznanstva. Ako imate partnera uživaćete. Nemojte se plašiti da pokažete sasvim otvoreno svoje emocije.
ZDRAVLJE: Ako imate hronične smetnje, posjetite ljekara.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Imate najbolje namjere i prihvatićete i više obaveza nego što biste inače bili spremni. Isplatiće Vam se.
LJUBAV: Moguće zahlađenje odnosa sa partnerom. Radije ćete provesti dan okruženi prijateljima ili zatrpani poslom. Ako ste slobodni, možete biti malo melanholični.
ZDRAVLJE: Osjetljivost zglobova.


ribeRIBE
POSAO: Neočekivani događaji odlažu Vaše važne planove. Ne padajte u depresiju nego izvucite ono što možete najbolje iz trenutne situacije.
LJUBAV: Najradije ne biste puštali voljenu osobu iz svog zagrljaja. Posvetite se jedno drugome koliko možete. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa niskim pritiskom, vodite računa o sebi.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za februar 2016.!