Dnevni Horoskop za 4. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Ostanite na onome što već imate.
LJUBAV: Partner dobro razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju.
ZDRAVLJE: Prijaće vam izlazak iz kuće.


bikBIK
POSAO: Nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Vi volite ustaljenost ali morate da se mijenjate.
LJUBAV: Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj meri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Budite iskreni u svemu.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je koncentracija.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi.
LJUBAV: Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Mislite da on sve može sam.
ZDRAVLJE: Potrebno je da se malo opustite.


rakRAK
POSAO: Razmišljate o privatnom poslu. To vam donosi jedini pravi put poslovanja.
LJUBAV: Mjesec u znaku raka u vašem sazvežđu u lošem aspektu od Urana. Porodični nemiri. Niste u dobrom odnosu sa partnerom. Neka prođe ovaj dan, sjutra je bolje.
ZDRAVLJE: Osteljiv stomak, creva.


lavLAV
POSAO: Ne bavite se daljim prognozama. Usresredite se na ono što je pred vama. Potrebno je da se dodatno angažujete da biste imali rezultate.
LJUBAV: Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira Vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


djevicaDJEVICA
POSAO: Vaše ideje mogu trenutno biti rizične. Ostavite za neki drugi dan od nedelje. Nije vrijeme da se bavite novitetima.
LJUBAV: Partner će vam dokazati vernost i ljubav. Niste ni sumnjali u njegovu iskrenost. Verujete da će uvijek biti tako.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


vagaVAGA
POSAO: Neko vas usporava. Vaše nove ideje, planove. Mada, danas je još uvijek dan vikenda pa se nećete time previše baviti.
LJUBAV: Preduzmite inicijativu ukoliko želite da partner bude efiksaniji. Povukli ste se previše u sebe
ZDRAVLJE: Izbegavajte uznemiravanja.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Suočavate se sa problemom finansija. Razmišljate o tome kako ćete zarađivati tokom naredne sedmice.
LJUBAV: Stalo Vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko Vaše ponašanje procenjuje na pogrešan način.
ZDRAVLJE: Pored svega se dobro osjećate.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Nikako ne pričajte o svojim poslovnim namerama. Čuvajte svoje ideje za sebe. Vas je lako prevariti.
LJUBAV: Vi ste optimista. Ponekad, mislite da će sve teći kao med i mlijeko ali nije tako. Manje se postavite naivno.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relakacija, dobar kozmetički tretman.


jaracJARAC
POSAO: Mijenjate mišljenje često o nekim poslovnim prilikama. Ne volite previše da se bavite važnim pitanjima preko vikenda.
LJUBAV: Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje za sada mudro prećutkujete. Oni koji su slobodni imaju susret sa jednom Vagom.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Verujete svojoj unutrašnjoj intuiciji. Možete doći do velikih ciljeva. Novac pred kraj dana.
LJUBAV: Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osjećate. Stalo Vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini.
ZDRAVLJE: Čuvajte donji deo kičme.


ribaRIBE
POSAO: U prilici ste da završite posao koji Vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist.
LJUBAV: Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je dobra nega.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!