Dnevni Horoskop za 5. avgust 2014.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Potrebno je puno toga da razriješite. Tražili ste nečiju pomoć, a taj ne samo da ne pomaže već čini kontra usluge.
LJUBAV: Slobodni Ovan imaće neku vezu koja nije baš dobra, jer daje partnera koji zna da bude dosta samoživ i težak za komunikaciju.
ZDRAVLJE: Napor na poslu.


bikBIK
POSAO: Pretjerana kritika. Smeta vam tuđa površnost, volite preciznost. Kad bolje razmislite, shvatate da ste se uzalud nervirali.
LJUBAV: Neko ko vam se udvara nije prijatan za vaše mišljenje. Želite novo poznanstvo. A možda se odlučite i na samoću.
ZDRAVLJE: Kontrolišite nervozu.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Moguće su sitne neugodnosti, ukoliko želite da otputujete. Ako je inostranstvo, čuvajte novac i isprave.
LJUBAV: Sve što se dogodi poželjećete da podijelite sa drugima. Razmislite da možda partner nije zaslužan za sve što vam se dešava u životu.
ZDRAVLJE: Pritisak varira.


rakRAK
POSAO: Poslovne aktivnosti potrebno je svesti na razumnu mjeru. Razlozi za stanje koje nije dobro, samo su subjektivni i zavisi od konkretne situacije.
LJUBAV: Rakovi koji nisu u vezi ili braku, imaju predispozicije za nova iskušenja, poznanstva ali isto tako i velike izazove.
ZDRAVLJE: Ukoliko osjećate malaksalost, javite se doktoru.


lavLAV
POSAO: Objektivno težak dan. Morate da se stabilizujete ukoliko želite da napredujete.
LJUBAV: Razmišljate o vjernosti partnera. Vi ste dovoljno šarmantni da voljena osoba zaboravi na druge.
ZDRAVLJE: Osjetljiv digestivni trakt.


djevicaDJEVICA
POSAO: Jarac vam je dobar savjetnik. Pomoću Lava umožavate novac. Novac ulažete u mali privatan biznis. Dobar dan za novi početak, šta god da radite.
LJUBAV: Devicu u braku muči novac. Česte svađe sa partnerom zbog inansijskog statusa.
ZDRAVLJE: Nećete patiti od nervoze tokom dana, ali sami sebi namećete stres bez potrebe.


vagaVAGA
POSAO: Podržavate toleranciju i strpljenje, na taj način funkcionišete. U protivnom, nervoza će postati neminovna posljedica.
LJUBAV: potrebno vam je više od razumijevanja, više od pažnje. Volite da volite tako da ste uvijek u potrazi za ljubavlju.
ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Novac leži u poslovima povezanim sa tečnostima ili hranom. Možda ste ugostitelj, trgovac, ako niste dobro bi bilo da radite poslove toga tipa.
LJUBAV: Možete računati na dobar period ukoliko ste slobodni. Zapravo svi koji nemaju neku stabilnost onda mogu da očekuju ako ništa, bolji provod.
ZDRAVLJE: Zdravlje narušava porodični problem.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Razmišljate o novom poslovnom projektu, niste opušteni. Nervozni ste i tražite da svi oko vas budu poput sjenke.
LJUBAV: Emotivno ćete biti pritisnuti od strane jedne muške Škorpije ukoliko ste žena Strelac. Ako ste muškarac Strelac, onda vas očekuje apsolutna sloboda.
ZDRAVLJE: Stres pred vama.


jaracJARAC
POSAO: Većina Jarčeva ovog racionalnog zemljanog znaka nema problema sa novcem. Potrebno vam je još više posla. Previše ste ambiciozni.
LJUBAV: Emotivno se osjećate napušteno. Da li ste uopšte Vi napušteni ili ste možda nekoga ostavili. Važno je biti iskren i realan i priznati šta se zapravo dešava u vašoj duši i srcu.
ZDRAVLJE: Bolje se osjećate.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Dinamične Vodolije, pune strasti i energije, ne miruju. Sve su oči usmjerene na vas. Postavlja se pitanje dokle će to da traje.
LJUBAV: Poznanstvo sa starijom osobom od Vas. Volite situacije koje su neobične.
ZDRAVLJE: Osjetljivo grlo.


ribaRIBE
POSAO: Ribe koje rade u ustanovama zatvorenog tipa ili su okrenute temama koje traže duhovni rad, imaće uspjeha.
LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu iz prošlosti. Vi se ne viđate sa tom osobom, ali vam je stalno u mislima.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!