Dnevni Horoskop za 5. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Negujte svoj romantičan duh. Pomoćiće vam u današnjem danu da izrazite sve svoje umjetničke talente.
LJUBAV: Dobro se osjećate u društvu jedne lijepe Vage. Volite kada ste okruženi finim stvarima, preko ambijenta do ljudi.
ZDRAVLJE: Izađite napolje. Potreban vam je dobar provod.


bikBIK
POSAO: Imate osjećaj da vam sve smeta. Previše brinete o nekim nebitnim detaljima.
LJUBAV: Pratite svoje srce i sve će biti u redu. Veza sa Rakom će vam sigurno doneti ono što želite a to je sigurnost doma i porodice.
ZDRAVLJE: Pratite rad svog organizma. Sami znate šta vam treba.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Odličan za sve. Kao da se sve kockice same uklapaju. Pravite odličan poslovni dil sa jednim Škorpijonom. Biće novca.
LJUBAV: Srce, duša, um su u skladu, savršenom. Bićete u prilici da se okrenete harmoničnom odnosu sa voljenim bićem.
ZDRAVLJE: Čuvajte se većuh glavobolja.


rakRAK
POSAO: Poslovno ste opterećeni. Zaboravljate na sve važne stvari. Kada je poslovni sastanak, kada i kome da se javite…
LJUBAV: Emocije su vam toliko povezane u glavi da ne možete jasno ni da razmišljate. Pokušajte da vam neko blizak pomogne.
ZDRAVLJE: Opuštajte se što više uz muziku, to vam posebno prija.


lavLAV
POSAO: Dobro razmišljajte. Imate dobru priliku da zablistate na jednom novom projektu. Dosta novca može da se zaradi.
LJUBAV: Vi ste neko ko sebe ceni, posebno ljepotu, šarm, eleganciju. Zbog toga imate veoma uspeha u ljubavi i zavođenja. Veče provedite u društvu.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.


djevicaDJEVICA
POSAO: Pre svakog potpisivanja dobro pročitajte svaki dokument. Ukoliko niste završili neka pravna pitanja vrijeme je da to uradite.
LJUBAV: Niste raspoloženi za neku veću romansu. Možda ste preumorni, možda se previše dajete prijateljima i njihovim problemima.
ZDRAVLJE: Mjesec je u Raku, čuvajte stomak.


vagaVAGA
POSAO: Mijenjate raspoloženje često. To se ne dopada vašim saradnicima, posebno ako je u tom timu jedan Škorpijon koji neprestalno voli da zna sve u napred. To Vas nervira.
LJUBAV: Sa partnerom imate bolji odnos. Niste napeti niti nervozni. To je polje gdje ste najstabilniji.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Dobar posao sa Strelcem. Samo vam je novac bitan. Ali bar znate na čemu ste.
LJUBAV: Ambiciozne namere imate prema jednom Biku. Vi ste veza koja mora da uspe. Problem je u tome što ste oboje previše gordi, tašti. Morate da se smirite i odredite prave mere.
ZDRAVLJE: Brinete o svojim bubrezima.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Dramatična situacija danas. Mislite da ćete sve rešiti finim razgovorom. Ali nije tako. Biće napeto, posebno ako se umeša i neki Ovan koji je težak i zahtevan.
LJUBAV: Partner vam veruje, to je najvažnije. Slobodi Strelčevi mogu da budu u zagrljaju jednog Raka.
ZDRAVLJE: Čuvajte vene.


jaracJARAC
POSAO: Potrebna vam je disciplina. Malo ste popustili. Nije tipično da jedan Jarac bude tako neorganizovan. Biće bolje, verujte u sebe.
LJUBAV: Lijepo je videti vas da ste srećni i zadovoljni. Ako ste sami onda poznanstvo sa Vodolijom koja će vam pokazati put ,,slobode,,.
ZDRAVLJE: Čuvajte zube.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Odličan dan za Vas. Možete lijep posao da napravite sa inostarnstvom i da zaradite. Saradnja sa Bikom ili drugom Vodolijom.
LJUBAV: Privlačite ljude oko sebe. Odličan ste zabavljač, neko koga je lijepo imati u društvu. Srećni su oni kojima ste Vi prijatelj.
ZDRAVLJE: Možete imati problem sa pritiskom.


ribaRIBE
POSAO: Teži dan nego obično vam predstoji. Nije ništa neobično ili strašno ali potrudite se da napravite dobar odnos sa Ovnovima ili Bikovima.
LJUBAV: Nemate otežanje na polju ljubavi. Srećni ste i sve će biti odlično. Dobar odnos sa Vagom.
ZDRAVLJE: Mnogo ste nervozni zbog posla koji radite.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!