Dnevni Horoskop za 6. februar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Imate mnogo obaveza, a malo energije što i nije tako tipično za Vas. Pokrenite se!
LJUBAV: Prija Vam prisustvo jedne Vage. Opustićete se u neobaveznim razgovorima a možda se desi i nešto više. Ako imate partnera, ljubav cvjeta.
ZDRAVLJE: Ne zamarajte se previše.


bikBIK
POSAO:  Zadovoljni ste događajima iz protekle sjedmice, pa ćete to željeti i da proslavite moguće u kafani ili restoranu.
LJUBAV: Bez većih promjena danas. Oni koji imaju partnera možda će dan provesti odvojeno od njega. Slobodni će imati razne prilike za flert na javnim mjestima.
ZDRAVLJE: Generalno bez većih problema, čuvajte se prehlada.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Još uvjek ste pod pritiskom jer mnoge stvari obavljate u zadnji čas. Potrudite se danas da ispravite neke greške i nemojte da ulazite u konflikte na poslu.
LJUBAV: Želite mnogo toga, ali druga strana može da se nećka. Preuzmite inicijativu i konkretno recite ono što mislite. Bar ćete imati jasnu situaciju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


rakRAK
POSAO: Orni ste za nove pobjede! Imate dovoljno energije, kao i povoljne okolnosti samo treba da uradite Vaš deo posla i bićete zadovoljni.
LJUBAV: Čeznete za lijepim trenucima sa partnerom. Moguće je da će Vam neke svakodnevne obavezne stati na put ili ćete odložiti viđanje za kasne večernje sate.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.


lavLAV
POSAO: Moguć je neki manji priliv novca u zadnji čas ili ćete konačno uspjeti da naplatite neki dug. Budite uporni.
LJUBAV: Bićete posvećeni obavezama, ali ćete svejedno ukrasti par trenutaka da makar sa voljenom osobom razmijenite par poruka.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.


djevicaDJEVICA
POSAO: Iako ste uradili sve što ste mogli neke stvari jednostavno nećete uspjeti da riješite tokom današnjeg dana. Promjena planova.
LJUBAV: Tužni ste iako možda nemate neki realan razlog za to. Osjećaj usamljenosti možete da nadomjestite tako što ćete provjesti neko vrijeme sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom.


vagaVAGA
POSAO: Mnogo obaveza i gužva u poslovnom okruženju. Moguće je da ćete ostati prekovremeno da biste sve doveli u red.
LJUBAV: Iznenadni susret sa Ovnom može da zagolica Vašu maštu. Ako imate partnera danas ćete željeti da se iskupite za probleme koje ste imali ranije.
ZDRAVLJE: Generalno dobro.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Poželjećete da promijenite posao ili okruženje u kom radite. Moguće je da će da Vas iznervira neki kolega ili će Vam sujeta biti malo povrijeđena.
LJUBAV: Želite svoju pažnju i ljubav da posvetite partneru. Ako ste slobodni, izađite negde večeras dobar provod je zagarantovan! .
ZDRAVLJE: Bolje nego prethodnih dana.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Postajete nervozni jer nisu ispoštovani svi principi za koje ste se zalagali. Možda ćete izgubiti neki važan dokument ili će doći do neke manje štete.
LJUBAV: Trenutno Vam smeta preterana emotivnost. Imate potrebu za slobodom pa ćete možda suptilno izbjegavati voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Bez većih problema, ali unosite dovoljno vitamina.


jaracJARAC
POSAO: Uspjeli ste nekako da izađete na kraj sa svim obavezama. Tokom današnjeg dana ne bi trebalo da bude novih problema, možete se malo opustiti.
LJUBAV: Željećete da svoju vezu prenesete na viši nivo i da Vam partner obeća svoju vjernost. Ako ste slobodni imaćete priliku za novo poznastvo tokom večeri.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kožom glave.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: U poslednji čas sve završavate i ponosni ste na sebe. Došlo je Vaših pet minuta. Dan je povoljan i za nova poslovna partnerstva i dogovore.
LJUBAV: Sigurni ste u sebe i želite da svi to vide. Tražićete punu pažnju od svih ljudi u Vašem okruženju. Malim poklonom ili znakom pažnje iznenadite voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom.


ribaRIBE
POSAO: Pomirili ste se sa porazima, ali kujete nove planove. Današnji dan je dobar za sve koji se bave intelektualnim poslovima ili rade sa ljudima.
LJUBAV: Moguća su sasvim nova i neočekivana dešavanja. Voljena osoba će Vam uljepšati dan! .
ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!