Dnevni Horoskop za 6. februar 2016.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Iako je vikend tokom prvog dela dana ćete rješavati neke zaostale poslovne obaveze. Veoma je važno sa kim ćete danas sve stupiti u kontakt.
LJUBAV: Od večernjih časova ćete imati potrebu za tim da budete sa partnerom. Posvetite mu se. Ako ste slobodni postoji mogućnost da se neko novo poznanstvo razvije u nešto više.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa promjenom pritiska ili sa sinusima.


bikBIK
POSAO: Ako ste u nekom momentu miješali poslovne kontakte sa privatnim, tokom današnjeg dana možete spojiti lijepo i korisno tako što ćete te važne kontakte obnoviti.
LJUBAV: Pojavljuje se osoba iz prošlosti koja Vam je nekad bila važna. Ne miješajte nostalgiju i zaljubljenost.
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa urogenitalnim traktom.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Drugi deo dana je daleko povoljniji od prepodnevnih časova. Možda je bolje da se ne opterećujete previše i da ne preuzimate na sebe ono što realno ne možete da postignete.
LJUBAV: Možete privući pažnju neke atraktivne Vage sa kojom možete provesti veoma prijatne trenutke. U večernjim časovima izađite negdje, na javnim mestima zabave su moguća važna poznanstva.
ZDRAVLJE: Moguće je poboljšanje.


rakRAK
POSAO: Ipak je došao vikend i na sebe nećete preuzeti previše obaveza. Možete imati manji konflikt ili nesporazum u radnom okruženju.
LJUBAV: Voljenu osobu želite samo za sebe ali niste ni svoje karte pokazali do kraja. Ne očekujte da ona samo nasluti šta želite, pokažite joj.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom.


lavLAV
POSAO: Zadovoljni ste proteklim desavanjima i sada hladne glave pravite nove planove. Dan je povoljan za poslovne sastanke.
LJUBAV: Emotivnmo ste stabilniji, imate potrebu za kontaktom. Izvedite voljenu osobu na neku lijepu večeru ili izložbu, provedite veče u javnosti zajedno.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa očima, vidom.


vagaDJEVICA
POSAO: U prvoj polovini dana ćete riješiti zaostale obaveze i konačno ćete se osjećati mirno. Očekujete neki novac, ali to Vam neće danas stići.
LJUBAV: Osjećaj melanholije polako prolazi. Sagledajte sve ono lijepo što imate u životu! Može da Vas zaintrigira neka Vodolija svojim stavom, poklonite joj pažnju.
ZDRAVLJE: Osjetljivost grla, čuvajte se prehlada.


vagaVAGA
POSAO: Imate osjećaj da Vas naporan period tek čeka. Neizvjesna je situacija, vjerovatno neke stvari ne zavise od Vas. Pokušajte da malo skrenete misli sa posla.
LJUBAV: Imate potrebu da sa partnerom uživate i da se na taj način opustite. Ako ste slobodni, nemojte da propustite priliku da izađete negdje večeras.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervozom.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Iako nema večih problema, niste mirni. Dan je povoljan za slučaj da ste na poslovnom putu. Nemojte da se preopterećujete.
LJUBAV: Može Vam se svidjeti neko ko je zauzet ili vraćate misli na svoje bivše ljubavi. Pokrenite se i krenite u akciju, pretjerano razmišljanje ipak nije za Vas!
ZDRAVLJE: Nesanica, vodite računa da ne dehidrirate.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Setili ste se prijatelja koji bi mogao da Vam pomogne oko posla. Ne oklevajte nego mu se javite. Saradnja će biti na obostranu korist.
LJUBAV: Želite da se krećete, izlazite… Ako ste u braku to partneru može smetati. Pozovite ga u zajednički provod i riješićete problem. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu iskusiti razne avanture.
ZDRAVLJE: Generalno bez većih problema.


jaracJARAC
POSAO: Razmišljate o velikim poslovima sa strancima ili velikim kompanijama. Napravite plan i nešto od toga može i da se ostvari.
LJUBAV: Možete dobiti mnogo pažnje i ljubavi od neke Ribe. Zavešće Vas nježnostima i nećete ni primjetiti trenutak u kom ste se potpuno prepustili.
ZDRAVLJE: Manji bolovi u leđima, što je Vaš hroničan problem.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Možete dobiti neku neočekivanu ponudu ili će se pojaviti osoba iz prošlosti na koju ste možda i zaboravili, a može Vam biti od koristi. Saradnja sa Devicom ili Blizancem može biti uspiješna.
LJUBAV: Trebalo bi da ljubav cveta, ako ste u vezi! Ako ste slobodni, imate šansu gdje god se okrenete. Ne oklevajte nego priđite onoj koja vam se dopada!
ZDRAVLJE: Danas se dobro osjećate.


ribeRIBE
POSAO: Vaše nezadovoljstvo Vam ne da mira i imate potrebu da neke stvari mijenjate. Makar bili i jedini koji radi, daćete sve od sebe da neke stvari riješite.
LJUBAV: Ako niste riješili neke odnose iz prošlosti, to vam se sada može vratiti kao bumerang. Imaćete nepristojnu ponudu od Strelca.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žljezdama u prijedjelu vrata.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za februar 2016.!