Dnevni Horoskop za 6. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Napredujete danas u firmu u kojoj se nalazite. Baš vam zavide svi. Pazite da se ne uobrazite.
LJUBAV: Interesuje vas jedna Riba, koja stalno pokušava da vas izbegne jer ste prejaki za njenu energiju. Možda ne bi bilo loše da priđete suptilnije.
ZDRAVLJE: Česte glavobolje.


bikBIK
POSAO: Ponekad imate problem da nađete pravi lijek za saradnju sa osobama iz vašeg okruženja. Strpite se. Oni će svakako slijediti vaš put.
LJUBAV: Slobodne osobe rođene u ovom senzualnom znaku mogu da očekuju susret sa Blizancima ili Devicom.
ZDRAVLJE: Dobro, jedino morate povesti računa o pritisku.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Imaćete posao u inostranstvu. Neko će vas iznenaditi dobrim vestima za posao ili novu ponudu. Imajte poverenja.
LJUBAV: Računajte na dobar provod ili ako ste usamljeni na poznanstvo iz prijateljstva. Taj prijatelj može da bude neko ko je rođen u znaku Jarac.
ZDRAVLJE: Niste u lošem stanju.


rakRAK
POSAO: Imate dosta saradnika koji mogu da vam pomognu i sve to doprinosi vašem uspehu. Saradnja sa Vodolijom ili Vagom odlična.
LJUBAV: Osjećanja iskrenosti su najvažnija za vas. Imate preduslov da upoznate dobru osobu koja će vam biti verna ljubav. Udvaranje Ovna ili Ribe biće zanimljivo.
ZDRAVLJE: Pripazite na digestivni trakt.


lavLAV
POSAO: Mjesec je u vašem znaku Lav. Morate da dominirate na radnom mjestu. Tu ste na svom terenu ako radite ono što volite.
LJUBAV: Slobodni moraju da se potrude više oko partnera, oko izbora ali i da se odluče, jer često imaju preterano naglašen ego.
ZDRAVLJE: Pripazite na varenje, stomak, način ishrane.


djevicaDJEVICA
POSAO: Obratite pažnju na saradnju sa Ribom, Ovnom, Škorpijom i Jarcem. Verovatno imate već plan šta dalje da radite sa ovim saradnicima.
LJUBAV: Morate da napravite pravilo u svom emotivnom životu, da li lutate ili ćete se odlučiti za nekog ko vam poklanja pažnju.
ZDRAVLJE: Mjesec u vašem 12 polju. Psiha osjetljiva.


vagaVAGA
POSAO: Možda ste zaboravili na saradnike ali oni nisu na vas. Imate odličnu energiju i to ćete iskoristi da se organizujete za dalji poslovni aranžman.
LJUBAV: Idealn dan za provod i novo poznanstvo oko druge polovine dana. Odlično raspoloženje imate.
ZDRAVLJE: Dosta solidno zdravlje.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Dobra vest za sve koji planiraju da rade poslove sa inostranstvom. Ovo je zemlja koja je velika, prostrana. Verovatno Amerika ili Australija.
LJUBAV: Oni koji su u braku, vezi moraju da obrate pažnju na ljubomoru, posesivnost. To vam se često dešava. Nije dobro za vaš odnos.
ZDRAVLJE: Sada je mnogo bolji period.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Imate izvesnih manjih problema. Bilo bi potrebno da sami donesete odluku o poslu koji vas čeka već duži period.
LJUBAV: Predstoji vam lijep ljubavni susret. Verovatno ćete biti stabilniji i moćićete da napravite pravi izbor u novom poznanstvu.
ZDRAVLJE: Pritisak, srce.


jaracJARAC
POSAO: Mijenjate sve iz korena. Možda se preokrenete i počnete da radite nešto što ne biste ni pomislili da možete.
LJUBAV: Više izlazaka i druženja. Vama je bitno da se družite i budete u društvu mnogih osoba koje vas opuštaju.
ZDRAVLJE: Zadovoljni ste trenutno sa sobom. Dobro zdravlje.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Poziv za saradnju sa Ribama, Strelcima ili Jarčevima. Očekujete od te saradnje sve. Morate biti jaki i izdržljivi.
LJUBAV: Brinete o svojoj porodici danas. Oni su vam najbitniji u ovom trenutku. Držite se tog stava. Dobro se zabavite, opustite.
ZDRAVLJE: Morate na dijetu.


ribaRIBE
POSAO: Ovo je dan gdje vam se otvaraju dve šanse za napredak ili promjenu posla. Iskoristite bar jednu od mogućnosti.
LJUBAV: Imate plan da osvojite jednu osobu koja je zanimljiva, duhovita. Uživajte u svom izboru. Verujte sebi i svojim osjećajima.
ZDRAVLJE: Bolje raspoloženje vam slijedi.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!