Dnevni Horoskop za 7. januar 2015.

Dnevni horoskop

Svim posjetiocima koji danas slave Božić, želimo sretan praznik i svu sreću!

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Osjećate snažnu potrebu da dominirate na poslu i u svom poslovnom okruženju. Ponekad ste naporni i teški.
LJUBAV: Imate snagu da se borite sa izazovima i izuzetnu stvaralačku moć. Ne navaljujte na partnera silom ako želite da doživite lijepe trenutke.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.


bikBIK
POSAO: Iskoristite pravi trenutak da ostvarite poslovnu ideju, nema sumnje da ćete uspijeti. Pošto sreća obično ide u kompletu sa ambicijom.
LJUBAV: Pod uslovom da ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Momenat za novu ljubav upravo je nastupio.
ZDRAVLJE: Brinete o svojim hormonima.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Pošto posjedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevare. Zbog toga sve što treba proveravajte.
LJUBAV: Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Tako ćete najbolje da se snađete u društvu. Strelci su dobitna kombinacija.
ZDRAVLJE: Nervoza vas baš opterećuje.


rakRAK
POSAO: Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Imaćete posla preko glave. Opterećeni ste.
LJUBAV: Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lijepog izgleda. To je lijepo čuti a i videti Vas.
ZDRAVLJE: Poblem sa žuči, slezinom.


lavLAV
POSAO: Vodite računa o tome da ne istrošite sve adute. I dalje ste pod utiskom izvesnih događaja. Niste se nadali da će stvari krenuti dobro. Zbog toga pazite na odluke.
LJUBAV: Imate vremena za sve, pa i za ljubav. Širite je na sve strane u tolikoj meri da ste postali pravi rasipnik.
ZDRAVLJE: Odlično.


djevicaDJEVICA
POSAO: Nervoza je prateće osjećanje. Pokušajte da na nju ne obraćate pažnju, već se okrenete poslu i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.
LJUBAV: Budite tolerantniji, ne precenjujte svoje mogućnosti. Dovoljno ste zavodljivi da možete da se izborite za svoje mjesto pod suncem.
ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.


vagaVAGA
POSAO: Pred vama je uspešan dan. Osjećate se dobro i želite da takvo stanje podijelite sa najbližima.
LJUBAV: Pošto pripadate jednom od najnesebičnijih astroloških znakova, umijete da dijelite i dobro i zlo sa okolinom. Posebno ste uspešni u ljubavi.
ZDRAVLJE: Manji problem sa migrenom.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Vaša samouverenost i vaše samozadovoljstvo smeta okolini i svim saradnicima na poslu. Pokušajte da se spustite na zemlju.
LJUBAV: Pravite sami sebi problem u braku. Konkurencija nije dobra već dopunjavanje. Ono što Vi neznate druga strana zna.
ZDRAVLJE: Radiklano mijenjajte stil života.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Period lakoće i optimizma smjenjuje se sa nezadovoljstvom i kompleksima. Prikrivate lažnu sliku koju o sebi stvarate pred drugima.
LJUBAV: Posao ne sme da osjeti vaše slabosti, ali zato porodica može. Ona je odličan ventil za pražnjenje. Čuvajte svoj dom, kuću.
ZDRAVLJE: Nervoza.


jaracJARAC
POSAO: Posao vam je najvažniji baš danas. Imate priliku da zaradite više nego vam treba. Mjesec i Uran su egzaktnom trigonu. Odlično za privatan posao.
LJUBAV: Emotivno držite sve u svojim rukama. Posebno vas raduje činjenica da ste uspeli da stavite pod kontrolu sebe. To je u čitavoj stvari bilo najteže.
ZDRAVLJE: Srce i kičma.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Brzoplete odluke. Mjesec u Lavu od vas traži da radite sa nekim iz vatrenog sazvežđa. Oni mogu da vas usmere.
LJUBAV: Niste oduševljeni da partner dominira. Ali kada je to neki Lav ili Strelac onda sigurno imate razloga da ih poslušate.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.


ribaRIBE
POSAO: Ribe biznismeni mogu očekivati poslovni uspeh. Još ukoliko se bave trgovinom, turizmom, ugostiteljstvom. Biće povoljnih aranžmana, novca.
LJUBAV: Dobar dan za tajne veze. Ali ništa posebno i trajnije. Ovo je više neki takoreći prolazni dan.
ZDRAVLJE: Loš stomak, metabolizam.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!