Dnevni Horoskop za 8. februar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Može Vam se pojaviti neka dobra poslovna ideja koja će vam biti korisna na duže staze, iako važnih dešavanja na polju posla danas neće biti.
LJUBAV: Danas je definitivno akcenat na partnerskim odnosima, pa ako ste u braku imaćete divan dan. Ako ste u vezi razmišljaćete o tome da je ozvaničite i da se stabilizujete sa tom osobom.
ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje.


bikBIK
POSAO: Imate potrebu da nešto radite iako je nedelja. Ako se ne budete nalazili u radnom okruženju onda ćete se posvetiti nečemu, makar to bilo sređivanje kuće.
LJUBAV: Vašu pažnju će privući neka osoba iz Vašeg svakodnevnog okruženja. Prijatni trenuci su pred Vama ako se malo opustite.
ZDRAVLJE: Osjetljivi ste i razdražljivi.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Osjećate olakšanje. Današnji dan će Vam biti od koristi da se opustite i da stvari sagledate iz nekog drugog ugla. Vaga vam može izaći u susret.
LJUBAV: Idealan dan za ljubav i nježnosti. Uživaćete i svoje dobro raspoloženje ćete preneti i na ljude oko sebe.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Skloni ste alergijama.


rakRAK
POSAO: Moguće je da ćete čuti nešto što će da poremeti Vaše planove. Ne vjerujte baš svemu što čujete i sačekajte da prođe neko vrijeme dok donesete zaključak.
LJUBAV: Moguće je da će tokom današnjeg dana izaći na površinu sve ono što ste do sada prećutkivali svom partneru. Nekad je i svađa zdrava, ako se problem na taj način riješi.
ZDRAVLJE: Osjetljiv stomak i crijeva.


lavLAV
POSAO: Moguće je da ćete kroz kontakte sa ljudima već pola posla završiti. Današnji dan je dobar da pošaljete neku važnu poruku.
LJUBAV: Dan biste trebali da provedete u krugu porodice. Osjećaćete se voljeno bez obzira na to da li imate partnera ili ne.
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana se dobro osjećate.


djevicaDJEVICA
POSAO: Malo ste nervozni i u iščekivanju. Neke stvari se odlažu, ali to nije do Vas. Prihvatite činjenicu da danas nećete ništa riješiti.
LJUBAV: Maštate o idealnom partneru, njegovim osobinama i nježnostima, čeznete za tim. Kada pogledate partnera sa kojim ste sada, shvatićete da on već dosta tih vrlina posjeduje. Čuvajte to.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlada i virusa.


vagaVAGA
POSAO: Tokom današnjeg dana niste zainteresovani za posao. Odložite sve za sjutra.
LJUBAV: Emocije će Vas naprosto preplaviti a da i ne primjetite… Možete tako raznježeni obećati više nego što možete da ispunite. Nemojte da izgubite povjerenje voljene osobe.
ZDRAVLJE: Pospanost i osjećaj umora.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Nestrpljivi ste i čekate na to da od nekoga dobijete važnu poruku. Ako to očekujete od Lava, prijatno ćete se iznenaditi.
LJUBAV: Intrige su moguće, pa nemojte svima baš da otkrivate detalje iz svog ljubavnog života. Prijatan susret sa Vagom ili Ribom.
ZDRAVLJE: Danas se dobro osjećate.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Konačno ste shvatili šta treba da uradite kako biste završili neki važan projekat!
LJUBAV: Može Vas privući osoba iz Vaše okoline, moguće je neko ko živi blizu Vas. Ne razmišljajte mnogo nego iskoristite povoljnu priliku!
ZDRAVLJE: Potrebna Vam je fizička aktivnost.


jaracJARAC
POSAO: Moguć je važan kontakt tokom današnjeg dana pomoću kojeg ćete unaprijediti svoje poslovanje.
LJUBAV: Emotivno ste malo nestabilni, moguće je da su racio i emocije u sukobu. Nemojte danas ništa da odlučujete.
ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku, odmarajte. Ako se problemi nastave obratite se svom ljekaru.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Tokom današnjeg dana neće biti pretjerano važnih dešavanja. Moguće je da ćete svojim zahtjevima preopteretiti nekoga.
LJUBAV: Stabilna situacija sa partnerom Vam donosi osjećaj radosti. Maštaćete o zajedničkoj budućnosti…
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.


ribaRIBE
POSAO: Tokom današnjeg dana ćete razmišljati o tome od koga da pozajmite novac ili neko treba da Vam vrati dug.
LJUBAV: Moguće je da sumnjate u voljenu osobu. Nemojte da špijunirate bilo koga nego pitajte ono što Vas zanima. Dobili ste neke pogrešne informacije.
ZDRAVLJE: Izađite u šetnju ili se opustite uz dobro društvo.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!