Dnevni Horoskop za 9. januar 2015.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO: Poslovno imate dobre aspekte da se pokrenete na saradnju sa strancima. To očekujete duži period.
LJUBAV: Maksimalno uživajte u društvu voljene osobe. Ovaj dan će biti nezaboravan za većinu pripadnika znaka, naravno, u pozitivnom smislu.
ZDRAVLJE: Nema već problema.


bikBIK
POSAO: Mjesec je u Devici, vašem petom polju ljubavi. Morate da radite sa više emocija. Nije važno samo da razmišljate o novcu, koga ionako imate.
LJUBAV: Bićete u vezi sa unoformisanom osobom, ljekar, advokat, vojno lice, milocionar. Ako ste u braku onda malo emocija danas.
ZDRAVLJE: Uživajte bez rezerve.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Čuvajte novac, dokumenta i ne planirajte ništa unapred. Polako planirajte posao koji vam treba. Vešti ste u komunikaciji.
LJUBAV: Razmislite o postupcima prema voljenoj osobi. Ljubomorni? Zbog čega? Nema razloga da nijedan dan tako razmišljate.
ZDRAVLJE: Virusi, infekcija ne popušta.


rakRAK
POSAO: Dobar dan za biznis. Sposobni ste da privučete jednu Devicu koja nije sigurna u sebe. Vi ćete to već popraviti.
LJUBAV: Ukoliko ste bili oprezni u kominikaciji sa Škorpijom, danas ga prihvatite kao neminovnost. Ništa vam ne može. Jači ste od njega.
ZDRAVLJE: Nervoza nestaje.


lavLAV
POSAO: Osjećate umor fizički i to nije dobro za Vas jer tako gubite od svoje moći. Jedan Lav mora da napreduje na svim poljima.
LJUBAV: Više razmišljate o novcu nego o ljubavi. Prva dekada znaka bi mogla nešto da napravi danas. Neki lijep susret, šetnja, strast…
ZDRAVLJE: San i samo san je potreban.


djevicaDJEVICA
POSAO: Mjesec je u vašem znaku. Prva dekada mora da bude angažovanija na polju komunikacija, posla, saradnje sa drugima.
LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Blizanca ili Jarca. I jedan i drugi su teški za zajednicu, bar u ovom momentu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


vagaVAGA
POSAO: Psihički morate da budete stabilniji. Ako želite da napravite neki odličan podvig, posao onda se oslobodite tajnih strahova.
LJUBAV: Ako ste u vezi sa Lavom, popustite mu. On je svakako neko ko će vam se vratiti kad shvati da bez Vas ne može.
ZDRAVLJE: Problem sa nervima.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Jedan prijatelj Blizanac ili Devica mogu da vam pomognu oko realizacije poslovnog plana. Budite jedinstveni u ostvarenju.
LJUBAV: Budite deo lijepe i ljubavne energije. Ne ustručavajte se pokazivanju emocija.
ZDRAVLJE: Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Ne maštajte o nekim ogromnim parama danas. Nije vrijeme za to. Posvetite se poslom kojim se bavite, to je sasvim dovoljno.
LJUBAV: Živite u sadašnjosti. Misli vam lete ka jednoj Vagi. Ona je previše ,,daleko,, za Vas.
ZDRAVLJE: Dobro, nemate većih problema.


jaracJARAC
POSAO: Razmišljate o osobi koja je u inostranstvu. Ovo je neko iz Hrvatske, Slovenije, Grčke. Ne bi bilo loše da se napravi neki dogovor.
LJUBAV: Osjetljivi ste danas. Svaka reč partnera može da vas pogodi. Pokušajte da ga shvatite.
ZDRAVLJE: Stomak i želudac osjetljivi.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Niste u dobroj energiji danas. Ne pravite dobre komunikacije sa poslovnim partnerima. Potrebna vam je koncentracija.
LJUBAV: Želja za ljubavlju je jaka, pa ćete partnera privoleti na sastanak. U vašem životu su sve same krajnosti. Sredine nema.
ZDRAVLJE: Od raspoloženja zavisi zdravlje.


ribaRIBE
POSAO: Vi uživate u onome što radite. Da to ste Vi. Budite takvi stalno, kreativni, osjećajni, dragi, ne samo danas.
LJUBAV: Sve je dobro kada se završi dobro, na način na koji to treba da bude. A to je iskrena priča, ljubav. Danas sijate.
ZDRAVLJE: Pazite na svoju telesnu težinu.


Ako još uvijek niste pogledali šta vas očekuje tokom mjeseca, pogledajte naš mjesečni horoskop, koga su vam pripremili najbolji astrolozi u Bosni i Hercegovini!