Dnevni Horoskop za 9. mart 2016.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

POSAO: Moguće je da razmišljate o tome da uzmete pozajmicu. Povoljan dan za sve one koji sarađuju sa bankama ili se bave finansijama.
LJUBAV: Promijenljiv odnos u zajednici. Moguće je da ste našli neki razlog iz kog sumnjate u partnera, ali je veliko pitanje da li je to realan stav.
ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom.


bikBIK
POSAO: Imaćete dosta obaveza tokom dana. Opterećeni ste nekim svakodnevnim brigama i problemima, uobičajene situacije kroz koje prolazite su Vam dosadile.
LJUBAV: Dopada Vam se neka malo mlađa osoba od Vas, pokušavate da ostvarite opuštenu komunikaciju ali niste sigurni da li ste u tome uspješni.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prenosnih bolesti, virusa.


blizanciBLIZANCI
POSAO: Sreća Vas prati. Veoma povoljan dan za polaganje ispita bilo koje vrste.
LJUBAV: Zadovoljni ste sobom, ispunjeni ste i nemate problem da otvoreno pokažete svoje emocije. Takav stav će oduševiti Vašeg partnera.
ZDRAVLJE: Podjelite svoju pozitivnu energiju sa drugima!


rakRAK
POSAO: Sasvim iznenada dobijate ponudu za novu poslovnu saradnju. Razmislite ipak malo bolje o tome.
LJUBAV: Privlači Vas Blizanac ili Vodolija. Imaćete veoma interesantnu komunikaciju, ali Vam stidljivost ne dopušta da pokažete da hoćete više.
ZDRAVLJE: Danas ste emotivno stabilni i dobro se osjećate!


lavLAV
POSAO: Povoljan dan za sve one koji očekuju materijalni priliv od posla sa nekretninama, zemljom i prodajom nepokretnosti.
LJUBAV: Tokom dana nalazite emotivnu stabilnost u okviru svog doma i porodice. Niste željni avantura, nego tražite mir.
ZDRAVLJE: Povoljan dan da riješite neki zdravstveni problem koji Vas dugo muči.


vagaDJEVICA
POSAO: Nadomak ste nekog važnog poslovnog dogovora. Moguće je da ćete biti angažovani honorarno ili ćete naći i neki dodatni izvor “lake” zarade.
LJUBAV: Pašćete u iskušenje da sa nekim uđete u tajnu vezu ili će se desiti flert sa zauzetom osobom. Vodite računa o diskreciji.
ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri, ali zdravlje generalno dobro.


vagaVAGA
POSAO: Tokom današnjeg dana ćete morati da potrošite više novca nego što ste planirali ili ćete pozajmiti novac nekome nerado.
LJUBAV: Želite da provedete dan sami sa partnerom i smeta Vam to što on ima previše obaveza i premalo vremena za Vas.
ZDRAVLJE: Moguće povrede glave. Pazite se.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO: Povoljan dan za sve one koji su imali u planu da promijene posao. Svi oni koji su očekivali neki novac danas se neće baš obradovati.
LJUBAV: Zanimljivu osobu ćete upoznati u svom svakodnevnom okruženju u kom se redovno krećete. Možda Vam se dopadne neka osoba sa posla.
ZDRAVLJE: Problemi sa organima za disanje.


strijelacSTRIJELAC
POSAO: Povoljan dan za one koji su očekivali saradnju sa ljudima iz inostranstva ili koji dugo čekaju na neke vijesti.
LJUBAV: Zauzeti pripadnici će uživati, a oni koji su slobodni baš danas mogu ući u neku novu vezu!
ZDRAVLJE: Potrebno Vam je da budete fizički aktivni da biste se dobro osjećali.


jaracJARAC
POSAO: Preko prijatelja i poznanika dolazite do nove poslovne prilike. Nemojte da sarađujete sa osobama rođenim u znaku Riba.
LJUBAV: Tokom dana ste prilično distancirani i nemate pretjeranu potrebu za emocijama. Kako se približava noć, raspoloženje se mijenja i treba Vam neko.
ZDRAVLJE: Javljaju se hronične smetnje.


vodolijaVODOLIJA
POSAO: Povoljan dan za sve one koji su očekivali novi posao ili promjenu na postojećem. Imate velike šanse da danas budete nagrađeni.
LJUBAV: Fokusirani ste na posao, pa Vam emocije padaju u drugi plan. Radije ćete se izolovati nego što ćete imati potrebu za nježnostima.
ZDRAVLJE: Napeti ste i malo rastrojeni, potreban Vam je odmor.


ribeRIBE
POSAO: Povoljan dan za sve one koji su planirali poslovni put. Generalno, tokom današnjeg dana ne bi trebalo da bude većih promjena na poslovnom planu.
LJUBAV: Moguće je da ste se potpuno prepustili maštanju o osobi koju ne viđate tako često. Ništa Vas ne sprečava da preuzmete inicijativu!
ZDRAVLJE: Danas je dobar dan za Vas, napunićete svoje baterije.


Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za mart 2016.!