Mjesečni horoskop za APRIL 2015.

Mjesečni horoskop za april 2015.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec april 2015. koji vam je pripremio naš tim astrologa!

astrocentar

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:
Evo ga jedan dobar mjesec što se tiče finansija i poslova za Ovnove! Baš dobar mjesec bi mogao da bude, Mars je u Biku tokom celog mjeseca, tako da ćete biti fokusirani na dobre poslovne poteze, koji bi morali da rezultuju boljim finansijskim stanjem nego inače. Svaka promjena na bolje je dobrodošla, pa zato iskoristite ovaj mjesec kako znate i umijete.
Ako ste imali problema u prethodnom periodu, ako ste pozajmljivali novac, pravo je vrijeme da ga vratite ili bar započnete smanjenje dugova po svim osnovama. Oni koji su u problemu sa karticama, minusima, čekovima… ovaj mjesec bi morali da porade na tome, da što je više moguće tih dugova anuliraju! Manji minus – manje problema za vas.
Odličan period će biti za sve početnike u poslu, bilo za one koji traže posao, ili za one koji su nedavno počeli da rade i koji tek treba da se dokazuju. Ako ste od ovih prvih – ovaj mjesec biste trebali da ostavite dobar utisak na potencijalne poslodavce, a ako radite i već neko vrijeme tražite svoju šansu – ovaj mjesec je morate pronaći. I iskoristiti, naravno.
Sve u svemu odličan mjesec, iskoristite ga na najbolji mogući način!

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Definitivno, ovo je mjesec ljubavi. Oni koji se vole – voljeće se još više, a nikakvi problemi (sem standardnih trzavica bez kojih ni jedna veza ne može da funkcioniše) vas neće ometati da uživate sa voljenom osobom tokom ovog mjeseca.
Proljeće je deo godine kog pripadnice ovog znaka najviše vole, pa ako ste u vezi sa devojkom iz znaka Ovna očekujte odlično raspoloženje, a koje možete još da povećate nekim sitnim znakom pažnje, nekim neobaveznim poklončićem.
Muškarci iz znaka Ovna, dame ako imate jednog kraj sebe – očekujte strastvene noći, očekujte da Ovan proradi onako kako sam on umije, i to tamo gde je najbolji – u krevetu! Uživajte u aprilu!

Ako ste slobodni:

Venera je u Biku u prvih 10-ak dana mjeseca, pa će vaše osvajačke sposobnosti biti najjače u tom periodu. Znate i sami šta da radite, ako imate simpatiju, ako vam se neko svidjelo – najlakše će vam biti da krenete na “sve ili ništa” u prvih 10 dana mjeseca. Ako ništa drugo, potencijalnom partneru će se svidjeti vaša snaga, vaša upornost i stav. Samopouzdanje bi trebalo da bude dobro do kraja mjeseca, pa ako vam Venera ne pomogne u prvih 10 dana, nije sve izgubljeno. Pokušavajte i pokušavajte, generalno ovo je mjesec ljubavi, a to morate da iskoristite – ako ne da zasnujete vezu, onda bar da upoznate (i ostavite utisak) osobu koja će vam u bliskoj budućnosti biti suđena.

Zdravlje:
Ne treba puno da se piše o zdravlju, biće dobro, bez ikakvih većih problema. Povedite računa da redovno spavate, da se odmarate i što manje nervirate. A to, to je nešto što je u vremenu u kome živimo pravo bogatstvo. Znate li nekoga da se ne nervira, da je odmoran i naspavan? Teško. Ali dajte sve od sebe da se koliko toliko opustite i živite rasterećeno, produžićete sebi život tim tempom života. Oni koji imaju problema sa proljećnim alergijama neka se odmah obrate ljekarima kako bi ovaj mjesec što lakše pregurali probleme koje su imali tokom prethodnih godina.

Srećni brojevi:
2, 4, 8, 10, 23


bikBIK

Posao:
Odličan mjesec za rad!
Ovom prvom rečenicom ćemo da ohrabrimo sve one koji su u prethodnom periodu imali nedostatak snage za rad, nedostatak motivacije. Ovaj mjesec biste mogli da završite neke poslove koje ste odavno započeli ili zamislili, pa “ostavili sa strane za bolja vremena”, sve stvari koje su na čekanju bi ovaj mjesec mogle da promjene status u – uspešno završene. A sve što završite sigurno će dati toliko očekivane rezultate. Najbolji period za rad je druga polovina aprila kada Venera ulazi u znak blizanaca. To je period kada ćete imati neke finansijske rezultate, kada ćete naplatiti ono što radite i što ste radili. Veoma je verovatno da ćete u tom periodu imati i neke neočekivane prilive novca, tačnije prilive novca koje nemate svaki mjesec, dakle možda neki honorarni poslić, bonusi, povišice… Pametno iskoristite taj novac, a ako ste u mogućnosti i prištedite koji dinar, pošto ćete ih tokom ljeta trošiti više nego inače.
Radna snaga će biti na maksimumu, na vama je da je usmjerite na pravi način, uradite to!

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Tokom prvih 20-ak dana aprila, dok je Sunce u znaku Ovna, mogli biste da imate problema u komunikaciji, da ne kažemo – svađa, sa partnerom zbog nekih trećih osoba, i to osoba koje vam i nisu toliko važne u životu. Nesporazumi zbog prijatelja ili poznanika, igra gluvih telefona, pogrešan prenos informacija ili što je najvažnije pogrešno odlučivanje prioriteta bi moglo da vam pokvari odnose. Zato, pazite dobro da ne uvredite partnera nekim postupkom koji vam neće biti bitan, a partneru hoće. Ne dozvolite da “ispalite” bilo kakav plan koji ste imali sa partnerom zbog nekog dogovora sa prijateljima, poznanicima. Razmislite dobro pre nego što bilo šta slično uradite, pošto bi partner mogao pogrešno da shvati vaše namjere, i da se osjeti manje bitan nego što bi to trebao da bude. Možda je sada dobar period da razmislite ko vam je od prijatelja bitan a ko nije, pa da one koji su manje bitni polako isključite iz svog života.
Dakle, mogući nesporazumi, loša komunikacija. Spriječite to!

Ako ste slobodni:

Ne baš dobar početak mjeseca za pronalaženje ljubavi. Prvih 3 sedmice vam nikako ne preporučujemo da pokušavate da se približite osobi koja vam se sviđa pošto bi moglo da dođe do nesporazuma, ničim izazvanih, a koji bi mogli tu osobu zauvjek da udalje od vas. Vaše namjere nikako nisu loše, međutim moguće je da splet nesrećnih okolnosti natera tu osobu da pomisli baš suprotno. Dakle, prvih 20-ak dana se strpite, i ako one prođu mirno, bez problema, onda ste mirni, možete da radite šta god želite. Pokušajte da se približite osobi koja vam se sviđa, a ako takva ne postoji, e ima da nastane u poslednjih 10-ak dana mjeseca!

Zdravlje:
Nema nekih naročitih problema što se tiče zdravstvenog stanja Bikova tokom ovog mjeseca. Naravno, ostaje “pod mora se” da svi oni koji su od početka godine imali bilo kakvih hroničnih problema (glavobolje, želudac, disajni organi) posjete ljekara i urade jedan detaljan pregled, nakon čega bi trebalo da dobiju terapiju koja će im probleme riješiti. Pokušajte da se što “lakše” hranite, dakle što više povrća i voća, a gledajte da sve ono što je ukusno ali nezdravo ostavite za neki drugi period, ako već morate da jedete to. Ne nevirajte se. Spavajte. Odmarajte.

Srećni brojevi:
7, 19, 21, 27, 30


blizanciBLIZANCI

Posao:
Imate posao, ušuškani ste u firmu, ne plašite se previše da ćete ostati bez posla, ali jednostavno jedva sklapate kraj sa krajem, kao i većina nas. Da li vam je ovo poznato? Ako jeste, definitivno je došlo vrijeme da ozbiljnije razmislite o dodatnim izvorima prihoda, o dodatnim ili honorarnim poslovima. U bogatijim zemljama od naših (a to je skoro ceo svet) ljudima nije problem da rade prekovremeno ili dodatno da bi sebi obezbedili bolji život, tako da možete i vi da zavrnete rukave, odvojite još par sati dnevno i obezbedite sebi dodatni izvor prihoda. Dakle, ovaj mjesec biste stvarno trebali da razmislite šta i kako da radite, da stupite u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći oko dodatnog angažovanja, sa ljudima za koje znate da bi im pomoć dobro došla. Ne očekujte ništa spektakularno što se tiče sadašnjeg posla, sve će ići onako kako ste navikli, a baš to je razlog da vi nešto promijenite, niko drugi do vas neće to uraditi.

Ljubav:
Ako ste u vezi:

I ne baš sjajan period je pred vama, naročito u prvoj polovini mjeseca. Problemi ili problemičići koje imate bi mogli da prerastu u problemčine, i onda vam neće ostati ništa drugo sem da se uhvatite za glavu, ali tada bi moglo da bude kasno. Svako od nas ima probleme u vezi, neko veće a neko manje, pa ako ih imate i vi – nije kraj sveta, sve se to da riješiti, ali je ovaj put potrebno da smireno i trezveno, a zajedno sa partnerom riješite sve probleme koje imate, koji su se tokom vremena samo gomilali. Ne pokušavajte ništa sami da uradite, mogli biste da donesete pogrešnu odluku, iako imate najbolju namjeru. Ako imate neke tajne, ako ste nešto prećutali partneru, pravo je vrijeme da popričate o tome, iskreno da popričate i da jednom za sva vremena stavite po tačku na problem po problem.
Pregurali ste prvu polovinu aprila, onda ide naglo smirenje koga vam donosi Venera u vašem znaku. Svi problemi, za koje se nadamo da se završeni a ne samo gurnuti pod tepih, će nestati, neće se o njima pričati niti pomišljati na njih. Ide se dalje u život, dalje u ljubav, pa onda dajte sve od sebe da opet oduševite partnera nekim lijepim izlaskom, malim poklončićem, neočekivanim izlivom ljubavi na javnom mestu…

Ako ste slobodni:

Drugi deo mjeseca, kada Venera uđe u znak Blizanca je vaš. Što je više moguće – krećite se, izlazite na javna mesta, među ljude. Sigurno će vam se neko dopasti, i to bi moglo da bude to. Imaćete baš dosta mogućnosti krajem mjeseca, a na vama je da odaberete pravu i najbolju. Ako upoznate osobu iz znaka Ovna, Bika ili Blizanca, znajte da bi to moglo da bude to, i da bi veoma brzo osjećanja mogla da postanu uzajamna. Ne žurite, uživajte u čarima flertovanja, u trenucima zaljubljivanja. Nećete još dugo biti usamljeni, sigurno!

Zdravlje:
Da li vas nešto muči a da ne obraćate previše pažnju na to, misleći da su u pitanju sitnice koje će same od sebe proći? Loše spavate, umorni ste, više nervozni i razdražljivi nego inače, glava vas često boli… Ako imate bilo koji od tih simptoma, definitivno je u pitanju umor – stres, koga morate da smanjite, ako ne možete da ga eliminišete. Ne dozvolite da brz tempo života i stres oko posla ili finansija uništava vaše zdravlje. Ako ne možete sami sebi pomoći, a to bi bilo najbolje, onda je prava prilika da posjetite stručno lice koje će vam pomoći da se opustite, smanjite stres a samim tim poboljšate svoj zdravstveni bilten. Nije sramota tražiti pomoć, sramota je trpeti…

Srećni brojevi:
4, 9, 12, 21, 28


rakRAK

Posao:
Trebalo bi da ovo bude jedan od boljih mjeseci ove godine, bar što se posla, novca, karijere tiče, a kako da ne bude kada vam polje karijere obasjava Sunce!
Sve što se lijepo može napisati – napisaćemo: odličan mjesec za napredovanje u karijeri – ako ste dobro radili u proteklom periodu, ako vidite da je vaš rad dao rezultate, odmah kod boss-a na razgovor, pojasnite mu da ste odličan kadar za njega, kadar koji bi trebao biti nagrađen. Napredovanje ili povišica su mogući! Sve poslove koje ste započeli ovaj mjesec bi mogli da vam daju priželjkivane rezultate. Finansijske rezultate – koje vam omogućuje Jupiter u Lavu. Ako želite da započnete neki poslić, uradite to kako znate tokom aprila, definitivno je najbolji mogući mjesec u prvom polugođu ove godine. Ohrabrite sebe za sve ideje koje imate, sve što vam padne na pamet uradite ovaj mjesec. Ipak, pokušajte da smanjite troškove, naročito one koje trošite neplanirano tipa izlasci, nepotrebne kupovine…
Ako ovaj mjesec uspete i da uštedite koji dinar, pa vi ste na konju! Poznati ste kao velike trošadžije, mogli biste da potrošite i ono što nemate (a to vam se često dešava), pa je vrijeme da konačno prekinete sa tom praksom, da o parama koje imate ne razmišljate samo kao sredstvima za trošenje, već i kao o sredstvima za stvaranje mirnije budućnosti…

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Nije sve u ljubavi, ima nešto i u parama… Ako će sve da bude dobro na poslovnom planu, na ljubavnom neće biti tako savršeno, ali šta da se radi, i to će proći. Mogli biste da imate problema sa partnerovom tvrdoglavošću, naročito u drugoj polovini mjeseca. Neke partnerove odluke, neke zamjerke ili neki komentari će vas dovoditi do ludila, ali ipak nećete planuti i ući u svađu, čuvaćete te stvari duboko u sebi i vrebati šansu da slatko vratite partneru milo za drago. To je nešto što ste do sada već doživeli i preživeli, pa će tako biti i ovaj put, i sledeći, i onaj posle njega… Prva polovina mjeseca će biti dosta mirnija, pa gledajte da se u tom periodu nakupite snage i strpljenja za drugi deo, trebaće vam.

Ako ste slobodni:

I nije baš dobar mjesec za slobodne Rakove. Biće bolji već sledeći mjesec. A posebno se čuvajte druge polovine mjeseca, tada vam baš ništa neće polaziti za rukom. Onda, gledajte da se skoncentrišete na sebe, na sitnice koje vas čine zadovoljnim, družite se, izlazite, uživajte u čarima proljeća.
Možda upoznate neku osobu iz vodenih znakova (Rak, Škorpija, Riba), možda postanete i bliski prijatelji sa tim osobama, oni vole duboke i iskrene razgovore, da pričaju o sebi a vi da ih slušate… a ako do toga dođe vi ih slušajte i osluškujte, pa kada dođe vrijeme za to (ljeto) krenite u akciju.

Zdravlje:
Možda smo i dosadni sa ovim, ali da li ste išli na detaljnije preglede u poslednjih pola godine?
Izmjerili pritisak, količine masnoća u krvi, posjetili kardiologa?
Ako niste, stvarno je krajnje vrijeme da to uradite, odvojite jedan jedini dan, neku subotu ako ne možete radnim danima i odradite sve kontrole, pa vidite kakvi će vas rezultati doekati. Ako je sve u redu, onda nema šta da brinete, ali nije nemoguće da vas dočekaju problemi sa pritiskom, masnoćama u krvi, manjim srčanim problemima. Ništa strašno, ali bi moglo da bude strašno ako se zapusti, ali vi to nećete dozvoliti, naravno?! Smanjite količinu masnoća u ishrani. Ako je moguće šećere eliminišite na jedan duži period. Ako ste pušač, hajde ovaj mjesec da smanjite 3 cigarete dnevni i za početak je dosta!

Srećni brojevi:
4, 18, 21, 22, 27


lavLAV

Posao:
Venera i Mars su u Biku tokom ovog mjeseca, a to može da predstavlja samo jedno – finansije.
Da ne pomislite odmah da će pare pasti sa neba, ne – neće nikako, moraćete da se potrudite, da zavrnete rukave, ali jedno je sigurno, ako budete vredni i radni, rezultati će sigurno doći. Najbolji period za rad i ostvarivanje rezultata je sam početak mjeseca, prvih 10 dana dajte sve od sebe i radite ono što najbolje znate, što vam ide od ruke, za šta ste obučeni, i očekujte pohvale i nagrade. Sve karte će biti otvorene, pa ovaj mjesec možete da razmislite i o nekim neuspesima iz prošlosti i na osnovu njih da izvučete dobre zaključke koji će vam pomoći, ne samo da više ne pravite greške, već da ono što radite, radite na najkvalitetniji mogući način. Izvucite pouke iz neuspeha i uz pomoć malo volje i truda sigurno dolazite do zacrtanih ciljeva, a samim tim i do kvalitetnijeg načina života.
Posle uspešne prve trećine, dolazi jedan stabilniji period do kraja mjeseca tokom koga ćete razrađivati ono započeto na početku mjeseca i sigurno ići ka zacrtanom cilju. Važno je napomenuti da ciljevi slobodno mogu biti malo teži nego što su inače, dobri su aspekti pa zašto da se zadovoljite nečim za vas prosječnim. Ko ne rizikuje ne profitira, a ovaj mjesec je za poslovne rizike dušu dao!

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Jako dobar mjesec zahvaljujući Merkuru u Ovnu! Ako ste tokom prošlih mjeseci imali bilo kakvih problemčića u braku, u vezi, ovo je odličan period da sve nesuglasice riješite, i to posebno prvih 10-ak dana. Budite iskreni, otvoreni, ako ste pogriješili grešku priznajte i sve će vam biti oprošteno. Druga polovina mjeseca će biti mirna i standardna, pokušajte da je podignete na malo viši nivo sitnicama koje ljubav znače, iznenadite partnera nečim, dajte mu, istaknite nešto što na vama voli, provedite vikende sa zajedničkim prijateljima, ljudima koje oboje volite. Izbegavajte alkohol krajem mjeseca, ako ste laki na jeziku mogli biste da kažete nešto što ne mislite, nešto što ne biste u ovome trenutku trebali da kažete, a to vam nikako ne treba, ništa ne sme da pokvari ovako lijep mjesec.

Ako ste slobodni:

I vama, kao i onima koji su u vezi, predstoji potencijalno dobar mjesec i takođe će Merukurovo prisustvo u Ovnu pozitivno uticati na vas i okolnosti oko vas. Imate dobar period pred vama, posebno prva polovina mjeseca, pa dajte sve od sebe da šarmirate osobu do koje vam je stalo baš u prvih nekoliko dana aprila. Ako niste još uvijek upoznali nekoga oko koga biste hteli malo više da se potrudite, eto prilike da je upoznate na manje atraktivne načine – preko zajedničkih prijatelja, na poslu ili poslovnom okruženju ili čak i preko Interneta. Ne stidite se, danas većina veza započne nekim druženjem na internetu, pa upotrebite svoje “pretraživačke” sposobnosti i pronađite pravu osobu za vas. Emotivno ste jako zreli, zavodničke sposobnosti su na lavovskom nivou, opustite se i krenite u lov!

Zdravlje:
O zdravlju ćemo i ponajmanje da pišemo ovaj mjesec, pošto ne bi trebalo da bude nikakvih neočekivanih problema tokom aprila. Lijepo vrijeme i pozitivna energija koju ćete nakupiti tokom mjeseca će pozitivno uticati na vaš organizam, ne dozvolite da vas nikakav stres, nikakvi problemi zdravstveno opterete. Preporučujemo da fizičku aktivnost nikako ne izostavite, ne morate ni u teretane ni u fudbal, dovoljna će biti lagana šetnja nekoliko puta sedmično i ništa nema da brinete. Uživajte, Lavovi!

Srećni brojevi:
6, 9, 10, 18, 26

banner2


djevicaDJEVICA

Posao:
Device koje su tek započele svoju karijeru, ili nešto novo u karijeri (novi ugovori, nova radna pozicija itd) ovaj mjesec mogu da očekuju blagi boljitak u odnosu na prošli mjesec, a i neke konkretnije finansijske rezultate. Oni koji su već dugo u poslovima, a i ništa nisu mijenjali odavno, mogu da očekuju nastavak trenda iz prošlog mjeseca, dakle kakav je prošli mjesec bio – ovaj sigurno neće biti lošiji, biće ili sličan ili malo bolji, prvenstveno što se finansija tiče. Ovaj mjesec će na cijeni biti vaše verbalne sposobnosti, prilikom sklapanja nekih dogovora, ugovora, prilikom razgovora sa kolegama ili šefovima, biće jako bitno da dobro predstavite sebe, prvenstveno sebe, pa onda i to što treba da se radi. I ako nešto niste baš najbolje isplanirali, ili niste sigurni u rezultate nečega što biste hteli da radite, dajte sve od sebe da drugi ne vide to, već predstavite svoje ciljeve na najslatkorečiji mogući način i uspeh je zagrantovan. Pokušajte da sve važnije stvari obavite u prvom delu mjeseca dok je Venera u Biku, pošto će rezultati poslova započetih u tom periodu biti znatno bolji od onih kasnijih. Očekujte neočekivano – podršku u svojim naporima čak i od onih ljudi sa kojima ste ranije imali probleme.

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Ovaj mjesec biste mogli se suočite sa nepotrebnim izlivima ljubomore od svog partnera, pa se potrudite da ne napravite ni jedan potez koji bi mogao da dovede to toga. Nebitno da li ste dama ili gospodin, ovaj mjesec budite uz svog partnera, ako je moguće 00-24 i ne dajte mu ni najmanju šansu da posumnja u vašu vernost i odanost. Ukoliko dođe do takvih problema, budite razumni, staloženi i sve lijepo objasnite bez svađe i nerviranja. Jupiter je u Lavu, i on će da vas čuva!
Parovi koji su u stabilnim vezama ovaj mjesec će uživati jedno u drugom, drugim rečima intimni odnosi će biti znatno bolji nego u prethodnom periodu, a pošto je seks jedan od najslađih začina svake veze, ovaj mjesec samo možete da je učvrstite.
Na porodičnom planu će biti manjih iskušenja, manjih nesuglasica, ali ništa što bi bilo važno pomena i ništa što će se pamtiti.

Ako ste slobodni:

Strelac, Riba ili Devica bi mogle da vas zainteresuju početkom mjeseca. Nebitno je da li ih već poznajete ili ćete tek da ih upoznate, ali sigurno će vam se urezati u srce i provešćete par besanih noći razmišljajući o njima. Odmah da kažemo da ovaj mjesec i nije baš idealan za zasnivanje neke veze, ako već upoznate nekoga, dajte sve od sebe da se ovaj mjesec lijepo družite, dajte toj osobi vremena da vas upozna, da vidi koji su vaši kvaliteti i da se i ona zaljubi u vas, pa onda već sledeći mjesec pređite sa prijateljstva na nivo iznad, u neku lijepu vezicu.

Zdravlje:
Lijep period je pred vama i ne očekujemo nikakve drastičnije zdravstvene probleme. Sitnije prehladice, manje upalice ili virusi to je nešto sa čim bi se mogli suočiti tokom mjeseca, ali ništa ne bi trebalo da bude alarmantno. Ostaje vam da radite na imunitetu, kako zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću, ali tako i korišćenjem vitamina i prirodnih preparata. Radite na povećanju izdržljivosti, kondicije, to je nešto što bi vas u budućnosti moglo sačuvati od potencijalno opasnih bolesti. Ko god da ima problema sa visokim temperaturama neka obavezno zaboravi narodnu medicinu i obrati se ljekaru.

Srećni brojevi:
7, 9, 17, 25, 27


vagaVAGA

Posao:
Ako je suditi po položaju zvezda za ovaj mjesec, Vage bi mogle da izvuku svet iz ekonomske krize. Mars i Veneras u u Biku, u kući zarade, naročito u prvoj polovini mjeseca, pa taj period iskoristite kako znate i umijete da napravite, ako ne pare, onda bar neki posao koji će vam u budućnosti redovno donositi novac. Stvarno su prilike odlične, ne samo da bolja zarađujete nego što ste do sada, nego čak da napravite neke rezultate o kojima do sada niste ni sanjali. Naravno, novac nikada neće doći sam od sebe, pasti sa neba već ćete morati da se potrudite, samo ovaj mjesec imate šansu da svoj trud i naplatite, što često do sada i nije bio slučaj. U ispunjenju vaših poslovno – novčanih ciljeva mogli bi da vam pomognu prijatelji, oni koji su već uspeli u karijeri, kao i poslovni partneri iz vašeg okruženja.
Oni koji traže posao mogu da pokušaju sa nekih honorarnim poslovima, krenite sa bilo čim, a verujte da bi to bilo šta moglo da preraste u ozbiljan posao kome ćete u budućnosti da se posvetite.
Vage, zavrnite rukave i bacite se na posao, uspeh će biti zagarantovan!

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Dobar mjesec je pred vama, mjesec tokom koga možete da poboljšate odnos sa vašim partnerom, a planeta ljubavi – Venera je tu da vas podrži u svim lijepim ljubavnim poduhvatima, i da vam pomogne što se vaše veze tiče. Oni koji su dugo u vezama sada mogu i da razmisle o nekom ozvaničenju ljubavi – braku, verenju, početku zajedničkog života… a koji su tek ušli u veze samo treba da uživaju u ljubavi. Poslednju sedmicu u mjesecu Merkur ulazi u znak Ovna, pa je moguće da dođe do nekih rasprava, sitnijih svađa. Gledajte da vi ne budete inicijator tih teških tema, a ako je ikako moguće budite popustljivi i budite ti koji će da spuste ton i tenzije i na najljepši način završe te rasprave. Ne bi trebalo da dođe do žučnijih rasprava i svađa, ali ipak vi ste ti koji znate ovu informaciju, pa ako vidite da neke rasprave vodi ka tome . znate šta vam je raditi.

Ako ste slobodni:

Ovo je mjesec tokom koga ćete imati jako dobru komunikaciju sa prijateljima, pa je moguće da baš preko njih upoznate jako zanimljivu osobu, moguće iz znaka Ovna, Sterlca ili Vodolije. Odmah da kažemo da su male šanse da ćete tokom aprila nešto postići, naročito u poslednjih 10-ak dana, ali to poznanstvo bi vremenom moglo da preraste u nešto ozbiljnije. Budite oprezni ako pokušavate da uđete u vezu ili vezicu sa “zauzetom” osobom, to bi moglo da se završi na najgori mogući način, i po vas i po tu osobu. Ako primijetite da neka osoba, za koju znate da ima nekoga, pokuša da flertuje sa vama, ni slučajno joj ne dajte povoda da pomisli da su osjećanja obostrana. Znamo da je teško odbiti takav ljubavni poziv, ali poslušajte nas!

Zdravlje:
Generalno, april može da bude jako čudan mjesec, mjesec tokom koga vrebaju razni virusi i sveopšte prisutni grip, a vi ste potencijalno rizična grupa, pa je prvi savjet da poradite na imunitetu kako biste ovaj mjesec na miru pregurali. Od težih bolesti trebalo bi da vas čuva Jupiter u znaku Lava, a vi ćete morati da se izborite sa ovim lakšim, sezonskim bolestima. Znate i sami kako da pojačate vaš imunitet, pokušajte na prirodan način, a ako to ne pomaže dovoljno onda kod ljekara kako bi vam prepisao potrebne medikamente. Kraj mjeseca bi mogao da bude opasniji za starije osobe koje već duže vremena boluju od težih bolesti, pa ako ste vi, ili imate u kući takvu osobu, za svaku sitnicu trk kod ljekara!
Srećni brojevi:
7, 13, 19, 22, 30


skorpijaŠKORPIJA

Posao:
Na žalost malo teži mjesec je pred nama, ali ne teži u smislu lošeg finansijsko stanja nego povećanog obima posla. Ono što biste u normalnim okolnostima uradili za 1 dan, zbog silnih komplikacija za koje i niste vi krivi, ovaj mjesec ćete raditi 2 dana. Mars u Biku će vas nateradi da potrošite vie energije nego inače da biste odradili ono što ste planirali, a da to ne bude jedini baksuz ovog mjeseca, očekujte neke probleme sa isplatama, zaradama, kako god to nazvali. Može da se desiti da vam isplate kasne, da neka dugovanja ka vama ne budu na vrijeme otplaćena, ma baš baksuzan mjesec.
Što se tiče samog posla, izbegavajte nepoznato, rizično – bilo kakve investicije, započinjanje novih, a vama nepoznatih poslova, rada na bilo čemu što niste “doktorirali” ranije. Moglo bi se desiti d anešto novo pođe po zlu. a to bi vam teško palo i finansijski i moralno. Zato, ovaj mjesec dajte sve od sebe da izvučete maksimum snage kako biste odradili ono što se od vas očekuje, a ne ulazite u nešto nepoznato, pokajaćete se! Ono što je lijepa stvar, u narednom periodu energija uložena tokom ovog mjeseca biće nagrađena, a da li će nagrada biti “hvala” od nadređenih, neka nagrada, povišica… vrijeme će pokazati.

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Sredina mjeseca (početak treće sedmice u mjesecu) će biti najljepši period aprila za vas. Pre toga, mogući su problemi u odnosima sa partnerom, dosta nerviranja, stresa, zamjeranja. Moguće je da partner uradi nešto, za vas jako tužno, što ćete dugo vremena nositi u sebi, što ćete mu dugo zamjerati. Budite spremni na kompromise, iskrene razgovore i na žalost gaženje svojih reči, radi mira u kući. Ljubav je to, a u ljubavi i ratu skoro sve je dopušteno. Posle tog burnog perioda, Jupiter u znaku Lava će da deluje na vaš odnos, i sve počinje polako da dolazi na svoje. Onda idemo u jedan jako jako lijep ljubavni period za partnera i za vas, pa dolazimo u poslednju sedmicu mjeseca tokom koje bi moglo da dođe do manjih konflikata koji su nastali kao posledica vaše ili partnerove nervoze. Ništa bitno, kao i više puta do sada, kako nervoza dođe tako će i proći. Uživajte sredinom mjeseca, pregurajte kraj i naročito početak.

Ako ste slobodni:

Ništa. Ni ovaj mjesec ništa lijepo vam nije suđeno. Tokom aprila jedan bezobrazni Saturn će vas naterati da uđete u konflikte sa okolinom, sa prijateljima, možda i sa osobom koja bi htela sa vama da bude nešto više od prijatelja. Najbolje bi bilo kada biste ovaj mjesec mogli da se sakrijete od svih, bar se ne biste posvađali ni sa kim, i što je još važnije, ne biste nikoga naterali da promijeni svoje mišljenje o vama. Problemi bi mogli da nastanu tamo gdje je to najgore – u javnosti, među većim brojem ljudi, tako da se može desiti da jednim udarcem ubijete više muva, ali na negativan način, da naterate više ljudi da steknu loš utisak o vama. Pazite šta radite, ne budite nervozni, već se ovaj mjesec povucite u sebe i smešite, što manje pričajte!

Zdravlje:
Što se tiče zdravlja, tu nema šta da brinete, pustite vaš imunitet da se bori sa svim neprijateljima, a imaće paklenog saveznika od Sunca u Ovnu. Da ne bude da vi ništa ne treba da radite, a pa trebate ono što bismo svi morali – hranite se zdravo, zdravo trošite kalorije fizičkom aktivnošću, manje alkohola, cigarete ne… sve ono što bi vam vaši roditelji posavjetovali. Naravno, ne dozvolite da vas niko i ništa ne nervira, to škodi vašem zdravlju, a ono je važnije od svega!

Srećni brojevi:
3, 15, 17, 21, 26


strelacSTRIJELAC

Posao:
Voljeli bismo da napišemo nešto pozitivnije za ovaj mjesec, ali jednostavno ne možemo da pronađemo ništa lijepo. Ne, neće biti nikakva katastrofa, ali se pripremite za dosta stresa tokom aprila. Stres, jedan od najvećih problema modernog radnog čoveka, ovaj mjesec će da preovladava u Strelčevom poslovnom životu, a na vama je da se izborite sa njim, i da na sve moguće načine spriječite ili bar ublažite sve razlog zbog kojih on nastaje. Loši poslovni rezultati, besparica, narušeni međuljudski odnosi, kolege koje bi “gazile preko mrtvih” samo da bi ostvarile svoje ciljeve… to su neki od mogućih scenarija koje nam je pripremio april. Od sredine mjeseca, ulaskom Merkura u znak Bika, ide teži period za komunikacije, pa sve važne razgovore i pregovore obavite do tada. Za kraj mjeseca ostavite što nebitnije stvari. Na vama je da tokom mjeseca zasučete rukave i kvalitetnim radom se borite, i izborite, protiv svih pehova koji vam sleduju. Ako ste razmišljali o novim poslovima, projektima i naročito investicijama, zaboravite ih ovaj mjesec.

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Za razliku od poslovnog mjeseca, što se tiče odnosa u kući, sve će biti u redu. Naravno, morate da kontrolišete vaše ponašanje uzrokovano stresom na poslu, nikako ne dozvolite da taj stres nosite iz kancelarije u stan. Gledajte da se što više posvetite sebi, svom odmoru i emotivnom pražnjenju, kako biste bili spremni za partnera i odgovorili na sve njegove emotivne želje i zahteve. Ljepši deo mjeseca je prva polovina, dok je Markur u Ovnu, a čim pređe u znak Bika očekuje vas malo teži period, ali sve je to povezano sa stresom, vi ste isključivi krivac, ali će partner biti uz vas i znaće u čemu je problem. Da ne ispadne da smo vas sa ovim uplašili, generalno dobar mjesec je pred vama, većih problema sigurno neće biti, samo treba da se malčice vi potrudite pošto ste vi jedini uzrok lošije energije koja bi mogla da struji među vama.

Ako ste slobodni:

Mjesec je pogodan za neka nova poznanstva i flertove. Ako ste imali probleme sa poslom, sa novcem, gledajte da toliko potrebnu pozitivnu energiju pronađete u izlascima, druženju, a što više izlazaka i kontakata – veće su šanse da upoznate nekog zanimljivog. Ukoliko vam se pruži prilika za neobaveznom avanturom, prihvatite je, imaćete mnogo lijepih trenutaka sa tom osobom, a ako je još u znaku Raka ili Lava, avantura bi mogla dugo da potraje. Pripazite se poznanstava preko modernih komunikativnih sredstava – interneta, ovaj mjesec vam definitivno trebaju izlasci, šetnje, klubovi, nećete se usrećiti tražeći srodnu dušu iz stolice u svojoj sobici.

Zdravlje:
Jako teške, ali lako izlečive moderne bolesti će vas verovatno spopadati više puta, na kratko, tokom aprila. Naravno, radi se o stresu i depresiji, koje se sigurno mogu klasifikovati kao teže bolesti. Dajte sebi oduška, pokušajte sami sa sobom da raspravite što ste neraspoloženi, nervozni ili napeti, znate i sami koji je razlog, ali se zapitajte da li je taj razlog vredan uništavanja najdragocjenije stvari koju imate – vašeg zdravlja. Duge šetnje, izlasci, neki malecki hobi će sigurno uticati na vaše zdravlje, pojačaće kolčinu pozitivne energije, a samim tim izbaciti negativnu. Pripazite se i mogućeg povećanog krvnog pritiska, ako primetite ikakve probleme odmah kod doktora, oni će vas smiriti i samim tim vam lako i trajno pomoći. Nikako ne ignorišite ovo upozorenje, ako imate povišen pritisak pravo je vrijeme da se prekontrolišete!

Srećni brojevi:
1, 3, 8, 11, 13, 14


jaracJARAC

Posao:
Relativno miran, da ne kažemo standardan, mjesec je pred Jarčevima. Prva polovina mjeseca ima jače aspekte za posao, pa dajte sve od sebe da se u prvih 15ak dana aktivirate najviše što možete, da odradite sve što ste planirali i da se nadate da će uloženi trud da vam se isplati. Usled Merkura u Ovnu mogući su manji problemi u komunikacijama, pa se zato preorijentišite na svoj rad, a pregovore i dogovore odložite za kraj mjeseca.
Oni koji traže posao, najveće šanse da ostanu zapaženi isto imaju u prvih 15-ak dana mjeseca, pa ako idete na neki razgovor za posao, ako pratite oglase… dajte sve od sebe da do kontakta dođe tokom prve polovine aprila.
Posle dobrog perioda ulazimo u jednu kolotečinu, gdje ćemo morati da pravimo kompromise, da se prilagođavamo novim uslovima, novim ljudima ili idejama, a bolji period ide za one koji imaju svoje privatne poslove, koji mogu da očekuju i bolje finansijske rezultate krajem mjeseca!

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Lijep mjesec je pred vama, odnosi u kući bolji nego ikada, ako je bilo nekih problemčića u prethodnom periodu, sada je pravo vrijeme da nestanu, i da harmonija zavlada u vašoj vezi. Ne očekuje se baš ni jedan stresan period, a Mars u vašem polju ljubavi će vas naterati da, svesno ili ne, sredite vašu vezu baš onako kako biste vi hteli. Ovaj mjesec vam toplo preporučujemo da sa voljenom osobom odete u posjetu kod prijatelja, pozovete ih kod vas ili izađete sa njima, imaćete jako lijep provod. Odlične odnose imaćete i sa ostalim članovima porodice, čije polje će da posjeti Sunce, komunikacija će biti bolja nego ikada, pa to iskoristite da riješite sve probleme koje ste i sa njima imali. Sve u svemu jako lijep mjesec, iskoristite ga na najbolji način!

Ako ste slobodni:

Proljeće je vrijeme koje Jarčevima odgovara, a kombinacija Marsa u polju ljubavi i Sunca u polju kuće daće vam neophodnu snagu, prvenstveno komunikacije, da ćete ovaj mjesec postati pravi osvajači. Dakle, ako imate neke simpatije, ovaj mjesec morate da ih osvojite. Ako vam to ne pođe za rukom sada, onda ih se kanite i tražite neke druge. Nemojte da gubite vrijeme kod kuće, i ako upoznate nekoga preko interneta odmah idite napolje, tu su vam mnogo bolje mogućnosti da se iskažete, da predstavite sebe u pravom svetlu. Ako budete imali priliku da se družite sa osobama koje su u znaku ili podznaku Rak, Lav ili Vaga, znajte da kod njih trenutno imate više šansi nego kod ostalih. Pripazite se dobro Devica koje su trenutno u vezama, ia ko možete kulturno ih izbjegnite!

Zdravlje:
Ako ste navikli da živite brzim tempom, tempom koji nam nameće život, moraćete malo da usporite i povedete računa i o sebi. Razmislite samo, koliko vremena odvajate na posao, a koliko za svoje zdravlje… Pripazite na količinu manje zdrave hrane, fast foodova, pekara i slično, i smanjite je na najmanju moguću mjeru. Jedite što više kuvane i tečne hrane, što više povrća. Ako ste imali problema sa glavoboljama više od 3-4 puta tokom prethodnih mjesec dana, bilo bi dobro da odete na pregled i da vidite zašto se to dešava, i da spriječite da se u budućnosti te glavobolje češće dešavaju. Vaše zdravlje je u samo vašim rukama, možete da ga održavate na odličnom nivou, ali isto tako da ga srozate na dno. Mislite o tome.

Srećni brojevi:
8, 14, 19, 21, 25


vodolijaVODOLIJA

Posao:
Stabilan mjesec što se finansija tiče. Znamo da je svima dosadila ta stabilnost, da bi svi hteli da imaju napredak, ali ovaj mjesec definitivno nije suđen za to. Jupiter u znaku Lava je tu da vam tu finansijsku bezbednost pruži, a za neke nove poslovne izazove najbolji period je sam kraj mjeseca, kada biste mogli da napravite odskočnu dasku za bolji mjesec koji nam sleduje. Moguće je da tokom mjeseca, čak i više puta, napravite neke greške koje do sada niste pravili, moguće je da nešto pogrešno procijenite, preračunate se, ili jednostavno donesete lošu poslovnu odluku. Naravno, to je nešto što se svima dešava, tako da dajte sve od sebe da grešku brzo i što bezbolnije ispravite, i priznajte da ste pogriješili. Imaćete odličnu komunikaciju kako sa kolegama tako i sa partnerima, gledajte da iskoristite tu prednost kako biste se dogovorili za neke buduće poslovne poduhvate.

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Mjesec koji bi mogao da bude rizičan, ali isto tako dobar ako vi pametno odigrate u svim rizičnim situacijama. Saturn će ceo mjesec da bombarduje vašu vezu, uvodiće vas u razna iskušenja, moguće rasprave sa partnerom, a na vama je da pametno i odlučno reagujete u svim stresnim situacijama. Protiv Saturna se borite smirenošću, promišljenošću i spremnošću za kompromise. Dakle kakav god problem da iskrsne sa partnerom, ili u vezi neke treće osobe, budite smireni i nikakve odluke, ne donosite ishitreno. Ispecite par puta, pa recite, ne dozvolite sebi da kažete nešto u šta niste sigurni, o čemu niste dovoljno razmislili. Radije neke stvari prećutite pa nakon nekog vremena recite partneru ono što imate. Već početkom sledećeg mjeseca dolazi jedan mirniji i tiši period, tokom koga ćete moći dobro da se odmorite od situacija tokom ovog mjeseca, ali i da uživate u pobedi nad ratobornim Saturnom!

Ako ste slobodni:

Još jedan mjesec u nizu tokom koga nećete imati previše sreće što se ljubavi tiče. Vama kao da je suđeno da do ljeta ostanete slobodni, a onda da zajedno sa nekim uživate u svakom stepenu Celzijusa. Može lako da se desi da upoznate ili krenete u flert sa nekom osobom koja vam se sviđa, ali će Saturn da vas sputava na svaki mogući način, pa nemojte da se začudite ako dođe do problema u komunikaciji, do razmimoilaženja sa potencijalnim partnerom. Zato i jeste naš savjet da se ovaj mjesec prepustite sebi, druženju, zabavi, a da malo sačekate na ljubav, doći će vrijeme i za to. Nekada je mnogo bolje biti sam nego sa nekim sa kim se ne slažete dobro, sa kim bi vam veza više ličila na pakao nego na raj. Za kraj jedna kontradiktornost – ako upoznate nekog Ovna, tu bi već moglo nešto lijepo da se desi. Pa, neka je sa srećom.

Zdravlje:
Ako ste nervozni, zabrinuti, uplašeni, a to smeta ili vama ili vašoj okolini, ne bi bilo loše da popričate sa stručnjacima i da vidite na koji način takvo stanje da promijenite. Sama nervoza i stres, mnogo utiče na vaš imunitet, a to bi mogla da budu otvorena vrata vašeg organizma za sve moguće bolesti, počevši od sezonskih virusa pa do jačih herpesa. A to vam nikako ne treba. Proradite na svojoj psihi, proradite na imunitetu. Ako imate problema sa disajnim organima, idite u prvu bolnicu i insistirajte na detaljnom pregledu, mogao bi da vas spasi dodatnog nerviranja i mučenja.

Srećni brojevi:
3, 6, 14, 28, 30


ribaRIBE

Posao:
Budite odgovorniji prema svemu što radite. Trudite se da sve što uradite prekontrolišete, da sve završavate u dogovorenim rokovima, da poslovna komunikacija bude na nivo na kom bi i trebala da bude. Ako neke stvari ne zavise samo od vas, prvo budite sigurni da ste svoj deo posla uradili kako treba, a onda koliko je u vašoj moći prekontrolišite i to što su drugi radili. Saturn u znaku Strelca će vam sigurno dati snagu i volju da sve dovedete do perfekcionizma. Što se finansija tiče, trudite se da što manje trošite ovaj mjesec, naročito na stvari koje niste ni planirali da kupite, koje vam se na prvi pogled svide. Razmislite da li vam nešto treba pre nego što posegnete za novčanikom, i dobro razmislite šta biste od važnijih stvari mogli da završite sa tim novcem. Ne pozajmljujte ni od koga, ne pozajmljujte novac nikome, ne treba vam taj stres nikako. Ako imate slobodnog vremena razmislite o honorarnim poslovima koji mogu da se rade od kuće, mogli bi vam dobro doći uskoro.

Ljubav:
Ako ste u vezi:

Ovaj mjesec bi mogao da bude nezgodan zbog uticaja Saturna na vašu vezu, na vašeg partnera. Partner bi mogao da bude taj kome sve smeta, koji je nervozan bez razloga, koji prigovara ili diže ton zbog svake sitnice. Na vama je da ga smirite, da ga oraspoložite i pomognete mu da takvo stanje jednostavno prođe kroz njega. Znate i sami šta vaš partner voli, šta bi ga oraspoložilo, pa se ovaj mjesec kad god bude potrebno žrtvujte malo i odvojite vrijeme i nerve kako biste održali vašu vezu onakvom kakvom ste je oduvjek zamišljali. Neka kompromisi, razum, tolerancija odricanja, prihvatanja pogrešnih činjenica budu vaša odlika ovaj mjesec, i sve će to proći, sve će biti kako treba.
Ako ste u nekoj dužoj vezi i razmišljate da tokom ovog mjeseca ozvaničite vašu vezu, naš savjet je da kako znate i umijete izbjegnete april, pa da već u maju obavite to što ste planirali!

Ako ste slobodni:

Prva polovina mjeseca – mrka kapa, veće su šanse da upropastite neke odnose, prijateljske odnose, nego da uspete da zavedete osobu koja vam se sviđa. Dakle prvih 15, čak i 20 dana ne pokušavajte ništa naročito sa osobom koju duže vrijeme poznajete, a prema kojoj gajite simpatije. Onda će u poslednjih 10 dana kada Merkurova snaga nadvlada Saturn, glas razuma da proradi u vama i znaćete tačno kada šta smete da kažete, da uradite, da pokušate…
Komunikacija će biti naglašena u poslednjih 10-ak dana aprila, tako da će tada i vaše osvajačke sposobnosti biti bolje nego inače.

Zdravlje:
Ovo bi trebalo da bude jedan jako miran i staložen mjesec što se zdravlja tiče. Manji problemčići – glavobolje ili nervoza mogu da budu izazvani samo nekim stresom kome ste izloženi, ali to će proći mnogo brže nego što je došlo. Pripazite se šta jedete, ne dozvolite sebi da pojedete bilo šta što nije super sveže, inače biste mogli sebi da priuštite trovanje, praćeno svim onim što ide uz to. Nastojte da pronađete vremena za jednu opštu kontrolu, pregledajte krvnu sliku, ako imate problema sa gvožđem uzmite preparate koji će vam pomoći. Masnoće u krvi nikako ne bi smele da se pojave, ako ste sa tim ikada imali problema pravo je vrijeme da ih se riješite kako biste sačuvali krvne sudove. Jedite što više voća, unosite što manje veštačkih šećera. Što više vremena provodite na suncu da biste povećali nivo serotonina i vitamina D!

Srećni brojevi:
7, 8, 11, 13, 22