Mjesečni horoskop za APRIL 2019.

Mjesečni horoskop za april 2019.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec april 2019. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom, što vam donosi uvide u sve ono što ne uspevate da sagledate dovoljno dobro, a što može da vam pravi smetnje na poslovnom polju. Čuvajte se glasina koje mogu da vam se šire iz leđa i naštete vašem ugledu. Vreme je pogodno da organizujete realizaciju vaših tajnih planova koji će vam omogućiti da odete korak ispred konkurencije. 7. aprila Merkur pravi sekstil sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Imaćete uspešne pregovore iza zatvorenih vrata o jednom dugoročnom projektu. Prolazne smetnje u realizaciji istog predstavljaće neslaganje sa nadređenim koji će na kraju ipak da popusti i dozvoli vam da projekat pokrenete onako kako ste prethodno dogovorili sa poslovnim partnerima. 12. aprila Merkur pravi kvadrat sa Jupiterom. Nedostajaće vam materijalna podrška da sve što ste planirali započnete na vreme. U vezi posla povezanog sa inostranstvom će doći do kraćeg zastoja. Kvadrat Sunca sa Plutonom činiće vas sklonim pogrešnim odlukama i tvrdokornim stavovima. To vam može naneti gubitke.
Venera koja vlada vašim poljem novca praviće 16. aprila kvadrat sa Jupiterom i doneće vam teškoće na finansijskom polju. Bićete skloni da investirate u nešto neprovereno kako biste se dokazali, što vam može naneti više štete nego koristi. Izbegavajte da se zadužujete. Merkur će 17. aprila ući u vaš znak, pa ćete početi da racionalnije pristupate vašim obavezama i bićete bolje organizovani. 20. aprila će Venera ući u vaš znak, a Sunce u znak Bika. To će vas usmeriti ka pažljivijem postupanju kada se radi o finansijama i investicijama. Uspećete da poboljšate saldo na vašem računu. Kvadrat Marsa sa Neptunom krajem meseca upozorava vas da budete pažljivi u trgovini, saobraćaju i oblastima komunikacije.
Nezaposleni Ovnovi će uspeti da dobiju priliku za zaposlenje u oblastima trgovine i komunikacija zahvaljujući svojoj efikasnošću i uverljivosti u razgovorima sa poslodavcima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera u prvoj polovini aprila pravi konjunkciju sa Neptunom. Provodićete više vremena sa voljenom osobom nasamo u intimnim trenucima, što će uneti više nežnosti i produbiti vaše emocije. Imaćete kreativne ideje kako da provedete zajedničko vreme. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj zahvaljujući sekstilu Venere sa Saturnom.
Druga polovina aprila donosi vam prolazne nesuglasice u emotivnoj vezi. Vaše tajne, neistine, nekorektni postupci prema partneru prete da ugroze sklad u vašem odnosu. Venera će 20. Aprila ući u vaš znak što će vam pomoći da poboljšate poverenje između vas i voljene osobe. Vaš partner će biti više nego obično emotivno vezan za vas ali će biti i ljubomoran.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vam se svideti na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana ali će problem nastati kada saznate od jednog poznanika da vaša nova simpatija nije slobodna ali da vam to nije saopštila. Pre nego što stignete da donesete konačnu odluku, ući ćete sa osobom koja vas privlači u tajnu vezu na njen nagovor. U trećoj dekadi aprila probudiće se jake strasti između vas dvoje i osećaćete se kao da ste stvoreni jedno za drugo.
Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koja će im delovati stabilno i privlačno ali će sredinom aprila saznati da se radi o nekom ko je sumnjivog morala, što će ih razočarati. Bez obzira na to, bićete spremni za avanturu sa tom osobom.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti osetljivo jer Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja pravi konjunkciju sa Neptunom i donosi vam smetnje sa hormonima, radom štitne žlezde i otežava vašu cirkulaciju, posebno u predelu stopala. Kvadrat Merkura sa Jupiterom pojačaće vašu osetljivost na stres. Bilo i dobro da proverite nivo šećera u krvi i redukujete ishranu.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od svežeg povrća kao što je zelena salata, šargarepa, spanać i blitva. Od voća će vam prijati suvo grožđe i suve smokve, sveže urme i ananas. Meso jedite samo pileće, u umerenim količinama, kuvano. Izbegavajte slatkiše, brzu hranu, kafu i alkoholna pića. Uzimajte više vitamina, magnezijuma i kalcijuma kroz suplemente.

Srećni brojevi:

3, 12, 15, 20, 24


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom u vašem polju saradnika. Budite pažljivi u vezi saradnje bilo koje vrste jer postoje osobe koje su sklone da se služe mutnim radnjama u cilju da steknu više koristi. Pazite sa kim sklapate dogovore i ugovore o saradnji kako se ne biste našli na gubitku. Merkur će 7. aprila praviti sekstil sa Saturnom i donosi vam uspeh ako se bavite uvozom inostrane robe, edukacijom, seminarima i marketingom. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenim osobama jer ćete nailaziti na neslaganja u pogledu vaših dužnosti vezanih za velike i dugoročne poslove. Na polju finansija i platnog prometa doći će do otežanog toka novca od 10. aprila kada Jupiter bude krenuo retrogradno. To će od vas zahtevati poboljšane planove i dogovore u vezi finansijskih transakcija. Izbegavajte nova zaduživanja. Naročito vam sredina aprila donosi zastoje i sklonost lošim potezima i ulaganjima koji bi vam mogli naneti gubitke. Ovaj deo meseca vam nije pogodan za zajedničke poslove, timski rad i bilo kakve vrste grupnih poduhvata.
Merkur 17. aprila ulazi u znak Ovna. Započećete pregovore iza zatvorenih vrata i razradićete jedan ili više tajnih planova koji imaju za cilj da poboljšaju vaš poslovni uspeh. Sunce će 20. aprila ući u vaš znak i doći će do izražaja vaše rukovodeće sposobnosti, kao i vaš autoritet. Uspeh vas očekuje u svemu što zahteva donošenje važnih uloga i upravljačke sposobnosti. Istog dana Venera ulazi u znak Ovna i donosi vam mogućnost da kroz tajne kanale uvećate finansije i prevaziđete teškoće na ovom polju. Kvadrat koji će Mars praviti sa Neptunom 27. aprila upozorava vas da izbegavate mahinacije posredstvom saradnika kada se radi o finansijama jer vam to može doneti i probleme i gubitke.
Nezaposleni Bikovi će dobiti ponudu za zaposlenje u finansijskom sektoru, kao i u oblastima hemijske proizvodnje, proizvodnje i distribucije pića, kao i u oblastima menadžmenta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prolećno vreme će na vas pozitivno uticati i pokazaćete inicijativu da ostvarite skladnije zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Više ćete izlaziti u prirodu i provode, posvetićete se ulepšavanju vašeg zajedničkog doma i više vremena ćete provoditi u nastojanjima da ostvarite zajedničke ciljeve. Vaš partner će biti ispunjen vašom pažnjom i srećan.
Druga polovina aprila doneće vam intenzivnije emocije prema partneru, razmenu uzajamnih osećanja koja će biti na visokom nivou i činiće vas oboje usklađenim po tom pitanju. Kraj meseca bi mogao da vam donese nepoverenje i sukobe. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat ka Neptunu. Izbegavajte neistine i skrivanje činjenica od partnera.

Ako ste slobodni:

Više će vas zanimati prolazne avanture i dobar provod nego što ćete biti raspoloženi za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Već na početku aprila ćete ući u jednu avanturu koja će vam odgovarati na polju intimnih odnosa jer ćete u vezi toga odlično slagati sa partnerom. U drugoj polovini meseca ćete ući dublje u odnos i poželećete da se to pretvori u ozbiljnu vezu. Kraj meseca će vam doneti razočarenje i raskid jer ćete saznati da vas je partner prevario sa bliskim prijateljem.
Stariji Bikovi će na putovanju upoznati osobu sa kojom će ući u bliži intimni odnos, a kasnije će nastaviti vezu na daljinu. To će vam doneti i nove teškoće jer ćete biti sumnjičavi i nepoverljivi prema partneru zbog daljine koja vas deli.

Zdravlje:

Iskoristite lepše vreme da što više izlazite u prirodu i bavite se fizičkim vežbama ili bar rekreativnim fizičkim aktivnostima kao što je svakodnevna duža šetnja. To je neophodno kako bi se ojačao vaš imunitet i kako bi vaša kondicija došla u bolju formu. Cvetanje bi moglo da vam donese disajne smetnje u slučaju da ste alergični na polen.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne materije kao što su skrob i ugljeni hidrati. Pojačajte unos žitarica, integralnog i raženog hleba. Prijaće vam pšenične klice, palenta, ovsene pahuljice koje možete kombinovati sa jogurtom. Ribu možete češće da jedete, uz krompir, pasulj, grašak i sočivo. Od voća će vam prijati jabuke i banane. Pojačajte vitamin B i C.

Srećni brojevi:

1, 7, 14, 19, 25


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom u vašem polju posla i karijere. Budite pažljivi jer ćete biti skloni rasejanosti i donošenju nepromišljenih odluka, a možete načiniti i poneku grešku u radu koja vam može doneti negativne posledice koje ćete trebati da ispravljate. Uspeh možete imati samo ako se bavite nekom vrstom kreativnom ili umetničkog rada, kao i ako se bavite zdravstvom ili farmaceutskom industrijom. Merkur će 7. aprila praviti sekstil sa Saturnom. Bićete bolje organizovani u vezi finansijskih transakcija i umećete da racionalno raspoređujete prihode i rashode. Vaši planovi i potezi će vam omogućiti stabilnije poslovanje i uvećanje finansija. Konjunkcija Venere sa Neptunom 10. aprila omogućiće vam da jedan vaš projekat ugleda svetlost dana tako što ćete dobiti finansijsku podršku. Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i to bi moglo da vam donese napredak na polju karijere. Jupiter će krenuti retrogradno i moraćete više pažnje da posvetite poslovima vezanim za oblasti javnosti kao i na odnose sa poslovnim partnerima.
Venera pravi kvadrat sa Jupiterom 16. aprila i upozorava vas da budete pažljivi pri sklapanju novih ugovora jer se bar jedan može pokazati lošim za vas igde biste poslovali sa gubitkom. Merkur ulazi u znak Ovna i vaše polje saradnje 17. u mesecu i donosi vam uspeh u pregovorima sa novim saradnicima. Sunce ulazi u znak Bika 20. aprila, što će vam omogućiti da postignete uspeh u saradnji sa humanitarnim organizacijama i ustanovama zatvorenog tipa. Napredovaćete u poslu ako se bavite zdravstvom i marketingom. Venerin ulazak u znak Ovna doneće vam dragocenu pomoć jedne žene u ostvarenju poslovnih ciljeva. Kvadrat Marsa sa Neptunom činiće vas sklonim brzopletim i nepromišljenim potezima.
Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da ostvare uspešne javne nastupe i poslovne prezentacije, što će im doneti pažnju potencijalnih poslodavaca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi i braka kreće retrogradno 10. aprila. Bićete primorani da se posvetite rešavanju svega što niste na vreme rešavali sa voljenom osobom po pitanju neslaganja u vezi. Najviše napora će biti potrebno da uložite u ispunjenje ranije datih obećanja. Vaše davanje emocija kao i finansijske podrške partneru su poželjni.
Kvadrat Venere sa Jupiterom sredinom aprila dovešće do razilaska oko pojedinih ciljeva između vas i voljene osobe. Bićete skloni da radite nešto partneru iza leđa. Izbegavajte prevare i preljubu jer bi to moglo ozbiljno narušiti vaš odnos. U trećoj dekadi meseca poboljšaćete društveni život. Više ćete izlaziti sa partnerom i pojačaće se vaša strastvenost.

Ako ste slobodni:

Jupiter će krenuti retrogradno 10. aprila što će vam doneti kontakt ili susret sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi. Stare strasti će se probuditi nakon nekoliko susreta i razgovora. Bićete u iskušenju da date jedno drugom novu šansu. Kako će i Merkur i Venera tokom meseca praviti kvadrat sa Jupiterom vaš odnos će postati nestabilan, promenljivi i napet. Pojaviće se isti problemi koje ste imali i ranije, što će dovesti u pitanje mogućnost obnavljanja emotivne veze.
Stariji Blizanci će biti privučeni osobom koju će često viđati na zabavama i sa kojom će imati zanimljive razgovore. Pokušaj da započnete vezu završiće se razočaranjem i neuspehom. Vaša simpatija ne ume da se bude verna u vezi .

Zdravlje:

Prijaće vam svakodnevna šetnja i rekreativne aktivnosti. Što više budete fizički aktivni i u pokretu, to će i vaše zdravlje biti stabilnije. Pojačaće se i vaše radne i umne sposobnosti, a i vaše raspoloženje će biti na potrebnom nivou. Krajem meseca ćete biti podložni virusnim i bakterijskim infekcijama zbog kvadrata Marsa sa Neptunom.
Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu sa većim sadržajem vlakana. Uzimajte i dodatke ishrani koji čiste nepoželjne materije iz organizma. Grašak, sočivo, kupus, spanać, zelena salata su vam važni u ishrani. Od voća uzimajte više pomorandže i urmi, kao i avokado i jabuke. Morske alge, đumbir, B-kompleks vitamina uzimajte češće.

Srećni brojevi:

3, 8, 14, 17, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom i činiće vas dosta konfuznim u donošenju odluka. Vreme nije pogodno za poslovna putovanja i pregovore sa inostranstvom. Sekstil Merkura sa Saturnom 7. aprila će vam pomoći da učvrstite odnose sa dugogodišnjim poslovnim partnerom i da postignete napredak u jednom dugoročnom i velikom zajedničkom projektu. Jupiter će 10. aprila krenuti retrogradno u vašem polju usluga. To će vas navesti da reorganizujete vaše planove ako se bavite servisiranjem, zanatstvom i obrazovanjem. Na ovim poljima ćete imati manje posla nego obično i zbog toga su promene neophodne. Sunce koje prolazi kroz vaše polje posla i karijere praviće kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju javnosti i partnerstva. Nadređeni će vas ograničavati u javnim nastupima i neće biti zadovoljni načinom na koji predstavljate vaš rad ili firmu u kojoj ste zaposleni. Izbegavajte da radite poslove bez ugovora. Sredinom meseca ćete dobiti podršku od strane vašeg nadređenog u vezi plana koji imate za poboljšanje sektora usluga.
Merkur će ući u znak Ovna 17. aprila. Uspećete da se bolje organizujete u izvršavanju vaših obaveza. Vaša komunikacija sa radnim kolegama, dobavljačima i saradnicima će biti na odličnom nivou. Ostvarićete uspeh u svemu što zahteva planiranje kao i u oblastima trgovine i saobraćaja. Sunce će ući u znak Bika 20. aprila. Dobićete više poverenja od strane vaših saradnika i bićete izabrani za vođu tima ili odgovornu osobu u vašem sektoru u firmi. Istog dana će Venera ući u vaše polje karijere. Budite pažljivi u vezi poslova kao što su kozmetika, usluge vezane za modu i lepotu. Krajem aprila će Mars praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim pogrešnim potezima zbog kojih biste se mogli naći na gubitku.
Nezaposleni Rakovi će dobiti priliku da se zaposle u oblastima trgovine, kao i u oblastima javnosti i to u odseku javnih odnosa. Imaćete mogućnost zaposlenja i ako ste po struci pravnik ili ekonomista.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkurov sekstil sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka, omogućiće vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan zajednički cilj i unesete više stabilnosti u vašu vezu. Poboljšaćete komunikaciju i bićete vrlo složni u planiranju zajedničkih aktivnosti. Nećete uspeti da se složite samo oko jednog predloga, što ćete uspeti da prevaziđete.
Venera će 12. aprila praviti sekstil sa Saturnom. Uspećete da uz podršku voljene osobe razrešite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo smetnju. Vaše međusobne emocije će biti snažne i u svemu ćete biti jedno drugom odm podrške. Krajem meseca će Saturn krenuti retrogradno, pa ćete trebati više da se posvetite ispravljanju grešaka iz prošlosti.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će vam delovati kao srodna duša ali će vam biti teško da joj priđete jer se radi o nekome ko je po prirodi povučen i ne pokazuje svoje emocije, osim u intimnim trenucima. Biće vam potrebno više strpljenja ali će se vaša upornost isplatiti. U početku će se vaša komunikacija odvijati stidljivo ali će već do treće dekade aprila doći do zbližavanja i buđenja obostranih emocija. Mada je vaša simpatija po prirodi tip usamljenika, uspećete da ostvarite vezu.
Nešto stariji Rakovi počeće da se druže i izlaze sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. Spojiće vas zajednička interesovanja, a u drugoj polovini meseca će se vaše druženje pretvoriti u obostranu privlačnost.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo i promenljivo. Bićete podložni disajnim tegobama, posebno ako ste skloni alergijskim reakcijama na polen u vazduhu. Moguće su upale sinusa i bronhitis, kao i kijavica. Prekontrolišite krvnu sliku jer može doći do povišenog nivoa šećera ili malokrvnosti. Biće vam potrebno više čistog vazduha i boravka u prirodi.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od uglavnom biljne hrane, sa nimalo ili minimum namirnica životinjskog porekla, osim što možete umereno da konzumirate mleko, mlečne proizvode i jaja. Povrće uzimajte u većim količinama. Cvekla, keleraba, šargarepa, zelena salata, masline i spanać možete svakodnevno da unosite u organizam. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

4, 10, 16, 22, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom u vašem polju platnog prometa i upozorava vas da izbegavate velike finansijske transakcije, nova zaduživanja i bilo kakve novčane mahinacije jer ćete biti skloni neveštim potezima koji vam mogu naneti gubitke. Sekstil koji će Merkur 7. aprila praviti sa Saturnom doneće vam poboljšanje u sektoru usluga gde ćete uspostaviti bolji kontakt sa korisnicima. Najviše ćete imati uspeha u poslovima koji su povezani sa uslugama na polju industrije i građevinarstva. Venera će 10. U mesecu praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam pojačanu intuiciju i dobar osećaj za rukovanje novcem i za dugoročne investicije, što će pozitivno uticati kako na vaš platni promet tako i na saldo na vašem računu. Sve što je povezano sa kreativniom radom zahtevaće od vas posebnu pažnju jer će Jupiter krenuti retrogradno istog dana. To će vam doneti teškoće i povremene zastoje ili sporiji promet ako se bavite prosvetom, ugostiteljstvom i oblastima zabave. Budite pažljivi i ako je vaš posao povezan sa trgovinom inostranom robom.
Merkur će 17. aprila ući u znak Ovna. Započećete pregovore o poslovnim projektima koji zahtevaju investitore koji bi ulagali u predloženo. U tome ćete imati uspeha na samom startu jer ćete biti dobro pripremljeni i sa jakim argumentima. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, a vaši odnosi sa nadređenima će se poboljšati. Dobićete priliku za preuzimanje višeg stepena odgovornosti kao i za unapređenje. Istog dana će Venera ući u znak Ovna, što će vam doneti podršku za jedan važan projekat. Budite pažljivi na kraju aprila jer će Mars praviti kvadrat sa Neptunom, što može izazvati smetnje na polju novca. Izbegavajte rizike.
Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da se zaposle na polju usluga, kao što su usluge servisiranja aparata za domaćinstvo ili u uslugama podrške i informacije korisnicima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur pravi sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka i donosi vam prijatne razgovore sa voljenom osobom u vezi zajedničkih planova, želja i potreba. To će pozitivno uticati na vašu vezu i doprineće boljoj stabilnosti. Manja neslaganja su moguća oko plana za zajedničko vikend putovanje. Biće vam teško da se složite oko destinacije.
Sekstil Venere sa Saturnom će vam omogućiti da unesete više topline i nežnosti u vašu vezu. Vaš partner je duže vreme sklon da se povlači u sebe i više je posvećen svojim dužnostima ili nekim ličnim projektima, što ga čini emotivno zatvorenim. Uspećete da utičete da bude emotivno otvoreniji i prijemčiv za vaše želje u ljubavi.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će vam se svideti na prvi pogled i između vas dvoje će odmah da zaiskre strasti. Za kratko vreme ćete ući u intimne odnose i to će vas povezati. Provodićete mnogo vremena zajedno, a to će dovesti i do povremenog neslaganja jer ćete oboje vašu vezu doživljavati površno. Doći će i do mešanja drugih osoba i do narušavanja poverenja jer ćete i vi i vaš partner biti skloni da se viđate i sa drugim osobama intimno. To će onemogućiti da vašu vezu održite.
Nešto stariji Lavovi će se češće viđati sa osobom atraktivnog izgleda, originalnom u svom nastupu i vrlo komunikativnom i snalažljivom u životu. Nažalost, ta osoba nije snalažljiva u vezama i nestabilnih je emocija. Vezu nećete ostvariti.

Zdravlje:

Potrebno je da ravnomerno rasporedite svakodnevne aktivnosti i da se organizujete tako da imate dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Bićete skloni da se iscrpljujete pokušajem da postignete više nego što ste realno sposobni i u mogućnosti. Ako se bavite poslom gde dugo sedite, osećaćete bolove u leđima. Kontrolišite češće krvni pritisak.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže viši procenat vitamina. Voće vam je na prvom mestu važno u ishrani. Prijale bi vam razne voćne salate. Uzimajte kivi, avokado, banane, grejpfrut, pomorandže i suvo grožđe. Od povrća uzimajte sveže zeleno povrće. Meso, mleko i mlečne proizvode konzumirajte umereno, a ribu češće.

Srećni brojevi:

2, 8, 13, 17, 24djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom u vašem polju partnerstva, što vas upozorava da ne ulazite u nove poslovna partnerstva i da ne sklapate nove ugovore, jer ćete biti podložni manipulaciji od strane nekih osoba koje bi mogle da vas uvuku u svoje mahinacije i da od toga imate više štete nego koristi. Budite pažljivi u javnim nastupima jer biste nekim vašim nepromišljenim izjavama mogli dovesti do pada vaše popularnosti ili ugleda. Merkurov sekstil sa Saturnom 7. aprila doneće vam uspeh i stabilnije pozicije ako se bavite oblastima zabave, ugostiteljstva, prosvete i nekim vidom arhitekture, dizajna, projektovanja ili uređenja enterijera, kao i ako se bavite oblastima zabave. Konjunkcija Venere sa Neptunom 10. aprila činiće vas spremnim da se upustite u kreativne poduhvate za koje ćete imati odlične ideje. Uspećete da privučete pažnju publike i da sklopite ugovor sa investitorom ili firmom koja je zainteresovana za vaše projekte. Ovo će vam doneti veliki uspeh ako se bavite programiranjem ili kreiranjem internet aplikacija.
Jupiterov ulazak u retrogradni hod vas upozorava da je neophodno da se bolje organizujete oko rokova jer ćete neke važne rokove biti primorani da produžite. To može nepovoljno da utiče na vaše finansije. Imaćete više smetnji na polju platnog prometa. U rešavanju ovih smetnji pomoći će vam ulazak Merkura u znak Ovna, koji će vam omogućiti da se bolje organizujete i racionalnije rasporedite svoje prihode i rashode. Mudro ćete ulagati novac koji vam bude na raspolaganju. Krajem meseca će Mars iz vašeg polja posla i karijere praviti kvadrat ka Neptunu u vašem polju javnosti i partnerstva. To vam može doneti ozbiljne nesuglasice sa jednim poslovnim partnerom i dovesti do teškoća u zajedničkim poslovima.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju posao u javnom sektoru, kao i u oblastima vezanim za ugostiteljstvo. Imaćete više prilika i za dobijanje honorarnog posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura i Neptuna u vašem polju ljubavi i braka vas upozorava da budete što više emotivno otvoreni i iskreni u odnosu sa partnerom. Bilo šta što pokušate da sakrijete od partnera, posebno ako se budete koristili lažima i neistinama preti da izazove ozbiljne probleme u vašem odnosu. Manji problemi će nastati zbog vaše rasejanosti početkom aprila.
Oko sredine aprila će Venera praviti konjunkciju sa Neptunom. Omogućiće vam bolji osećaj za potrebe voljene osobe, što će poboljšati vašu vezu čak i u slučaju da prethodno, na početku meseca, nastanu konflikti i nesuglasice. Pružaćete više emotivne topline i nežnosti, što će vašeg partnera činiti srećnim i zadovoljnim. Više ćete vremena provoditi zajedno.

Ako ste slobodni:

Bićete zaneseni, romantični i skloni da idealizujete osobu u koju ćete se zaljubiti početkom aprila. Budite pažljivi s kim ulazite u blizak odnos jer ćete biti podložni razočaranjima. Samo ako prvo dobro razmislite i sačekate da bolje upoznate osobu koja vam se dopada možete ući u skladnu vezu. Sredinom meseca će biti pravo vreme za zbližavanje. Vaša simpatija će biti otvorena za intimne odnose, a to će i vama sasvim odgovarati. Prijaće vam razmena nežnosti i osećanja.
Nešto starije Device će pasti na šarm osobe koja već duže vreme pokušava da ih zavede. Sredinom meseca ćete otkriti da vam prija pažnja koju dobijate. Budite pažljivi jer su krajem aprila moguća ozbiljna razočaranja, što će dovesti do prekida.

Zdravlje:

Neophodno je da vodite više računa o fizičkoj kondiciji jer ako budete previše pasivni, a posebno ako se već duže vreme slabo krećete, možete imati zdravstvene smetnje. Osećaćete pojačani umor, a bićete i osetljiviji na stres, pa čak možete da budete depresivni ili anksiozni. Više kretanja i rekreacije doprineće jačanju vašeg zdravlja i pojačaće otpornost na stres.
Poželjno je da u svoju ishranu unosite namirnice koje sadrže kalijum, magnezijum i antioksidanse. Ove materije možete unositi kroz voće kao što je aronija, brusnica, borovnica i kivi. Uzimajte i jednaku količinu povrća, posebno svežeg kao što je zelena salata, mladi luk, brokoli i blitva. Sir i masline će vam prijati. Umanjite unos mesa, kafe i slatkiša.

Srećni brojevi:

7, 12, 16, 21, 25


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom u vašem polju usluga. Budite pažljivi u vezi pokretanja bilo čega novog na ovom polju jer vam i pored dobre podrške i razrađenog plana neće biti ispunjena očekivanja. Tržište i klijenti će pokazati manje interesovanje od očekivanog, pa možete poslovati sa gubitkom. Imaćete više posla i uspećete da se prilagodite otežanim okolnostima ukoliko se bavite radom u zdravstvu, savetodavnim delatnostima ili ako ste socijalni radnik, psiholog ili terapeut. Sekstil Merkura sa Saturnom 7. aprila omogućiće vam da jedan važan posao dovršite u predviđenom roku, kao i da ostvarite uspeh i profit od velikih i dugoročnih projekata na kojima ćete imati značajan napredak. Vaši nadređeni će vam praviti pritisak u vezi nabavke ili servisiranja radnih sredstava, a u svemu tome će vas i finansijski ograničavati, što će vam znatno otežavati odnose. Na teškoće ćete nailaziti i sa poslovnim partnerima. Oslonite se na intuiciju u vezi usluga iz oblasti zabave i kreativnosti. Uspećete da unovčite vaše kreativne projekte.
Trigon Sunca sa Jupiterom sredinom meseca donosi vam uspešne pregovore i moguće novo poslovno partnerstvo, kao i sklapanje novog ugovora koji će vam doneti značajan profit. Sa jednim poslovnim partnerom ćete postići napredak u zajedničkom poslu. Merkur će ući u znak Ovna 17. aprila i poboljšaće vaše poslovne kontakte. Na polju javnosti ćete biti zapaženi svojim prezentacijama, a imaćete koristi od oglašavanja vaših proizvoda i usluga. Sunce 20. aprila ulazi u znak Bika i vaše polje platnog prometa. Vaš autoritet i čvrsti stavovi doprineće povećanju vaše zarade. Istog dana Venera ulazi u znak Ovna. Poslovno partnerstvo sa jednom ženom pokazaće se kao veliki izazov. Izbegavajte ishitrene poteze.
Nezaposlene Vage će imati otvorene mogućnosti za honorarni ali i stalan posao u oblasti reklamnih usluga, kao agenti prodaje i u oblastima komunikacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce koje prolazi kroz vaše polje ljubavi i braka praviće kvadrat sa Saturnom 10. aprila. Nailazićete na nesuglasice u odnosu sa partnerom oko raspodele porodičnih i kućnih obaveza. Jupiter će krenuti retrogradno, što će još više otežavati vašu komunikaciju i izazivaće nesuglasice, prepirke i rasprave. Savetuje vam se više fleksibilnosti i prilagodljivosti.
Sredinom aprila će Sunce praviti trigon sa Jupiterom, što će vam pomoći da razrešite veći deo onoga oko čega niste uspeli da se ranije složite. Važno je da izbegavate nekorektne postupke i neistine u odnosu sa partnerom jer biste mogli zbog toga da imate ozbiljne probleme u odnosu krajem meseca kada Mars bude pravio kvadrat sa Neptunom.

Ako ste slobodni:

Bićete skloni da se zaljubljujete i da sanjarite o idealnim vezama, a da pri tome ništa ne preduzimate da se to i dogodi. O nekolicini osoba ćete imati visoko mišljenje i velika očekivanja ali ćete se razočarati kada otkrijete da njihovi kvaliteti nisu ni blizu nivoa na koji ste ih vi uzdigli. U trećoj dekadi aprila će Venera ući u vaše polje ljubavi. Upoznaćete osobu koja će vam odgovarati za novu emotivnu vezu. Izbegavajte idealizacije kako ne biste upropastili povoljnu šansu za skladnu vezu.
Starije Vage će se viđati sa osobom koja će ih obasipati pažnjom i komplimentima. To će vam prijati ali ćete postavljati velike zahteve drugoj osobi koje ova neće moći da ispuni. Spustite samo za nijansu očekivanja i stvari će doći na mesto.

Zdravlje:

Bićete osetljivog i promenljivog zdravlja u prvoj polovini aprila. Moguće je hormonski disbalans, tegobe sa cirkulacijom, sklonost alergijskim reakcijama i meteoropatskim tegobama. Nivo stresa će biti povišen. To će zahtevati više odmora i psihofizičku relaksaciju. U drugoj polovini aprila će se vaš imunitet pojačati i zdravlje će vam se vratiti u ravnotežu.
Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice i biljnog i životinjskog porekla. Pileće i goveđe meso kao i morska riba bi trebali češće da vam se nalaze na jelovniku. Mleko, a posebno jogurt, kiselo mleko i tvrde sireve takođe treba da češće konzumirate. Sveže sezonsko voće i povrće uzimajte svakodnevno. Izbegavajte alkoholna pića i suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

3, 14, 19, 23, 26


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom i činiće vas sklonim ulasku u rizične poslove. Bićete spremni da pokrenete novi poslovni projekat koji niste dovoljno razradili i sa kojim nemate iskustva, a sve na nagovor osobe koja bi mogla da se pokaže kao uzrok vašeg gubitka. Bilo šta što zahteva velike investicije bilo bi mudro da ne pokrećete na početku meseca. Sekstil Merkura sa Saturnom 7. aprila doneće vam uspeh u poslovnim pregovorima, naročito onima koji su povezani sa velikim i dugoročnim projektima, kao i napredak u poslovima povezanim sa trgovinom energetskim resursima i građevinskim materijalom. Vaši naređeni će vas ograničavati i na taj način ometati da postignete zadovoljavajuće dogovore i da sve što ste planirali obavite na vreme. Jupiter će krenuti retrogradno u vašem polju novca, što će vas navesti da se posvetite sređivanju vaših finansijskih obaveza i rešavanju zaostalih transakcija. Nailazićete na povremene zastoje u prometu novca. Najvažnije je da izbegavate svaki mogući vid finansijskih mahinacija i rizika.
Merkur će 17. aprila ući u znak Ovna i vaše polje usluga. Počećete da planirate i organizujete nove poslovne ponude i imaćete više uspeha ako se bavite servisiranjem elektronskih uređaja kao i ako pružate usluge edukacije za decu i mlade. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika i vaše polje javnosti. Bićete više nego obično zapaženi u javnosti jer ćete umeti da nastupite pred publikom. Ostvarićete bolji uticaj na vaše poslovne partnere što će ubrzati napredak u zajedničkim projektima. Istog dana će Venera ući u znak Ovna i poboljšaće promet mušterija koji koriste vaše usluge, posebno ako se bavite kozmetičkim uslugama. Krajem meseca bićete skloni brzopletim finansijskim potezima. Čuvajte se gubitaka.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljnu ponudu za zaposlenje u oblastima komunikacija i saobraćaja, kao i ponudu za honorarni posao u oblastima zabave.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom 10. aprila i pojačaće vašu potrebu za intimom sa partnerom. Bićete romantično raspoloženi i više ćete voljenoj osobi poklanjati duboka osećanja nego što ćete biti strastveni. Vašeg partnera će to prijatno iznenaditi jer već odavno oseća potrebu za takvom vrstom odnosa sa vama. Imaćete dobar osećaj šta vaš partner želi.
Sunce će 20. aprila ući u znak Bika i vaše polje ljubavi i braka. Pokazaćete više inicijative u odnosima sa partnerom i unećete više sklada u vašu vezu. Pokazaćete partneru da ste svesni šta mu je važno u vašem odnosu i postavićete se prema njemu zaštitnički. Bićete oslonac voljenoj osobi tamo gde je to neophodno, što će ojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba će pokušati sve što je u njenoj moći da vas osvoji. Vama će prijati pažnja koju dobijate ali prema drugoj osobi nećete osećati nikakvu privlačnost. Umesto toga ćete se zaljubiti u nekoga ko će biti vrlo spretan u manipulaciji vašim osećanjima. Postaćete toga svesni u drugoj polovini aprila ali nećete moći ništa da učinite jer će vaša potreba za tom osobom biti jača od vašeg razuma. Mogu vas zadesiti razočaranja krajem meseca zbog koristoljublja druge strane.
Stariji Škorpioni će biti promenljivih osećanja u vezi osobe koja im se dopada. Osećaćete kako između vas dvoje postoji obostrano privlačenje ali će smetnju predstavljati razlike u načinu kako razmišljate. Nećete moći da se uskladite.

Zdravlje:

Tokom prve polovine aprila biće vam osetljivo grlo i bronhije. Moguće su i alergijske reakcije koje mogu biti vrlo neprijatne, poput osećanja gušenja, a što može biti izazvano osetljivošću disajnih puteva na cvetanje. U slučaju tegoba, obavezno potražite pomoć lekara. U drugoj polovini meseca će doći do poboljšanja. Važno je da se više krećete.
Pojačajte ishranu vitaminima i namirnicima koje sadrže magnezijum, B i E vitamin, kao i vlakna. Od voća će vam najviše prijati jagode, borovnica i pomorandže. Od povrća vam se preporučuju brokoli, grašak, pasulj i sočivo. Meso uzimajte umereno, a u većoj količini unosite ribu, jaja i feta sir. Izbegavajte kafu, gazirane sokove i brzu hranu. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

9, 11, 15, 20, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur će na početku aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i ometaće vas u organizaciji vaših obaveza. Bićete skloni greškama u radu, što će dovesti do toga da ćete neke rokove morati da prolongirate. Sekstil Merkura sa Saturnom će vam omogućiti da budete racionalni u pogledu investicija i rukovanja novcem uopšte, zahvaljujući čemu će vaše finansijsko stanje da se stabilizuje. Sa nadređenima se nećete slagati oko prioriteta vezanih za raspoređivanje troškova. Vama će biti važnija nabavka novijih radnih sredstava, dok će vaši nadređeni dati nalog da se veći deo novca usmeri u pokretanje novog velikog projekta. Vi ćete smatrati da vam taj projekat neće doneti očekivanu zaradu i da će se firma naći u minusu ali vaši nadređeni neće imati sluha za vaše savete. Jupiter, vaš vladar će krenuti retrogradno i više ćete se usmeriti na to da zadržite trenutne pozicije stabilnim nego što ćete imati prilika za napredak u karijeri. Sredinom aprila će vam trigon Sunca sa Jupiterom doneti uspeh i dobitke u poslovima koji su kreativnog tipa, kao i ako se bavite prosvetom i oblastima zabave.
Merkur će 17. aprila ući u znak Ovna. Pokrenućete nove planove i programe koji su vezani za oblasti edukacije, seminara, IT sektora i povezivanje sa stručnjacima iz vaše oblasti poslovanja. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika i doneće vam podršku vaših nadređenih da preuzmete odgovornije zadatke na polju usluga koje vaša firma pruža. Možete biti postavljeni za rukovodioca jednog od sektora. Istog dana će Venera ući u znak Ovna i otvoriće vam mogućnost napretka ako se bavite oblastima zabave ili ugostiteljstva. Na kraju meseca naći ćete se u problemu u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Otkrićete da je pravio mahinacije iz vaših leđa. Osim raskida odnosa možete da se nađete na finansijskom gubitku.
Nezaposleni Strelčevi će imati najviše mogućnosti da se zaposle u sektoru ugostiteljstva, kao i u poslovima koji su povezani sa kancelarijskim radom i administracijom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom na početku aprila doneće vam neusklađenost sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. Vaša komunikacija će biti nejasna, konfuzna i nećete imati razumevanja jedno za drugo. Biće vam potrebno više strpljenja. Oslonite se na intuiciju u rešavanju neslaganja. Uspećete do sredine meseca da rešite veći deo nesuglasica.
Od sredine aprila ćete biti promenljivog raspoloženja i vaš odnos sa partnerom će biti poput igre toplo-hladno. Jedan dan ćete se prepirati oko nevažnih sitnica, da biste drugog dana pokušali na sve načine koji su vam dostupni da izgladite situaciju. Imaćete osećaj da vas partner ne razume i da vas zapostavlja. U stvari, problem je u vašoj razmaženosti.

Ako ste slobodni:

Zaljubljeni ste u osobu koja vas veoma privlači ali u pokušaju da joj privučete pažnju i da se bolje upoznate, nakon nekoliko susreta ćete sa razočaranjem shvatiti da ste potpuno različiti svetovi i da se ne biste mogli složiti u emotivnoj vezi. Sredinom meseca će vam neko novi privući pažnju. Počećete da se viđate i izlazite ali će se krajem meseca vaš odnos koji je tek počeo da se razvija, naći na ozbiljnom iskušenju zbog neiskrenosti druge osobe. Ulazak u vezu biće neizvesan.
Nešto stariji Strelci će spoznati da su osobi koja pokušava da ih osvoji interesantni samo zbog koristi koju ova može da ostvari njihovim posredovanjem. Okrenućete se ka osobi koju ćete upoznati nešto kasnije, a koja može da bude zanimljiva.

Zdravlje:

Bićete podložni pojačanom stresu u prvoj polovini aprila i zbog toga vam se savetuje da svakodnevno praktikujete neki od sistema psihofizičke relaksacije i da se više odmarate. Druga polovina meseca će vam doneti stabilnije zdravlje i motivisaće vas na više fizičkih aktivnosti, što će pozitivno uticati na vaš imunitet i na opštu kondiciju.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više gradivnih materija. Povrće kao što je krompir, šargarepa, mladi luk, keleraba i cvekla izvor je materija neophodnih vašem organizmu. Mlečne proizvode kao što su kiselo mleko i sirevi, konzumirajte češće. Možete ih kombinovati sa maslinama i ovsenim pahuljicama. Umanjite unos mesa i brze hrane. Pojačajte vitamin A i D.

Srećni brojevi:

2, 8, 13, 19, 22


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur će početkom aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam teškoće na polju komunikacija. Budite pažljivi u pregovorima oko novih poslova. Nabolje je da te pregovore ne započinjete u prvoj dekadi aprila. U protivnom vas očekuje dosta nejasnoća. Obratite pažnju na moguće pokušaje manipulacija i prevare od strane sagovornika koji će nastojati da ostvare više koristi nego što je razumno. U ranije započetim pregovorima, naročito onih što se tiču velikih i dugoročnih poslova i vaših ličnih projekata, ostvarićete napredak zahvaljujući sekstilu Merkura sa Saturnom. Dobar osećaj kako da se postavite u odnosu na sagovornike imaćete 10. aprila kada Venera bude pravila konjunkciju sa Neptunom. Ovde će doći do izražaja vaša snalažljivost i imaćete mnogo veći uticaj na druge nego što ste to imali ranije. Ostvarićete uspešne sporazume i pokrenućete jedan projekat koji je povezan sa kreativnim poslovima, kao što su dizajn i slično. Zbog otežanih okolnosti i neslaganja sa nadređenima, rok za završetak jednog važnog posla moraćete da pomerite i odložite.
Prelazak Jupitera u retrogradni hod otežaće priliv finansija zbog opštih okolnosti na globalnom tržištu. Važno je da izbegavate pokušaje mahinacija i tajnih kanala za obrt novca jer biste se mogli naći na gubitku. Merkur će 17. aprila ući u znak Ovna i omogućiće vam da se bolje organizujete u ispunjavanju planiranih rokova. Imaćete uspeha i u administrativnim poslovima. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika i vaše polje kreativnosti gde ćete preuzeti veće odgovornosti i gde će vaša stručnost i autoritet doći do boljeg izražaja. Uspeh ćete postići u oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Kvadrat Marsa sa Neptunom krajem meseca doneće vam teškoće u oblastima saobraćaja i trgovine.
Nezaposleni Jarčevi će uspeti da se istaknu u svemu što uključuje njihovu kreativnost. Uspećete da privučete sponzore za jedan vaš projekat. Ako se bavite dizajnom dobićete ponudu za stalno zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Imaćete više vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Na prvom mestu ćete se potruditi da ulepšate i uredite vaš dom. Imaćete ideje šta želite da promenite ili renovirate i oko toga ćete se odlično slagati. Prijaće vam i češći zajednički izlasci na mesta na zabavu. Vaša komunikacija će povremeno biti konfuzna, pa biste trebali da to poboljšate.
U drugoj polovini aprila potrudićete se da se posvetite onome što ste u ranijem periodu zapostavili u vašoj vezi. Osećaćete potrebu da imate više intimnih trenutaka, a planiraćete i da odete na jedno kraće vikend putovanje, na mesto koje odavno želite da posetite. Poboljšaćete i vaš društveni život. Češće ćete se viđati sa prijateljima i posećivati društvene događaje.

Ako ste slobodni:

Pažnju će vam privući neko ko se povremeno pojavljuje u društvu vaših poznanika, a koje po prirodi povučen i deluje vam neobično i originalno. Iniciraćete razgovor sa tom osobom i zaključiti da se radi o nekom ko je vrlo inteligentan i posvećen svojim interesovanjima, dobro informisan i zahvalan sagovornik. Ovi kvaliteti će vas privući i naći ćete način da se toj osobi dopadnete. Počećete da zajedno izlazite ali će vam biti malo teže da vašu simpatiju emotivno otvorite.
Nešto stariji Jarčevi će nakon dužeg viđanja sa osobom koja im se dopada i kod koje nalaze razloge i za i protiv ulaska u vezu, shvatiti da niko nije savršen i prihvatiće simpatiju takvom kakva jeste. Nakon toga ćete započeti vezu.

Zdravlje:

Mars prolazi kroz vaše polje zdravlja i motiviše vas na više kretanja i fizičkih aktivnosti. Mada ste po prirodi interni, shvatićete kako ne možete dugo da sedite ili boravite na jednom mestu. Prijaće vam česti odlasci u prirodu na čist vazduh, duge šetnje, trčanje, biciklizam i rekreativni sportovi. Krajem aprila moguća je ozbiljnija virusna infekcija.
Potrebno je da promenite neke navike u ishrani i da unosite više namirnica biljnog porekla, a da smanjite unos namirnica životinjskog porekla, na prvom mestu mesa, naročito onog koje je pohovano ili pečeno. Prijaće vam razne salate od voća, kao što su jagode, kivi, banane i jabuke. Od povrća će vam prijati salata, spanać i grašak. Jaja i jogurt uzimajte umereno.

Srećni brojevi:

6, 10, 17, 21, 25


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom u vašem polju novca. Budite pažljivi u vezi investicija jer vam ovo nije povoljan period za nova ulaganja. Bićete skloni greškama koje vam umesto očekivanih dobitaka mogu naneti gubitke. Ostvarićete napredak u pregovorima iza zatvorenih vrata i u pripremama za realizaciju vaših tajnih projekata. Ako se bavite radom u zdravstvu ili u oblasti energetike, očekuje vas više uspeha i stabilno poslovanje. Veliki projekti na tim poljima će opravdati uložena sredstva. 10. aprila će Venera praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za rukovanje novcem, pa ćete zahvaljujući tom osećaju započeti ulaganja u jedan posao koji će se u budućnosti pokazati profitabilnim. To bi mogle biti oblasti dizajna, zabave, hemijske industrije, kao i kreativni projekti. Jupiter će krenuti retrogradno i usmeriće vas na rešavanje teškoća koje će se pojaviti u odnosima sa saradnicima, a koje će vas usporavati u radu. Biće vam teško da u okviru poslovne saradnje postignete dogovore oko finansijskih pitanja.
Sredinom aprila će vam trigon Sunca sa Jupiterom omogućiti da ostvarite korisnu saradnju sa jednom važnom osobom na višem položaju od vašeg, koja će vam pomoći da se probijete ispred konkurencije. Merkur će 17. aprila ući u znak Ovna. Započećete pregovore oko novih poslovnih projekata i nastavićete uspešno one ranije započete, a odložene zbog neslaganja. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom, komunikacijama, saobraćajem i informacijama. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika. Ostvarićete napredak ako se bavite administrativnim radom. Izbegavajte ulazak u rizike krajem meseca jer biste se mogli u protivnom naći na gubitku zbog kvadrata Marsa sa Neptunom.
Nezaposlene Vodolije će imati mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, kao radnici u maloprodajnom objektu ili kao komercijalisti u većoj firmi.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće 10. aprila kvadrat sa Saturnom i doneće vam ozbiljne nesuglasice sa partnerom oko nečega što ste zapostavili u vašoj vezi i što ste skrivali, tajili, a što će izaći na videlo. Biće vam teško da se jedno drugom prilagodite i svako će insistirati na svojim stavovima što će otežavati dogovor i pojačavaće tenzije.
Druga polovina aprila će biti nestabilna na polju porodičnih odnosa. Sunce će 20. u mesecu u ći u znak Bika i praviće konjunkciju sa Uranom, što će dovesti do neočekivanih neslaganja sa članovima porodice oko važnih stvari i oko rapodele kućnih obaveza. Nećete imati strpljenja za potrebe i želje vaših ukućana. Biće neophodno da postignete dogovor.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je kvalitet u ljubavi. Prolazni kvantitet vas sve manje zanima ali vas brine činjenica da je teško upoznati osobu koja poseduje kvalitete koji su poželjni kako biste poželeli da uđete u vezu. Sredinom aprila ćete upoznati nekog ko u sebi ima bar delimično one osobine koje vam odgovaraju. Spontano ćete se primetiti i počećete da razgovarate, razmenjujete mišljenja, da se viđate i izlazite. Budite pažljivi jer ćete naići i na skrivene motive i namere druge osobe.
Nešto starije Vodolije prići osobi koja im se dopada i uspeti da joj krenu pažnju na sebe. U početku će vam delovati da je druga osoba zainteresovana jer ćete početi da se viđate i izlazite. Kasnije ćete saznati da je još neko u igri i odustaćete.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja i vaš imunitet će biti pojačan. Osećaćete potrebu da se više krećete. Iskoristite momente lepog vremena za izlaske u prirodu i bavljenje sportskim i rekreativnim aktivnostima. Duge šetnje, biciklizam, planinarenje, biće ono što će vam prijati i što će vam doneti dobru kondiciju. Biće vam osetljiva cirkulacija i grlo.
Ishranu možete poboljšati unošenjem hrane koja u sebi sadrži više vitamina i materija koje omogućuju vašem organizmu da se očisti od štetnih sadržaja. Uzimajte što više svežeg voća, kao i povrća. Voćne salate od jabuka, pomorandže, banana, kivija, avokada i suvog grožđa će vam posebno prijati. Meso, ribu i mlečne proizvode jedite umereno.

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 20, 25


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur na početku aprila pravi konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku. Budite pažljivi pri donošenju važnih odluka. Bićete skloni da nerealno pristupate važnim činjenicama. Zbog toga vam se ne preporučuje da u ovom periodu započinjete nove poslovne projekte. Merkur će praviti sekstil sa Saturnom i doneće vam uspešnu saradnju sa preduzećima koja se bave građevinskom delatnošću i teškom industrijom, a uspeh ćete ostvariti i kroz saradnju sa državnim institucijama i društvenim preduzećima. 10. aprila će Venera praviti konjunkciju sa Neptunom, što će pojačati vašu intuiciju u nalaženju pravog trenutka da pokrenete novi posao. Vaše kreativne sposobnosti će biti pojačane i uspećete da ostvarite veliki uspeh ako se bavite idejnim rešenjima ili dizajnom. Jupiter će krenuti retrogradno u vašem polju posla i karijere. To će vas navesti da se ozbiljno pozabavite ranije započetim, a nedovršenim ili odloženim radnim zadacima, koji su se u međuvremenu nagomilali. To će otežavati vaše odnose sa poslovnim partnerima, a moraćete i neke rokove da odložite.
Sredinom aprila Sunce pravi trigon sa Jupiterom i donosi vam poboljšanje na polju finansija. Vaša ulaganja će se pokazati isplativim i uspećete da kroz jedan poslovni poduhvat koji je zahtevao obimnije finansiranje ostvarite zaradu veću od očekivane. Merkur će 17. aprila ući u znak Ovna i vaše polje novca, što će vam doneti bolju organizaciju finansija. Umećete da racionalnije raspoređujete prihode i rashode. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika, kada ćete započeti nove poslovne pregovore i ostvariti zapažen uspeh ako se bavite trgovinom prehrambenih proizvoda ili oblastima saobraćaja i komunikacija. Na kraju meseca ćete imati teškoća da dovršite jedan posao u predviđenom roku.
Nezaposlene Ribe će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, saobraćaja i komunikacija. Najviše šansi ćete imati u nalaženju honorarnog zaposlenja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Neptunom na početku meseca činiće vas zanesenim i sklonim idealizovanju ali će vas to onemogućiti da primetite šta je vašem partneru stvarno potrebno u ljubavi. Poboljšaćete vaš društveni život i više ćete izlaziti i zabavljati se. Najviše ćete vremena provoditi sa prijateljima. To će vas zbližiti.
Merkur će u drugoj polovini aprila ući u znak Ovna. Vaši razgovori sa partnerom će se odnositi na teme zajedničkih ulaganja i poboljšanja materijalnih uslova vašeg zajedničkog života. U vezi toga ćete oboje imati plodne ideje i oko toga ćete se slagati. Zajedničkim akcijama ćete uspeti da ostvarite bar deo vaših planova. Prijaće vam zajednička putovanja.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se zabavljate i da ulazite samo u opuštene i površne avanture gde nećete praviti velike planove i vezivati se preterano, kako to obično umete. Dopustićete sebi potpuno spontano odvijanje vašeg emotivnog života. Sa jednom osobom ćete ostvariti odnos pun romantike i obostranih strasti ali će vam do kraja meseca biti jasno da je sa tom osobom zajednički život nemoguć. Prepustićete se toj vezi da traje dok i vama i drugoj osobi bude tako odgovaralo.
Nešto starije Ribe će privući osoba koju će upoznati početkom aprila. Bićete zaneseni i skloni idealizovanju. Uspećete da ostvarite bliskost sa vašom simpatijom ali će se krajem meseca vaš odnos naći na velikom iskušenju zbog idealizovanja.

Zdravlje:

Bićete osetljivi na promene vremena koje mogu da kod vas izazivaju glavobolju i pojačan umor. Izbegavajte preterane fizičke napore, jer će vam biti osetljiva leđa gde bi moglo da dođe do bolova, posebno na sredini i vratnom delu. U drugom delu aprila će vam biti osetljivo grlo. Više kretanja i psihofizička relaksacija će ojačati vaše zdravlje.
Neophodna vam je ishrana koja sadrži namirnice pune vitamina i gradivnih sastojaka. Prijaće vam raznovrsnija hrana. Na prvom mestu povrće kao što je krompir, zelena salata, spanać i grašak. Meso, ribu, sireve i jogurt možete češće da konzumirate. Voćne salate, masline, urme možete uzimati svakodnevno. Budite umereni sa slatkišima. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

7, 11, 18, 20, 23


Mjesečni horoskop za april 2019. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!