Mjesečni horoskop za AVGUST 2014.

Mjesečni horoskop za avgust

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec juli koji vam je pripremila astrolog Darka Cvetković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

POSAO: Energija vam raste. Mars vaš vladar je u Škorpijonu koji vam daje dodatnu snagu, gdje morate da projektujete kroz naporan i vrijedan rad. Mjesec avgust je period kada želite da se odmarate i uživate ali ćete morati da promijenite tempo. Svi planovi čekaju na realizaciju. Dobre poslovne ponude posebno za one koje rade u sferi izgradnje, nekretnina ili ako ste predvodnik nekog plana rada koji se bavi marketingom.

LJUBAV: Polje ljubavi je posebno naglašeno za mlade osobe iz znaka Ovan. Vi ste u fazi kada treba da budete maksimalno u društvu ili na nekom putovanju. Nije dobro da ostanete u mjestu stanovanja, jer tu nećete uspijeti da nađete ono što želite. Idealna osoba za Vas je neko ko radi u sferi sporta, umijetnosti ili neko ko teži političkoj funkciji.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na pritisak koji vam može stvoriti posao na kome radite. Žene koje rade u zdravstvu moraju da obrate pažnju da ne budu izložene promaji.


bikBIK

POSAO: Iako je za neke avgust mjesec odmora, uživanja, za pripadnice ovog sazviježđa biće veoma povoljan i aktivan. Niste ni sanjali da imate sve moguće prilike kao na dlanu. Svaki put kada se pokrenete, kao da će uspijeh doći sam. Posebno je dobar period za posao i novac od 23. u mjesecu. Bikovi koje se bave poslovima u jakim kompanijama imaće priliku da  zablistaju i budu unaprijeđeni. Najbolje bi bilo da sarađujete sa Lavom i Dijevicom.

LJUBAV: Najbolju ljubavnu energiju imaju oni koji su u braku. Ako ste raspoloženi za putovanje, neki izlet pored jezera, ljetni odmor na rijeci onda ćete uživati. Nije vam eksplicitno potrebno samo more da biste uživali u životu i odmoru. Slobodni Bikovi moraju da se pomire sa sudbinom da je svaka osoba koju upoznaju u ovom periodu mnogo jači od njih i da će one biti kao ,,sjenka” pored njega.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se okrenete nekom pripremanju zdrave hrane ili da budete kao nečiji učitelj u pripremanju raznovrsne kuhinje svijeta. Dobro se osjećate, jaka ste osoba koja zna da se izbori sa najtežim tegobama.


blizanciBLIZANCI

POSAO: Blizanci koji su imali uspijeha u prošlom mjesecu, sada je u prilici da ubire plodove svoga rada. Ovo je mjesec gdje očekujete veću količinu novca i to vam podiže sistem vrijednosti, daje mogućnost da se krećete i putujete  u druge države gdje proširujete svoje poslovanje. Blizanci zaista treba da budu ponosni na sebe i svoj rad jer ima šta da pokaže pa čak i drugi da uče od njih. Vaš vladar Merkur tranzitira trećim poljem kraćih putovanja, a od polovine mjeseca ulazi u polje privatnog biznisa i vama bolja prilika da radite nešto samostalno.

LJUBAV: Emotivno ste neko ko ima dobre aspekte kroz kuću dom i porodicu. Možete biti zadovoljni sa djecom, suprugom i cjelokupnom situacijom koja vas okružuje. Slobodne dame Blizanci moraju više da se potrude. Dobri aspekti vas mogu napraviti lijenim, da se previše opustite i ništa ne preduzmete na polju ljubavi. Udvaranje zgodnog Bika vam može promijeniti raspoloženje na bolje. Muški Blizanci imaju sreće u ljubavi sa jednom Vagom.

ZDRAVLJE: Sada već opreznost za sve žene Blizanci jer vam planeta Mars ulazi u šesto polje zdravlja. Obratite pažnju na debelo crijevo, urogenitalni trakt.


rakRAK

POSAO: Uveliko ste unaprijeđeni ili je to pred vratima, ukoliko se nije desilo u predhodnom mjesecu. Ono što je važno jeste da se posvetite svojim mislima, idejama. Nikom ne otkrivajte poslovne tajne. Dosta osoba se naslanja na Vas. Svijesni ste toga. Sada je važno biti neko ko je vođa, raditi svoj posao savesno i precizno, a to ste svakako, Vi.

LJUBAV: Druga i treća dekada znaka imaće značajni početak mjeseca. Sve do 13. avgusta imaćete priliku da uživate u ljepoti, šarmu i ljubavi. One žene koje su slobodne moraju da se više potrude oko svog ljubavnog života jer će im se udvarač koji je rođen u znaku Ovan ili Škorpija tražiti žustrinu, spretnost i akciju. Druga polovina mjeseca dobra je za sve muške Rakove koji planiraju ljubav na nekoj daljoj destinaciji.

ZDRAVLJE: Niste lošeg zdravlja ali bilo bi dobro da se manje nervirate oko posla i novca. Osjetljiv stomak kao i uvijek, zatim problem sa gornjim dijelom tijela, grudni koš ili ramena.


lavLAV

POSAO: Potreban vam je odmor, uživanje, ali vaši aspekti govore suprotno. Morate da radite. Nećete lako odustati od projekta koji vam je na listi prioriteta. Niste neko ko po svaku cijenu mora da spava, baš naprotiv kada upalite sve motore oni se jednostavno ne zaustavljaju. Lavovi koji su rukovodioci imaće sigurno podršku okruženja. Novac vam dolazi iz poslova koji traže udruživanje ili određenu jaku kompaniju. Svakako da vaša pozicija ima značaja u svakom poslu u koji ulazite. Sarađujte sa Škorpijom, Blizancima, Dijevicom. To su znaci koji mogu da vam ukažu na neke greške ili jednostavno pruže nove ideje.

LJUBAV: Žena Lav uživa u ljubavi. Ovo je sigurno najbolji period za sve pripadnice sazviježđa. Imate sreće tokom mjeseca ne samo za nova poznanstva već i za sve one koji žele da se pomire, okrenu se novom razmišljanju o svojim emocijama. U drugoj nedelji mjeseca, Venera ulazi u vaš znak, omogućiće prave i iskrene ljubavi. To su muškarci sa puno šarma, ljepote, estetike. Sve na jednom mjestu možete dobiti. Ovo je period slavlja, vjenčanja, rađanja. Muški Lav ništa manje ne dobija ovim aspektom kao i pripadnice njegovog znaka.

ZDRAVLJE: Važno je da ne preterujete u vašem hedonizmu kada je u pitanju hrana, buran noćni život,..itd. Dobar imunitet.


djevicaDJEVICA

POSAO: Prva polovina mjeseca vam može biti psihološki teška. Iako ste Vi veliki radnik, ipak, niste baš u stanju da sve tako lako prevaziđete. One Dijevice koje su na odmoru mogu da zahvale nebu jer neće biti izložene stresovima  raznim problemima koje svako ima na poslu. Bolja energija za Vas je svakako od 12. u mjesecu kada se vraćate sebi i svom već dobro poznataom ritmu. Sarađujte sa Rakom ili zemljanim znakovima poput Jarca i Bika.

LJUBAV: Dobar početak mjeseca. Sve slobodne Dijevice imaće aspekte za novu i pravu ljubav. Vladar vašeg petog polja tradicionalni Saturn, ovoga puta pravi dobre aspekte u odnosu na Veneru, pa su prave ljubavi izvjesne. Mlade djevojke imaće poznanstvo sa muškarcem koji je stariji ali ima dječački izraz lica, pun života, elokventan, podstiče na optimizam. Muškarac Dijevica ima poznanstvo sa jednom jakom i fatalnom Škorpijom.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste prošlog mjeseca imali otežanja, operaciju, problem sa venskom cirkulacijom, sada je bolji period za oporavak. Ako ste pak izloženi u ovom mjesecu bolničkom lečenju, važno je da budete psihološki stabilni za tu intervenciju.


vagaVAGA

POSAO: Oslobodili ste se otežanja koji vam je energično agresivni Mars nametao. Sada se lakše diše. Zapravo, sva energija se ulaže u radu i zarađivanju novca. Opšte je poznato da ste sposobni za bilo koji posao da vam se ponudi. Vi ste osoba koja ima jako puno ambicije i strpljenja, ali kada pokrenete sebe, rezultati su najbolji. Saradnja sa novim saradnicima koji dolaze iz zemalja dalekog istoka. Žene koje se bave poslovima nekretnina, hrane, garderobe, mogu imati dobru zaradu tokom mjeseca. Muška Vaga ako se bavi sportom ili špekulacijama, može očekivati odličan period.

LJUBAV: Ovo je povoljan period za sve Vage koje se nalaze u braku. Imaćete jako puno ljubavnih i srećnih dana. Partner sa kojim živite prirediće vam veliko zadovoljstvo kroz lep poklon, zanimljivo turističko putovanje ili romantičnu večeru za dvoje. Vage koje su same neće dugo biti jer ih čeka udvaranje na svakom koraku. Lepa veza ili budući brak sa Blizancima, Lavom, Rakom, Vodolijom.

ZDRAVLJE: Morate biti oprezniji kad su razna iskušenja pred vama, poput slatkiša, dobre hrane, dosta alkohola… Vage koje imaju problem sa srcem i krvnim pritiskom neka obrate pažnju u drugoj polovini mjeseca.


skorpijaŠKORPIJA

POSAO:  Škorpije su u punoj snazi. Kako je vaš vladar Mars zakoračio u vaše sazviježđe pojačaće energiju, daće vam snagu, sigurnost, ambiciju da sve što isplanirate i završite. Ulažete sve u svoju karijeru, tako da neće biti problema. Savijet vam je da se previše ne angažujete da ostavite nešto planova i energije za naredni mjesec. Žene koje rade u državnim službama kao što je opština, policija, škole, bolnice, državni fakulteti mogu očekivati unaprijeđenje. Muške Škorpije koje imaju svoju firmu mogu da se okrenu dobrom poslovanju. Dobar period za novac tokom cijelog mjeseca.

LJUBAV: Sve ljubavi potražite na moru. Venera u Raku bar u prvoj polovini mjeseca je u dobrom aspektu u odnosu na vaše Sunce. To donosi lijepe emotivne veze, puno romantike, za one Škorpije koje vole putovanja na dalje destinacije, sreću i nova poznanstva ukoliko ste usamljeni. Žena  Škorpija u braku, može da očekuje miran i topao pristup partnera. Neće, bar ne u početku mjeseca biti nekih burnih dešavanja. Djevojke koje žele da se vrate starim ljubavima sada je momenat, dok druga polovina mjeseca menja energiju i stvara želju za novim ljubavima. Muškarci moraju da budu nježniji u odnosu na svoje dame, supruge. Previše su zahtijevni.

ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na kičmu, bešiku. Posebno se stavlja akcenat na donji dio kičme koji strada od sjedenja i rada u zatvorenom prostoru. Bavite se sportom, kretanjem, šetnjama. Voda je vaš iscjelitelj.


strelacSTRIJELAC

POSAO: Kao i uvijek Vi ste osoba  koja mora da stvori novac i izbori se za svoju egzistenciju. Polje devete kuće, vaša prirodna kuća je pod stelijumom dobrih planeta. Planirate put u druge zemlje gdje ćete da radite i gradite karijeru. Imaćete podršku svojih dugogodišnjih saradnika. Ukoliko želite da otvorite samostalni biznis, apsolutno možete da se otisnete u poslove poput prodaje garderobe, luksuznih materijala, cipela i nakita.

LJUBAV: Možda je ipak bolje da se tokom mjeseca odmarate i to isključivo u inostranstvu, jedino pravo mijesto za Vas. Mediteran, Grčki arhipelag su destinacije koje pristaje osobi kao što ste Vi. Volite avanturu, izazove, možda ste oduševljeni putovanjem oko svijeta biciklom ili šetnjom.. Sve su inspiracije koje pune vašu dušu do momenta dok se ne pojavi pravi iskreni partner  koji će vas povesti na put u ljubav. Emotivnu vezu možete ostvariti sa Lavom ili Vagom.

ZDRAVLJE: Potrebno je da obratite pažnju na višak tečnosti u organizmu. Od toga vam se stvara pritisak koji vas muči s vremena na vrijeme. Uživanje i odmor vas čine zdravom osobom.


jaracJARAC

POSAO: Previše posla za jednog Jarca. Pitate se , da li je zaista, previše? Cio mjesec očekujte kao nešto što je vezano za cjelodnevni rad. Dosta novca ćete uspijeti da zaradite, moraćete da razmislite gdje dalje da ga usmjerite. Nikako nije dobro da se trošite previše, već duboko razmišljajte gdje ćete stečeni novac uložiti. Dobra saradnja sa mladim ženama iz znaka Blizanci, Ribe, Rak, Dijevica, Lav. Ni jednog trenutka neće biti problema već samo napredak i uspon u svemu što radite.

LJUBAV: Emotivno, slobodne žene Jarac već će biti u nekoj pomalo čudnoj vezi sa Bikom ili Dijevicom. To su muškarci koji vas obožavaju, ali imaju ogroman strah od vaše unutrašnje snage. Vjerovatno će vaše viđenje biti s vremena na vrijeme. Morate da budete određeniji i da tačno znate da li želite takav tip veze ili zaista nešto mnogo ozbiljnije i trajnije. Žena Jarac u braku može biti opterećena kućnim poslovima, ali ona kao iskusna brzo rešava taj problem što sebi uplaćuje kraći put u inostranstvo. Muškarac Jarac neće da se preda stresu ukoliko nema idealnu ljubav. On će biti vezan za nekoliko žena koje ga ispunjavaju.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Želite svoj imunitet da poboljšate raznim vitaminskim šejkovima, koji su vam potrebni u ovom periodu. Organe na koje treba da obratite pažnju su prije svega kičma i lijevo rame. Moguća spondiloza.


vodolijaVODOLIJA

POSAO: Želite totalnu promjenu na svim nivoima. Vodolija je altruista i ona mora da ima posebne izazove. Ovaj mjesec je dobar za sve osobe koje žele da se bave nekim humanitarnim radom. Odlična pozicija planeta, posebno ako se taj rad odnosi na pomoć ženama, majkama sa djecom. U daljem dijelu mjeseca avgusta možete imati i dobro poslovanje ako ste neko ko radi poslove organizacije, menadžer u nekom restoranu, klubu.. Novac očekujte poslije 10. avgusta i to će biti neki dug koji ste čekali da vam se isplati.

LJUBAV: Dobar period za ljubav. Sve usamljene žene, devojke imaju sreće tokom mjeseca. Voljena osoba je neko ko vam pruža sigurnost a to će biti muškarac iz okruženja, blizu vas, vašeg radnog mjesta. Dobar ljubavni odnos sa Rakom, erotika naglašena sa Jarcem, dok  provod i noćni život ostavljate jednom Strijelcu. Vodolije u braku očekuju sreću i  iskrene emocije supruga. Ovdje će se voljena osoba pokazati kao pravi supružnik koji voli i poštuje svoju dragu ženu. Muškarac Vodolija voli da ispunjava želje svoje supruge. Divan mjesec i za one koji su usamljeni. Novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Kako je prvih desetak dana Venera u Raku u vašem šestom polju, možemo da zaključimo da imate nebesku zaštitu na polju zdravlja. Ukoliko imate već problem sa ženskim organima: jajnici, materica, zatim, tiroidna žljezda onda se obratite ljekaru radi kontrole.


ribaRIBE

POSAO: Poslovno ste spremni kao i uvijek na promjene. Međutim, ovog puta imaćete sreće jer sve što uradite ideje koje izložite biće prihvaćene i nagrađene. Vaša dobra organizacija, intuicija uvijek pobeđuju. Zaradićete dosta novca, a zaradu ćete vjerovatno vrlo brzo da potrošite na neko egzotično putovanje. Ako ste žena koja nije zaposlena onda morate da se potrudite više. Niste u prilici da birate već da uzmete ono što vam se nudi. Prihvatite posao jedne Škorpije ili Bika. Ako ste muškarac rođen u znaku Ribe onda imate dobrog prijatelja koji je Ovan i koji će vas povezati sa važnim ljudima.

LJUBAV: Žene rođene u drugoj i trećoj dekadi imaju sreće u ljubavi tokom mjeseca. Nije čudno ako se zaljube u dva muškarca u isto vrijeme. Potrebna vam je promjena. Ono što vas čini posebnom i harizmatičnom jeste vaš duh koji voli stalne promjene ali je suptilan i nikada agresivan. Ljubav je lijek, a osoba koja će osvojiti vas i vaše srce na kraju svih avantura je Lav ili Strijelac. To je neko ko se nalazi na visokoj poziciji. Muškarac Riba pati za osobom sa kojom je bio duži period. Morate da se iskupite za ono što ste pogriješili. U tom slučaju ćete jedino moći da se vratite na pravi put koji vas vodi u ljubav, ka novoj i boljoj vezi.

ZDRAVLJE: Ribe vole ljeto, more, sunce. Uživajte u onome što zaista vaše životne ćelije ispunjava. Morate da se naučite da se odmarate i da zaslužujete slobodu duha i tijela. Organi koji su osjetljivi tokom mjeseca jesu prije svega stopala. Djevojke neka pripaze na urogenitalni trakt.


Autor mjesečnog horoskopa:

Astrolog Darka Cvetković