Mjesečni horoskop za AVGUST 2018.

Mjesečni horoskop za avgust 2018.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec avgust 2018. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Vaš vladar Mars 2. avgusta pravi kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju finansija. Kako je Mars retrogradan, potrebno je da se usmerite ka rešavanju zaostalih finansijskih obaveza, posebno prema saradnicima i dobavljačima. Neplaćene obaveze i neprispela potraživanja mogu neočekivano da vas zakoče u razvoju planova i nanesu vam gubitke. Trigon Venere sa Marsom 8. avgusta donosi vam poboljšanja na polju saradnje i poslovnih partnerstava. Imaćete više uspeha na polju javnosti, kao i ako se bavite nekim vidom elektronskog ili IT inženjeringa. Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji je vladar vašeg polja posla i karijere, što će vam doneti nove izazove koji mogu da budu odskočna daska za vaš uspon u karijeri ali će zahtevati od vas ulaganje velikih i dugoročnih napora. Neće vam biti lako da se izborite sa preprekama. 13. avgusta se Mars vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje posla. Neophodno je da obratite pažnju na ranije započete, a odložene ili nedovršene radne obaveze i projekte. U protivnom ćete imati zastoje na polju posla.
Merkur će krenuti direktno 19. avgusta, što će vam omogućiti da se malo opustite i da poboljšate komunikaciju sa poslovnim partnerima i klijentima. Sunce će ući u znak Device i vaše polje usluga 23. avgusta. Pružiće vam se mogućnosti da pokažete svoju veštinu i rukovodeće sposobnosti, a to će vam doneti i više stabilnosti u poslovanju i uspeh u oblastima građevinarstva, servisnih i zanatskih usluga, koji ćete moći na duži rok da održavate. Sunce će 26. avgusta praviti trigon sa Saturnom, što vam pruža mogućnost ostvarenja napretka u karijeri. Uvećaćwete svoju zaradu. Mars će krenuti direktno već sledećeg dana, 27. avgusta, pa ćete moći da lakše i efikasnije obavljate sve rutinske poslove, kao i da započnete nove.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti priliku da započnu honorarni posao, a najbolju ponudu za posao na duže vreme će dobiti u oblastima zabave i ugostiteljstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Razmislite zašto je vaš partner povučen i zašto deluje napeto. Setićete se kako ste obećali nešto što ste propustili da ispunite. Na vašu sreću Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće trigon sa vašim vladarom Marsom, što će pojačati strasti između vas i voljene osobe. Potrudite se da više vremena provodite zajedno i imate više intimnih trenutaka.
Najviše neslaganja ćete imati u vezi zajedničkih ciljeva. To bi moglo izazvati česte rasprave sa povišenim tenzijama. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi. Kako uspete da se dogovorite oko nečega i postignete kompromis, ubrzo nakon toga ćete se sporečkati oko nekog novog plana. Vaša komunikacija će biti dinamična ali ćete nalaziti zajednička rešenja.

Ako ste slobodni:

Odlučićete na početku meseca da očitate lekciju jednoj osobi koja se prema vama ponaša uobraženo i sa visine. Kada je spustite na zemlju između vas dvoje će se pojaviti simpatija i bićete spremni na avanturu. Vas će poneti takmičarski duh i potreba da se dokažete, a vašeg nesuđenog partnera će poneti strasti. Mada nećete biti spremni da uđete u vezu, započećete slobodnu i neobaveznu vezu koja će biti promenljiva i nestabilna. Male su šanse da sa tom osobom ostanete u vezi.
Stariji Ovnovi će uspeti da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Otkrićete ubrzo da je druga osoba zahtevna i da vam neće biti lako da joj se dopadnete dovoljno da pođeli vezu sa vama. Moguća je avantura. Ne očekujte previše.

Zdravlje:

U prvoj dekadi avgusta će vam biti potrebno više kretanja. Provodite više vremena na Suncu ali u popodnevnim satima kada je pogodno za sunčanje. Potrebno vam je više vremena u prirodi na čistom vazduhu. U drugoj polovini avgusta bićete podložni slabijoj cirkulaciji i urogenitalnim tegobama. Praktikujte fizičke vežbe koje će vas održavati u dobroj kondiciji.
Ishrana bi trebala da vam bude raznovrsnija ali lakša. Izbegavajte namirnice koje se sporo probavljaju. Na prvom mestu vam je potrebno više voća. Preporučuje vam se da svakodnevno uzimate za doručak voćne salate, voćni jogurt i ovsene pahuljice. Sireve i orašaste plodove možete konzumirati svakodnevno. Unostite više magnezijuma i E vitamina.

Srećni brojevi:

8, 11, 17, 22, 15


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Mars koji se nalati u vašem polju posla i karijere praviće 2. avgusta kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. To će vam doneti neočekivane teškoće na poslu. Na nesuglasice ćete nailaziti sa nadređenima. Zastoji mogu biti izazvani kvarovima na sredstvima za proizvodnju. To će vas usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Venera, vaš vladar, ući će 8. avgusta u znak Vage, gde je u sedištu i stabilna. Napredak ćete ostvariti na polju usluga, posebno ako se bavite modnom konfekcijom, frizerskim i kozmetičkim uslugama, dizajnom i enterijerom. Trigon Venere sa Marsom doneće vam nove prilike za uvećanje zarade. Imaćete mogućnost da ostvarite uspeh u novim i modernim uslužnim delatnostima. 11. avgusta Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom, što će dovesti do neslaganja sa jednim poslovnim partnerom oko raspodele zarade od zajedničkog posla. Ako ne postignete kompromis, prekinućete saradnju, što će vam naneti gubitak. Merkur će krenuti direktno 19. avgusta. Uspećete da poboljšate zaradu zahvaljujući ranijim investicijama koje će početi da donose profit.
Trigon Jupitera sa Neptunom znatno će poboljšati vaše odnose sa posovnim partnerima, a doneće vam i veću popularnost i uspeh na polju javnosti. Ako se bavite estradom ili kreativnim zanimanjima, vaši radovi i projekti će doći u centar pažnje javnosti, a to će pozitivno uticati i na vašu zaradu. Sunce će 25. i 26. avgusta praviti trigon sa Uranom, a zatim i sa Saturnom. Uspećete da realizujete jednu novu ideju, što će vam omogućiti napredak u razvoju dugoročnih i ključnih projekata. Mars će 27. avgusta krenuti direktno. Sve ovo će vam doneti zaradu bolju od očekivane. Više uspeha vas očekuje ako se bavite oblastima IT-ja, medija, elektronske industrije i energetskim resursima.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju stalno zaposlenje u struci. Važno je da budete istrajni i strpljivi. Upornost će vam se isplatiti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Nailazićete na neslaganja i neočkivane konflikte u odnosu sa voljenom osobom na početku avgusta zbog kvadrata Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. Konflikt će biti kratkotrajan ali snažnog intenziteta. Potrebno vam je više tolerancije i razumevanja. Uspećete da rešite nesuglasice i poboljšate vaš odnos.
Sredinom avgusta biste mogli da odete na zajedničko putovanje. Ako ste imali to u planu, pa ste odlagali iz nekog razloga, dobro bi vam došlo da se izdvojite iz svakodnevnih situacija i opustite u društvu sa voljenom osobom. Krajem meseca će Mars krenuti direktno, što će uneti više dinamike i potrebe za novim zajedničkim doživljajima između vas dvoje.

Ako ste slobodni:

Vaš pokušaj da zavedete osobu koja vam se duže vremena dopada, završiće se neuspehom koji će vas izbaciti iz ravnoteže i bićete skloni da napravite skandal. Otkrićete da se osoba koja vam se sviđa, tajno viđa sa nekim. Dovešćete sebe u neprijatnu situaciju. Nakon toga ćete se povući i bićete neraspoloženi. U drugoj polovini avgusta jedna osoba će pokušati da vas oraspoloži i oko toga će se veoma potruditi. Dopašće vam se ta osoba i počećete zajedno da izlazite.
Stariji Bikovi će u prvoj dekadi avgusta produbiti odnos sa osobom sa kojom su nedavno počeli da se viđaju. Simpatije će biti obostrane, kao i spremnost da započnete vezu. Na samom početku ćete imati manju krizu koju ćete prevazići .

Zdravlje:

Ulazak Venere u znak Vage gde je stabilna i snažna i u vaše polje zdravlja doprineće jačanju vašeg imuniteta. Svakako je važno da se pripazite uboda insekata jer mogu da izazovu alergijsku reakciju i osip na koži. Isto vam se može dogoditi u slučaju preteranog izlaganja jakom suncu. Koristite kreme za sunčanje i preparate protiv komaraca za zaštitu.
Unosite više ugljenih hidrata u organizam, kao što su žitarice i proizvodi od žitarica. Od povrća svakodnevno koristite kupus, šargarepu, grašak i paradajz. Slatkiši vam neće šositi tokom avgusta, pa možete češće da se zasladite sladoledom, amokvama, urmama, bananama i kolačima. Meso jedite umereno. Umanjite unos mleka. Pojačajte C vitamin.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 18, 23


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Početak avgusta vam donosi neprijatne i konfliktne situacije na poslu. Osećaćete nedostatak podrške i jače pritiske od strane nadređenih. Mars će 2. avgusta praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju tajni. Čuvajte se intriga i izbegavajte nelegalne poslovne poteze jer vam mogu naneti štetu. Sunce će 8. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla. Sa jednom osobom od autoriteta ćete imati neprijatne i napete razgovore. Vaš nadređeni će imati primedbe na vaš rad. Mogući su i otežani odnosi sa kolegama na poslu. Na teškoće ćete nailaziti najviše na polju usluga, kao i ako se bavite finansijama ili zdravstvom. Merkur koji se kreće retrogradno praviće konjunkciju sa Suncem u vašem polju komunikacija, što će vam omogućiti da razjasnite nejasnoće i da postignete dogovor koji vam je od velike važnosti. To će podsticajno uticati na vas i bićete motivisani da ostvarite cilj koji vam je delovao teško ostvariv. U tome ćete uspeti. Uspeh vas očekuje u organizacionom delu posla, kao i ako se bavite oblastima komunikacija ili saobraćaja.
Merkur će 18. avgusta praviti sekstil sa Venerom koja prolazi kroz vaše polje zabave. Ovo je povoljan period da odete na godišnji odmor, u slučaju da to planirate i niste koristili. Odmah potom Merkur kreće direktno, što vam otvara mogućnost bržeg napretka u dogovorima i bolju razmenu informacija. 19. avgusta Jupiter pravi trigon sa Neptunom, što će vam pružiti izvanredne mogućnosti za napredak u poslu i uspon u karijeri. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite i povući ćete dobitne poteze u odgovarajućem trenutku. To će vam uvećati zaradu. 27. avgusta Mars kreće direktno, što će vam olakšati da ubrzate ostvarenje planova koji su bili u zastoju zbog nepovoljnih okolnosti i nepouzdanih saradnika.
Nezaposleni Blizanci će umeti da se probiju u oblastima kreaticnog rada, pa bi mogli da dobiju posao u agenciji za dizajn i advertajzing, kao i da nađu posao na polju usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim polje braka i ljubavi donosi vam u prvoj dekadi avgusta neslaganja sa voljenom osobom oko zajedničkih finansija. Nećete moći da se složite ni u vezi zabave i putovanja. U drugoj dekadi meseca ćete uspeti da postignete dogovor i prevaziđete teškoće u odnosu. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.
Treća dekada avgusta vam donosi pojačane strasti koje mogu da izmaknu kontroli i da izazovu poneku ljubomronu scenu. Obratite više pažnje potrebama voljene osobe i potrudite se da poboljšate komunikaciju. Kvadrat Merkura sa Jupiterom će izazvati nesklad jer ćete imati različite potrebe i želje. Ako budete prilagodljivi, uspećete da znatno ublažite neslaganja.

Ako ste slobodni:

Avgust vam donosi nova poznanstva i više zabave. Jedna od osoba koje ćete upoznati će vam se na prvi pogled dopasti i privući će vašu pažnju svojom otvorenošću na razne teme u razgovoru, a biće i avanturističkog duha. Vrlo brzo ćete pronaći zajedničke teme o kojima ćete voditi duge, dinamične i zanimljive razgovore. Počećete zajedno da izlazite ali ćete uvideti da druga osoba nije dovoljno otvorena na ulazak u vezu i da joj više odgovaraju izlasci i slobodan odnos sa vama.
Stariji Blizanci će na brzinu ući u emotivnu vezu sa soobom koju nisu prehodno dovoljno dobro upoznali. Već na početku ćete shvatiti da to nije bio mudar potez, jer ćete početi da nailazite na česta neslaganja i razlike u željama i potrebama.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja i fizičkih vežbi. Bićete skloni pasivnosti, što može dovesti do uvećanja telesne mase, zbog čega vam se savetuju svakodnevne fizičke vežbe, posebno plivanje. Krvna slika može da ukazuje na malokrvnost. Dobro bi vam došao kraći odmor u prirodi, na planini, gde je vazduh čist. Bićete podložni disajnim smetnjama.
Vaša ishrana treba da bude umerena i da sadrži što više svežeg povrća, posebno korenastog, kao što su peršun, šargarepa, kromipr, cvekla i keleraba. Od voća će vam prijati ono koje sadrži veliki procenat vode kao što su dinje i lubenice. Umanjite unos hleba i svega što sadrži šećer. Smanjite kafu, a pojačajte unos jogurta i B vitamina.

Srećni brojevi:

3, 8, 11, 19, 24


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi 2. avgusta kvadrat sa Uranom. Nailazićete na neočekivane finansijske teškoće zbog konflikta sa jednim saradnikom. Nećete uspeti da se dogovorite oko međusobnih novčanih obaveza. Izbegavajte rizične investicije 7. avgusta kada Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom. Osećaćete potrebu da se dokažete, pa ćete biti skloni da potrošite veću sumu novca i uđete u minus koji ćete posle teško nadoknaditi. Merkur će 9. avgusta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju novca, što će vam doneti plodne uvide koje poteze treba da povučete da biste pozavršavali zaostale finansijske obaveze. Mars se 13. avgusta vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje javnosti i partnerstava. Obratite više pažnje na odnose sa poslovnm partnerima jer ćete nailaziti na teškoće. Posvetite se zaostalim obavezama prema vašim parnerima, saradnicima i dobavljačima. Izbegavajte javne nastupe. 19. avgusta će Merkur krenuti direktno, što će vam omogućiti efikasnije izvršavanje finansijskih obaveza. Uvećaćete svoju zaradu.
Sunce 23. avgusta ulazi u znak Device i vaše polje komunikacija. Narednih dana će Sunce praviti trigon sa Uranom i sa Saturnom. Ostvarićete plodnu komunikaciju sa osobama koje su vam važne prilikom sprovođenja u delo planova koje imate u vezi velikih i dugoročnih poslova. Upoznaćete nove saradnike koji će se pokazati odličnim i nezamenljivim u saradnji na jednom velikom projektu. Uspeh vas očekuje u poslovima koji su povezani sa IT industrijom, programiranjem, računarima, elektronskom industrijom, građevinskim radovima, projektovanjem, komunikacijama i saobraćajem. Mars 27. avgusta kreće direktno, pa će i vaše finansijsko stanje polako krenuti ka usponu. Ostvarićete očekivanu zaradu.
Nezaposleni Rakovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, kao i u oblastima računarskih tehnologija i informacija. Lakše ćete doći do stalnog zaposlenja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini avgusta Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva. Osećaćete pojačano nezadovoljstvo u odnosu sa partnerom, što će vas navesti da se potrudite da nešto promenite. Na prvom mestu će biti neophodno da se posvetite onome što ste duže vremena zapostavljali u vašem odnosu. Tako ćete rešiti neslaganja.
Druga polovina avgusta vam donosi mogućnost da se bolje razumete sa partnerom u onim oblastima zajedničkog života gde ste ranije nailazili na teškoće. To će uneti neophodna poboljšanja u vašu vezu i otkriće vam nešto novo što će dovesti do više topline i nežnosti u međusobnom ophođenju. Zajedničko putovanje bi vam prijalo u trećoj dekadi meseca.

Ako ste slobodni:

Bićete nezadovoljni kvalitetom vašeg emotivnog života na početku meseca. Izlasci vas neće više privlačiti kao ranije jer će vam se sve vrteti u mestu i postaće vam dosadno. Neke osobe iz vašeg okruženja će vas iritirati i može se dogoditi da prekinete površan odnos koji ste započeli prošlog meseca. U trećoj dekadi avgusta ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će se zainteresovati za vas. To će biti neko ko je pomalo povučen, pa će vam biti potrebno više strpljenja.
Nešto stariji Rakovi će preko zajedničkog prijatelja upoznati osobu koja će im delovati prijemčivo za druženje. Zajedniči izlasci će vam omogućiti da se bolje upoznate ali nećete ni vi ni druga osoba biti odmah spremni za ulazak u vezu.

Zdravlje:

Izbegavajte boravak na jakom suncu i izlazite napolje samo rano ujutro ili kasnije popodne kada je svežije. Moguće su smetnje sa krvnim pritiskom i kardiovaskularne tegobe. Reagovaćete na nagle promene vremena. Potrebno vam je više odmora. U drugoj polovini avgusta imaćete bolji imunitet. Mesta gde ima više čistog vazduha vam odgovaraju za odmor.
Konzumirajte više zelenog povrća, posebno onog koje sadrži više vitamina i minerala. To su spanać, kelj, keleraba i špargla. Potrebno vam je više vitamina A i vitamina C, kalijuma i kalcijuma. Umanjite unos kafe, belog hleba, alkoholnih pića i torti. Melko i melčni proizvodi, riba i juneće meso mogu da vam se nađu na jelovniku ali umereno.

Srećni brojevi:

4, 7, 15, 20, 23


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Mars će 2. avgusta praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Suočićete se sa neočekivanim sukobom u interesima u odnosima sa jednim poslovnim partnerom, što će otežati vašu saradnju i dovesti u pitanje ostvarenje planiranih ciljeva. Na nesuglasice ćete nailaziti i u odnosima sa nadređenima. 7. avgusta, Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere, ulazi u znak Vage i vaše polje komunikacija. Kako je Venera u Vagi u sedištu i snažna, pokazivaćete više ljubaznosti i samouverenosti u odnosima sa sagovornicima i pojačaćete vaše napore u pregovorima oko predstojećih poslovnih projekata. Uspećete da prevaziđete neslaganja sa poslovnim partnerima i pojačaće se vaša popularnost na polju javnosti zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam uspešan početak novog projekta nakon dužeg zastoja i prepreka koje ste morali da rešavate. Uspeh vas očekuje na poljima trgovine, saobraćaja, informacija, publikacija i zabave. Održavaćete češće radne sastanke.
Venera će 10. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju usluga. Teškoće vas očekuju u razvoju dugoročnih poslova. Nailazićete na nezadovoljne klijente, što će vas primorati da nešto promenite u svom načinu poslovanja. 19. avgusta će Merkur krenuti direktno, pa ćete imati više mogućnosti da se dokažete i poboljšate svoje veštine. 23. avgusta Sunce ulazi u znak Device i vaše polje novca odakle će narednih dana praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Bićete u mogućnosti da ostvarite vanrednu zaradu i uvećate saldo na svom računu. Tokovi novca će se odvijati stabilnije. To će vam omogućiti da smanjite svoja dugovanja i da investirate u nove projekte, što će vam se isplatiti.
Nezaposleni Lavovi će dobiti povoljnu ponudu za stalno zaposlenje u oblastima finansija i ekonomije. Oni koji imaju iskustva na rukovodećim pozicijama, takođe će dobiti novi posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars koji se kreće retrogradno u vašem polju ljubavi, praviće na početku avgusta kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati iznenadne nesuglasice i svađe sa emotivnim partnerom. Konflikt će nastati zbog nepopustljivosti i vaše i vašeg partnera. Na ovo će se nadovezati i nesuglasice sa članovima uže porodice. Budite spremni na kompromis i izbegavajte svađe.
Biće potrebno da uložite dosta strpljenja i dobre volje kako biste ublažili nezadovoljstvo osoba koje su vam bliske. Oni će imati utisak da ih zapostavljate. S druge strane, vi ćete osećati da se trudite oko njh. U trećoj dekadi avgusta Mars će krenuti direktno i oslobodiće vas opterećenja na polju ljubavi. Vaši odnosi sa partnerom će početi da se popravljaju.

Ako ste slobodni:

Početkom avgusta ćete biti haotični i brzo ćete menjati mišljenja i odluke. Prvo će vas privući neko ko je različit u odnosu na većinu koje poznajete, ali ćete otkriti da je previše poseban i da vam to ne prija. U drugoj dekadi meseca prići će vam neko ko će vam biti na prvi pogled zanimljiv ali nećete hteti da se olako upuštate u avanturu. Više će vas interesovati mogućnost da sa tom osobom započnete vezu ako se ispostavi da vam za to odgovara. Počećete da izlazite zajedno.
Nešto stariji Lavovi imaće susret sa bivšim partnerom, što će ih uznemiriti i u činiti napetim. Doći će do pokušaja da obnove vezu ali će nesuglasice koje su dovele do raskida u prošlosti opet početi da se pojavljuju. Budite pažljivi.

Zdravlje:

Bićete izloženi pojačanim naporima, pa je važno da svoje obaveze rasporedite tako da vam ostane dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Biće vam osetljiva koža, pa je važno da izbegavate duži boravak na suncu. Ubodi insekata mogu takođe da izazovu smetnje. Koristite sredstva ta zaštitu. Stariji Lavovi mogu osećati bolove u zglobovima i kolenima.
Sočivo, pirinač, pasulj, kukuruz i boranija bi trebalo da vam se češće nađu na jelovniku. Ove namirnice sadrže proteine, vitamine i minerale koji su neophodni vašem organizmu tokom letnjih meseci. Čorbe i salate od povrća će vam prijati svakodnevno, kao i riba i goveđe meso. Umanjite unos slatkiša i mlečnih proizvoda. Od voća jedite kajsije i dinje.

Srećni brojevi:

4, 10, 16, 22, 25djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Početak avgusta vam donosi nesuglasice sa radnim kolegama, nestrpljive i nervozne klijente, kao i haotičnu situaciju u radnom okruženju, što će biti prouzrokovano kvadratom Marsa sa Uranom. Potrudite se da više pažnje posvetite zaostalim poslovnim obavezama, kako biste doveli stvari u red. 9. avgusta će Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Imaćete plodne uvide u dešavanja koja se odvijaju u vašem radnom okruženju i postaće vam jasno ko spletkari sa ciljem da se dokopa vašeg radnog mesta kao i ko vam je tajni neprijatelj. Umećete da doskočite konkurenciji i da odete korak napred, što će uvećati vaš profit. 11. avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom. Nailazićete na teškoće u poslovnim pregovorima u vezi finansija. Druga strana neće prihvatiti vaše predloge i insistiraće da dobije veći deo zarade. Pregovori mogu da se završe neuspešno. 18. avgusta Merkur će praviti sekstil sa Venerom, nakon čega će narednog dana da krene direktno. Novac koji dugo čekate biće uplaćen na vaš račun.
Jupiter će 19. avgusta praviti trigon sa Neptunom. bićete u mogućnosti da sklopite novi poslovni ugovor koji bi mogao da vam donese u narednom periodu veliki profit. Započećete i jedno novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati plodno i korisno. 23. avgusta će Sunce ući u vaš znak i praviće trigon sa Uranom i Saturnom narednih dana. Ostvarićete stabilno poslovanje i neočekivano uvećanu zaradu. Uspeh ćete postići u dugoročnim i velikim poslovnim poduhvatima, u oblastima građevinarstva, arhitekture, energetskih resursa, IT industrije i elektronike, kao i u oblastima poljoprivrede i trgovine. 27. avgusta će Mars krenuti direktno, što će vam olakšati napredak u oblastima poslovnih usluga. Moguć napredak u karijeri.
Nezaposlene Device očekuju srećne okolnosti i uspeh u nalaženju stalnog posla i posla u druci u trećoj dekadi avgusta. Dobićete izuzetno povoljne ponude i mogućnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce u prvoj dekadi avgusta pravi kvadrat sa Jupiterom koji valada vašim poljem ljubavi. Donosi vam nesuglasice sa partnerom koji će da otkrije nešto što ste prećutali. Ako imate tajne pred partnerom, to bi moglo da unese dosta napetosti u vašu vezu. Moraćete da budete prilično uverljivi kako biste povratili poverenje voljene osobe i uneli sklad u vašu vezu.
U drugoj polovini avgusta Jupiter će praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će vam doneti više harmoinije i lepih dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i pokazivaćete više topline i nežnosti. Imaćete predlog za zajedničko putovanje i za više zabave, što ćete ostvariti.

Ako ste slobodni:

Kvadrat Venere sa Saturnom 10. avgusta doneće vam razočaranje u osobu u koju ste bili zaljubljeni. Uvidećete da se radi o nekom ko je previše emiotivno hladan i zatvoren i ko nema osećaja za vaše potrebe u ljubavi. Odustaćete od pokušaja da započnete vezu. Nakon kraće pauze, u trećoj dekadi meseca upoznaćete nekoga ko će delovati zrelo i stabilno, a biće i emotivno prijemčiv. Počećete da se viđate i dopašće vam se kako se odnosi prema vama i kako razmišlja.
Nešto starije Device neće želeti da popuste i da se otvore prema osobi koja im se duže vreme udvara. Potreban vam je neko ko je vatrenije prirode. Takva osoba nije u vašoj blizini. Izlazak sa trenutnim udvaračem pokazaće se zanimljivim.

Zdravlje:

Bićete podložni povredama. Pažljivo rukujte oštrim predmetima. Moguća su uganuća i istegnuća tetiva, kao i iščašenje zgloba, iznenadno, nesrećnim slučajem. Izbegavajte da konzumirate ledene sokove i vodu iz zamrzivača kada su velike vrućine jer možete da prehladite grlo. Prehalada je moguća i u slučaju česte upotrebe klima uređaja.
Konzumirajte više mleka i mlečnih proizvoda u kombinaciji sa voćem i pšeničnim pahuljicama. Potrebna vam je lakša hrana, bogata vitaminima. Morska riba i moriski plodovi su vam potrebniji u odnosu na meso. Izbegavajte previše začinjenu i brzu hranu, kao što su razni hamburgeri, čips i slično. Od povrća uzimajte svakodnevno kupus i krastavce.

Srećni brojevi:

2, 5, 11, 19, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Mars u retrogradnom hodu praviće 2. avgusta kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. To će vam doneti neočekivane teškoće na polju novca. Izbegavajte da ulazite u finansijske rizike jer biste mogli pretrpeti velike gubitke. Bićete primorani da se posvetite rešavanju zaostalih finansijskih obaveza. Zaduživanja i krediti nisu preporučljivi. 7. avgusta Venera ulazi u vaš znak gde je u svom sedištu, što će vas motivisati da poboljšate svoj kvalitet u obavljanju radnih zadataka. Umećete da se adekvatno postavite u raznim situacijama, a prema poslovnim parrtnerima, kolegama, nadređenima i klijentima ćete zauzimati korektan i ljubazan stav, što će uvećati vašu popularnost i koristiće vam u ličnim nastupima. Sunce će praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju novca, što vas dodatno upozorava da izbegavate ishitrene poteze i velike finansijske transakcije. Teškoće u prilivu finansija na vaš račun će se pojačati. Uspeh možete da očekujete u kreativnom radu, u oblastima zabave, ugostiteljstva, kao i ako se bavite modnim dizajnom.
Početkom druge dekade avgusta Venera će praviti kvadrat sa Saturnom, a Merkur sa Jupiterom, što će vam doneti zastoje i prepreke u razvoju dugoročnih poslovnih projekata. Najviše prepreka imaćete na polju novca i sa dobavljačima. Između 18. i 19. avgusta ćete uspeti da rešite ove teškoće. Merkur će krenuti direktno, što će vam olakšati saradnju, a očekuju vas i uspešni dogovori. Jupiter će praviti trigon sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za snalaženjem u vezi uplata i isplata, što će konačno razrešiti zastoje sa finansijama. Na polju usluga imaćete više uspeha nego što očekujete, jer će vaši klijenti biti zadovoljni i davaće preporuke drugima. Do kraja meseca ćete uspeti da ostvarite veći deo planiranih ciljeva i zarade.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao. Pružiće vam se mogućnost za stalno zaposlenje u oblastima menadžmenta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak avgusta vam donosi veliku napetost i moguće konflikte sa partnerom zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Nećete moći da se složite oko zajedničkog vremena i zabave. Vaš partner će imati utisak da samo ugađa vama, a da vas nije briga za njegove potrebe. Postavite se korektno i dokažite da vam je stalo, tako što ćete na kritike odgovoriti lepim rečima.
Druga polovina avgusta doneće vam više razgovora o važnim zajedničkim temama, što će vam omogućiti da razrešite protekle nesuglasice i da vašu vezu podignete na kvalitetniji nivo. Bićete u prilici da otputujete zajedno i lepo se provedete. Imaćete dovoljno vremena da se posvetite članovima porodice i da ulepšate zajednički dom novitetima.

Ako ste slobodni:

Nezadovoljstvo koje duže vremena osećate izborom osoba koje mogu da potencijalno konkurišu kao kandidati za ljubavnu vezu, navešće vas da otputujete i potražite sreću u nekom drugom mestu. Vaša odlula će se pokazati mudrom. Tako gde odete, upoznaćete nekoga s kim ćete imati uzbudljivu avanturu, što će vam za početak biti dovoljno da promenite svoje poglede i da dobro razmislite šta vam je stvarno potrebno u ljubavi. Ubrzo će se pojaviti neko ko će vas privući.
Starije Vage će shvatiti kako ne postoji idealan spoj i da s kim god budu ušle u vezu ima i neke osobine koje im se neće svideti. Neko koga ste odbili nedavno, još uvek je zainteresovan za vas. Možete da mu date novu sansu. Isplatiće vam se.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo i promenljivo tokom većeg dela avgusta. Moguć je hormonski disbalans, loša krvna slika, kao i prolazne virusne smetnje. Izbegavajte da se rashlađujete previše hladnim napicima jer će vam grlo i pluća biti najosetljiviji. U trećoj dekadi avgusta ćete imati stabilnie zdravlje zahvaljujući vašoj relativno dobroj kondiciji.
Ishranu pojačajte voćem. Najviše će vam prijati kajsije, šljive i urme, jer sadrže vitamin A koji vam je neophodan za zdraviju kožu, posebno u letnjim mesecima kada je sunce pojačano. Pileće i goveđe meso kao i riba mogu da vam se bar jednom ili dva puta nedeljno nađu na jelovniku. Umanjite mleko, hleb, sve što sadrži šećer i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

6, 13, 18, 22, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Prva dekada avgusta donosi vam neočekivane teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Mars će 2. u mesecu praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju javnosti. Budite pažljivi u svemu što se tiče javnih nastupa. Pripazite i na administrativne obaveze. Ako ste nešto propustili da obavite na vreme što se toga tiče, možete se naći pod sankcijama zbog kašnjenja. 7. avgusta će Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere praviti kvadrat sa Jupiterom u vašem znaku. Vaši nadređeni se neće slagati sa vašim načinom pristupa radnim obavezama. Pripazite i na to kako rukujete novcem. Mogući su gubici. Velike investicije bi bilo najbolje da izbegavate. Merkur će 9. avgusta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla, što će vam doneti korisne uvide kako da dovršite zaostale obaveze i kako da se organizujete da biste na vreme započeli sa planiranim novim projektima. U poslovnim pregovorima ćete nailaziti na teškoće i zastoje jer ćete se suočavati sa preprekama koje nisu pod vašom odgovornošću. Budite strpljivi.
U drugoj dekadi avgusta Venera će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam otežati komunikaciju sa saradnicima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite trgovinom energetskim resursima, građevinskim materijalom, kao i ako se bavite transportom robe na veliko. Mars će se retrogradno vratiti u znak Jarca, što vam sugeriše da će biti neophodno da se posvetite rešavanju teškoća u poslovnim odnosima i komunikaciji sa klijentima i partnerima. 19. avgusta će Jupiter praviti trigon sa Neptunom. Ostvarićete veliki uspeh na polju zabave i imaćete dobitke od ranijih investicija, što će uvećati saldo na vašem računu. U trećoj dekadi avgusta ostvarićete uspeh u javnosti zahvaljujući trigonu Sunca sa Uranom.
Nezaposleni Škorpioni imaće povoljne prilika za sezonske poslove, kao i za poslove koji su povezani sa oblastima zabave i ugostiteljstva. Tu mogu da dobiju stalno zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak avgusta donosi vam iznenadne konflikte sa partnerom. Mars će praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva. Vaša zauzetost obavezama i često izgovaranje kako ne stižete da se posvetiote partneru i porodici izazvaće neželjene posledice. Udaljićete se od partnera i nećete uspeti da se usaglasite. Neophodan je drugačiji pristup.
Druga polovina avgusta doneće vam olakšanje i vaši problemi u odnosima će se razrešiti zahvaljujući sekstilu Merkura sa Venerom. Bićete iskreni prema voljenoj osobi, Uspećete da se dogovorite oko važnih zajedničkih planova i unećete u vašu svakodnevnicu više zabave, izlazaka i zajedničkih intimnih trenutaka. Umećete da iznenadite partnera nečim lepim.

Ako ste slobodni:

Oko vas postoji mnogo potencijalnih udvarača koji nemaju ni manira, ni pristojnosti, niti mere, što će u vama isprovocirati impulsivnu reakciju, pa ćete svima, čak i onima koji ne spadaju u tu grupu, staviti na neprijatan način do znanja da vas brišu sa spiska i da vas zaobilaze. Rešićete da uzmete stvar u svoje ruke i potrudićete se da privučete pažnju osobe koja na vas ostavlja prijatan utisak. Uverićete se uskoro da je to neko ko je lepo vaspitan i sa kim imate šanse da započnete vezu.
Stariji Škorpioni će neočekivano sresti osobu sa kojom su se nekada ranije viđali i izlazili, ali nisu ušli u vezu jer nisu bili spremni. Odlučićete da pokušate ponovo. Sam početak će vam doneti prijatne utiske. Budite uporni ali i pažljivi.

Zdravlje:

Početak avgusta će vam doneti pojačane stresne okolnosti, što može da dovede do psihosomatskih smetnji. Posebno u predelu želuca, a može da vam se poremeti probava. Bićete podložni povredama i uganućima. U drugoj polovini avgusta potrebno je da praktikujete svakodnevne fizičke aktivnosti radi jačanja imuniteta i fizičke kondicije.
Vašam ishrana treba da sadrži više plodova i semenja, kao što su seme bundeve i suncokreta, zatim kikiriki i orahe, jer sadrže kalcijum, gvožđe, cink i nezasićene masti, što je neophodno vašem organizmu. Konzumirajte više mesa i ribe. Umanjite unos slatkiša i brze hrane, posebno one koja je pečena na ulju. Potrebno vam je biše B vitamina.

Srećni brojevi:

7, 12,14, 17, 23


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Mars koji se nalazi u vašem polju komunikacija praviće kvadrat sa Uranom u vašem polju usluga. Kako je Uran stacionaran, a Mars retrogradan suočićete se sa iznenadnim teškoćama nastalim zbog od ranije započetih, a odloženih i nedovršenih projekata čiji je cilj bio proširenje vaših poslovnih usluga, sa posebniom naglaskom na servisne usluge. Usmerite se ka ranije započetim pregovorima koji su naišli na zastoje. Potrebno je da uložite više napora kako biste postigli sporazum i mogli da planirate predstojeće projekte. Dok ovo sve ne rešite, nailazićete na prepreke i otežani napredak vaših poslovnih planova. Između 8. i 9. avgusta ćete uspeti da postignete dogovor sa više od jedne zainteresovane stranke zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem otvoriće vam nove mogućnosti za saradnju sa inostranim partnerom. Sledeći korak će od vas zahtevati veliki oprez po pitanju dogovora o finansiranju i raspodeli zarade, jer će Venera 10. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom u vašem polju novca.
Merkur će 11. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju tajni, što vas upozorava da se čuvate spletki. Obratite pažnju šta se dešava iza vaših leđa, kako ne biste zbog nedobronamernih glasina izgubili posao koji je na korak do ugovorenog. Mars će se vratiti retrogradno u znak Jarca i vaše polje novca, pa ćete biti primorani da više vremena posvetite rešavanju zaostalih finansijskih obaveza. Merkur će krenuti direktno 19. avgusta, što će vam omogućirti da se bolje organizujete i budete efikasniji u ispunjavanju planiranih radnih zadataka. Uspećete da poboljšate saldo na vašem računu ali ćete imati i povećane izdatke. Izbegavajte da trošite novac na ono što nije prioritetno krajem meseca.
Nezaposleni Strelčevi će imati najviše mogućnosti da dobiju stano zaposlenje u oblastima saobraćaja, komunikacija i trgovine. Bićete snalažljivi u nalaženju novog posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi avgusta retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da obnovite ono što ste ranije zapostavili u odnosu sa voljenom osobom i zbog čega ste se udaljili. Počećete da više vremena provodite zajedn o, razgovaraćete o svemu što ste jedno drugome propustili da kažete, aželeli ste. To će vas oboje činiti srećnim.
U drugoj polovini avgusta merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno. Pojačaćete se vaša potreba da izlazite sa partnerom i planiraćete bar jedan zajednički izlet tokom vikenda gde ćete moći da se opustite, razonodite i uživate u razmeni osećanja. Prijaće vam odlazak u prirodu ali isto tako i koncerti i filmovi. Više ćete se kretati i putovati.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi avgusta retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem pružiće vam novu šansu sa osobom koja vam je nekada bila simpatija. Ako odete na putovanje, upoznaćete nekoga s kim možete imati vatrenu avanturu ali i šansu da nastavite da se viđate, jer će se druga osioba zaljubiti u vas, a vi ćete to dočekati sa oduševljenjem i nećete dozvoliti sebi da upropastite priliku tako što ćete biti površni. Potrudićete se da se češće viđate i pravićete planove za budućnost.
Nešto stariji Strelci će obnoviti kontakt sa osobom sa kojom su se nekada družili i koja im je bila više od bliskog prijatelja. Poželećete da se vidite i provedete neko vreme zajedno, ali ne očekujte previše od tog susreta. Osećanja će biti prisutna.

Zdravlje:

Potrebno vam je više odmora i razonode. Potrudite se da to sebi omogućite jer je to garancija za dobro zdravlje. Izbegavajte stres koliko je to moguće jer ćete biti povremeno izloženi pojačanim naporima. Osetljivi su vam želudac, bubrezi i pluća. Na sreću, moguće su većinom manje i prolazne smetnje. Do kraja meseca će vaše zdrvalje biti stabilno.
Izbegavajte hranu koja u sebi sadrži višak holestrola, kao što je svinjsko meso. Možete kontumirati goveđe i pileće meso, kao i ribu nekoliko puta u nedelju dana. Pojačajte hranu bogatu biljnim vlaknima kao što je grašaki pasulj. Sočivo i kukuruz će vam takođe prijati. Od voća jedite lubenice, kajsije i banane. Pojačajte unos B12 vitamina.

Srećni brojevi:

7, 9, 14, 16, 21


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Početak meseca avgusta vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Mars koji je retrogradan praviće kvadrat sa Uranom. Ako ste u ranijem periodu investirali u nešto što je važilo za rizičnu investiciju, suočićete se sa nepovoljnim rezultatima i situacijama koje nisu buile u planu, a koje bi mogle da vam nanesu gubitke. 7. avgusta će Venera ući u znak Vage i vaše polje posla i karijere. Kako je Venera u sedištu u znaku Vage, dobićete veliki podsticaj za napredak u razvoju aktuelnih poslovnih planova. Trigon Venere sa Marsom će vam omogućiti da poboljšate zaradu nalaženjem bolje saradnje i sklapanjem profitabilnih dogovora. Uspeh vas očekuje u oblastima elektronske industrije i u trgovini alaltima, električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo i industrijskim mašinama. 10. avgusta će Venera praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem znaku. Suočićete se sa izazovima na polju dugorčnih poslova koji će vas motivisati da uložite više truda i vremena kako biste ih uspešno rešili. Od rezultata će zavisiti vaš uspon u karijeri.
Mars će se 13. avgusta retrogradno vratiti u vaš znak, što će dovesti do očekivanja drugih da potvrdite svoj autoritet i da dokažete da ste spremni da vam se povere odgovorniji zadaci na poslu. Vaše rukovodeće sposobnosti će se naći na ispitu, pa vam se savetuje da više vremena posvetite poboljšanju samostalnog rešavanja potencijalnih izazova i problema na poslu. U trećoj dekadi avgusta Sunce će praviti trigon sa Saturnom. Uspećete da učvrstite svoje pozicije i imaćete dobitaka od poslova koji su povezani sa građevinarstvom, poljoprivredom i rudarstvom. Uspeh vas očekuje i u poslovima transporta na duge relacije. 27. avgusta Mars kreće direktno i omogućuje vam brži napredak i bolji profit od očekivanog.
Nezaposlene Jarčeve očekuje pogodna prilika za dobijanje novog posla u oblastima građevinske industrije i dizajna. Stalno zaposlenje ili posao u struci vam je na dohvat ruke.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta vam je povoljno postavljena za zajednički rad na ranije započetim planovima koji će vam omogućiti da preuredite vaš dom, da skupite dovoljno finansija za adaptaciju doma ili odlazak na letovanje. Sa partnerom ćete se lako dogovorarati o onome što vam je važno. Na emotivnom polju ćete biti pomalo distancirani, što će vašem partneru smetati.
U drugoj polovini avgusta imaćete više vremena i volje za zajedničke trenutne uz voljenu osobu. Prijaće vam zajedničke aktivnosti, pre svega one koje od oboje traže praktičnost, a koje su u isto vreme zabavne. Više ćete izlaziti i viđati zajedničke prijatelje. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj, što će vam doneti osećaj bliskosti i velikog zadovoljstva.

Ako ste slobodni:

Duže vremena vam se sviđa osoba koja je komunikativna, osećajna i u čijem društvu se uvek osećate prijatno. Počeli ste da se češće viđate i da povremeno zajedno izađete ali još nemate jasnu taktiku kako da vašu simpatiju zainteresujete za nešto više, kako da je navedete da se u vas zaljubi. Iznenadićete se kada primetite da vaša simpatija pokazuje vrlo diskretno signale da joj se dopadate. Nakon jedne romantične večeri otvoriće vam svoja osećanja. Započećete vezu.
Nešto stariji Jarčevi biće uporni u osvajanju osobe koju poznaju duže vreme, a koja je često u njihovoj blizini. Mada se vaša simpatija drži na distanci, dopušta vam da joj budete bliži. Ne žurite i održavajte taj odnos. Imate šanse za vezu.

Zdravlje:

Bićete izloženi pojačanim naporima, što će od vas zahtevati da se više odmarate. meteoropatske smetnje mogu da vam se dešavaju u trenucima većih promena vremenskih prilika. Kontrolišite češćekrvni pritisak. Stariji jarčevi mogu osećati kardiovaskularne smetnje i osetljivost u predelu žuči i bubrega. Više se krećite i budite fizički aktivniji.
Proizvodi od integralnih žitarica, kao i pšenične, ražene i ovsene pahuljice u kombinaciji sa mlekom ili voćnim jogurtom dobar su izvor proteina neophodnih vašem organizmu. Čorba od povrća bi mogla da vam se svakodnevno nalazi na jelovniku, kao i plodovi mora. Umanjite unos brze hrane, posebno mesa na roštilju, lisnatog peciva i belog hleba.

Srećni brojevi:

8, 12, 19, 23, 26


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Početak avgusta vam donosi velike izazove zbog kvadrata retrogradnog Marsa koji se nalazi u vašem znaku sa Uranom. Vaš autoritet biće uzdrman neočekivanim teškoćama na koje ćete reagovati previše impulsivno. Mogli biste zbog brzopletosti da izgubite poverenje vaih podređenih, kao i saradnika. Ako se nalazite na rukovodećem položaju, zbog jednog propusta mogli biste da izgubite položaj, posebno ako se radi o zakasnelim prijavama poreza i drugih administrativnih obaveza. 7. avgusta će Sunce praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Vaši nadređeni se neće slagati sa načinom vašeg pristupa radnim obavezama,a ometaće vas i nedostatak potrebnih finansijskih sredstava. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem 9. avgusta, što će vam doneti uvide u način rešavanja teškoća. Uspećete da pokrene nove dogovore sa poslovnim partnerima i ostvarićete više uspeha u oblastima javnosti. Budite pažljivi u vezi dogovora sa jednim poslovnim partnerom oko finansija i raspodele profita.
Merkur će 18. avgusta praviti sekstil sa Venerom i narednog dana će krenuti direktno. Uspećete da se dogovorite sa vašim poslovnim partnerima oko realizacije projekta koji je duže vreme čekao da dođe na red zbog neusaglašenosti pojedinih učesnika. Merkur će praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca, što će vam doneti priliku za ostvarenje velikog novčanog dobitka, zahvaljujući ranijim investicijama i mudrim potezima. U trećoj dekadi avgusta Sunce će ući u znak Device i praviće trigon sa Uranom i Saturnom. Ako vodite sopstveni posao, ukazaće vam se povoljna prilika da pokrenete novi dugoročni projekat. Na polju karijere vas očekuje uspon. Uspeh i dobru zaradu imaćete od usluga.
NezaposleneVodolije će dobiti mogućnost za novi posao u oblastima javnosti, prava i komunikacija. Ako planirate da pokrenete sopstveni posao, imaćete povoljne uslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početkom avgusta Mars koji se nalazi u vašem znaku pravi kvadrat sa Uranom u vašem polju doma i porodice i donosi vam neočekivane teškoće i nesuglasice u porodičnim odnosima. Uz malo pažnje i razumno postupanje, naći ćete način da izađete svima u susret i da se usaglasite oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza.
U drugoj polovini avgusta Merkur će praviti sekstil sa Venerom što će vam omogućiti da sa voljenom osobom odete na par dana na izlet ili na putovanje i duži odmor, zavisno kako ste u mogućnosti i kao se dogovorite. To će vam omogućiti da provedete prijatne zajedničke trenutke. Uživaćete u pravljenju planova za budućnost i više ćete se zabavljati.

Ako ste slobodni:

Dobićete u prvoj dekadi avgusta predlog od jednog ili više prijatelja da odete zajedno na putovanje, na more ili planinu i da provedete više dana u društvu i provodima. Vama svakako prija kada je druženje dobro i kada ste okruženi prijateljima. Prihvatićete predlog. Na putovanju ćete upoznati osobu koja će vam se svideti ali nećete planirati ništa više od prolazne avanture. Dobićete više nego što očekujete. Osoba sa kojom budete u površnoj vezi, nastaviće da vam se javlja.
Nešto starije Vodolije će se javiti osobi sa kojm su bile u emotivnoj vezi pre više godine, a za koju su čuli da je sada slobodna. To je neko koga niste preboleli. Pokušaćete da privučete pažnju toj osobi kako biste nastavili gde ste stali.

Zdravlje:

Potrebno vam je više boravka u prirodi. Planina i more su vam idealni za poboljšanje kodicije, kao i za jačanje imuniteta. Osetljivi su vam disajni organi, grlo ali i koža. Koristite sredstva za zaštitu od sunca i od uboda insekata. Dobro bi vam došla masaža za bolkju cirkulaciju i celokupnu relaksaciju organizma. Bolje zdravlje imaćete u drugoj polovini meseca.
Konzumirajte više voća u kombinaciji sa jogurtom i feta sirom. Masline, pomorandža, kivi, grejfrut i dinja mogu da vam se nađu svakodnevno na tanjiru. Od mesa uglavnom jedite ono koje je kuvano na pari. Izbegavajte previše začinjenu hranu. Od povrća su vam paradajz, paprika i luk važni za bolju probavu. Pojačajte unos E vitamina. Izbacite slatkiše.

Srećni brojevi:

7, 10, 18, 22, 25


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Početak meseca avgusta doneće vam neočekivane teškoće u poslovnim pregovorima. Mars iz retrogradnog kretanja pravi kvadrat sa Uranom. Uzrok neslaganja sa drugom stranom biće u pokušaju da se na vas utiče i da pristanete na nepovoljne uslove koji bi drugoj strani doneli veći profit na vašu štetu. Budite pažljivi u saobraćaju. Vaši odnosi sa nadređenima biće napeti i može doći do sukoba, što bi se nepovoljno odrazilo na vaš položaj. Sunce će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla, pa vam se ne preporučuju duga putovanja i poslovanje sa inostranstvom. Izbegavajte velike finansijske transakcije i nova zaduživanja jer su mogući zastoji i gubici. Venera ulazi u znak Vage i praviće trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da na diplomatski način rešite nesuglasice i nastavite pregovore oko novog projekta ali vam se i dalje savetuje opreznost. 11. avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam donosi teškoće u koridinaciji sa radnim kolegama. Posvetite više vremena i pažnje klijentima i funkcionisanju vaših usluga.
Jupiter će 19. avgusta praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti mogućnost da ostvarite veliki napredak u ranije započetim projektima kroz koje se obrće veliki novac. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze. Samim tim, dobra zarada vas očekuje i tako će ostati do kraja meseca. Merkur će krenuti direktno, što će poboljšati vaše odnose sa klijentima i radnim kolegama. Imaćete uspeh i dobru zaradu na polju usluga, zabave, a i platni promet će početi da se odvija efikasnije, bez zastoja. 25. i 26. avgusta će Sunce praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Uspećete da postignete važan dogovor i poboljšate saradnju u vezi velikih i dugoročnih poslova. Učvrstićete svoje pozicije. Uspeh vas očekuje u trgovini.
Nezaposlene Ribe će morati da se više potrude oko nalaženja stalnog zaposlenja. Povoljna šansa će im se pružiti u trećoj dekadi avgusta u oblastima komunikacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi avgusta doznaćete nešto što vam je partner prećutao i zbog toga će izbiti svađa između vas dvoje. Kako ćete kasnije shvatiti da se ne radi o krupnim stvarima, ostavićete to iza sebe. Potrudićete se da poboljšate međusobnu komunikaciju i u tome ćete uspeti. Reći ćete jedno drugom nešto što ste odlagali, što će znatno umanjiti napetosti.
U drugoj polovini avgusta pokazivaćete više nežnosti i pažnje voljenoj osobi. Vaš partner će vam uzvraćati tako što će vas prijatno iznenaditi lepim poklonom, izvešće vas na vaše omiljeno mesto ili će organizovati zajedničko putovanje. Provodićete više lepih zajedničkih trenutaka zahvaljujući trigonu Jupitera sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku.

Ako ste slobodni:

Neko će uporno pokušavati da vam priđe i da vas zainteresuje za sebe ali će to činiti prilično nespretno i ubrzo će vam dosaditi. Od nekolicine potencijalnih prilika u vašoj okolini, niko vam neće biti dovoljno interesantan i počećete da se dosađujete. U drugoj polovini avgusta pojaviće se neko nov ko će posedovati emocionalnu dubinu i imaće dobar osećaj za ono što je vama potrebno i što vas interesuje. Do kraja meseca će vam predložiti vezu. Oduševljeno ćete pristati.
Nešto starije Ribe će odbiti bivšeg partnera koji će odjednom hteti da se iskupi za greške od ranije. Nećete želeti da ponavljate već viđeno. Već vas privlači jedna osoba koja će zaokupiti svu vašu pažnju. Trebaće vam dobra taktika.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti stabilno, a vaš imunitet i fizička kondicija na potrebnom nivou u prve dve dekade avgusta. Potrebno je da održavate kondiciju svakodnevnim fizičkim vežbama ili bar dužom šetnjom. U trećoj dekadi meseca biće vam osetljiv probavi sistem, pa je važno da povedete računa o zdravoj ishrani. Moguća je i slabija cirkulacija.
Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu. Konzumirajte više voća, kao što su smokve, urme i dinje. Semenke bundeve, badem i kikiriki će vam prijati. Kukuruz i sočivo mogu češće da vam budu na jelovniku. Smanjite unos mesa, mahunarki i brze hrane. Kafu svedite na minimum. Bolje vam je da češće pijete ceđene sokove i hladni čaj.

Srećni brojevi:

6, 14, 17, 21, 26


Mjesečni horoskop za avgust 2018. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!