Mjesečni horoskop za AVGUST 2019.

Mjesečni horoskop za avgust 2019.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec avgust 2019. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Merkur kreće direktno prvog dana avgusta i donosi vam više mogućnosti za brže i efikasnije dovršavanje obaveza sa kojima ste u zaostatku. Očekuju vas poboljšanja u poslu ako se bavite energetskim resursima, poljoprivredom i ako imate svoj, privatni biznis. Na finansijskom polju izbegavajte nepromišljene poteze jer ćete imati teškoće koje dolaze iznenada i neočekivano. 7. avgusta Sunce će praviti trigon sa Jupiterom, a narednog dana isto i Venera. Ovo vam donosi povoljne mogućnosti za napredak ako se bavite kreativnim radom ili oblastima zabave. Uspeh vas očekuje i ako se bavite trgovinom inostranom robom. U slučaju da niste još uzeli godišnji odmor, ovaj period vam je za to povoljan. Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur ulazi u znak Lava. Ostvarićete dobitke kroz srećne okolnosti i bićete u mogućnosti da proširite saradnju sa naučnim institucijama. Venera 14. avgusta pravi konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da pokrenete dugo očekivani projekat koji je povezan sa oblastima arhitekture ili dizajna. Dobićete donacije koje će vam to omogućiti.
Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device. Svoje resurse ćete usmeriti u razvoj oblasti usluga u okviru vaše delatnosti. Imaćete već razrađen plan i ostvarićete uspeh u svemu što je povezano za usluge servisa mehanike i radnih sredstava. Veliki napredak i veći obim posla ostvarićete i ako se bavite uslugama lepote, kao što su frizerske i kozmetičke usluge. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja pa ćete biti uspešni i u oblastima menadžmenta. Merkur će krajem avgusta ući u znak Device i doneće vam uspeh i napredak u uslugama komunikacija, informacija i korisničkih servisa. Uspećete da ostvarite dobitke i finansijski uspeh veći od planiranog.
Nezaposleni Ovnovi će uspeti da dobiju posao u oblastima usluga, naročito ako su po struci mehaničari ili serviseri. Moguć je i senzonski posao u oblastima zabave.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Uranom na početku avgusta dovešće do iznenadnih neslaganja sa voljenom osobom i emotivnog udaljavanja. Vaši nedostaci i negativne osobine će dolaziti do pojačanog izražaja. Ovo će biti prolazno, jer će 8. Avgusta Venera praviti trigon sa Jupiterom, pa ćete uspeti da se uskladite sa partnerom. Pružaćete iskrenu ljubav i pažnju.
Konjunkcija Venere sa Suncem 14. avgusta unosi u vašu emotivnu vezu više zabave i zadovoljstva, što će doprineti jačoj bliskosti sa voljenom osobom. U trećoj dekadi avgusta Venera će praviti trigon sa Marsom. Pojačaće se strasti između vas i partnera i imaćete više prilika za skladne intimne zajedničke trenutke. Uživaćete u zajedničkom vremenu i aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Kvadrat Venere sa Uranom na početku avgusta učiniće da se predomislite u pogledu osobe sa kojom ste želeli da uđete u emotivnu vezu. Neočekivano će vas privući neko drugi. Trigon Venere sa Jupiterom doneće vam još jednog kandidata i bićete u prilici da birate s kim ćete pokušati da se emotivno zbližite. Odlučićete se za osobu koja je vedrog i optimističkog duha, uvek spremna na zabavu. U drugoj polovini avgusta bićete intimni, a moguć je i ulazak u vezu punu uzbuđenja.
Starije Ovnove će pratiti srećne okolnosti koje će im omogućiti da osvoje osobu koju će doživeti kao srodnu dušu, a koju će upoznati na jednoj zabavi. Mada su šanse da to bude avantura veće, mogućnosti da ipak imate ozbiljnu vezu postoje.

Zdravlje:

Merkur izlazi iz retrogradnog hoda na početku avgusta, što će uticati na poboljšanje vašeg opšteg zdravstvenog stanja. Više ćete se kretati i poboljšaćete fizičku kondiciju. Jedino će biti pojačana vaša osetljivost na stres, pa vam se savetuje svakodnevna psihofizička relaksacija. Izbegavajte izlaganje jakom Suncu. Prijaće vam morski i planinski vazduh..
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje poboljšavaju probavu, a to su prvenstveno one koje sadrže vlakna. Sočivo, grašak, brokoli i spanać možete sa konzumirate svakodnevno. Od voća će vam prijati lubenica i grožđe, kao i smokve. Umesto mesa, jedite više ribe. Unosite više vode u organizam, uz magnezijum i vitamin A i B6.

Srećni brojevi:

8, 11, 16, 22, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur na samom početku avgusta kreće direktno. Usmerićete se na nastavak ranije započetih i odloženih pregovora, kao i na važne sastanke. Uspećete da prevaziđete nesporazume i nejasnoće koje ste imali u odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima. Bićete više u pokretu. Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi jednog projekta, zbog čega ćete morati odložiti početak nečeg što je planirano kao novo. 8. avgusta će Sunce praviti trigon sa Jupiterom, a sledećeg dana i Venera. Pružiće vam se mogućnost da uvećate profit kroz berzanske akcije, investicione fondove, a posebno vas očekuju dobici ako se bavite osiguranjem ili bankarstvom. 11. avgusta Jupiter kreće direktno, a Merkur ulazi u znak Lava. Uspećete da naplatite zaostala potraživanja i uvećaćete platni promet, što će vam doneti dodatne dobitke. Venera će 14. avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Bićete u mogućnosti da pokrenete privatni biznis, u slučaju da ste to planirali. Najviše uspeha ćete imati u otvaranju kozmetičkog i frizerskog salona ili butika.
Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device. Ovo vam je povoljno vreme da odete na godišnji odmor, ukoliko još niste bili. Imaćete povoljne mogućnosti da započnete jedan važan projekat koji će angažovati vaše kreativne sposobnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zabave, dizajna, estrade ili umetnosti. Venera i Mars će praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da ostvarite napredak u realizaciji jedne vaše ideje i da izbijete u prvi plan u vašoj oblasti delatnosti. Merkur će 29. avgusta ući u znak Device i doprineće daljem razvoju vaših kreativnih projekata. Ako se bavite prosvetom, dobićete nove i bolje pozicije na poslu. Očekuje vas uvećanje salda na vašem računu.
Nezaposleni Bikovi će dobiti novi posao u oblastima prosvete, dizajna i zabave. Očekuju vas razne pogodnosti prilikom nalažen ja novog zaposlenja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane nesuglasice oko kućnih i porodičnih obaveza. Bićete usmereni na sebe i partner će vas kritikovati da ste sebični. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i da razgovarate o zajedničkim planovima kako biste uspeli da prevaziđete neslaganja. Potrebno vam je i više zabave.
Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Započećete nešto novi i uneti više sklada u vašu emotivnu vezu. Bićete bliski sa voljenom osobom. Provodićete više vremena zajedno i nastojaćete da se više posvetite porodici i da ulepšate zajednički dom. Krajem meseca ćete imati ideje o zajedničkim aktivnostima sa kojima će se vaš partner složiti.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u letnjem vremenu i prilikama za nova poznanstva. Češće ćete izlaziti sa prijateljima i obilazićete mesta za zabavu gde možete upoznati osobu sa kojom ćete naći zajednička interesovanja. Bićete u početku zainteresovani za avanturu ali ćete ubrzo zaključiti da je vaša nova simpatija osoba sa kojom možete imati i ozbiljnu vezu jer će vam otvoreno naglasiti da je ne zanima samo avantura. Do kraja meseca ćete ući u skladnu vezu koja će da traje.
Stariji Bikovi će upoznati osobu koja poseduje kvalitete ličnosti koji kod njih igraju važnu ulogu pri izboru potencijalnog partnera za vezu. Počećete da se viđate. Uložićete dosta truda kako bi vas druga osoba procenila kao dobru priliku.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Plivanje, svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke vežbe će doprineti poboljšanju vaše kondicije. Izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite krene sa zaštitnim faktorom. Moguće su alergijske reakcije na ubod insekata. Prijaće vam boravak na mestima gde je vazduh čist i gde je klima umerena.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kaloričnu hranu koja je laka za probavu. Povrće i voće je neophodno da uzimate svakodnevno u većim količinama, većim delom presno. Integralne žitarice, meso i ribu možete isto imati svakodnevno na jelovniku. Umanjite unos slatkiša, kafe i brze hrane, posebno one pečene na ulju. Uzimajte što više tečnosti.

Srećni brojevi:

5, 14, 17, 20, 23


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Vaš vladar Merkur kreće direktno na samom početku avgusta i olakšava vam da rešavate zaostale obaveze na polju finansija. Uspećete postepeno da nadoknadite zastoje i gubitke koje ste imali u prethodnom mesecu. Obratite više pažnje na informacije jer ćete dobijati lažna obaveštenja iz nepoznatog izvora, sa nečijim ciljem da vas prevari i da vas ošteti finansijski. Sunce i Venera će praviti trigon sa Jupiterom 7. i 8. avgusta. Nastavićete ranije započete i odložene pregovore sa jednim poslovnim partnerom o novim projektima. Uspećete da se dogovorite oko nečega što ste ranije započeli i što će vam doneti dodatnu zaradu. Uspeh vas očekuje u oblastima javnosti, trgovine, komunikacija i saobraćaja. Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur će ući u znak Lava. Vaši javni odnosi će početi da se odvijaju uspešnije nego u prethodnom periodu. Sve što vas je ometalo uspećete da prevaziđete i da ostvarite bolji uspeh i privučete više klijenata. Vaša popularnost će biti u usponu. Započećete nove poslovne pregovore i imaćete uspeha u održavanju prezentacija.
Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Pokrenućete nove poslove koji će biti u vezi sa trgovinom, kreativnim oblastima i menadžmentom. Ako se bavite privatnim poslom, poboljšaćete ponudu vaših usluga što će vam doneti napredak u poslu i uvećati vaš profit. Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device i vaše polje završetaka. Sve što ste planirali uspećete da ostvarite u roku. Najviše uspeha ćete imati kroz oblasti trgovine energetskim resursima, industrije, zabave i usluga ulepšavanja. Vaša stručnost i vaš autoritet će dobiti na ceni i klijenti će više tražiti vaše usluge. Ulaskom Merkura u znak Device 29. avgusta, očekuju vas dobici kroz trgovačke poduhvate.
Nezaposleni Blizanci biće u mogućnosti da se zaposle u oblastima marketinga, trgovine, kao i u oblastima moderne tehnologije. Posao možete dobiti i u oblastima pravosuđa i medicine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Ovo će doprineti značajnom poboljšanju i napretku vaše emotivne veze. Komunikacija sa voljenom osobom će se odvijati mnogo bolje u odnosu na duži period. Jedno drugom ćete poveriti mnogo toga što ste ranije prećutali i ostvarićete bliskost.
Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i omogućiće vam da prevaziđete nesporazume koje ste imali od ranije. Vaš partner će biti otvoreniji prema vama i uspećete da se složite oko većine ideja koje budete imali o zajedničkom vremenu i aktivnostima. Pokazaćete inicijativu za više zabave i razonode. Otići ćete na vikend putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:

Delovaćete vrlo privlačno brojnim osobama tokom avgusta, a i vas će privući nekolicina osoba koje ćete upoznati na zabavama i putovanjima. Ovaj mesec vam je posebno povoljan da uđete u emotivnu vezu koja će biti skladna, sa osobom koja će vam u gotovo svemu odgovarati. Spontano ćete početi da se viđate i izlazite sa osobom koja će se vrlo brzo pokazati kao vaša srodna duša. Oboje ćete biti ispunjeni emocijama i iznenađeni koliko se dobro slažete.
Stariji Blizanci će već u prvoj polovini avgusta posvetiti pažnju nekome ko je duže vreme u njihovoj blizini i pokazuje im naklonost. To ćete učiniti iz radoznalosti. Ubrzo ćete shvatiti da ste stvoreni jedno za drugo i započećete ozbiljnu vezu.

Zdravlje:

Potrebna vam je promena klime, pa bi vam odgovaralo da nekuda otputujete. Najviše će vam odgovarati more ili planine jer je vašim plućima potreban što čistiji vazduh. Izbegavajte gradske gužve i praktikujte plivanje i boravak u prirodi kad god ste u mogućnosti. Bićete puni energije ali je važno da je usmerite u korisne fizičke aktivnosti i izbegnete umaranje.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od raznovrsne hrane, pretežno voća i povrća. Najviše će vam prijati mešane salate od voća i povrća ili miksevi pravljeni u blenderu. Lubenica, banana, kivi, jabuka, grožđe, urme i smokve uzimajte svakodnevno. Paradajz, papriku, šargarepu i tikvice takođe. Jedite više riba, a manje mesa. Izbegavajte grickalice.

Srećni brojevi:

5, 9, 11, 18, 25


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur će na samom početku avgusta krenuti direktno u vašem znaku i bićete u mogućnosti da prevaziđete zastoje u poslu koje ste imali u prethodnom periodu. Vaši planovi i projekti koje ste morali silom prilika da odložite doći će na red za realizaciju. Vaš lični nastup će igrati važnu ulogu u razvoju planova za ovaj mesec. Kvadrat Venere sa Uranom prouzrokovaće neočekivane finansijske teškoće u odnosima sa jednim saradnikom. To će ometati vašu saradnju,a može doći i do gubitaka. Rešenje vam donosi trigon Sunca i Venere sa Jupiterom. Kroz oblasti usluga uspećete da poboljšate vaše finansijsko stanje. Isplatiće vam se i neka ranija ulaganja. Ako se bavite oblastima finansija, kao što su bankarstvo, berzanske akcije, investicioni fondovi, osiguranje i slično, očekuje vas značajno povećanje prihoda. Jupiter će krenuti direktno 11. Avgusta, kada će i Merkur ući u znak Lava. Imaćete više uspeha u privlačenju novih klijenata i za proširenje ponude vaših usluga. Ako se bavite oblastima zdravstva ili higijene otići ćete na usavršavanje i steći ćete nove veštine.
Venera će sredinom avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Imaćete dobar osećaj za nove investicije koje će vam u budućnosti doneti velike dobitke. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i ostvarićete napredak u karijeri. Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device. Započećete ozbiljne pregovore na više polja kako biste pokrenuli nove projekte od kojih mnogo očekujete u budućnosti. Važne razgovore i sastanke ćete imati sa potencijalnim partnerima na polju industrijske proizvodnje, dizajnerima i raznim rukovodiocima. Ovi sastanci će se odvijati uspešno ali će biti zahtevni. Merkur ulazi krajem avgusta u Devicu i zahtevaće od vas više komunikacije.
Nezaposleni Rakovi će umeti da se odlično predstave potencijalnim poslodavcima i zahvaljujući tome dobiće stalno zaposlenje. Najviše uspeha ćete imati u oblastima komunikacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Očekuju vas stabilni odnosi sa voljenom osobom. Posvetićete se svemu što ste u ranijem periodu zapostavili u vašoj vezi. Najviše vremena i pažnje ćete usmeriti na ranije započete i zapostavljene zajedničke ciljeve. Osim poboljšanje vašeg odnosa u celini i kupovine novih stvari za domaćinstvo, obići ćete bar jedno mesto na koje ste planirali da putujete.
Druga polovina avgusta vam donosi poboljšanu komunikaciju i mnogo razgovora o svemu što ste oduvek želeli da pričate sa vašim partnerom. On će biti spreman da vas sasluša i da vam poveri nešto što i sam već duže vreme želi da podeli sa vama. Prijaće vam povremeni izleti po okolini jer ćete kvalitetno iskoristiti zajedničko vreme. Imaćete više zabave.

Ako ste slobodni:

Postoji neko u koga ste duže vreme zaljubljeni i sa kim ste već bili na neki način bliski, možda i u vezi, a koga niste videli dugo vremena. Doći će do susreta i buđenja emocija. Počećete da se viđate i da vodite duge razgovore o onome šta vam se dešavalo u proteklom periodu, od kada ste se razišli. Otvorićete se jedno prema drugom i to će vas zbližiti. Poželećete da opet pokušate i ući ćete u vezu. Mada postoje šanse da ovog puta bude uspešno, ipak budite realni i ne idealizujte situaciju.
Nešto stariji Rakovi će uživati u samoći i neće imati nameru da ulaze u bliske emotivne kontakte. Susret sa jednom osobom će vas navesti da preispitate svoju odluku. Počećete da se viđate i da vrlo kvalitetno provodite zajedničke trenutke.

Zdravlje:

Početkom avgusta izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite kreme za zaštitu. Bićete podložni hormonskom disbalansu i otežanoj cirkulaciji. Moguće su i prolazne disajne smetnje. U drugoj polovini avgusta će vaše zdravlje biti stabilno. Imaćete više energije i bićete u pokretu. Plivanje i druge fizičke vežbe poboljšaće vaš imunitet.
Ishrana bi trebalo da vam sadrži namirnice koje utiču na čišćenje organizma od štetnih materija. Sočivo, boraniju, integralne žitarice, spanać, kiselo mleko i jogurt možete svakodnevno konzumirati. Od voća obavezno jedite što više lubenica i grožđa. Meso uzimajte u umerenim količinama, a izbegavajte suhomesnate proizvode i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

4, 13, 16, 21, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će na samom početku avgusta krenuti direktno i imaćete uvide u nešto što niste ranije jasno mogli da sagledate. Biće vam jasno šta vam je pravilo zastoje u poslu i kako da to rešite, pa ćete postati efikasniji u izvršavanju radnih zadataka. Venera će praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla, što će vam doneti neočekivane nesuglasice sa naređenim osobama, kao i teškoće ako se bavite oblastima visoke tehnologije, arhitekture, dizajna ili elektronike. Sunce i Venera će između 7. i 8. avgusta praviti trigon sa Jupiterom, što vam je odlično vreme za odlazak na odmor. Ako niste planirali odmor, ovo će vam doneti uspeh u oblastima zabave i ugostiteljstva. Ostvarićete napredak u projektima gde vaša kreativnost igra važnu ulogu. Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur će ući u vaš znak. Nastavićete pregovore sa inostranim partnerima koje ste morali da odložite u prethodnom mesecu. Imaćete nove i produktivne ideje koje ćete početi da razrađujete, a koje bi mogle da vam donesu profit i napredak u karijeri.
Venera će 14. avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Uspećete da ostvarite važan proboj u vašoj oblasti delatnosti, što će vam doneti priznanja i unapređenje. Mogli biste započeti sopstveni posao ako ste to imali u planu, a ako već imate privatni posao, onda ćete pokrenuti jedan važan projekat koji ima veliku perspektivu u budućnosti na dugoročnom nivou. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device i u vaše polje novca. Ovo vam je izuzetno povoljan period za nova ulaganja. Ostvarićete uvećanu zaradu ako se bavite oblastima industrijske proizvodnje i mehanizacije, ako ste vlasnik salona lepote i ako vodite sopstveni biznis. Ulazak Merkur u znak Device činiće vas veštim u finansijskim potezima.
Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju stalan posao u oblastima finansija, prosvete i kreativnih delatnosti. Imaćete i mnogo ponuda za honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce i Venera u prvoj polovini avgusta prave trigon sa Jupiterom, što će vam doneti više zabave i izlazaka sa voljenom osobom. Uspećete da nadoknadite zajedničke trenutke i aktivnosti koje ste odlagali ili u vezi kojih niste uspevali da se uskladite. Osećaćete pojačanu potrebu za razgovorima sa partnerom, poverićete mu svoje brige i pokazati inicijativu.
Sredinom avgusta ćete, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Suncem, uspeti da se u dovoljnoj meri uskladite sa voljenom osobom da biste mogli da prevaziđete lične suprotnosti koje su ometale sklad u vašoj vezi. U drugoj polovini avgusta ćete voditi razgovore o zajedničkim ulaganjima. Bićete prijatno iznenađeni koliko vaš partner ume da ceni vaše osobine.

Ako ste slobodni:

Umećete da istaknete svoju spoljašnjost i lične kvalitete. Privući ćete nekolicinu udvarača na koje nećete ostati ravnodušni ali ćete se odlučiti da priđete osobi koju ćete spontano upoznati na jednoj zabavi. U početku će vaša simpatija ravnodušno reagovati na vaše pokušaje da joj se približite ali će u drugoj polovini avgusta postati prijemčiva. Počećete da se viđate, zabavljate i uživate u zajedničkim trenucima. Do kraja meseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu koja će trajati.
Nešto stariji Lavovi će dati sve od sebe da zainteresuju osobu koja im se duže vreme dopada da se bliže upoznaju. Važno je da pokažete svoju inteligenciju i osećaj za sklad i kulturu. Pružiće vam se prilika da uđete u dinamičnu vezu.

Zdravlje:

Avgust vam donosi većinom stabilno zdravlje ali samo pod uslovom da se redovno odmarate i da ni u čemu ne preterujete. Potrudite se da ravnomerno raspoređujete svoje aktivnosti. Potrebna vam je svakodnevna fizička rekreacija. Osim plivanja, za bolju kondiciju i bolje zdravlje, prijala bi vam šetnja, vožnja bicikla i vežbe za leđa. Vežbe disanja su preporučljive.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne materije i proteine. Svakodnevno možete da konzumirate integralni hleb, banane, ribu, salatu od kupusa, masline, mladi sir i piletinu. Izbegavajte meso sa roštilja, brzu hranu, posebno onu koja je pečena na ulju, grickalice i suhomesnate proizvode. Jedite više voća i unosite više magnezijuma i vitamina E i B.

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 20, 25



djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur kreće direktno na samom početku avgusta i omogućuje vam da poboljšate saradničke odnose koji su u prethodnom periodu bili u zastoju. Razrešićete nesporazume koje ste imali na tom polju. Sunce i Venera će između 8. i 9. Avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Kroz tajne kanale uspećete da nabavite neophodna sredstva koja su vam nedostajala da dovršite prioritetne poslove. Ostvarićete dobitke i uvećati vašu zaradu. Napredak ćete ostvariti u pregovorima iza zatvorenih vrata gde ćete zaključiti unosne dogovore i ugovore. Očekuje vas više uspeha ako se bavite oblastima zdravstva, pravnim poslovima i trgovinom na veliko. Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta. Dovršićete i one obaveze koje kasne sa rokovima. Istog dana će Merkur ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u rešavanju unutrašnjih stvari u vašem radnom kolektivu. Najvažnije je da obratite pažnju na osobe koje su sklone mutnim radnjama i intrigama radi ostvarivanja lične koristi, jer bi vam mogle naneti štetu. Sa takvima ćete prekinuti poslovanje.
Venera će biti u konjunkciji sa Suncem sredinom avgusta. Ovo je pravo vreme da započnete sa akcijama koje su od veće društvene i humanitarne koristi. To će vam doneti naklonost klijenata, a uticaće pozitivno i na vašu popularnost i uvećanje obima posla. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u vaš znak. Pokazaćete više inicijative u rešavanju komplikovanijih radnih zadataka. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, kao i vaš osećaj za sklad, lepotu i vrednosti. Imaćete jaku motivaciju da se probijete i dođete do izražaja u ličnim nastupima. Uspeh vas očekuje u oblastima menadžmenta, dizajna, administracije i industrije. Pokrenućete nove projekte ulaskom Merkura u vaš znak.
Nezaposlene Device će imati velikog uspeha u nalaženju stalnog zaposlenja. Najviše mogućnosti za dobijanje novog zaposlenja pružiće im se u oblastima zdravstva i trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce i venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće vam sklad u porodičnim odnosima. Više vremena ćete provoditi u svom domu i posvetićete svoje vreme i pažnju voljenoj osobi i članovima uže porodice. U dogovoru sa partnerom ulepšaćete vaš zajednički dom kupovinom nečeg novog.
Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i bićete u mogućnosti da nadoknadite zajedničko vreme sa partnerom kojeg ste imali manje nego što ste želeli u prethodnom periodu. Merkur će u trećoj dekadi meseca praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poverite partneru mnogo toga o čemu ste ranije ćutali. To će poboljšati vašu komunikaciju i bliskost.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom se povremeno viđate priznaće vam da je zaljubljena u vas ali će problem predstavljati činjenica da nije slobodna, tj. da je u vezi ili braku, što nema snage da promeni. Predložiće vam da pokušate tajnu vezu. U početku ćete biti nesigurni da li da pristanete, jer ćete imati utisak da to neće funkcionisati. Nakon nekoliko intimnih susreta, shvatićete da ste postali previše bliski i da se dobro slažete, pa ćete ući u tajnu vezu. Nećete imati velika očekivanja i bićete ispunjeni.
Nešto starije Device će se zaljubiti u osobu sa kojom su pre toga bili u površnom prijateljskom odnosu. Otkrićete da se i vi dopadate vašoj simpatiji. Nakon samo jednog razgovora na tu temu ćete preći granice prijateljstva i postati intimni.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja i fizičkih vežbi. U protivnom ćete brzo da se umarate i imaćete česte padove energije. Moguće su i meteoropatske smetnje, kada je nagla promena vremenskih prilika. Potrebno vam je što više boravka u prirodi, na čistom vazduhu. Plivanje, šetnje i svakodnevna psihofizička relaksacija održavaće vaše zdravlje stabilnim.
Vaša ishrana treba da sadrži više hranljivih materija kako bi vaš organizam mogao da bude u potrebnom balansu. U tu svrhu svakodnevno možete da uzimate musli, ovsene i heljdine pahuljice sa mlekom ili jogurtom, razne voćne salate, kuvani krompir, masline, sir i urme, kao i voćne šejkove. Izbegavajte brzu hranu i alkoholna pića. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

9, 14, 17, 22, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur će krenuti direktno 1. avgusta u vašem polju posla. Konačno ćete uspeti da pokrenete važne radne zadatke koji su bili u zaostatku i koji su vas usporavali u proteklom periodu. Započećete pripreme i za nove projekte koji su od ranije bili planirani, pa odloženi. Još neko vreme će vas ometati neočekivana previranja na polju platnog prometa koja će prouzrokovati kvadrat Venere sa Uranom. Poboljšanja vas očekuju 7. i 8. avgusta kada će Sunce i Venera praviti trigon sa Jupiterom. Posvetićete više vremena zajedničkim poslovima, timskom radu i vašim saradnicima. Ostvarićete napredak u zajedničkim poslovima, a najviše uspeha ćete imati u oblastima komunikacije, saobraćaja i trgovine. Jupiter će 11. Avgusta krenuti direktno, a Merkur će ući u znak Lava. Nastavićete pregovore koje ste bili primorani da odložite zbog neslaganja sa drugom stranom, a koji će sada naići na pozitivne reakcije. Uspećete da postignete napredak i zaključite nove projekte i novu saradnju. Uran kreće retrogradno 12. avgusta, što će vam doneti teškoće u platnom prometu.
Venera će 14. avgusta biti u konjunkciji sa Suncem. Zahvaljujući vašoj veštini i dobrom osećaju za finansijske tokove, uspećete da uz pomoć pouzdanih poslovnih veza i saradnika obezbedite neophodna finansijska sredstva za pokretanje novih projekata, ali će jedan važan ipak kasniti u startu zbog niza nepovoljnih okolnosti. Između 18. i 23. avgusta će Mars, Venera i Sunce ući u znak Device. Započećete u tajnosti veće i važne projekte koji bi trebalo da vam dugoročno donose profit. Nastojaćete da veštim akcijama preteknete konkurenciju. Pokazaćete zavisnu veštinu i inicijativu, posebno ako se bavite zdravstvom, dizajnom, arhitekturom ili bilo kakvim poslom koji uključuje pomoć drugima i humanitarni rad.
Nezaposlene Vage će imati najviše uspeha u nalaženju honorarnih poslova, a dok će im trebati više truda da bi dobile stalno zaposlenje. Sreća vas očekuje u oblastima konsaltinga i osiguranja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta vam donosi više izlazaka, zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Prijaće vam da sa voljenom osobom organizujete vikend putovanja ili da odete zajedno na odmor, ukoliko još niste. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti za koje ćete imati inicijativu i predloge koje će vaš partner prihvatiti sa zadovoljstvom.
Druga polovina avgusta doneće vam više zajedničkih intimnih trenutaka. Naći ćete način da više vremena provodite nasamo sa partnerom i u tu svrhu ćete otići bar na jedno zajedničko putovanje na mesto koje duže vreme želite da posetite i gde ćete biti samo vas dvoje. Jedno drugom ćete posvetiti svu pažnju i vreme, što će vas ispuniti zadovoljstvom i srećom.

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja dolazi iz daleka i koja će vam se svideti na prvi pogled. Počećete da se viđate i zajedno da izlazite. Između vas dvoje će doći do buđenja emocija i već od sredine meseca ćete ući u intimne odnose i bićete zaljubljeni jedno u drugo. Jedinu smetnju će predstavljati to što ne živite u istom mestu, ali ćete osmisliti kako biste mogli to da rešite i da se bar za početak češće viđate. Očekuju vas velike promene i početak ozbiljne veze.
Starije Vage će upoznati osobu sa kojom će pronaći dosta zajedničkog i koja će im se dopasti. Kako će simpatije biti obostrane, očekuje vas dosta zajedničke zabave, razgovora i postepenog zbližavanja. Ući ćete u vezu do kraja meseca.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja. Osećaćete neprestani nemir i potrebu za fizičkim aktivnostima. Najbolje bi bilo da što više izlazite u prirodu i da izbegavate vežbanje u zatvorenim prostorima. Duge šetnje, džoging, vožnja bicikla i plivanje su aktivnosti koje će vam svakako prijati i koje će poboljšati vašu kondiciju i ojačati vaš imunitet na bolesti.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu i belančevina. Umanjite unos mesa i svakog dana jedite jaja i povremeno ribu. Od povrća vam se preporučuje sočivo, krompir i spanać. Prijaće vam pirinač, pasulj i soja. Od voća jedite lubenice, dinje i banane. Uzimajte jogurt i povremeno špagete u paradajz sosu, kao i sladoled i voćne sokove.

Srećni brojevi:

5, 8, 13, 19, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur 1. avgusta kreće direktno. Obaveze koje su vas usporavale da obavite sve radne zadatke koji su se u međuvremenu nagomilali, polako ćete uspeti da obavite i bićete u mogućnosti da uzmete odmor, ukoliko još niste. Pružiće vam se mogućnost i da nastavite sa pregovorima o trgovini sa inostranim partnerima. Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite oblastima javnosti, dizajna, kao i ako vodite privatni posao. Imaćete teške i zahtevne klijente koji će naglo menjati koncepciju naručenih poslova. Sunce i Venera će 7. i 8. avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Srećne okolnosti će vam olakšati da ostvarite napredak u razvoju važnih projekata, a to će se pozitivno odraziti na vaše finansijsko stanje. Očekuju vas dobici veći od očekivanih. To vam može doneti unapređenje, a u svakom slučaju će vam doneti uspon na polju karijere. Jupiter će krenuti direktno, što će vam omogućiti da nadoknadite i zastoje koje ste imali na polju novca i u dobitima od investicija.
Merkur će 11. avgusta ući u znak Lava i vaše polje posla i karijere. Započećete planiranje i organizaciju novih projekata od kojih imate velika očekivanja i koji vam u budućnosti mogu doneti veliki uspeh i zaradu. U pokretanju novog posla koji će vam u budućnosti doneti napredak i bolje pozicije pomoći će vam konjunkcija Venere sa Suncem. Uspeh ćete postići ako se bavite privatnim poslom, menadžmentom i modnom konfekcijom. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device. Otvoriće vam se mogućnosti za uspešnu saradnju sa preduzećima i pojedincima koji se bave mehanizacijom, lepotom i umetnošću, odnosima sa javnošću i sa osobama koje su na visokom poslovnom položaju.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti šansu za stalnim zaposlenjem u oblastima finansija, menadžmenta i u javnom, sektoru. Ostavićete snažan utisak na potencijalnog poslodavca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Skladni aspekti Sunca i Venere sa Jupiterom vam u prvoj polovini avgusta donose ostvarenje zajedničkih ciljeva u koje ste vaš partner i vi ulagali dosta vremena i sredstava. To će vas oboje činiti radosnim i uneće više sklada u vašu vezu. Jedno drugom ćete pružati iskrene emocije i podršku u svemu. Vaš odnos će napredovati više nego što ste mogli da očekujete.
Druga polovina avgusta vam je pogodna za zajedničko putovanje, druženje sa prijateljima, izlaske na mesta koja oboje volite da posećujete i za više zabave i razonode. Konjunkcija Venere sa Marsom doneće vam više uzbuđenja, strasti i dinamike, što će i vama i vašem partneru prijati. To će doprineti učvršćivanju i stabilizaciji sklada između vas dvoje.

Ako ste slobodni:

Kroz poslovne ili društvene aktivnosti upoznaćete nekoga ko će vam se na prvi pogled dopasti ali vam neće biti lako da ostvarite privatni kontakt. Moraćete da se potrudite da otkrijete šta vašu simpatiju interesuje i koje bi vam bile zajedničke teme i interesovanja. Kada uspete da to saznate, između vas će doći do zbližavanja i buđenja strasti, što će se dogoditi spontano i bićete prijatno iznenađeni. U trećoj dekadi avgusta ćete postati intimni i ući ćete u vezu koja će biti skladna.
Stariji Škorpioni će već u prvoj dekadi avgusta, zahvaljujući srećnim okolnostima i uz malo ličnog šarma, uspeti da se dopadnu osobi u koju su duže vreme zaljubljeni. Ući ćete u vezu koja će biti sve bolja i bolja iz dana u dan.

Zdravlje:

Prva polovina avgusta vam donosi stabilno zdravlje ali je poželjno da s vremena na vreme kontrolišete krvni pritisak, jer će imati tendenciju da bude povišen. Izbegavajte preterane napore i redovno se odmarajte. Tokom druge polovine avgusta će vam probava biti osetljiva, posebno kada ste pod stresom i bićete skloni da reagujete psihosomatski na okolnosti.
Neophodno je da vodite više računa o zdravoj i pravilnoj ishrani, posebno u drugoj polovini meseca. Namirnice koje možete svakodnevno uzimati su one koje su lako svarljive ali visoko hranljive vrednosti. Što više povrća i voća, manje mesa i umereno sa jajima, mlekom i mlačnim proizvodima. Umanjite unos hleba, testenina, brze hrane i slatkiša.

Srećni brojevi:

3, 8, 11, 15, 22


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur će 1. avgusta krenuti direktno i počećete da izlazite iz finansijskih teškoća koje su vas pritiskale u prethodnom mesecu. Neka dugovanja koja su vam blokirala veći deo poslovnih planova počećete da isplaćujete i da ostvarujete napredak u onome što vam je trenutno prioritetno. Sunce i Venera će 7. i 8. avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku. Ovo je povoljno vreme da uzmete odmor i otputujete u inostranstvo. Ako niste imali u planu odmor, bićete u mogućnosti da upišete kurs specijalizacije ili da nastavite pregovore sa inostranim partnerom koji su bili u zastoju. Dobićete podršku od strane nadređenih za realizaciju vaših predloga ili projekata koji bi doprineli poboljšanju poslovanja vašeg preduzeća. Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno i doneće vam više optimizma u ličnim nastupima, dok će vaša stručnost i radno iskustvo početi da se više uvažava i traži. Venera će 14. avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Dobićete donacije koje će vam omogućiti da započnete sa realizacijom projekta koji će vam doneti značajan profit u budućnosti.
Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device i vaše polje posla i karijere. Bićete motivisani da započnete nove projekte za koje ćete uspeti da obezbedite neophodna sredstva. Ostvarićete napredak i uvećanu zaradu ako se bavite industrijom, mehanizacijom, obezbeđenjem, sportom, dizajnom, kreativnim delatnostima, menadžmentom i ako ste vlasnik sopstvenog preduzeća. Pružiće vam se mogućnost da započnete posao povezan sa inostranstvom ili saradnju sa inostranom firmom. Ovaj posao će se pokazati prilično isplativ. Merkur će krajem avgusta ući u znak Device i omogućiće vam da napredujete u poslu. Moguće je unapređenje, a siguran uspeh vas očekuje u oblastima trgovine i zdravstva.
Nezaposleni Strelčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima turizma, prava i prosvete. Ako ste planirali posao u inostranstvu, poslužiće vas sreća.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno 1. avgusta. Biće vam lakše da se dogovarate sa partnerom i uspećete da rešite većinu nesporazuma koji su ometali vašu vezu u proteklom periodu. U drugoj dekadi avgusta bi vam prijalo da sa partnerom otputujete u inostranstvo na zajednički odmor. Uživaćete u zajedničkom vremenu i provodu.
Kvadrat Merkura sa Uranom sredinom avgusta izazvaće neočekivane i prolazne nesporazume. Iskrsnuće vam neočekivane obaveze koje će poremetiti nešto što ste planirali sa voljenom osobom. Treća dekada avgusta omogućiće vam ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja. Poboljšaćete komunikaciju sa partnerom i imaćete više zabave i radosti u vezi.

Ako ste slobodni:

Novo poznanstvo može da vam se dogodi na putovanju, odmoru ili ćete upoznati osobu koja iz inostranstva dolazi u vaše mesto gde ima neke rođake. Između vas dvoje će doći do obostrane simpatije i vrlo brzo ćete započeti kontakt, izlaske, viđanja. Probudiće se strasti i već u drugoj polovini avgusta ćete biti u intimnim odnosima. Nakon toga će doći i do buđenja emocija. Mogućnost da uđete u vezu je realna, bez obzira na daljine koje vas razdvajaju. To ćete rešavati kasnije.
Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja ima slična interesovanja i koja je na visokom intelektualnom nivou. Uspećete da joj se dopadnete i započećete da razmenjujete iskustva i interesovanja. Ući ćete u vezu do kraja meseca.

Zdravlje:

Očekuje vas uglavnom stabilno zdravlje tokom avgusta. Jedino ćete biti osetljivi na stresne okolnosti, pa je neophodno da se više odmarate i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U protivnom biste mogli da budete skloni psihosomatskim reakcijama kada ste napeti. Biće vam osetljiva probava, pa je važno da pazite na vašu ishranu.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne materije i proteine koje možete da nađete u žitaricama, voću i povrću. Važan vam je doručak koji bi trebao da se sastoji od pšeničnih, raženih i ovsenih pahuljica, sa dodatkom sušenog i svežeg voća, mleka ili jogurta. Češće jedite ribu, masline, urme, avokado i lubenicu. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

4, 9, 12, 18, 24


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur će 1. Avgusta krenuti direktno i omogućiće vam da poboljšate vaše javne odnose kao i da nastavite dogovore sa poslovnim partnerima koji su bili u prekidu i otežani zbog čestih nesporazuma. Bićete u mogućnosti da održite sastanke koje ste zbog nepovoljnih okolnosti morali da odložite u prethodnom periodu. Postići ćete uspešne dogovore i ubrzati odvijanje aktuelnih radnih zadataka. Kvadrat Venere sa Uranom vas upozorava da izbegavate ulazak u rizike finansijskog tipa jer vam se mogu dogoditi gubici. Nailazićete na teškoće u platnom prometu. Sunce i Venera će 7. i 8. avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Uspećete da iz tajnih izvora finansirate razvoj jednog važnog projekta koji se odvija otežano upravo zbog nedostatka potrebnih sredstava. Dobici će vam dolaziti kroz humanitarne akcije, oblasti zdravstva i kroz pregovore iza zatvorenih vrata. Merkur će 11. avgusta ući u znak Lava. Imaćete plodne ideje o poboljšanju finansijskog stanja i počećete da se organizujete kako biste ih sproveli u delo. Postoji mogućnost da dobijete subvencije ili donacije.
Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device. Ukoliko niste još bili na odmoru, ovo vam je vrlo povoljan period da odete na odmor ili na putovanje u inostranstvo. Ako ne planirate odmor, iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti za stručno usavršavanje i za početak saradnje sa preduzećima iz inostranstva. Vaši naređeni će vam pružiti podršku za jedan vaš projekat. Bićete dobro organizovani i postizaćete sve u roku, što će vam doneti bolju zaradu i uvećati saldo na vašem računu. Imaćete veći finansijski obrt i dobitke od prethodnih investicija i berzanskih akcija. Merkur će krajem meseca ući u znak Device i pokrenućete novu saradnju sa inostranim partnerom u oblasti trgovine.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti novi posao u oblastima izdavačke delatnosti, transporta, trgovine i prosvete. Bićete u mogućnosti da se zaposlite u vašoj struci.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Unećete nove aktivnosti u vaš odnos sa voljenom osobom. Oko svega ćete uspeti da se dogovorite i bićete otvoreni na predloge vašeg partnera o zajedničkom vremenu, a i vi ćete pokazati više inicijative. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan ranije planirani zajednički cilj koji će i vama i vašem partneru mnogo značiti i uneće više radosti u vašu vezu.
Druga polovina avgusta vam je povoljna za razonodu, vikend putovanja, kao i za nalaženje raznih načina da uživate u zajedničkom vremenu. Vaši razgovori će biti otvoreniji i počećete da pokazujete više interesovanja za nešto što ranije niste primećivali u vašem odnosu. To će vašem partneru uliti više poverenja u vas. Dobijaćete više topline i podrške u vezi.

Ako ste slobodni:

Preko aktivnosti u društvenim organizacijama upoznaćete osobu koja će sa vama deliti veći broj zajedničkih interesovanja i koja će vam u početku biti prijatan sagovornik za razne teme. Počećete da se viđate privatno, da izlazite i da se zbližavate. Simpatije će biti obostrane ali ćete oboje biti u izvesnoj meri suzdržani u pokazivanju otvorenog interesovanja za vezu. U trećoj dekadi avgusta ćete spontano započeti emotivnu vezu, koja ima velike šanse da bude skladna i duga.
Nešto stariji Jarčevi će dobijati pažnju od osobe kojoj se dopadaju ali će imati utisak da ne zaslužuju toliko pažnje. Opustite se i prepustite se osećanjima i trenutku. Šansa da uđete u skladnu vezu vam kuca na vrata. Iskoristite je.

Zdravlje:

Osim pojačane osetljivosti na stresne okolnosti, zdravlje će vam biti stabilno. Izbegavajte promaju i hladne napitke kada je velika vrućina, jer biste mogli da se prehladite. Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U slučaju da budete izloženi pojačanoj napetosti, reagovaćete psihosomatski i možete imati glavobolju i variranje krvnog pritiska.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više voća kao što su lubenice, dinje, smokve, ananas, banane i avokado. Svakodnevno treba da jedete voćne salate, kao i razno povrće. Prijaće vam masline, sir, riba. Za doručak uzimajte ovsene i ražene pahuljice sa jogurtom i dodatkom suvog grožđa i semenki suncokreta i bundeve. Pijte više soka od limuna i vode.

Srećni brojevi:

7, 10, 14, 20, 26


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur će krenuti direktno 1. avgusta. Na polju usluga i u odnosima sa radnim kolegama, ako i u platnom prometu, doći će do lakše realizacije planova i počećete da se oporavljate od zastoja i smetnji koje ste imali u proteklom periodu. Venera će praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam neočekivane smetnje finansijskog tipa koje će vas ometati u završnoj fazi jednog zajedničkog posla. Na teškoće ćete nailaziti i u oblastima javnosti, građevinarstva, elektronske industrije i u prometu nekretninama. Sunce i Venera će 7. i 8. avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Ostvarićete napredak na polju poslovnog partnerstva i saradnje, poboljšaćete poslovne odnose i uspećete da ubrzate razvoj jednog zajedničkog projekta koji je bio u zastoju duži period. Imaćete više koristi od saradničkih odnosa kao i od poslovanja sa društvenim institucijama od 11. avgusta kada Jupiter bude krenuo direktno. Započećete nove pregovore oko mogućnosti sklapanja novih ugovora istog dana jer će Merkur ući u znak Lava. Već na samom startu ćete imati povoljne rezultate.
Novo poslovno partnerstvo koje će vam doneti veliku korist i koje će uticati na vaš napredak u karijeri započećete 14. avgusta kada Venera bude pravila konjunkciju sa Suncem. Imaćete zapažene javne nastupe gde će vaše radno isklustvo i autoritet doći do pojačanog izražaja. Ostvarićete odličan kontakt sa potencijalnim klijentima i ostavićete snažan utisak na publiku. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device. Usmerićete svoje aktivnosti na poboljšanje platnog prometa i na uvećanje finansijske dobiti. Dobitke ćete uspeti da ostvarite kroz oblasti industrije, dizajna, arhitekture, kao i ako se bavite ugostiteljstvom, kozmetikom i trgovinom kozmetičkih preparata.
Nezaposlene Vodolije će imati najviše izgleda da se zaposle u oblastima ugostiteljstva, javnosti, pravnih i administrativnih poslova. Sezonske poslove ćete lako nalaziti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom i uneće veliku sreću i sklad u vaše odnose sa voljenom osobom. Imaćete veliki broj društvenih aktivnosti u kojima ćete oboje učestvovati i što će vam omogućiti da se viđate kako sa zajedničkim prijateljima, tako i da stičete nova iskustva. Više nego obično ćete izlaziti u restorane.
Konjunkcija Venere sa Suncem uneće nove momente u vašu emotivnu vezu. Osećaćete se posebnim jer će vas voljena osoba obasipati pažnjom. Jedno drugom ćete poklanjati iskrena osećanja i ispunjavaćete jedno drugom želje. Neka sitnica od strane voljene osobe ispuniće vas srećom. Potrudićete se da zajedničkim akcijama uvećate kućni budžet i uspećete.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u putovanjima sa prijateljima i dobro ćete se provoditi. Na jednom putovanju ćete preko bliskog prijatelja upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti, a privlačnost će biti obostrana. U početku ćete biti otvoreni na prolaznu avanturu i ući ćete u intimne odnose. Već u drugoj polovini avgusta će i vama i vašoj novoj simpatiji biti jasno da se neće sve završiti na avanturi jer ćete otkriti da ste odličan par i da vam je ovo šansa za ozbiljnu vezu.
Nešto starije Vodolije će sredinom avgusta ući u slobodnu vezu sa osobom sa kojom su pre toga imali površne prijateljske odnose. Oboje ćete shvatiti da ne želite da budete samo poznanici u prolazu, već da želite više od toga.

Zdravlje:

Bićete boljeg i stabilnijeg zdravlja u odnosu na prethodni period. Osećaćete potrebu da se više krećete. Prijaće vam vožnja bicikla, džoging, plivanje i rekreativne fizičke aktivnosti u slobodno vreme. Potrudite se da poboljšate fizičku kondiciju jer će se to povoljno odraziti na jačanje vašeg imuniteta na bolesti. Moguće su prolazne disajne smetnje i loša cirkulacija.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima i vitaminima, što možete naći najviše u svežem voću i povrću. Med i matični mleč su vam važni za jačanje imuniteta organizma. Svakodnevno uzimajte breskve, kajsije, dinje od voća, a od povrća tikvice, paprike, paradajz i blitvu. Meso i ribu jedite češće. Unosite više magnezijuma i minerala.

Srećni brojevi:

5, 8, 12, 17, 22


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur na samom početku avgusta kreće direktno i omogućuje vam da se oslobodite kreativnih blokada koje ste imali u prethodnom periodu. Očekuje vas više uspeha u oblastima zabave, ugostiteljstva i dizajna. Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u oblastima saobraćaja i usluga. Na neočekivane teškoće ćete nailaziti u nedavno započetim pregovorima oko finansiranja aktuelnih radnih zadataka. 7. i 8. avgusta će Sunce i Venera praviti trigon sa Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Unapređenje i premeštaj na radno mesto gde vas očekuju bolja plata i uslovi biće nakon dužeg vremena zastoja opet u izgledu. Dobićete čak i obećanje od rukovodstva firme da se samo još malo strpite dok ne reše neke sitnice oko toga. Na novom radnom mestu ćete se naći do sredine meseca. Merkur će 11. avgusta ući u znak Lava i već ćete dobiti nova zaduženja koja će vam odgovarati. Započećete pregovore i pripreme oko novih projekata. Najviše uspeha vas očekuje u oblasti usluga koje uključuju komunikaciju i tehničku podršku korisnicima.
Venera će praviti konjunkciju sa Suncem 14. Avgusta. Proširićete ponudu vaših usluga, što će uvećati vaše prihode. Dobitke ćete ostvariti ako se bavite uslugama ulepšavanja kao što su frizerske i kozmetičke usluge. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Device, što će vam doneti povoljne uslove da ostvarite proboj na polju javnosti, da sklopite nova poslovna partnerstva i potpišete nove ugovore koji će vam doneti značajan profit u budućnosti. Vaša popularnost će biti uvećana, posebno ako se bavite javnim poslovima, poslovnim prezentacijama i ako radite u sektoru za ljudske resurse. Očekuje vas veća zarada od planirane jer ćete biti vešti u rešavanju administrativnih stvari.
Nezaposlene Ribe će uspeti da dobiju stalan posao u svojoj struci, kao i u oblastima usluga. Dobićete mogućnost da se zaposlite u pravnim i administrativnim oblastima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Očekuje vas bolja komunikacija i ostvarenje napretka u odnosima sa partnerom već od početka avgusta jer će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuti direktno. Uspećete da se usaglasite oko nekih dogovora koje ste imali od ranije u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Pokazaćete više inicijative oko zajedničkog vremena, što će vašem partneru prijati.
Sredinom avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih nesporazuma sa voljenom osobom. Oboje ćete biti napeti, svako zbog svojih obaveza na poslu i to će se negativno odraziti na vašu vezu. Uspećete vrlo brzo to da rešite. Počećete više da izlazite sa partnerom na mesta koja oboje volite da posećujete, kao što su bioskopi i restorani.

Ako ste slobodni:

Odlučili ste da se na vraćate u bivše veze, mada vas je neko iz prošlosti pokušavao da nagovori da pokušate ponovo. Ne želite da ponavljate stare greške. Jedno novo poznanstvo će vam delovati kao pogodna prilika za ulazak u novu vezu ali ćete u početku biti na oprezu, upravo zbog ranijih loših iskustava. Kada se nakon nekog vremena viđanja, izlazaka i bližeg upoznavanje uverite da možete pokloniti poverenje novoj simpatiji, očekuje vas skladna veza koja će vam doneti sklad.
Nešto starije Ribe će početi da izlaze sa osobom koju su još ranije upoznali kroz poslovne aktivnosti. Bili ste nesigurni da li se toj osobi dopadate, a ona vam je već nekoliko puta direktno pokazala naklonost. Odlučićete da iskoristite šansu.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja. Praktikujte odlaske u prirodu i na sportsko-rekreativne aktivnosti u slobodno vreme. Plivanje je aktivnost koja će najviše doprineti stabilnosti vašeg zdravlja. Pojačaće vašu fizičku kondiciju, omogućiti vam psihofizičku relaksaciju i napuniti vas energijom. Budite više na suncu ali samo u popodnevnim satima kada nije jako.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica kako biste bili u top formi. Meso i ribu možete češće da konzumirate. Voće i povrće jedite svakodnevno, posebno dinje, breskve, grožđe i banane. Salate i miksevi od voća i povrća će vam izuzetno prijati. Izbegavajte brzu hranu. Potreban vam je B vitamin, magnezijum i kalcijum.

Srećni brojevi:

1, 6, 13, 19, 24


Mjesečni horoskop za avgust 2019. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!