Mjesečni horoskop za AVGUST 2020.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec AVGUST 2020. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Početak avgusta biće prilično stresan za vas na poslovnom polju. Merkur će praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom koji prolaze kroz vaše polje posla i karijere, što će vam donositi velike pritiske da dovršite prioritetne radne zadatke. To nećete biti u mogućnosti jer će vam nedostajati sredstva zbog kvadrata Sunca sa Uranom. Vaši nadređeni neće imati za to razumevanja, bez obzira što za problem sa sredstvima niste vi odgovorni. Moguće je smanjenje plate. Mars će praviti kvadrat sa Jupiterom. Bićete skloni da ishitreni donosite važne odluke o većim investicijama, što bi moglo da vam nanese gubitke i odrazi se negativno po vaš napredak u karijeri. Biće vam važnije da dokažete svoj autoritet nego da ostvarite profit. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i bićete bolje organizovani u poslovima koji vam pružaju zadovoljstvo. Imaćete više uspeha u oblastima zabave, kreativnim delatnostima i u radu sa decom. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će vam doneti uspeh ako se bavite uslugama lepote kao što su kozmetičke i ako se bavite uslugama keteringa.
Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam niz teškoća u razvoju prioritetnih radnih zadataka. Izbegavajte sukobe sa nadređenima jer ćete biti često isprovocirani na radnom mestu. Trigon Sunca i Merkura sa Marsom će vam doneti srećne okolnosti uz pomoć kojih ćete uspeti da prevaziđete teškoće i uspećete da učvrstite vaš autoritet i radne pozicije. Imaćete dovoljno energije za veće napore koji će biti neophodni da biste uspešno obavili sve što se od vas očekuje. U trećoj dekadi avgusta će Merkur i Sunce ući u znak Device i ostvarićete jedan važan cilj na polju usluga. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i to će vas usporiti i doneti vam teškoće na polju građevinarstva i industrije.
Nezaposleni Ovnovi će morati da ulože više truda ako žele da dobiju stalan posao. Privremene poslove na određeno vrem ćete dobijati lako ali samo na kraći rok.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Raka 7. avgusta doneće vam više vremena za dom i porodicu, što će prijati i vama i vašem emotivnom partneru. Više vremena ćete provoditi zajedno. Možete da odete i na zajednički odmor. Ukoliko ne budete u mogućnosti da negde otputujete, uživaćete u zabavnim aktivnostima za koje ćete imati inicijativu i dobre ideje.
U drugoj polovini avgusta Venera će praviti sekstil sa Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom što će vam doneti pozitivne promene i svežinu u odnosu. Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do nesuglasica zbog toga što ćete biti prezauzeti obavezama i nećete imati vremena za voljenu osobu.

Ako ste slobodni:

Više vremena ćete provoditi kod kuće i tokom prve polovine avgusta biće moguća samo poznanstva na daljinu koja vas neće naročito zanimati u emotivnom smislu ali će vam dobro doći da ispunite vreme prijatnom komunikacijom. U drugoj polovini avgusta Venera će praviti sekstil sa Uranom i jedno poznanstvo od ranije će postati aktuelno. Počećete da se viđate ali ćete primetiti da postoje kod druge osobe stavovi u suprotnosti sa vašim. To će dovesti do zahlađenja.
Stariji Ovnovi će biti zainteresovani za prolazne avanture, posebno u drugoj polovini avgusta kada će sa jednom osobom započeti da se viđaju intimno. Vaša intimna viđanja će kratko trajati jer ćete ubrzo shvatiti da niste jedno za drugo.

Zdravlje:

Prva dekada avgusta vam donosi pad imuniteta i osetljivo zdravlje. Moguće su probavne tegobe, otežana cirkulacija, disajne smetnje, urinarne infekcije i bolovi u leđima i vratu, posebno ako mnogo vremena provodite sedeći. Neophodne su preventivne mere i više odmora. Od druge dekada avgusta zdravlje će vam se poboljšati i stabilizovati.
Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu. Prijaće vam kuvani krompir, šargarepa, peršun, pirinač i čorbe od povrća. Izbegavajte hranu pečenu na ulju ili hranu sa roštilja, kao i grickalice, delikatese i slatkiše. Od voća će vam prijati dinja, nar, avokado, ananas, kivi i banana. Uzimajte više kalcijuma, magnezijuma i A vitamina. Jedite ribu umesto mesa.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 20, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Prva dekada avgusta donosi vam niz teškoća oko dobijanja potrebne podrške od raznih institucija. Nailazićete i na teškoće u poslovnim pregovorima, čak ćete neke pregovore prekinuti jer će se završiti neuspehom, zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom Kvadrat Marsa sa Jupiterom će vam otežati odnose sa partnerima iz inostranstva. Ako ste planirali poslovno putovanje, bićete primorani na odlaganje. Teškoće vas očekuju i ako se bavite trgovinom robe iz uvoza jer ćete se suočiti sa ograničenjima i porastom cena. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u ispunjavanju planiranih rokova. Efikasnije ćete rešavati administrativne obaveze. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam više naklonosti od strane vaših sagovornika u poslovnim pregovorima. U drugoj dekadi avgusta Mars će praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da nije pogodno vreme za poslovna putovanja i saradnju sa inostranim partnerima. Čuvajte se spletki nedobronamernih ljudi. Očekuju vas teškoće u oblastima trgovine i saobraćaja.
Merkur će 17. avgusta praviti trigon sa Marsom, a nakon toga će i Sunce biti u trigonu sa Marsom. Ovo će vam omogućiti da lako i efikasno sređujete neophodne radne dozvole, radnu dokumentaciju i razne druge administrativne procedure. Jedan tajni plan ćete uspeti da realizujete i ostvarite ekstra profit. U trećoj dekadi avgusta će Merkur i Sunce ući u znak Device i doneće vam povoljne mogućnosti za uspeh u kreativnim poduhvatima. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva, a uzrok će biti niz nepovoljnih okolnosti na poslu i teškoće u nabavci resursa. Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do prekida aktuelnih pregovora.
Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima administracije i logistike, dok će im teško poći od ruke da se zaposle u svojoj struci.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi avgusta izazvaće sukobe sa partnerom zbog teškoća da odete na putovanje i na zajednički odmor. Izvor tih teškoća će biti više u okolnostima oko vas nego do vas dvoje ali će izazvati kod oboje veliko nezadovoljstvo koje će se negativno odraziti na vašu vezu. Doći će i do otkrivanja tajni koje ste krili jedno od drugog.
Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom što bi moglo da vašu vezu dovede na korak do raskida jer ćete biti suočeni sa uvidom u nekorektne postupke koje ste oboje pravili zbog nezadovoljstva vašim odnosom. Trigon Sunca sa Marsom će ublažiti ove probleme ali će vam trebati dosta vremena i strpljenja kako bi vaš odnos postao stabilan.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam nije pogodan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Već na samom početku avgusta pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vas duže vreme veoma privlači fizički. S druge strane, sa tom osobom ćete imati ljubomorne scene i nećete moći da se složite na drugom polju osim u intimnim odnosima. Strasti će biti prejake. Do kraja avgusta ćete se umoriti od svega, a kvadrat Marsa sa Saturnom će dovesti do prekida tajne veze.
Stariji Bikovi će nailaziti na brojne prepreke u pokušajima da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Nećete hteti da priznate sebi da ta osoba nije neko s kim možete da se složite. Na kraju ćete se razočarani u neuspeh povući u sebe.

Zdravlje:

Bićete osetljivog i promenljivog zdravlja u prvoj dekadi avgusta. Savet je da izbegavate izlaganje jakom suncu, da koristite kreme za kožu kao i sredstva protiv insekata. Vise se odmarajte i izbegavajte fizičke napore. Bićete više nego obično pod stresom. Moguće je variranje krvnog pritiska. U drugoj polovini avgusta će vam zdravlje biti stabilnije i bolje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu sa vlaknima radi lakše i brže probave. Od voća jedite banane, avokado, jabuke, lubenice i dinje. Od povrća će vam prijati mladi grašak, spanać, paradajz i kuvani krompir. Od mesa jedite piletinu ali izbegavajte crveno meso. Riba može često da vam se nađe na jelovniku. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

Srećni brojevi:

5, 8, 11, 17, 24


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Preporučuje vam se da izbegavate da se zadužujete tokom avgusta, naročito u prvoj dekadi meseca. Platni promet će vam se odvijati uz česte teškoće zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom. Mogući su uvećani troškovi, slabija zarada i prekid jednog dugoročnog posla, što bi vam moglo naneti gubitke. Budite štedljivi. Mars će 4. Avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam finansijske teškoće sa saradnicima. Može doći do bankrota nekih preduzeća sa kojima poslujete, što bi se i na vaše poslovanje odrazilo negativno. Merkur će 5. Avgusta ući u znak Lava i započećete pregovore oko novih projekata koje nameravate da pokrenete. Imaćete više uspeha ako se bavite oblastima komunikacija i trgovine. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doprineće svežem prilivu sredstava na vaš račun, što će popraviti vašu finansijsku situaciju. Kvadrat Marsa sa Plutonom 13. avgusta vas upozorava da izbegavate nelegalne finansijske transakcije i poslovanje sa sumnjivim osobama. Pozajmice i podizanje kredita na duži rok može vam naneti mnogo više štete nego koristi.
Trigon Sunca i Merkura sa Marsom u drugoj polovini avgusta će povoljno uticati na vašu saradnju i doneće vam uspeh u pregovorima sa osobama na višem položaju od vašeg kao i uspeh u prodaji robe i usluga. Konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da uđete u nove pregovore koji će se pokazati uspešnim, a bićete i bolje organizovani u svemu. Merkur i Sunce će početkom treće dekade avgusta ući u znak Device, što će vam olakšati da sve postignete u predviđenom roku. S druge strane kvadrat Marsa sa Saturnom dovešće do blokade sredstava koja su vam neophodna za razvoj velikih i dugoročnih poslova. Opozicija Venere sa Jupiterom mogla bi vam naneti gubitke ako se upustite u rizične poslove.
Nezaposleni Blizanci će uspeti da pokažu svoje veštine potencijalnim poslodavcima u oblastima komunikacija, trgovine, inženjerskih i IT oblasti, što im može doneti stalno zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars će u prvoj dekadi avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Provodićete mnogo više vremena van kuće u provodima sa prijateljima nego što ćete pružati potrebnu pažnju voljenoj osobi. To će dovesti do udaljavanja i otvorenih sukoba između vas dvoje. Potrudite se da poštujete dogovore kako biste rešili nesuglasice.
Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom. Nećete se složiti sa voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih finansija i u vezi odlaska na zajedničko putovanje. Oko toga ćete imati suprotne stavove i želje. Srećom, zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom, uspećete da nađete zajednički prihvatljivo rešenje i vaš odnos dovedete u harmoniju.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se na početku avgusta u osobu koja vam ne odgovara za emotivnu vezu jer se skoro u potpunosti razlikuje od vas. To će svi vaši prijatelji da primete, samo vi nećete to želeti da vidite i bićete uporni dok ne uđete u intimni odnos sa vašom simpatijom. Doživećete razočaranje, a može vam se dogoditi i da vas vaša nova ljubav iskoristi i emotivno i materijalno. Krajem avgusta upoznaćete osobu sa kojom ćete imati mnogo više šanse za skladnu i dugu emotivnu vezu.
Stariji Blizanci će biti privučeni osobom koja će pokazati otvoreno zanimanje za njih. Počećete da se viđate i izlazite, ući ćete i u intimne odnose ali ćete ubrzo shvatiti da je cilj druge osobe lična korist. Razočarani ćete prekinuti taj odnos.

Zdravlje:

Bićete puni energije ali nećete imati adekvatan način da je ispravno kanališete. To će vas činiti sklonim da se iscrpljujete velikim fizičkim naporima. Bićete podložni povredama usled umora i nepažnje. Moguće su povrede kolena i potkolenice. Bićete skloni urološkim upalama i povišenim šećerom u krvi. Potrebno je da se više odmarate i izbegavate stres.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su nisko kalorične. Najvažnije je da izbegavate slatkiše i brzu hranu, posebno grickalice, jako začinjena jela i ona koja su pečena na ulju. Jedite više voća kao što su lubenica, ananas, smokva i kivi. Povrće presno i kuvano na pari uzimajte svakodnevno. Potreban vam je kalcijum, D i B vitamin. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

3, 7, 12, 15, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Nailazićete na niz teškoća u odnosima sa poslovnim partnerima, klijentima i u odnosima sa javnošću u prvoj dekadi avgusta, koje će vam doneti opozicija Merkura sa Plutonom i Saturnom. U planiranju i dogovorima ćete nailaziti na teškoće i zastoje. Kvadrat Marsa sa Jupiterom doneće vam teškoće pravne prirode. Nije povoljno vreme da pokrećete sudske sporove jer ćete ih izgubiti. Obratite posebnu pažnju na administrativne obaveze kako ne biste došli u situaciju da morate da plaćate kazne. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u rukovanju novcem. Očekuju vas dobici zahvaljujući uspešnim investicijama. Venera će 7. avgusta ući u vaš znak. Pokazivaćete više ljubaznosti u svom nastupu što će vam doneti više uspeha u svemu gde je potrebno da sebe istaknete u prvi plan. Dobitke ćete ostvariti ako se bavite oblastima dizajna ili lepote. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom. Vaša potreba da istaknete svoj autoritet i po svaku cenu dođete do svog cilja može prouzrokovati prekid jednog važnog partnerstva.
Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i doneće vam dobitke zahvaljujući vašim efikasnim, detaljno isplaniranim i dobro organizovanim akcijama, kao i vašim rukovodećim sposobnostima. Dobici vam dolaze kroz oblasti komunikacija i saobraćaja. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i doneće vam uspeh u poslovnim pregovorima kao i u oblastima trgovine i zanatskih delatnosti. Kvadrat Marsa sa Saturnom 24. avgusta prouzrokovaće velike teškoće i zastoje u ostvarenju prioritetnih zadataka zbog neslaganja sa ključnim poslovnim partnerima i zbog pravnih teškoća. Izbegavajte zaduživanja i velike investicije. Mogući su gubici.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima trgovine, kao i u raznim uslužnim poslovima. Sezonski poslovi će vam biti stalno dostupni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva dekada avgusta donosi vam ozbiljna neslaganja sa partnerom zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom. Imaćete suprotna mišljenja o važnim stvarima u vezi i to će dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Biće neophodno da budete otvoreni na zajednički prihvatljiva rešenja kako biste uspeli da pomirite razlike u mišljenjima i izbegnete svađe.
Druga dekada avgusta doneće vam više zabave i dovešće do privremenog sklada u vašem odnosu. Već u trećoj dekadi meseca kvadrat Marsa sa Saturnom će doneti nova opterećenja i izazvaće veliku napetost, što može dovesti i do prestanka komunikacije i privremenog razdvajanja. Jedno drugom ćete postavljati nekorektne zahteve i ograničenja.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se povučete u sebe jer se nećete moći uskladiti sa drugima i vaši odnosi će biti napeti. Nailazićete na nerazumevanje. U drugoj dekadi avgusta upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti pozitivan utisak i zaljubićete se. Počećete da se viđate i izlazite, što će vam ispuniti vreme. Imaćete dinamičnu avanturu u kojoj ćete uživati jer ćete se oboje dobro slagati u svemu u početku. Otkrićete da postoje i stvari oko kojih ćete se naći u sukobu ali ćete ostati u vezi.
Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja će ih privući svojom mirnom i iskrenom prirodom i spremnošću na komunikaciju o raznim temama. Do kraja meseca ćete započeti vezu i pored prepreka koje ćete morati da prevaziđete.

Zdravlje:

Potrebno je da kontrolišete krvni pritisak jer će vam varirati. Izbegavajte da se izlažete jakom suncu. Bilo bi poželjno da prekontrolišete krvnu sliku jer će vam zdravlje biti osetljivo tokom većeg dela avgusta. Moguće su alergijske reakcije. Potrebno je da provodite više vremena u prirodi na čistom vazduhu. Planinska klima bi vam prijala kao i odlazak u banju.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bazne, a to su limun, mandarina, ananas, dinja i lubenica, što biste mogli svakodnevno da uzimate u ishrani. Od povrća jedite brokoli, šargarepu, crvenu papriku i kelerabu. Jedite češće ribu, dok od mesa uzimajte samo pileće. Za dodatak ishrani odgovaraće vam morske alge, mineralna voda i magnezijum.

Srećni brojevi:

6, 10, 14, 21, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u poslovima koji obuhvataju usluge i u kojima nemate dovoljno iskustva. Zbog smanjenog broja klijenata može se dogoditi da iz vaše ponude izbacite pojedine usluge. Pregovori koje ste započeli iza zatvorenih vrata neće uspeti. Nailazićete na ogovaranja i spletke od strane kolega na poslu. Kvadrat Sunca sa Uranom dovešće do neslaganja sa nadređenima. Ako imate sopstveni posao bićete skloni ishitrenim potezima i korišćenjem neproverenih metoda kako biste dokazali svoj autoritet, a to vam može naneti štetu. Merkur će 5. avgusta ući u vaš znak i počećete da pravite nove planove. Poboljšaćete organizaciju vaših obaveza, kao i komunikaciju sa saradnicima. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će vam doneti uvide u stvari koje su vam nedovoljno jasne, kao i u skrivene spletke tajnih neprijatelja, pa ćete moći da ih eliminišete. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam otežavati promet robe i novca sa inostranim partnerima.
Uran će 15. Avgusta krenuti retrogradno što će dovesti do sporijeg uvođenja novih tehnologija i metoda u vaš način poslovanja. Sunce i Merkur će u drugoj dekadi meseca praviti trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da obezbedite potrebnu podršku za neometan razvoj prioritetnih zadataka i da poboljšate odnose sa nadređenima. Sekstil Venere sa Uranom doneće vam uspeh i dobitke ako se bavite oblastima zdravstva ili dizajnom. Merkur ni Sunce na početku treće dekade avgusta ulaze u znak Device i donose vam povoljne mogućnosti za poboljšanje finansijskog stanja. Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam zastoje i gubitke ako se bavite turizmom, transportom, građevinarstvom i teškom industrijom.
Nezaposleni Lavovi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u finansijskom sektoru, kao i da pokrenu sopstveni posao ako su to imali u planu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi avgusta dovešće do razilaska sa partnerom u pogledu zajedničkih planova. Zbog toga ćete se povući u sebe i izbegavaćete razgovore sa partnerom, a partner će vas pritiskati da pristanete na njegove želje. Jedino rešenje je da postignete kompromis. Nakon kraćeg opiranja, uspećete da prevaziđete nesuglasice.
Tokom druge polovine avgusta uživaćete u zajedničkoj zabavi i dobrom provodu. Imaćete dovoljno vremena koje ćete moći da provodite zajedno. Biće pojačana vaša strastvenost, što će prijati vašem partneru. Mars će 24. Avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti nova neslaganja, ovog puta ozbiljnija. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade avgusta upoznaćete osobu koja će vas privući svojim izgledom, dobrim raspoloženjem i otvorenošću na teme koje vas oboje interesuju. Počećete neobaveznu komunikaciju, kasnije i viđanje, a nakon toga će doći i do emotivnog zbližavanja, kao i do ulaska u intimne odnose. Mada ni vi ni druga osoba nećete biti spremni za ulazak u emotivnu vezu tako brzo, shvatićete da vaš odnos nije sam prolazna avantura. Očekuje vas skladna veza puna dinamike.
Nešto stariji Lavovi će upotrebiti sav svoj šarm i veštinu da privuku pažnju osobe koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Uspećete da vašu simpatiju zavedete i da započnete emotivnu vezu punu strasti i zajedničkih interesovanja.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo većim delom avgusta zbog nepovoljnih aspekata Merkura i Marsa ka planetama u vašem polju zdravlja. Na prvom mestu ćete biti izloženi stresnim okolnostima koje će izazivati psihosomatske reakcije, pa je neophodno da se više odmarate. Mogući su bolovi u leđima, variranje krvnog pritiska i želudačne smetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice srednje kalorične nutritivne vrednosti kao i one koje su lake za probavu. Jedite više voća kao što su lubenice, dinje, ananas, urme, kivi i avokado. Od povrća uzimajte krompir kuvan na pari, uz šargarepu, spanać i papriku. Od mesa jedite pileće belo. Pirinač i hleb uzimajte umereno. Sladoled će vam prijati.

Srećni brojevi:

4, 8, 13, 17, 23djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, a to bi moglo da dovede do prekida važne saradnje zbog rizičnih poteza koje ćete biti skloni da pravite, a što će naneti štetu i moguće gubitke u saradničkim odnosima. Na neslaganja sa saradnicima će naglašeno uticati kvadrat Marsa sa Jupiterom, a ovaj aspekt će vam doneti i teškoće u platnom prometu koje će vas ometati u prioritetnim radnim zadacima. Izbegavajte rizike i držite se samo proverenih metoda. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam mogućnosti da započnete sa dogovorima i pripremama iza zatvorenih vrata u vezi jednog projekta koji bi povoljno uticao na vašu karijeru. Imaćete uspeha ako se bavite radom u zdravstvu. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i pomoći će vam u rešavanju teškoća na polju saradnje. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom i može dovesti do blokade na računu ili finansijskog gubitka. Izbegavajte da poslujete sa sumnjivim licima i da se bavite nečim u poslu za šta niste dovoljno stručni jer ćete pretrpeti štetu.
Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti podršku u rešavanju teškoća na polju platnog prometa. Bićete bolje organizovani, vaši potezi će biti konstruktivni, bićete snalažljivi i imaćete pomoć vaših nadređenih. To će vam doneti dobitke. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u vaš znak. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja i možete ostvariti napredak u karijeri. Očekuju vas dobiti ako imate sopstveni biznis. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što vas upozorava na nove rizike i probleme na polju platnog prometa. Nailazićete ponovo na blokade, pa je neophodno da po svaku cenu izbegavate prihvatanje bilo kakvog rizika.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga, trgovine, administracije i zdravstva. Privremeni i honorarni poslovi vam se ne preporučuju u ovom mesecu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi avgusta doneće vam svađe i sukobe sa voljenom osobom. Nećete se slagati oko ulaganja zajedničkih finansija i oko potreba za zabavom. Vašem partneru će biti neophodna pojačana pažnja sa vaše strane i da pokažete da vam je stalo tako što ćete pristati da ulažete sredstva u poboljšanje uslova zajedničkog života.
Venera će u trećoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom i prouzrokovaće udaljavanje između vas i partnera zbog toga što ćete oboje više vremena provoditi sa prijateljima. To će prouzrokovati emotivno zahlađenje u vašem odnosu. Može doći i do sklonosti ka flertu sa drugim osobama. Na sreću, uspećete da rešite nesuglasice do kraja meseca.

Ako ste slobodni:

Avgust vam je pogodan mesec ako ste raspoloženi za prolazne avanture. Nije preporučljivo da mnogo očekujete. Osoba u koju ste zaljubljeni pružiće vam mogućnost da s njom budete u tajnoj vezi, ali ćete se tako osećati iskorišćeni jer će naglasak biti samo na intimnim odnosima bez emocija od strane vaše simpatije. Može vam se dogoditi i da uđete u vezu sa osobom koja je sklona paralelnim vezama. Krajem meseca upoznaćete osobu koja će vam odgovarati za ulazak u vezu.
Nešto starije Device će uložiti mnogo vremena i upotrebiti sve svoje veštine da bi privukli pažnju osobe koja im se dopada. Mada ćete u tome uspeti, ubrzo ćete se razočarati jer ćete otkriti da vaša simpatija ima tajnu vezu.

Zdravlje:

Preporučuje vam se odlazak u banju ili fizioterapiju ukoliko osećate jače smetnje u leđima i kolenima. Zdravlje će vam biti osetljivo, zbog čega je potrebno da provodite više vremena u prirodi na čistom vazduhu i da radite rekreativne fizičke vežbe za bolju kondiciju. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu jer će vam koža biti osetljiva i može doći do ekcema.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate vitaminima i proteinima koji su neophodni za jačanje imuniteta organizma. Naročito će vam biti potrebni B6, A i D vitamin. Jedite ribu i morske plodove, sveže voće i povrće u većim količinama. Mlečne proizvode, hleb i testenine uzimajte umereno. Izbegavajte delikatese, brzu hranu i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

7, 15, 18, 21, 24


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što će dovesti do zastoja i odlaganja završetka velikih i prioritetnih poslova zbog nemogućnosti nabavke potrebnih sredstava i teškoća u organizovanju, planiranju i kontaktima sa dobavljačima, saradnicima i partnerima. Uz sve to će doći i do neočekivanih teškoća u platnom prometu i sukoba sa nadređenima, zbog kvadrata Sunca sa Uranom. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam teškoće u javnim poslovima, u odnosima sa klijentima, a nailazićete i na pravne teškoće. Nije dobro vreme za sudske sporove. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam pogodnosti za unapređenje saradnje sa velikim preduzećima, kao i za ostvarivanje obostrano korisnih dogovora sa saradnicima. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere, što će vam omogućiti da se bolje organizujete i da lakše obavljate planirane aktivnosti i dogovore. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom. Zbog neispunjenih rokova, može doći do prekida jednog partnerstva na vašu štetu.
Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom i omogućiće vam da prevaziđete prepreke na koje ste nailazili u poslovanju i da se usaglasite sa naređenima od kojih ćete dobiti podršku. Ovo će vam omogućiti da poboljšate poslovna partnerstva i saradničke odnose. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i omogućiće vam da pokrenete poslove koje ste pripremali u tajnosti. Očekuje vas uspeh ako se bavite oblastima zdravstva i administracije. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do novih zastoja i odlaganja važnih rokova, kao i do ponovnih teškoća u odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima. To će se negativno odraziti na vaš napredak u karijeri.
Nezaposlene Vage će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, saobraćaja, prosvete i u poslovima gde se traži smisao za dizajn i kreativnost.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj polovini avgusta kvadrate sa Jupiterom i Plutonom koji prolaze kroz vaše polje doma i porodice. Biće ovo težak mesec za vas po pitanju emotivnih i porodičnih odnosa. Suočite se sa stvarima koje ste dugo odlagali i potrudite se da ih rešite uz kompromis sa voljenom osobom. U protivnom će doći do udaljavanja.
Mars će u drugoj polovini avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće vaš odnos sa partnerom na korak do raskida. Sa partnerom nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva i zauzimaćete različite stavove oko zajedničkog života i međusobnih potreba u vašem odnosu. Očekuju vas svađe i zahlađenje ako se na vreme ne pobrinete da rešite neslaganja.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se prilika za prolaznu avanturu ali je važno da budete svesni da osim fizičke privlačnosti i pojačanih strasti, sa osobom sa kojom uđete u avanturu nećete imati ništa zajedničko i da neće doći do pojave istinskih emocija. Umesto toga će vaš odnos biti pun uzbuđenja ali i suprotstavljenih stavova, pa i povremenih sukoba. To će dovesti do prekida ove veze do kraja meseca. Druga mogućnost je da odlučite da ne ulazite u vezu, posebno ako želite da veza bude duga i ozbiljna.
Starije Vage će privući osoba koja će im delovati kao pravi izazov. Osim jakih strasti koje će ubrzo da se pretvore u revolt i pokušaj da drugoj osobi pokažete kako da vama ne može nekažnjeno da se poigrava, ništa značajno nećete iskusiti.

Zdravlje:

Prijalo bi vam da odete na duži odmor ne planinu gde je vazduh čist ili bilo gde u prirodu, van urbane sredine. Potrebno vam je da se odmorite od stresnih okolnosti, da imate dosta čistog vazduha i da možete da se krećete daleko od gradskih gužvi. To će pozitivno uticati na vaš imunitet. Od tegoba moguća je loša cirkulacija i disbalans hormona. To je prolazno.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu bogatu proteinima. Morska riba, uz povrće kao što je brokoli, blitva, spanać, keleraba, peršun i šargarepa prijaće vašem organizmu. Od voća jedite avokado, banane, lubenicu, dinju i mango. Sireve, masline, hleb i meso jedite umereno. Potreban vam je C i B vitamin. Pijte više vode. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

8, 11, 16, 20, 23


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što će vam doneti teškoće u dogovorima, planiranju i organizovanju važnih i velikih poslovnih projekata. Ako je vaš posao vezan za saradnju sa inostranstvom ili se bavite turizmom, transportom, trgovinom na veliko industrijskom ili građevinskom robom ili komunikacijama, nailazićete na prepreke koje mogu da vam nanesu gubitke. Biće neophodno da menjate vaše planove i način rada. Kvadrat Sunca sa Uranom doneće vam iznenadne nesuglasice sa nadređenima i poslovnim partnerima. Merkur će 5. Avgusta ući u znak Lava i vaše polje karijere, što će vam olakšati da se bolje organizujete i da uspešno isplanirate buduće radne zadatke. Imaćete uspeha ako se bavite komunikacijama, trgovinom ili ako imate sopstveni biznis. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam više podrške od ključnih poslovnih partnera, kao i mogućnost nabavke neophodnih sredstava za prioritetne zadatke. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam može doneti gubitke u uslužnim poslovima.
Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti podršku od strane nadređenih u rešavanju teškoća na polju usluga. Imaćete uspeha ako se bavite servisom bele tehnike ili automobila, kao i ako se bavite zanatskim delatnostima. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i otvoriće vam pogodnosti za započinjanje nove saradnje koja će se pokazati uspešnom i doneti vam dobitke. Imaćete uspeha i u timskom radu. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom što će dovesti do velikih neslaganja u pregovorima, zastoja u realizaciji planova i napetih odnosa sa radnim kolegama i nižim nadređenim osobljem. Oslonite se na intuiciju da biste izbegli ove teškoće.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti šansu da se zaposle u oblastima javnosti, zdravstva i menadžmenta. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju i iskoristite što možete od ponude.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunce sa Uranom u vašem polju ljubavi dovešće do iznenadnih nesuglasica između vas i voljene osobe. Nećete postići saglasnost u vezi zajedničkih ciljeva. Vašem partneru će smetati što ste usmereni na svoje ciljeve i poslovni uspeh jer će se zbog toga osećati zanemareno. Potrudite se da izbegnete svađe. Tvrdoglavi stav neće poboljšati situaciju.
Ulazak Venere u znak Raka 7. avgusta otvoriće vam mogućnost da sa partnerom otputujete na odmor, što bi vam pomoglo da rešite nesuglasice i uspostavite emotivni sklad. Venera će u drugoj polovini meseca praviti sekstil sa Uranom i unećete nešto novo i zanimljivo u vašu vezu, što će dovesti do zbližavanja. Izbegavajte da budete dvosmisleni i nejasni.

Ako ste slobodni:

Doći ćete u situaciju da ni sami niste sigurni šta hoćete u ljubavi. Više osobe će vas privlačiti, a to su osobe različitih karaktera i interesovanja. Niko od njih neće moći da se uklopi u vaše stvarne potrebe u ljubavi i sve što ćete uspeti da ostvarite je jedna ili dve avanture koje su prolazne i koje vam neće doneti očekivano zadovoljstvo. Od jedne osobe ćete očekivati više nego što je realno i to će dovesti do nesuglasica, svađe i raskida započete veze krajem meseca.
Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će ih privući svojom originalnošću. To je neko s kim možete imati u najboljem slučaju slobodnu vezu. Ako uđete u taj odnos bez previše očekivanja, ostvarićete intiman odnos koji će vam odgovarati.

Zdravlje:

Kvadrati Marsa koji prolazi kroz vaše polje zdravlja sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom tokom ovog meseca dovešće do pada vašeg imuniteta i činiće vas podložnim upalama i povredama. Potrebno je da preduzmete preventivne mere. Biće vam osetljiv kadiovaskularni sistem, urinarni trakt, kolena, zglobovi i kičma. Više se odmarajte i izbegavajte stres.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su kalorične i bazne. Jedite više voća. Posebno će vam prijati voćne salate od lubenice, mandarine, maline, kajsije, kupine i ananasa. Od povrća vam se preporučuje grašak, brokoli, keleraba, šargarepa i zeleno lisnato povrće. Prijaće vam kukuruz, pšenične klice i jaja od prepelice. Izbegavajte meso sa roštilja.

Srećni brojevi:

3, 8, 15, 17, 22


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur na početku avgusta pravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom. Bićete suočeni sa teškoćama na polju platnog prometa i na polju finansija uopšte, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Izbegavajte nove investicije i velike finansijske transakcije, a isto tako izbegavajte i da se zadužujete i podižete kredite jer bi vam to donelo velike pritiske kao i mogućnost većih gubitaka. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas dodatno upozorava da ne ulazite ni u kakve rizične poslove i investicije jer bi vam to moglo naneti štetu i ozbiljne gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave, dizajna, industrije i turizma. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i motivisaće vas da usmerite napore u stručno usavršavanje i sticanje veština koje će vam omogućiti uspon u karijeri. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam bolji osećaj za rešavanje finansijskih teškoća koje će vas pritiskati. Uspećete da poboljšate platni promet. S druge strane, kvadrat Marsa sa Plutonom izazvaće nova previranja i dovesti vas u opasnost od novih gubitaka.
Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom. Dobićete podršku od strane vaših nadređenih, kao i od stručnih osoba za bržu realizaciju projekta u koji ste uložili veliki deo vašeg vremena, iskustva i kreativnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima transporta, turizma, ugostiteljstva i zabave. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i vaše polje posla i karijere. Pružiće vam se pogodnosti za pokretanje novih projekata koji vam mogu doneti uspon u karijeri. Bićete odlično organizovani i dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtevaju pažnju na detaljima. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i donosi vam blokade na polju finansija, što će vas znatno usporiti.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima ekonomije, pravosuđa, zdravstva i prosvete. Sezonski poslovi vam neće doneti očekivane dobitke.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom na početku meseca prouzrokovaće udaljavanje između vas i partnera, kao i nesuglasice, pa i svađe u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Bićete skloni da zauzimate suprotne stavove i mišljenja u mnogim zajedničkim temama. Potrudite se da pronađete zajednički prihvatljiva rešenja, kako biste ublažili napetosti.
Druga polovina avgusta doneće vam više motivacije i ideja kako da poboljšate vaš odnos sa voljenom osobom. Vaše predloge u vezi zajedničkog vremena i zabavnih aktivnosti će vaš partner većinom prihvatati. Uspećete da se dogovorite i oko ulaganja novca u ostvarenje zajedničkih ciljeva. Složićete se oko novih planova. Prijaće vam kratka putovanja.

Ako ste slobodni:

Razmišljaćete koji taktiku da upotrebite kako biste privukli pažnju osobe koja vas privlači. Osećaćete kako nemate dovoljno motivacije da se trudite oko drugih ljudi i kako bi vam više odgovaralo da se neko oko vas konačno bar malo potrudi i pokaže vam da želi da vam se emotivno približi. Druga polovina avgusta biće vam pogodna upravo za zajedničke aktivnosti i česte susrete i razgovore sa osobom koja vam se dopada. Pojaviće se emocije i mogućnost da uđete u vezu.
Nešto stariji Strelci će ući u avanturu sa osobom koja ih fizički privlači i uživaće u zajedničkoj zabavi. Strasti će biti pojačane ali će se pojaviti i obostrana osećanja. Ono što je delovalo kao prolazna avantura, postaće ozbiljna veza.

Zdravlje:

Mada će vaše zdravlje biti većim delom stabilno, bićete pojačano podložni stresnim okolnostima, što će slabiti vaš imunitet i donositi vam povremene psihosomatske reakcije. Neophodno je da svakog dana izdvojite više vremena za psihofizičku relaksaciju. Iskoristite slobodno vreme da se što više krećete, ako je moguće u prirodi i na čistom vazduhu.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične ali lake za probavu. Jedite više povrća, posebno zelenog, kao što su zelena salata, brokoli, spanać, tikvice, kupus, paprika i rukola. Paradajz, krompir i šargarepu jedite umereno. Sočivo i pasulj će vam prijati. Od voća jedite dinje, lubenice i urme. Ribu i meso jedite umereno, kao i mlečne proizvode i hleb.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 20, 25


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom i prouzrokovaće mnogo nesporazuma i napetosti u odnosima sa poslovnim partnerima. Jedno partnerstvo će biti teško održati i može se dogoditi da se raziđete u interesima i prekinete saradnju. To će vam naneti štetu i gubitke. Imaćete smanjen broj klijenata. Kvadrat Sunca sa Uranom vas upozorava da ne ulazite u rizične poslove i da se ne zadužujete. Platni promet će vam biti otežan. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam zastoje i odlaganja u završnom delu prioritetnih projekata. Ako imate sopstveni posao, donosićete ishitrene odluke zbog kojih možete imati gubitke. Merkur 5. avgusta ulazi u znak Lava, što će vam omogućiti da efikasnije planirate i da se bolje organizujete u rešavanju teškoća u oblastima platnog prometa i na polju novca. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i omogućiće vam poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima i bolju koordinaciju sa saradnicima. Kvadrat Marsa sa Plutonom 13. avgusta donosi vam nova odlaganja planiranih rokova.
Sunce i Merkur će u drugoj polovini avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti mogućnost da dovršite i nadoknadite sve što je bilo odloženo od važnih i prioritetnih radnih zadataka. Imaćete veliki motivaciju i mnogo energije, a pokazaćete i da ste sposobni da rukovodite i donosite ispravne i efikasne odluke. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device, što će vam olakšati da dobijete podršku koja vam je neophodna od strane nadređenih i radnih kolega za realizaciju novih planova. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće do novih zastoja u radu i do neslaganja sa nadređenima u vezi velikih i dugoročnih poslova. Teškoće vas očekuju u oblastima građevinarstva.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima administracije, trgovine, menadžmenta i ugostiteljstva. Budite pažljivi kada se radi o privremenim poslovima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura koji prolazi kroz vaše polje ljubavi sa Plutonom i Saturnom doneće vam osetno zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Zauzimaćete suprotne stavove oko važnih stvari u vašoj vezi. Bićete sumnjičavi i skloni da partnera optužujete da je neiskren prema vama. Izbegavajte da budete represivni i previše zahtevni. Potražite kompromis.
Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će dovesti do postizanja kompromisa. Pokazaćete više nežnosti, topline i osećanja prema partneru. Posvetićete više pažnje porodičnim pitanjima. Krajem meseca opozicija Venere sa Jupiterom dovešće do emotivnog nesklada u vezi ali ćete moći to da rešite jer ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se emotivno zatvoreno i više će vam odgovarati da budete jedno vreme sami. Osobe koje vam budu slale signale da im se dopadate neće se vama dopadati. U drugoj dekadi avgusta će jedna osoba probuditi vaše strasti i privući će vas fizički, što će dovesti do početka uzbudljive avanture. Odlično ćete se slagati u intimnim odnosima, a već krajem meseca ćete početi da osećate i emotivnu povezanost. Započećete vezu koja se može pokazati ozbiljnom i na duže staze.
Nešto stariji Jarčevi će imati utisak da im ništa ne ide u ljubavi jer će nailaziti na zid od osobe koja im se dopada. Sredinom meseca će upoznati nekog novog ko će u njima probuditi osećanja i pokrenuti ih na akciju. Moguća je veza.

Zdravlje:

Imunitet će vam biti slab u prvoj dekadi avgusta. Lako ćete se zamarati i bilo bi dobro da izbegavate preterane napore. Više se odmarajte. Bićete podložni bolovima u leđima i kolenima. Od sredine meseca će vam se zdravlje poboljšati i preporučuje vam se da se više krećete, da svakodnevno praktikujete šetnju i lakše fizičke aktivnosti.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina i proteina. Ribu, meso i jaja možete uzimati svakodnevno ali u umerenim količinama. Izbegavajte crveno meso i pečeno na roštilju i ulju. Jogurt, kiselo mleko, sir, žitarice, crni hleb i testenine možete jesti za doručak. Najviše vam je potrebno sveže voće i povrće. Unosite magnezijum i vitamin B i E.

Srećni brojevi:

3, 5, 10, 17, 22


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom. Nailazićete na neslaganja sa radnim kolegama, suočavaćete se sa spletkama, velikom količinom lažnih informacija i teškoćama koje će remetiti ostvarivanje vaših planova. Vaši tajni neprijatelji vam mogu naneti štetu i gubitke. Kvadrat Sunca sa Uranom doneće vam iznenadne teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima i nadređenima, što će dovesti do odlaganja važnih rokova. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom. Čuvajte se glasina koje će kružiti iza vaših leđa sa ciljem da vam kompromituju ugled. U poslovnim pregovorima dobro proverite sve što vam deluje nejasno, a u trgovačkim poduhvatima se pazite da vas neko ne prevari. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam povoljne prilike da započnete novo poslovno partnerstvo, sklopite novi ugovor i ostvarite uspeh na polju javnosti. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i pružiće vam mogućnosti da proširite vašu ponudu usluga, posebno ako se bavite oblastima lepote kao što su frizerske i kozmetičke usluge.
Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom, što će vam doneti teškoće zbog neproverenih informacija, a u pregovore oko novih poslova umešaće se treća strana koja će raditi protivno vašim interesima. Sunce i Merkur će praviti trigon sa Marsom u drugoj dekadi meseca, što će vam doneti podršku od strane nadređenih i jedne osobe na višem društvenom položaju za sklapanje profitabilnog poslovnog partnerstva. Uspećete poslovne pregovore u kojima ste imali teškoće da preokrenete u svoju korist. Venera i Merkur će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i omogućiti vam bolji platni promet i veću zaradu. Mars u kvadratu sa Saturnom doneće vam velike prepreke u pokušaju pokretanja tajnih planova.
Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u javnom ili ekonomskom sektoru, zdravstvu, pravosuđu, kao i u oblasti usluga. Honorarni poslovi vam neće doneti očekivanu dobit.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca sa Uranom u prvoj dekadi avgusta doneće vam nesuglasice sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza i raspodele kućnih poslova. Sredinom meseca ćete uspeti da se dogovorite oko svega što vam je u prethodnom periodu pravilo probleme. Pružaćete podršku i pomoć jedno drugom. Vodićete dinamične, iskrene i intimne razgovore.
Konjunkcija Merkura sa Suncem sredinom avgusta motivisaće vas da predložite partneru nove zajedničke ciljeve i aktivnosti koje biste mogli da upražnjavate u slobodno vreme. Imaćete i konstruktivne predloge u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Vaš partner će se složiti sa većim delom vaših predloga. Imaćete više vremena za zabavu.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas avanture i osećaćete pojačanu potrebu da se više krećete i da više vremena provodite sa društvom i van kuće. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim načinom komunikacije, smislom za humor i inteligencijom. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Sredinom meseca ćete spontano započeti vezu zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem. Veza će biti površna u početku, sa mogućnošću da bude duga i ozbiljna.
Nešto starije Vodolije će iznenada odustati od osobe kojoj su duže vremena pokušavali da privuku pažnju. Zaljubiće se u osobu koju će upoznati preko prijatelja. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo će ući u vezu koja će biti puna podsticaja.

Zdravlje:

Tokom prve polovine avgusta, a delimično i u drugoj polovini, bićete pojačano osetljivi na stres. To će dovoditi do čestog zamora, pospanosti, moguće i glavobolje i drugih psihosomatskih simptoma. Potrebno je da se više odmarate i da slobodno vreme koristite za psihofizičku relaksaciju u vidu šetnje i odlaska u prirodu. Moguća je slaba cirkulacija i bol u leđima.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne i koje sadrže vlakna za lakšu probavu. Od voća jedite lubenice, banane, kivi, grožđe i pomorandže. Od povrća će vam prijati mladi grašak, brokoli, šargarepa, spanać, sočivo i pasulj. Meso jedite umereno, a ribu više puta nedeljno. Izbegavajte slatkiše, brzu hranu i grickalice. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

5, 9, 14, 17, 23


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur na početku avgusta pravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom. Doći će do razilaska u interesima sa pojedinim saradnicima, što bi moglo dovesti do prekida jedne važne i dugogodišnje saradnje na vašu štetu. Izbegavajte da ulazite u rizike. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite zabavom, ugostiteljstvom i dizajnom. Kvadrat Sunca sa Uranom dovešće do neočekivanih obrta u pregovorima sa jednom osobom na položajima gde ćete izgubiti podršku na koju ste se oslanjali. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i prouzrokovaće teškoće na polju finansija. Nedostajaće vam sredstva za nastavak jednog timskog rada, a sa pojedinim saradnicima nećete moći da postignete sporazum o raspodeli zarade. Merkur će 5 avgusta ući u znak Lava, što će vas činiti dobro organizovanim na polju usluga i u saradnji sa radnim kolegama. Pokrenućete nešto novo na polju usluga. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će pojačati vaše kreativne sposobnosti i otvoriće vam mogućnosti za uspeh u svemu gde se od vas traže kreativne ideje i rešenja. Ostvarićete korisne kontakte.
Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom. Jednu saradnju ćete prekinuti zbog nerešenih međusobnih finansijskih obaveza i pokušaja obmane od strane druge strane, na prilično neprijatan način. Sunce i Merkur će sredinom meseca praviti trigon sa Marsom, što će vam kroz dobru organizaciju. Planiranje, stručnost i autoritet doneti dobitke kroz oblasti usluga. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device, što će vam pružiti mogućnost pokretan ja novih projekata na polju javnosti, kao i mogućnost započinjanja novih partnerstava i sklapanja novih i isplativih ugovora. Kvadrat Marsa sa Saturnom prouzrokovaće nove zastoje i novčane gubitke u saradničkim odnosima i velikim poslovima.
Nezaposlene Ribe će dobiti šansu da se zaposle u sektoru administracije, trgovine i uslužnih delatnosti. Poslovi u logistici i velikim trgovačkim lancima biće vam lako dostupni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Plutonom i Saturnom na početku meseca dovešće do udaljavanja i zahlađenja u odnosima sa partnerom zbog vaših čestih odsustvovanja od kuće i prisustvovanja raznim društvenim aktivnostima. Vaš partner će se osećati zapostavljeno. Imaćete različite potrebe u pogledu zabave i razonode. Potražite zajednički prihvatljivo rešenje.
Druga polovina avgusta će vam doneti više razumevanja i poboljšanu komunikaciju sa partnerom. Prevazići ćete nesuglasice. Merkur će 20. avgusta ući u znak Device i vaše polje ljubavi, a kako je Merkur ovde u sedištu i snažan, ostvarićete željeni sklad i stabilnost u ljubavi. Prijalo bi vam da odete negde na odmor zajedno i dobro se provedete .

Ako ste slobodni:

Početak avgusta donosi vam napetosti i razočaranja. Osoba koja vam se dopadala pokazaće svoje pravo lice i prirodu manipulatora, pa ćete se osećati obmanuto i na neki način iskorišćeno, što će vas okrenuti na drugu stranu. Sredinom meseca upoznaćete nekog novog ko će vam se dopasti već na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate, izlazite i razgovarate o raznim zajedničkim temama. Pojaviće se emocije i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.
Nešto starije Ribe će se ponašati ishitreno na početku meseca u nameri da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Kada shvatite gde pravite greške, razradićete taktiku i u trećoj dekadi meseca ćete uspeti da osvojite srce vaše simpatije.

Zdravlje:

Bićete osetljivi na stres i na velike vrućine u prvoj dekadi avgusta. Potrebno je da se više odmarate, da izbegavate izlaganje jakom suncu i da uzimate više tečnosti i vitamina. U drugoj polovini avgusta bićete stabilnog zdravlja. Imunitet će vam biti pojačan i imaćete volju da se više krećete i bavite fizičkim aktivnostima. Prijaće vam boravak u prirodi.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica kao što su riba, posebno morska, zatim pileće ili ćureće belo meso, tvrdi sirevi, jogurt, masline, integralni hleb i jela od ječma i kukuruza. Od povrća jedite sočivo, grašak, tikvice, praziluk i šargarepu. Od voća jedite lubenice, dinje, grožđe, kajsije i urme. Izbegavajte grickalice i brzu hranu.

Srećni brojevi:

7, 10, 16, 21, 25


Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!